Kolindi nešto magli pogled na stanje,je li to zbog trepavica?
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Kolindi nešto magli pogled na stanje,je li to zbog trepavica?
I to ne bez razloga.marcellus wrote:vili40 wrote:rekla je dosta toga baš onako kakorazočaranineupućeni ljudi misle a predsjednica jesvojim jodlanjem okolo dojadila i sama sebidaleko najpopularniji političar u državi.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Zato sam za predsjednički sustav s izravnim izborom.flumen wrote:da predsjednica ima ovlasti vece od fikusa, uvjeren sam da bi puno vise napravila od plenkovica i njegovih prethodnika, makar povlacila trumpa za rukav...
Njeka slobodno kritizira, ali trjeba znati da je i ona podložna kritici.vili40 wrote:dobro sad,istini za volju očekivao sam ipak veće napade na ženu koja se drznula uvrijediti kraljicu i ostale na vlasti.
Kritizirala je koliko joj to njezina uloga dopušta. Ni Mesić se nije pretrgal u kritici Sanadera, ni Josipović u kritici Milanovića. Uostalom, trjeba biti realan pa shvatiti da joj je HDZ-ova infrastruktura izborna logisitka.vili40 wrote:da je malo više pritiskala anemičnu vlast a manje se smucala po afganistanu i okolo puno bi je narod više cijenio,ovako je ispala obična starleta.flumen wrote:da predsjednica ima ovlasti vece od fikusa, uvjeren sam da bi puno vise napravila od plenkovica i njegovih prethodnika, makar povlacila trumpa za rukav...
Jasno, zato je Koli stalno na meti medijah.vili40 wrote:a strašna stvar a i ti baš znaš što ljudi govore po kafićima i kod frizerke.Ovo je ništa,jebeš trepavice čitaj drugo.Eroo wrote:Nisu državnici za to da bilo koga vrijeđaju.vili40 wrote:dobro sad,istini za volju očekivao sam ipak veće napade na ženu koja se drznula uvrijediti kraljicu i ostale na vlasti.
Prati, neće joj KGK odgovoriti . Nema ni razloga upoređivati se s nekim tko
se bavi s trepavicama. S tim se bave frizerke i domaćice.
Zanimljivo je samo to da ako bilo tgo i malo gukne protiv "nedodirljivih" odmah je blablabla
Ne laprdaj!Yehudim wrote:Nice wrote:sve skupa, ali ima 50 godina i dobro se dotjerala.Yehudim wrote:Nice wrote:kolica je smrsavila i sad super izgleda..ova ima facu zlice od opaka i zloceste oci..brrr...jasambrend wrote:
Miss Piggy apsolutno bez karizme i ženstvenosti...
Nije smršala već je išla na liposukciju.
I zar si taboravila njezine umjetne trepavice od pola metra
I trepe ne koristi vise. Bar ne one neukusne.
Previše se u RH gleda na ambalažu a premalo na sadržaj
marcellus wrote:flumen wrote:vili40 wrote:'Kolindi nešto magli pogled na stanje, je li to zbog trepavica?'
Cijeli život se bavim zaštitom ljudskih prava, uništava se sve što je meni svetinja, gledam kako se vrijeđa, omalovažava, ulazak u politiku je moja obaveza i odgovornost, kaže Orešković...
– Odlučila sam...
s obzirom da sa 41 godinu nigdje nije bila, nista nije napravila, a vrijeme leti, preostaje srati po predsjednici jer ce se u startu 49 % ljevicara slozit s njom, makar i ne rekla nista pametno
srušila je karamarka i time uništila bilo kakvu nadu u bilo kakvu promjenu u hrvatistanu
"hrvateki", mali hrvati koji kradu samo malo jer nisu u poziciji krasti više ostaju na vlasti, lustracija otpada
ne znam ja o toj oreskovicki nista, pa ne mogu rec nista ni lijepo ni ruzno.
o KGK sto se mene tice - s obzirom na ovlasti - puno je i napravila.
ova Oreskovicka - da ima sadrzaja i pameti i nesto novo ili bolje za ponuditi ne bi se bavila necijim izgledom.
dakle, ako imam program, znam sto hocu, ne trebam pljuvati po drugima. trebat ce mi snage braniti moju poziciju ne spustajuci se na nivo zutila.
ali, vec dugo kod stankovica nema ni pametnih ljudi, ni pametnih pitanja, pa ni pametnih odgovora.
nakon tako izgubljenog vremena, kao i na emisijima tipa "ajmo malo srat" ne preostaje nista drugo nego ajmo na gradele, a drzavu ionako ne mozes spasit...e, i daj bukaletu vina...
ova Oreskovicka - da ima sadrzaja i pameti i nesto novo ili bolje za ponuditi ne bi se bavila necijim izgledom.
dakle, ako imam program, znam sto hocu, ne trebam pljuvati po drugima. trebat ce mi snage braniti moju poziciju ne spustajuci se na nivo zutila.
ali, vec dugo kod stankovica nema ni pametnih ljudi, ni pametnih pitanja, pa ni pametnih odgovora.
nakon tako izgubljenog vremena, kao i na emisijima tipa "ajmo malo srat" ne preostaje nista drugo nego ajmo na gradele, a drzavu ionako ne mozes spasit...e, i daj bukaletu vina...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Noor wrote:čiti to ne znači ništa, nema toga u džunglimarcellus wrote:catabbath wrote:vuksadinare wrote:...i to je sve...par puta kod gadafija...jedno sto puta u sarajevu i adju...
