PODCAST VELEBIT:Gost Marčelo Holjevac
Page 3 of 12
Page 3 of 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Re: PODCAST VELEBIT:Gost Marčelo Holjevac
Stanojko wrote:Hahahahaha..uglavnom sve srbi...marcellus wrote:kad govorim o hrvatskoj kao kulturnijoj - klasična gimnazija u zagrebu je proslavila svojih 400 godina negdje kad sam je ja pohađao otprilike, značiprije jedno sto godinarelativno nedavno, Sveučilište u Zagrebu isto tako ovih dana će proslaviti 350 godina postojanja, hrvatska je imala za razliku od srbije sve ovo što stanojko nabraja za 19 stoljeće još u renesansi i kasnije eri prosvjetiteljstva (marulić, bošković, marin držić, junij palmotić itd etc), dakle općenito je u 19 stoljeću Srbija bila zemlja na rubu kršćanske civilizacije o kojoj se znalo otprilike koliko i o subsaharskoj africi, samo ne toliko egzotična i zanimljiva, i za koju je malo koga uopće bilo briga.
axa...
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Yehudim wrote:Stanojko wrote:Pardon, ja sam cetnik svuda...Oh_Femder wrote:Salonski ustaša i internetski četnik - dva oka u glaviStanojko wrote:Bio i ostao salonski ustasa. Gomila gluposti. Nula bodova...
Di ti je šubara ili barem šajkača ( ona modernizirana, sa šiltom nije loša)
A ne ptice trkačice na avataru
Čega ba?
Foghorn Leghorn
https://en.wikipedia.org/wiki/Foghorn_Leghorn
Guest- Guest
tada inače nisu ni postojali "srbi" u današnjem smislu riječi a niti nacionalne države u današnjem smislu
marcellus wrote:tada inače nisu ni postojali "srbi" u današnjem smislu riječi a niti nacionalne države u današnjem smislu
Gdje ćeš to povijesno nepismenima objašnjavati. Tek od Francuske revolucije pa nadalje.
Last edited by Speare Shaker on 2/10/2018, 12:16; edited 1 time in total
Guest- Guest
wtf? Kada?marcellus wrote:tada inače nisu ni postojali "srbi" u današnjem smislu riječi a niti nacionalne države u današnjem smislu
Mesa Sofronija i pticu trkacicu... :)Speare Shaker wrote:Yehudim wrote:Stanojko wrote:Pardon, ja sam cetnik svuda...Oh_Femder wrote:Salonski ustaša i internetski četnik - dva oka u glaviStanojko wrote:Bio i ostao salonski ustasa. Gomila gluposti. Nula bodova...
Di ti je šubara ili barem šajkača ( ona modernizirana, sa šiltom nije loša)
A ne ptice trkačice na avataru
Čega ba?
Foghorn Leghorn
https://en.wikipedia.org/wiki/Foghorn_Leghorn
Stanojko wrote:wtf? Kada?marcellus wrote:tada inače nisu ni postojali "srbi" u današnjem smislu riječi a niti nacionalne države u današnjem smislu
u renesansi
Speare Shaker wrote:marcellus wrote:tada inače nisu ni postojali "srbi" u današnjem smislu riječi a niti nacionalne države u današnjem smislu
Gdje ćeš to povijesno nepismenima objašnjavati. Tek od Francuske revolucije pa nadalje.
usput jedno nepolitičko pitanje gdje nabaviti "dust cap" za zvučnik u zg ti ćeš to vjerojatno znat
Nije imala Hrvatska. Imala je Austrougarska. A Austrougarska je propala. Na smetlište svetske istorije ju je poslala upravo Srbija. Toliko o snazi i vitalnosti ove dve države.marcellus wrote:kad govorim o hrvatskoj kao kulturnijoj - klasična gimnazija u zagrebu je proslavila svojih 400 godina negdje kad sam je ja pohađao otprilike, značiprije jedno sto godinarelativno nedavno, Sveučilište u Zagrebu isto tako ovih dana će proslaviti 350 godina postojanja, hrvatska je imala za razliku od srbije sve ovo što stanojko nabraja za 19 stoljeće još u renesansi i kasnije eri prosvjetiteljstva (marulić, bošković, marin držić, junij palmotić itd etc), dakle općenito je u 19 stoljeću Srbija bila zemlja na rubu kršćanske civilizacije o kojoj se znalo otprilike koliko i o subsaharskoj africi, samo ne toliko egzotična i zanimljiva, i za koju je malo koga uopće bilo briga.
