Kolindi nešto magli pogled na stanje,je li to zbog trepavica?
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Kolindi nešto magli pogled na stanje,je li to zbog trepavica?
ne znam za tebe ali još sam uvijek pet plaća u plusu a ne dvije u minusu.Grozim se samo podobama poput tebe da osuđujete odmah svakoga tko progovori o ovim ništarijama u vlasti koji su državu unazadili do te mjere da se sad francek okreće u grobu.U državi ostali samo uhljebi a radni narod bježi van pa smo sad kao cijela država spali na jedno teheransko predgrađe.I ne brini ti za zaostalog tasta jer djeca mogu na kraju i u vrtić.Takvih primitivnih tastova u hrvatskoj bar još ima na sve strane.flumen wrote:vili40 wrote:jest,žena koja nije stalno doma da pere,kuha i čuva djecu je milfača.Takav tast ili punica po meni mogu iz kuće naglavačke pa možda tresnu glavom i pogube prirođeni primitivizam toliko prirastao našem srcu u sjebanoj nam našoj.flumen wrote:znaci Milfača ni Doma nije kako treba...
tebi Firma propala? jel?
vili40- Posts : 11074
2015-08-02
zato je stari prdonja brže bolje jučer stavio na FB novi status...vuksadinare wrote:ali nije lijepo ni utrpati djecu bakama i djedama dok ti gradis karijeru a poslije ces se cesati da su djeca bliza baki nego mami i nece mamu slusativili40 wrote:jest,žena koja nije stalno doma da pere,kuha i čuva djecu je milfača.Takav tast ili punica po meni mogu iz kuće naglavačke pa možda tresnu glavom i pogube prirođeni primitivizam toliko prirastao našem srcu u sjebanoj nam našoj.flumen wrote:znaci Milfača ni Doma nije kako treba...
"Glupi, pokvareni i kokainski poremećen novinar telegrama.hr koji je zbog sramnih članaka i izmišljenih intervjua morao promijenio ime i prezime nije bio sposoban pročitati i razumjeti desetak redaka mog jasno napisanog „spomenarskog“ (facebook) zapisa
Kao mali znak pažnje i zahvalnosti što me je moja draga snaha Dalija Orešković u divanu kod Ace Stankovića pohvalila kao brižnog i nježnog DJEDA, na mom sam „spomenaru“ (facebooku) objavio ovaj kratak zapis: „Mnoštvo je poveznica, komentara, rasprava, odobravanja i osporavanja, pa i hejtanja i trolanja, nastalo na tragu današnjeg nastupa Dalije Orešković u gostima kod Aleksandra Stankovića u divanu Nedjeljom u 2.
Sve zanima kakva će Dalija biti, ako bude, političarka. Mene, pak, zanima i brine samo jedno: da joj bavljenje politikom ne oduzme dragocjeno majčinsko vrijeme koje trebaju moje unuke Meri i Leonora.“
Kao znanstvenik, sveučilišni profesor, savjetnik UN-a i pisac koji se je jedno vrijeme u dramatičnim prilikama 1990.-1991., pa i kasnije u znatno mirnijim okolnostima, kao saborski zastupnik, 2003.-2007., pozabavio politikom, vrlo dobro znam da hrvatska LJUDOŽDERSKA politika proždire dragocjeno vrijeme i osjećaje.
U mom zapisu izrazio sam zato iskrenu i plemenitu zabrinutog UZORNOG DJEDA - kakvim me je hrvatskoj javnosti predstavila moja snaha - zbog vremena koje će uložiti u politički angažman.
Na tragu zapisa spomenutog „novinara“, a ljestve mu je sigurno držao i jedan neupitni doušnik komunističke jugoslavenske UDBE, brojni su portali i listovi zarazno prenijeli etiketu telegrama.hr kako se u mom zapisu krije „srednjovjekovni“ i „ljigavi“ SEKSIZAM.
U komentarima ispod tih glosa – jedan je imao naslov „FUJ“ – ljuti su boj zapodjenuli čitatelji koji su moj zapis pročitali kako je mišljen i napisan i oni koji su prihvatili „kokainsku“ sugestiju kako se radi o malignom seksizmu.
Kako u spomenutom zapisu nisam Daliji uzvratio na komplimentu, učiniti ću to sada. Dalija je najnježnija kćer svojih roditelja, predivna supruga, fantastična mama svojih blizanki i snaha na koju smo moja supruga i ja ponosni.
Znam da će ovaj moj zapis moje brojne kritičare dovesti do ludila, ali naprosto ne mogu protiv činjenica i istine.
