Geni kameni
Page 3 of 11
Page 3 of 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Re: Geni kameni
Dobro pizzon ..Hektorović wrote:tre wrote:Cigi đangu niz dlaku i pišanje po svojimaHektorović wrote:tre wrote:Zanimljivo kako od super pobjede Filipa Hrgovića dođosmo na ruganje braniteljima :(
Mora kaja malo ugoditi drugovima Beogradskim :)
Pa dokazivanje lojalnosti :) kud bolje nego pljuvanjem po svojima...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kajkić je došao do mase podataka u vezi srbalja i plenki ga je smjenio na intervenciju otrovne pupavke. Niko ne sme da bije koljačku nejačkaya wrote:A reci nije ih trebalo procesuirati kada je Hdz došao vlast ? Onda se niste sjetili?tre wrote:Znači ne treba procesuirati četničku stoku ili što? Kajkića su smjenili na intervenciju druga otrovne pupavke kada je počeo kopati po visokopozicioniranim srbljima iz pupovčevog miljea i naravno da ljudima puca film na masu stvari koje se događaju.kaya wrote:Pa to je druga tema. Pa organizira prosvjed onaj iz Vukovara sta ne? I bas kad je licki šerif izletio on se sjetio da ima neprocesuiranih nakon 25 godina gle čuda. Kakva koincidencija..tre wrote:Nisi spomenila šator i branitelje uz milinovića? Inače dobro kic pita koliko bi mrtvih bilo da se pjesma izvela na dočeku repke.kaya wrote:
Ne dodosmo. Ja sam izvukla ključ njegovog uspjeha, ton.
Da na taj ton ugradi vrapce i komarce to ima prolaz.
A činjenica je da taj ton u originalu ova populacija zove sotonjarama , barem ovi koji slušaju svećenike.
Ili dok je plenkovic ugađao ? Onda isto nije trebalo ?
A sada je to pitanje biti ili ne biti? Pa kakav je to tajming?
Da nije bilo "gena kamenih" još bi ti kuckao u kamenu ploču umjesto u tipkovnicu.catabbath wrote:Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:kaya wrote:Dobra je pjesma , Geni kameni doduše kopija Thunderstrucka od AC/DC-a al treba i to napraviti.
To mu garantira da ce ju uvijek izvoditi, posebno kao najavu u nekim sportovima.
Pa sto god kao tekst ubacio u nju..
Najjače kada vlajima i Bosancima kažeš da slušaš ac/dc onda si sotonjara, a oni kada čuju geni kameni koja je ukradena pisma, razbijaju čaše od glavu
Pa zar ti nije svećenik pojašnjavao što im to ime znači :D
Antichrist / Devil's child? nije to za prave rvacke krkane gena kamenih
Jebiga, to ti je tako, a komplekse i gene nećeš izliječiti na ovom forumu, ako je to uopće moguće...
PS: I pored ozbiljnih godina trenutno radim 16 sati dnevno, i petkom i svetkom...
Zbog takvih "pametnih" ljenčuga kao šta si ti. Odi više u kladionicu, jebate...
Genije mogu roditi jedino "geni kameni".
Last edited by Eroo on 9/9/2018, 11:53; edited 2 times in total
kajica u obrani velikosrpstva:)
veci obrat napravio je samo epi, od sorosevca do putinovca:)
dijagram-
2015-08-09
Kajkic je došao do podataka, kada, sada, nakon toliko godina ? Joj daj nemoj ..
Kada im nije odgovarao SDP i onaj Matic onda su se borili protiv Jugoslavije 2016 u Savskoj ulici u Zagrebu ..
Kada im nije odgovarao SDP i onaj Matic onda su se borili protiv Jugoslavije 2016 u Savskoj ulici u Zagrebu ..
2015-08-15
Velikosrpstvo vidis jedino ti i par pacijenata.dijagram wrote:kajica u obrani velikosrpstva:)
2015-08-15
e moja kajicekaya wrote:Velikosrpstvo vidis jedino ti i par pacijenata.dijagram wrote:kajica u obrani velikosrpstva:)
mislim, jebem i ja jednu srpkinju jos tamo od 92 al nisam zato postao cetnik
ne mora se to bas tako:)
dijagram-
2015-08-09
A šutite ko picke sto je dakic i branitelji prodali svoje dionice ine Mađarima i na činjenicu da ju je prodao Sanader i branitelji zapravo.
Al ako netko to kaže on je velikosrbin... ajde jebite rake govnare kako bi Hercegovci rekli..
Al ako netko to kaže on je velikosrbin... ajde jebite rake govnare kako bi Hercegovci rekli..
2015-08-15
Naravno, nisam ni sumnjala u to.dijagram wrote:e moja kajicekaya wrote:Velikosrpstvo vidis jedino ti i par pacijenata.dijagram wrote:kajica u obrani velikosrpstva:)
To moze sumnjati jedino netko tko vas ne zna..
2015-08-15
hrgovic je talentiran, uz dobrog trenera moze nesto postici u boksu
samo naprijed momak
samo naprijed momak
dijagram-
2015-08-09
Eroo wrote:Da nije bilo "gena kamenih" još bi ti kuckao u kamenu ploču umjesto u tipkovnicu.catabbath wrote:Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:kaya wrote:Dobra je pjesma , Geni kameni doduše kopija Thunderstrucka od AC/DC-a al treba i to napraviti.