dzango wrote:Nije imala Hrvatska. Imala je Austrougarska. A Austrougarska je propala. Na smetlište svetske istorije ju je poslala upravo Srbija. Toliko o snazi i vitalnosti ove dve države.marcellus wrote:kad govorim o hrvatskoj kao kulturnijoj - klasična gimnazija u zagrebu je proslavila svojih 400 godina negdje kad sam je ja pohađao otprilike, značiprije jedno sto godinarelativno nedavno, Sveučilište u Zagrebu isto tako ovih dana će proslaviti 350 godina postojanja, hrvatska je imala za razliku od srbije sve ovo što stanojko nabraja za 19 stoljeće još u renesansi i kasnije eri prosvjetiteljstva (marulić, bošković, marin držić, junij palmotić itd etc), dakle općenito je u 19 stoljeću Srbija bila zemlja na rubu kršćanske civilizacije o kojoj se znalo otprilike koliko i o subsaharskoj africi, samo ne toliko egzotična i zanimljiva, i za koju je malo koga uopće bilo briga.
govorim o teritoriju i stanovništvu današnje hrvatske, naravno ilirci nisu govorili o hrvatskoj nego iliriji u tom kontekstu, koja bi obuhvaćala i srbiju
Bože, formuski čmarsrbi i jugosi se opet guše i plivaju u govnima. Turski geni opet stvaraju frustracije.
Last edited by Fénix on 2/10/2018, 12:26; edited 1 time in total
Guest- Guest
Imala je Hrvatska jer Hrvatska je imala popriličnu autonomiju unutar AU.dzango wrote:Nije imala Hrvatska. Imala je Austrougarska. A Austrougarska je propala. Na smetlište svetske istorije ju je poslala upravo Srbija. Toliko o snazi i vitalnosti ove dve države.marcellus wrote:kad govorim o hrvatskoj kao kulturnijoj - klasična gimnazija u zagrebu je proslavila svojih 400 godina negdje kad sam je ja pohađao otprilike, značiprije jedno sto godinarelativno nedavno, Sveučilište u Zagrebu isto tako ovih dana će proslaviti 350 godina postojanja, hrvatska je imala za razliku od srbije sve ovo što stanojko nabraja za 19 stoljeće još u renesansi i kasnije eri prosvjetiteljstva (marulić, bošković, marin držić, junij palmotić itd etc), dakle općenito je u 19 stoljeću Srbija bila zemlja na rubu kršćanske civilizacije o kojoj se znalo otprilike koliko i o subsaharskoj africi, samo ne toliko egzotična i zanimljiva, i za koju je malo koga uopće bilo briga.
Na smetište je vi niste poslali, vi ste izgubili WW1, vojska od 500 000 vojnika pala na 30 000 boraca, poginulo vam 60% muškaraca , takave gubitke Europa nije vidjela u stoljećima.. vi je niste porazili, nego se sama raspala, naivni narodi mislili da će im biti bolje ako krenu solo..