Konačno i najvažnije. Bez obzira kakvu „platformu“ sa svojim suradnicima razvila, ja ću uvijek biti njen glasač, jer smatram da je OBITELJ kudikamo važnija i dragocjenija od svake ideologije i politike."
a danas mu bilo dosadno, pa kaže...
"ŽIVOT JE LIJEP: u poplavi loših, tužnih, zlih, opasnih i užasnih vijesti, pojavila se jedna doista predivna divna - najveća hrvatska sportašica svih vremena Janica Kostelić čeka bebu - sina Oskara.
Na ovaj beskrajno zanimljivi svijet trebao bi doći u prosincu."
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
nisam za glorificiranje KGK ali, ista je na tolikom udaru medija i svih mogućih jer je jedina na tragu neke suverenističke hrvatske politike-
Regoč wrote:michaellcmacha wrote:e baš, jebeš likg šta se ovo kod nas odvija... ova likuša nigdje ali nigdje, pa čak ni u swazilandu ne bi dobila niti jedne jedine jebene sekunde vremena za laprdanje u javnom prostoru, pogotovo jer apsolutno nema kapaciteta da bi išta smislenog makar i slučajno blebnula...abraham wrote:Mirso, Mrak, Vesna, Puljak, krv ti jebem, let iznad kukavicjeg gnijezda je pizdarija a ona sestra je anemicna....E sad, nemoj baš pretjerivati na drugu stranu. Dalija jamačno nije intelektualno potkapacitirana, ali je činjenica da se zadržala na općih mjestih kritike vladine koalicije, činjenica je da je na Koli išla na osobnoj razini i činjenica je da nije prjedložila niti jednu konkretnu mjeru koja bi promienila stanje u društvu i državi.
Za razliku od recimo....?
darth_vader-
2014-04-17
ja te lijepo pito, ti se naljutio...vili40 wrote:ne znam za tebe ali još sam uvijek pet plaća u plusu a ne dvije u minusu.Grozim se samo podobama poput tebe da osuđujete odmah svakoga tko progovori o ovim ništarijama u vlasti koji su državu unazadili do te mjere da se sad francek okreće u grobu.U državi ostali samo uhljebi a radni narod bježi van pa smo sad kao cijela država spali na jedno teheransko predgrađe.I ne brini ti za zaostalog tasta jer djeca mogu na kraju i u vrtić.Takvih primitivnih tastova u hrvatskoj bar još ima na sve strane.flumen wrote:vili40 wrote:tebi Firma propala? jel?
inace - ja sam ti u kronicnom minusu...fali mi 200.000 €, pa ako nekog znas tko ima viska i ne bude trazio povrat novca, da mi ga preporucis.
nisam politicar ni ljevicar, tako da ce od tih 200 tisuca za dvije godine bit barem 300.000 €
a sto se tice Daliie, veli njen tast da je divna....
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
flumen wrote:ja te lijepo pito, ti se naljutio...vili40 wrote:ne znam za tebe ali još sam uvijek pet plaća u plusu a ne dvije u minusu.Grozim se samo podobama poput tebe da osuđujete odmah svakoga tko progovori o ovim ništarijama u vlasti koji su državu unazadili do te mjere da se sad francek okreće u grobu.U državi ostali samo uhljebi a radni narod bježi van pa smo sad kao cijela država spali na jedno teheransko predgrađe.I ne brini ti za zaostalog tasta jer djeca mogu na kraju i u vrtić.Takvih primitivnih tastova u hrvatskoj bar još ima na sve strane.flumen wrote:vili40 wrote:tebi Firma propala? jel?
inace - ja sam ti u kronicnom minusu...fali mi 200.000 €, pa ako nekog znas tko ima viska i ne bude trazio povrat novca, da mi ga preporucis.
nisam politicar ni ljevicar, tako da ce od tih 200 tisuca za dvije godine bit barem 300.000 €
a sto se tice Daliie, veli njen tast da je divna....
Neće jezik nego pravo.
Već šta.....desničar.....................pa će od - 200 000 Eura......za dvi god biti - 300 000 Eura
PS Oznaka - je za minus
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Izvanredno stanje zbog Bandića?
» Sve teže stanje u BiH zbog koronavirusa
» Izvanredno stanje u Velikoj Kladuši zbog migranata
» ''Trump proglasio izvanredno stanje u SAD-u zbog koronavirusa''
» Španjolska proglasila izvanredno stanje zbog koronavirusa
» Sve teže stanje u BiH zbog koronavirusa
» Izvanredno stanje u Velikoj Kladuši zbog migranata
» ''Trump proglasio izvanredno stanje u SAD-u zbog koronavirusa''
» Španjolska proglasila izvanredno stanje zbog koronavirusa