To mu garantira da ce ju uvijek izvoditi, posebno kao najavu u nekim sportovima.
Pa sto god kao tekst ubacio u nju..
Najjače kada vlajima i Bosancima kažeš da slušaš ac/dc onda si sotonjara, a oni kada čuju geni kameni koja je ukradena pisma, razbijaju čaše od glavu
Jebiga, to ti je tako, a komplekse i gene nećeš izliječiti na ovom forumu, ako je to uopće moguće...
PS: I pored ozbiljnih godina trenutno radim 16 sati dnevno, i petkom i svetkom...
Još nisam otkrio što je fora da se geniji rađaju uglavnom među "genima kamenim".
Za sada mislim da se radi o strahovitoj energiji koju posjedujemo i znamo usko usmjeriti
na ono čime se trenutno bavimo...Ja to zovem "terorom mozga". Još nisam pronašao bolji izraz.
Slično kao u istočnim borilačkim sportovima...
Zato i jesmo najjača država u EU...Eroo wrote:Eroo wrote:Da nije bilo "gena kamenih" još bi ti kuckao u kamenu ploču umjesto u tipkovnicu.catabbath wrote:Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:
Još nisam otkrio što je fora da se geniji rađaju uglavnom među "genima kamenim".
Za sada mislim da se radi o strahovitoj energiji koju posjedujemo i znamo usko usmjeriti
na ono čime se trenutno bavimo...Ja to zovem "terorom mozga". Još nisam pronašao bolji izraz.
Ac dc
Kod nas je to kruzilo antikrist dead crist (sorry na grammar pišem sa moba) tako je lokalni pop upozoravao lokalne seljake... A pametni Thompson bia metalac , pokupio obradio najveće hitove i pokupio pare
Kod nas je to kruzilo antikrist dead crist (sorry na grammar pišem sa moba) tako je lokalni pop upozoravao lokalne seljake... A pametni Thompson bia metalac , pokupio obradio najveće hitove i pokupio pare
mutava baštarda wrote:Zato i jesmo najjača država u EU...Eroo wrote:Eroo wrote:Da nije bilo "gena kamenih" još bi ti kuckao u kamenu ploču umjesto u tipkovnicu.catabbath wrote:Hektorović wrote:
Zato i je Amerika najjača država na svijetu jer je znala absorbirati takve ljude...I Europa, i Europa, naravno.
Last edited by Eroo on 9/9/2018, 12:47; edited 1 time in total
AssadNaPodmornici wrote:Ac dc
Pa da, dakle to su pokupili na nekom seminaru :)
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
dijagram wrote:e moja kajicekaya wrote:Velikosrpstvo vidis jedino ti i par pacijenata.dijagram wrote:kajica u obrani velikosrpstva:)
kajica i podmladak
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Najveći uspjeh vraga je uvjeriti ljude da ga nema. Tako i četnici pričaju da nema velikosrbstva.kaya wrote:Velikosrpstvo vidis jedino ti i par pacijenata.dijagram wrote:kajica u obrani velikosrpstva:)
A e..sve sto ti paraziti na drzavnoj sisi naprave,to je blagoslovljeno moralom i drugim stvarima..kaya wrote:A šutite ko picke sto je dakic i branitelji prodali svoje dionice ine Mađarima i na činjenicu da ju je prodao Sanader i branitelji zapravo.
Guest- Guest
Kajica nema podmlatka, ona ima ćuku.Hektorović wrote:dijagram wrote:e moja kajicekaya wrote:Velikosrpstvo vidis jedino ti i par pacijenata.dijagram wrote:kajica u obrani velikosrpstva:)
kajica i podmladak
AC /izmjenicna struja,DC istosmjerna..malo pozitivnog pogleda..AssadNaPodmornici wrote:Ac dc
Guest- Guest
Srbstva Velikog ima,svakako,ali su tome krivi kockastoglavi nedotupavci koji su daleko ispod IQ,mlake vode..
Rjesenje nije nazivati Curu da podrzava velikoSrbe,ako razmislja svojom glavom,nego se educirati i nesto mlatiti mozgom,ne samo cekicem i stemajzlom..jel..
Rjesenje nije nazivati Curu da podrzava velikoSrbe,ako razmislja svojom glavom,nego se educirati i nesto mlatiti mozgom,ne samo cekicem i stemajzlom..jel..
Guest- Guest
Page 3 of 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Similar topics
» NOVA POBJEDA Hrgović nokautirao Corbina u prvoj rundi! ...Geni, geni kameni...
» Psihologija ideologije: Geni ili narativ?
» Trpačina glupih Bosanaca part 666(I2b superiorni geni)
» ''Blizu Stonehengea otkriven golem neolitički kameni krug star više od 4500 godina''
» Psihologija ideologije: Geni ili narativ?
» Trpačina glupih Bosanaca part 666(I2b superiorni geni)
» ''Blizu Stonehengea otkriven golem neolitički kameni krug star više od 4500 godina''
Page 3 of 11