Nikad se oni nisu pomirili s odlaskom svoje braće Turaka Osmanlija s ovih prostora.AssadNaPodmornici wrote:Imala je Hrvatska jer Hrvatska je imala popriličnu autonomiju unutar AU.dzango wrote:Nije imala Hrvatska. Imala je Austrougarska. A Austrougarska je propala. Na smetlište svetske istorije ju je poslala upravo Srbija. Toliko o snazi i vitalnosti ove dve države.marcellus wrote:kad govorim o hrvatskoj kao kulturnijoj - klasična gimnazija u zagrebu je proslavila svojih 400 godina negdje kad sam je ja pohađao otprilike, značiprije jedno sto godinarelativno nedavno, Sveučilište u Zagrebu isto tako ovih dana će proslaviti 350 godina postojanja, hrvatska je imala za razliku od srbije sve ovo što stanojko nabraja za 19 stoljeće još u renesansi i kasnije eri prosvjetiteljstva (marulić, bošković, marin držić, junij palmotić itd etc), dakle općenito je u 19 stoljeću Srbija bila zemlja na rubu kršćanske civilizacije o kojoj se znalo otprilike koliko i o subsaharskoj africi, samo ne toliko egzotična i zanimljiva, i za koju je malo koga uopće bilo briga.
Na smetište je vi niste poslali, vi ste izgubili WW1, vojska od 500 000 vojnika pala na 30 000 boraca, poginulo vam 60% muškaraca , takave gubitke Europa nije vidjela u stoljećima.. vi je niste porazili, nego se sama raspala, naivni narodi mislili da će im biti bolje ako krenu solo..
Guest- Guest
Buahahahahahahahahahahahaha...AssadNaPodmornici wrote:Imala je Hrvatska jer Hrvatska je imala popriličnu autonomiju unutar AU.dzango wrote:Nije imala Hrvatska. Imala je Austrougarska. A Austrougarska je propala. Na smetlište svetske istorije ju je poslala upravo Srbija. Toliko o snazi i vitalnosti ove dve države.marcellus wrote:kad govorim o hrvatskoj kao kulturnijoj - klasična gimnazija u zagrebu je proslavila svojih 400 godina negdje kad sam je ja pohađao otprilike, značiprije jedno sto godinarelativno nedavno, Sveučilište u Zagrebu isto tako ovih dana će proslaviti 350 godina postojanja, hrvatska je imala za razliku od srbije sve ovo što stanojko nabraja za 19 stoljeće još u renesansi i kasnije eri prosvjetiteljstva (marulić, bošković, marin držić, junij palmotić itd etc), dakle općenito je u 19 stoljeću Srbija bila zemlja na rubu kršćanske civilizacije o kojoj se znalo otprilike koliko i o subsaharskoj africi, samo ne toliko egzotična i zanimljiva, i za koju je malo koga uopće bilo briga.
vi je niste porazili, nego se sama raspala..
marcellus wrote:Speare Shaker wrote:marcellus wrote:tada inače nisu ni postojali "srbi" u današnjem smislu riječi a niti nacionalne države u današnjem smislu
usput jedno nepolitičko pitanje gdje nabaviti "dust cap" za zvučnik u zg ti ćeš to vjerojatno znat
Najbolje na eBayu. Sve ostalo je nesigurno.
Guest- Guest
Koliki derpe moras da budes pa da stavljas Dzad Loa ili Meta Dejmona na avatar... :)Fénix wrote:Bože, formuski čmarsrbi i jugosi se opet guše i plivaju u govnima. Turski geni opet stvaraju frustracije.
ja vam govorim da ste izgubili WW1. prolili ste milijune i milijune litre krvi u WW1, jedino što ste eto dobili vojvodinu .. dugoročno ste zbog demografskih gubitaka u WW1, izgubili kosovo, makedoniju, i izgubili potencijal da budete velika većina u Yugoslavijama.. da ste preskočili WW1, mogli ste u novoj Yugi imati 60% stanovništva i dominirati totalno, a vi ste imali 38% i još ste zbog demografskih gubitaka čak i imali pad u odnosu na muslimane ili katolike.
