ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Izvanredno stanje zbog Bandića?

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

Izvanredno stanje zbog Bandića? Empty Izvanredno stanje zbog Bandića?

Post by vili40 26/11/2019, 07:27

Zbog čega je Kolindino pjevanje Bandiću bilo tako skandalozno?
 Kolinda Grabar Kitarović misli da je problem bio samo u njezinu pjevanju. Kao da nije problem što je, kao predsjednica, pjevala jednom političaru, pa još Uskokovu optuženiku, s naramkom afera i skandala na kontu.
 Izvanredno stanje zbog Bandića? 4f0ca44cad442c194f8d
Kolinda Grabar Kitarović doista misli da je problem bio u pjevanju.
Zbog toga je sinoć izdala čitavo priopćenje iz Ureda predsjednika, kao da je proglašavala izvanredno stanje. 
"I zato ću zapjevati, jer pjesma i rane i dušu liječi i pjesma pokazuje optimizam i ono lijepo lice, i Hrvatske i Bosne i Hercegovine", napisala je predsjednica u svom referatu, komentirajući reakcije na njezinu pjevačku točku na večeri Broćanaca. "Zapjevat ću opet sa svojim narodom i nemam se namjeru ikome ispričavati zbog toga".
Kao da je doista bio problem u pjevanju.
Kao da problem nije bio u činjenici da je predsjednica države zapjevala jednom političaru. Što je ispod svake državničke razine.
I nije pjevala bilo kojem političaru: pjevala je višestrukom optuženiku za korupciju protiv koje se predsjednica navodno bori.

Pjevala seksistu

I nije pjevala samo optuženiku: pjevala je seksistu i primitivcu koji ponižava žene, omalovažava javnost i funkciju, kupuje svjedoke, zloupotrebljava funkciju...
I ako baš hoćete, Kolinda je pjevala bivšem komunistu i partijašu, jednom od osnivača zagrebačkog SDP-a... Toliko o Kolindinu antikomunizmu.
Nije Kolinda, kako se pravda, pjevala svom narodu, niti je pjevala s narodom, već je pjevala jednom čovjeku za njegov rođendan.
Čovjeku od kojeg bi se svaki pristojan političar, pa i građanina, trebao barem distancirati. A ne odavati mu ovakvu počast.
Uglavnom, dok Kolinda Grabar Kitarović u kampanji za drugi mandat nudi "Optimizam za Hrvatsku", ono što je ovoga vikenda izvela pred Milanom Bandićem, pjevanje i rođendanska torta ukrašena državnim grbom i njihovim šaljivim slikama, samo je proširilo i produbilo pesimizam.

Kafanska pjevaljka

Pesimizam koji izvire iz činjenice da Kolinda predsjedničku funkciju srozava na razinu kafanske pjevaljke, da u funkciji predsjednice podilazi jednom tako kompromitiranom političaru, da ignorira postojanje optužnica i još brojnijih afera, da svojim ponašanjem šalje poruku kako je predsjednica države apsolutno na raspolaganju optuženiku za korupciju.
Kako će se, primjerice, postaviti sudovi koji moraju donositi presude kad vide Kolindinu točku pred optuženim Bandićem? Možda će i oni složno zapjevati?
Možemo ići i korak dalje. Pesimizam izvire i iz činjenice da predsjednica Republike pjeva optuženiku za korupciju dok se u njezinu resoru, vojsci, odmata švercerska afera u zrakoplovnoj bazi, dok prosvjetari štrajkaju i izlaze u prosvjede, dok se dijele otkazi "zviždačima" u čiju se zaštitu ona zaklinjala u prvoj kampanji...
Selo gori, a predsjednica pjeva.

Koga briga za narod

Poziva se na narod i zaklinje u narod, a nema pojma niti je zanima što taj njezin narod prolazi.
Umjesto toga, zamara javnost priopćenjima o svom pjevanju.
Ako to ne budi pesimizam, onda je Hrvatska izgubila svaki osjećaj kako bi pesimizam zapravo trebao izgledati.
A opet, ako se govori o tome da je javnost počela gubiti kriterije, Kolinda Grabar Kitarović svejedno je ostala dosljedna svom kriteriju: na početku mandata slavila je svoj rođendan sa Zdravkom Mamićem, na kraju mandata pjeva rođendanske arije Milanu Bandiću.
Ne može se reći da nije dosljedna. 
I mi ne možemo reći da nismo bili upozoreni.
https://www.24sata.hr/kolumne/zbog-cega-je-kolindino-pjevanje-bandicu-bilo-tako-skandalozno-661390?utm_source=Midas&utm_medium=Widget&utm_campaign=InPortal%2bexchange
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Izvanredno stanje zbog Bandića? Empty Re: Izvanredno stanje zbog Bandića?

