Geni kameni
Page 11 of 11
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Re: Geni kameni
ma kakvi, skrtac, zmija u novcarki:)Nice wrote:U tebe ne sumnjam..htjela sam vidit hoće li se epi slučajno javitdijagram wrote:braco uvijek casti, to nije problemNice wrote:Me ne zanima tko je izgubio, a tko dobio..mene samo zanima tko mene časti..
samo zafrkavam
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
Nice wrote:U tebe ne sumnjam..htjela sam vidit hoće li se epi slučajno javitdijagram wrote:braco uvijek casti, to nije problemNice wrote:Me ne zanima tko je izgubio, a tko dobio..mene samo zanima tko mene časti..
Bježi, uvijek najbolje nudim :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
haha, sad kad se javidijagram wrote:ma kakvi, skrtac, zmija u novcarki:)Nice wrote:U tebe ne sumnjam..htjela sam vidit hoće li se epi slučajno javitdijagram wrote:braco uvijek casti, to nije problemNice wrote:Me ne zanima tko je izgubio, a tko dobio..mene samo zanima tko mene časti..
samo zafrkavam
2014-04-12
Nice wrote:ne preostaje mi ništa drugo nego se složitdijagram wrote:lako bit najbolja kad si mi seka, kakva nego najbolja, eNice wrote:kad sam najboljadijagram wrote:asl obostrano je, volim i ja svoju sekicuepikur37 wrote:
U prvom slučaju si izgubio okladu pa je red da platiš
U drugom ti se ispunila želja pa je red da častiš :D
dijagram-
2015-08-09
Krempite na Rivi...da, sjećam se..epikur37 wrote:Nice wrote:U tebe ne sumnjam..htjela sam vidit hoće li se epi slučajno javitdijagram wrote:braco uvijek casti, to nije problemNice wrote:Me ne zanima tko je izgubio, a tko dobio..mene samo zanima tko mene časti..
Bježi, uvijek najbolje nudim :)
2014-04-12
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Similar topics
» NOVA POBJEDA Hrgović nokautirao Corbina u prvoj rundi! ...Geni, geni kameni...
» Psihologija ideologije: Geni ili narativ?
» Trpačina glupih Bosanaca part 666(I2b superiorni geni)
» ''Blizu Stonehengea otkriven golem neolitički kameni krug star više od 4500 godina''
» Psihologija ideologije: Geni ili narativ?
» Trpačina glupih Bosanaca part 666(I2b superiorni geni)
» ''Blizu Stonehengea otkriven golem neolitički kameni krug star više od 4500 godina''
Page 11 of 11