Gadaffi je bio ok lik. Nato tajnica
nato tajnica je bila najviše rangirana žena ikad u nato paktu, druga osoba u hijerarhiji zadužena za javnu diplomaciju
Bitno je, tako se širi negativna slika o njekom.Eroo wrote:Veoma je bitno što "ljudi" govore po kafićima i kod frizerke. Jesu to Mesićevi glasači?vili40 wrote:a strašna stvar a i ti baš znaš što ljudi govore po kafićima i kod frizerke.Eroo wrote:Nisu državnici za to da bilo koga vrijeđaju.vili40 wrote:dobro sad,istini za volju očekivao sam ipak veće napade na ženu koja se drznula uvrijediti kraljicu i ostale na vlasti.
Prati, neće joj KGK odgovoriti . Nema ni razloga upoređivati se s nekim tko
se bavi s trepavicama. S tim se bave frizerke i domaćice.
Stankovića ne gledam već godinami, ofucal mi se koncepcijski, a ideologijski mi se nikad nije milil.flumen wrote:ne znam ja o toj oreskovicki nista, pa ne mogu rec nista ni lijepo ni ruzno.
Ne gledam udba u dva te ako mi netko moze prenijeti sto je suhopizda rekla. Naime , zanima sto je rekla ili dali je rekla da je bila neovisna dok je obnasala duznost. Kila mozga, dva Komsica..
2014-04-14
Mirso, Mrak, Vesna, Puljak, krv ti jebem, let iznad kukavicjeg gnijezda je pizdarija a ona sestra je anemicna....
2014-04-14
slazem se: debela prasica Miss Piggy, Lignja, etc..svi smo podlozni ruganju, bitan je sadrzaj.Yehudim wrote:Nice wrote:sve skupa, ali ima 50 godina i dobro se dotjerala.Yehudim wrote:Nice wrote:kolica je smrsavila i sad super izgleda..ova ima facu zlice od opaka i zloceste oci..brrr...jasambrend wrote:
Nije smršala već je išla na liposukciju.
I zar si taboravila njezine umjetne trepavice od pola metra
I trepe ne koristi vise. Bar ne one neukusne.
Previše se u RH gleda na ambalažu a premalo na sadržaj
2014-04-12
neovisna;-@abraham wrote:Ne gledam udba u dva te ako mi netko moze prenijeti sto je suhopizda rekla. Naime , zanima sto je rekla ili dali je rekla da je bila neovisna dok je obnasala duznost. Kila mozga, dva Komsica..
2014-04-12
e baš, jebeš likg šta se ovo kod nas odvija... ova likuša nigdje ali nigdje, pa čak ni u swazilandu ne bi dobila niti jedne jedine jebene sekunde vremena za laprdanje u javnom prostoru, pogotovo jer apsolutno nema kapaciteta da bi išta smislenog makar i slučajno blebnula...abraham wrote:Mirso, Mrak, Vesna, Puljak, krv ti jebem, let iznad kukavicjeg gnijezda je pizdarija a ona sestra je anemicna....
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Noor wrote:oči zmijske, urokljive...faca špičasta ko kaktus, otrovno zelena i ispijena, anemična, toliko zločesta da sama sebe poždere i zato liči na bakalar iz konzumaNice wrote:kolica je smrsavila i sad super izgleda..ova ima facu zlice od opaka i zloceste oci..brrr...jasambrend wrote:Regoč wrote:Jesi ti iznenada osliepil?jasambrend wrote:Zgodnija je za klasu od pevaljke s Grobnika
no sve je to nebitno....kao čovjek je gnoj!
Sve točno, ali ne treba sumnjati da će se nači određen broj onih koji će joj dati svoj glas na izborima (Vili nas je već informirao o svojem opredjeljenju). Ako ona do njih uopće uspije dogurati, a i tamo bi tako blazirana mogla dobiti manje glasova od jednog Sinčića. O drugom krugu može samo sanjati.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:Noor wrote:oči zmijske, urokljive...faca špičasta ko kaktus, otrovno zelena i ispijena, anemična, toliko zločesta da sama sebe poždere i zato liči na bakalar iz konzumaNice wrote:kolica je smrsavila i sad super izgleda..ova ima facu zlice od opaka i zloceste oci..brrr...jasambrend wrote:Regoč wrote:
Jesi ti iznenada osliepil?
no sve je to nebitno....kao čovjek je gnoj!
Sve točno, ali ne treba sumnjati da će se nači određen broj onih koji će joj dati svoj glas na izborima (Vili nas je već informirao o svojem opredjeljenju). Ako ona do njih uopće uspije dogurati, a i tamo bi tako blazirana mogla dobiti manje glasova od jednog Sinčića. O drugom krugu može samo sanjati.
Ja svejedno mislim da je treba podržati u namjerama, posebno ako razmišlja o svojoj stranci.
SDP se mora raspršiti na sastavne dijelove, skupljene z'brda-z'dola.
Možda se na kraju ipak iskristalizira jedna prava socijalna demokracija, čiji sam i ja (većim dijelom) pobornik.
a imaš li ti pametnjakoviću možda prijedlog za koga da glasam?Ženska je sve točno rekla i svatko tko je za bilo kakve promjene neće više davati glas onima koji su dobili priliku a uradili ništa.Speare Shaker wrote:
vili40-
2015-08-02
i tko tvrdi da će se ta Dalija kandidirati za predsjednicu?
vili40-
2015-08-02
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Izvanredno stanje zbog Bandića?
» Sve teže stanje u BiH zbog koronavirusa
» Izvanredno stanje u Velikoj Kladuši zbog migranata
» ''Trump proglasio izvanredno stanje u SAD-u zbog koronavirusa''
» Španjolska proglasila izvanredno stanje zbog koronavirusa
» Sve teže stanje u BiH zbog koronavirusa
» Izvanredno stanje u Velikoj Kladuši zbog migranata
» ''Trump proglasio izvanredno stanje u SAD-u zbog koronavirusa''