Post by vuksadinare 26/11/2019, 07:34

mora pjevati...jer bandicu moras vratiti dug...bandic i dobar dan naplati ako ti je ucinio uslugu Basketball
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 26/11/2019, 07:36

...uostalom ono PR joj je katastrofa...sto li joj rade savjetnici napose mate granic  Basketball
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vili40 26/11/2019, 07:49

nije mi jasno dal njoj stvarno nije jasno ili se samo pravi.Bandić je Mikulićev pajdo pa je zbog toga ali i prije je radila neshvatljive stvari.I nije mi jasno koji su ti preko 30% koji bi svejedno njoj dali glas.Zapravo meni ništa nije jasno. :)
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by Eroo 26/11/2019, 07:52

vili40 wrote:nije mi jasno dal njoj stvarno nije jasno ili se samo pravi.Bandić je Mikulićev pajdo pa je zbog toga ali i prije je radila neshvatljive stvari.I nije mi jasno koji su ti preko 30% koji bi svejedno njoj dali glas.Zapravo meni ništa nije jasno. :)
Netko bi ti već morao objasniti da je Berlinski zid davno srušen i s njim jedna velika laž.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by vuksadinare 26/11/2019, 07:54

vili40 wrote:nije mi jasno dal njoj stvarno nije jasno ili se samo pravi.Bandić je Mikulićev pajdo pa je zbog toga ali i prije je radila neshvatljive stvari.I nije mi jasno koji su ti preko 30% koji bi svejedno njoj dali glas.Zapravo meni ništa nije jasno. :)
sinoc je u osijeku provalila jos jedan biser...prozvala je skoru da je dezerter...e sad...izgleda da nije sa pameti na ti..odmah je uslijedila reakcija a gdje si ti koli bila '91 i tvoj muz jakov...nevjerojatno ides nekog optuziti da je dezerter a sama si bila vani u to doba...stvarno sto rade njeni savjetnici ili su oni gluplji do nje ili stvarno joj rade medvjeđu uslugu
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 26/11/2019, 07:56

....sa ovim napadom na skoru na ovaj nacin bar je otjerala jos podobar broj postotaka na skorinu stranu Basketball
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 26/11/2019, 07:57

kad dezerteri prozivaju 'gdje si bio '91'..tu racunam i plenkija koji je pljesako na ovaj napad koli na skoru...ne mozes vjerovati pirat
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vili40 26/11/2019, 07:59

vuksadinare wrote:
sinoc je u osijeku provalila jos jedan biser...prozvala je skoru da je dezerter...e sad...izgleda da nije sa pameti na ti..odmah je uslijedila reakcija a gdje si ti koli bila '91 i tvoj muz jakov...nevjerojatno ides nekog optuziti da je dezerter a sama si bila vani u to doba...stvarno sto rade njeni savjetnici ili su oni gluplji do nje ili stvarno joj rade medvjeđu uslugu
ulazi u otvorene sukobe tamo gdje su joj najmanje potrebni i gdje sama sebe zakapa.I da,što rade njeni savjetnici?Sve to skupa vodi da bi bilo najbolje da se sve to tamo raspusti jer puno to košta a koristi nikakve,samo pojačavaju jad i bijes naroda.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by vili40 26/11/2019, 08:02

ona je samo potvrdila onu tezu hrvata koji ima švicarsku putovnicu koji je rekao na htv da svaka država ima mafiju jedino u hrvatskoj mafija ima državu
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by vuksadinare 26/11/2019, 08:02