Kme, kmeeeeeeeeeeee, kmeeeeeeeeeeee, kme!!! Čmarsrbija mi je mala, poražena, ponižena, primitivna, bijedna i trajno kontaminirana turskim sjemenom. Moram se svaki dan svog života Hrvatima i Hrvatskoj ići liječiti jer mi život nema smisla bez mržnje i mitomanije, kmeeeeeeeeee!!!Stanojko wrote:Koliki derpe moras da budes pa da stavljas Dzad Loa ili Meta Dejmona na avatar... :)Fénix wrote:Bože, formuski čmarsrbi i jugosi se opet guše i plivaju u govnima. Turski geni opet stvaraju frustracije.
Guest- Guest
Nazalost, nismo mogli da "preskocimo", jebi ga... Ono sto smo mogli je da damo guzu i kazemo "faljen Isus" kad austrougari umarsiraju u Beograd, ko neki...AssadNaPodmornici wrote: da ste preskočili WW1,
Hrvatska je imala da veže konja gde joj gazda kaže. Te gimnazije nisu bile hrvatske već austrougarske i deo njihove kulture a ne vaše. Isto ti je danas u Makedoniji gde Makedonci prave spomenike Aleksandru Makedonskom i slična sranja.AssadNaPodmornici wrote:Imala je Hrvatska jer Hrvatska je imala popriličnu autonomiju unutar AU.dzango wrote:Nije imala Hrvatska. Imala je Austrougarska. A Austrougarska je propala. Na smetlište svetske istorije ju je poslala upravo Srbija. Toliko o snazi i vitalnosti ove dve države.marcellus wrote:kad govorim o hrvatskoj kao kulturnijoj - klasična gimnazija u zagrebu je proslavila svojih 400 godina negdje kad sam je ja pohađao otprilike, značiprije jedno sto godinarelativno nedavno, Sveučilište u Zagrebu isto tako ovih dana će proslaviti 350 godina postojanja, hrvatska je imala za razliku od srbije sve ovo što stanojko nabraja za 19 stoljeće još u renesansi i kasnije eri prosvjetiteljstva (marulić, bošković, marin držić, junij palmotić itd etc), dakle općenito je u 19 stoljeću Srbija bila zemlja na rubu kršćanske civilizacije o kojoj se znalo otprilike koliko i o subsaharskoj africi, samo ne toliko egzotična i zanimljiva, i za koju je malo koga uopće bilo briga.
Srbija jeste bila desetkovana ali je pobedila. Srbija je nastavila da postoji a Austrougarska je kao gubitnik nestala voljom sila pobednica. Njeni delovi su preuređeni takođe voljom sila pobednica. Kakvi narodi, kakve gluposti.
Speare Shaker wrote:marcellus wrote:Speare Shaker wrote:marcellus wrote:tada inače nisu ni postojali "srbi" u današnjem smislu riječi a niti nacionalne države u današnjem smislu
Najbolje na eBayu. Sve ostalo je nesigurno.
Ali ajd, mogao bi probati kod Dobrog zvuka d.o.o. u Pisarovinskoj, oni su takve stvari nekada držali. Nemam pojma imaju li ih i danas, nisam kod njih bio jedno 100 godina. Informacije o njihovom prodajnom asortimanu preko neta (po iskustvima nekih čak i telefonski) su krajnje nepouzdane.
Ili kod Elektrokema tamo gdje prodaju Visatonove zvučnike. Ako to još rade, niti kod njih nisam bio kojih 100 godina.
Last edited by Speare Shaker on 2/10/2018, 12:40; edited 1 time in total
Guest- Guest
Page 3 of 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Similar topics
» PODCAST VELEBIT - Holjevac: Putinove prijetnje nuklearnim oružjem treba ozbiljno shvatiti
» TV Bujica!GOST:Marcel Holjevac
» PODCAST VELEBIT:Robert Valdec-'Arhitekte,akademike,doktore" pomazu mocne organizacije velikim kolicinama novca
» Podcast
» ugasilo podcast
» TV Bujica!GOST:Marcel Holjevac
» PODCAST VELEBIT:Robert Valdec-'Arhitekte,akademike,doktore" pomazu mocne organizacije velikim kolicinama novca
» Podcast
» ugasilo podcast
Page 3 of 12