vili40 wrote:
vuksadinare wrote:
ulazi u otvorene sukobe tamo gdje su joj najmanje potrebni i gdje sama sebe zakapa.I da,što rade njeni savjetnici?Sve to skupa vodi da bi bilo najbolje da se sve to tamo raspusti jer puno to košta a koristi nikakve,samo pojačavaju jad i bijes naroda.
ma uzas...ocito po njihovim reakcijama one prave ankete pokazuju da dobro ne stoji...jer i oni imaju svoje privatne ankete...koje ocito pokazuju...da ne idu njima u korist..jer da idu oni bi mogli mirno sjediti jesti kokice i cekati izbore...samo nervozni ljudi su nervozni jer imaju problem
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 26/11/2019, 08:07

vili40 wrote:ona je samo potvrdila onu tezu hrvata koji ima švicarsku putovnicu koji je rekao na htv da svaka država ima mafiju jedino u hrvatskoj mafija ima državu
gle....njioj je najveci problem zapravo plenki...upala je naivno u njegove okove i sad se ne moze izvuci..a bi ona rado...samo kasno je..izbori su tu...plenki ne voli koli ali mu je potrebna jer njezina pobjeda upravo njemu fotelju spasava za neko vrijeme..da je koli ostala oponent plenkiju kao sto je bila prve tri godine mandata danas bi bez problema mogla racunati na pobjedu cak u prvom krugu..ali baba ko baba...prvo kaze hop pa skoci..ako izgubi dam se kladiti da iz njezinih usta prvo ide vatra usmjerena na plenkija..iz inata ce se vratiti u hdz i kandidirati za predsjednicu stranke samo da sjebe plenkija...zivi bili pa vidjeli...to ce tek biti rat...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 26/11/2019, 08:14

evo da se posluzim yodinom rjecju jedan as iz hdz-a koji je predsjednik jednog ogranka hdz-a u zagrebu mi je rekao da kolinda kuka protiv plenkija i to plenki zna...da ce plenki kod nje biti rvookrivljeni ako izgubi ove izbore...ali da ga sad mora trpiti zbog izbora jer joj je vaso tako sugerirao...a da sljedi sigurno teska paljba na relaciji koli-plenki ako koli popusi..a na stranu koli ce stati onda i vaso i 90% hdz-a...i zato je kod njih sad velika nervoza...i veliki pritisak na clanstvo narocito od strane plenkija...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Eroo 26/11/2019, 08:33

Luzeri ste, džaba krečite... :)

2016-07-22

Back to top Go down

Post by vuksadinare 26/11/2019, 08:34

Eroo wrote:Luzeri ste, džaba krečite... :)
ero jesi spremio maramice Basketball
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 26/11/2019, 08:37

jedno je sigurno u prvom krugu nitko nece dobiti vise od 30% glasova...to je definitivno....bice to sve na knap.....zato koli grebe rukama i nogama za svaki glas u hercegovini...jer je u slavoniji u vecem zaostatku za skorom a ni u dalmaciji bolje ne stoji...skoro odlicno stoji u sredisnjo hrvatskoj..vodeci je u slavoniji..i to dosta uvjerljivo...a bolje stoji od koli u primorju i sjevernoj hrvatskoj...pouzdano
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Eroo 26/11/2019, 08:38

vuksadinare wrote:
Da ste umjesto Milanovića za kandidata uzeli Manolića bilo bi gustio, a ovako ...džaba krečite. :D
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by vuksadinare 26/11/2019, 08:43

Eroo wrote:
vuksadinare wrote:
Da ste umjesto Milanovića za kandidata uzeli Manolića bilo bi gustio, a ovako ...džaba krečite. :D
koji kreten..lik nije jos skuzio da sam za skoru...kao i koli koja ne kuzi zasto ne bi otisla na sprovod bagaricu da je bila u prilici Basketball
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by epikur37 26/11/2019, 08:46

vuksadinare wrote:
Eroo wrote:
vuksadinare wrote:
koji kreten..lik nije jos skuzio da sam za skoru...kao i koli koja ne kuzi zasto ne bi otisla na sprovod bagaricu da je bila u prilici Basketball

Glas za skoru je glas za sdp.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by vuksadinare 26/11/2019, 08:49

epikur37 wrote:
vuksadinare wrote:
Eroo wrote:
vuksadinare wrote:

Glas za skoru je glas za sdp.
ahahahahaha...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top

- Similar topics