Geni kameni
Page 9 of 11
Page 9 of 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Re: Geni kameni
A koja je tema? Boks?dijagram wrote:ovi o obradama i izvan teme, dajte se uozbiljite
frustracije ostavite za doma
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
begaj na kosovo, poceo je boj a ti ovuda plazis,..kukavico servska:)dzango wrote:A koja je tema? Boks?dijagram wrote:ovi o obradama i izvan teme, dajte se uozbiljite
dijagram-
2015-08-09
Ja pazim na šiptarsku rezervu.dijagram wrote:begaj na kosovo, poceo je boj a ti ovuda plazis,..kukavico servska:)dzango wrote:A koja je tema? Boks?dijagram wrote:ovi o obradama i izvan teme, dajte se uozbiljite
2014-04-19
trazis ti tatu ovdje, kako nedavno i rekoh, sto drugodzango wrote:Ja pazim na šiptarsku rezervu.dijagram wrote:begaj na kosovo, poceo je boj a ti ovuda plazis,..kukavico servska:)dzango wrote:A koja je tema? Boks?dijagram wrote:ovi o obradama i izvan teme, dajte se uozbiljite
jedino objasnjenje ili potpuno ludilo:)
dijagram-
2015-08-09
Pre sina. Mada su svi vrljavi. Nema od toga ništa. Ništa Šiptarima od rezerve.dijagram wrote:trazis ti tatu ovdje, kako nedavno i rekoh, sto drugodzango wrote:Ja pazim na šiptarsku rezervu.dijagram wrote:begaj na kosovo, poceo je boj a ti ovuda plazis,..kukavico servska:)dzango wrote:A koja je tema? Boks?dijagram wrote:ovi o obradama i izvan teme, dajte se uozbiljite
2014-04-19
Stvarno ste jad, kako vam se da.dzango wrote:Pre sina. Mada su svi vrljavi. Nema od toga ništa. Ništa Šiptarima od rezerve.dijagram wrote:trazis ti tatu ovdje, kako nedavno i rekoh, sto drugodzango wrote:Ja pazim na šiptarsku rezervu.dijagram wrote:begaj na kosovo, poceo je boj a ti ovuda plazis,..kukavico servska:)dzango wrote:
A koja je tema? Boks?
Plazite li i po siptarskim forumima da im "objasnite" kojesta:)
Koji ste vi par bolesnika to je cudo jedno
dijagram-
2015-08-09
Ne znam. Ja sam zadužen za vas kao šiptarsku rezervu. Neki bolji je verovatno zadužen za Šiptare.dijagram wrote:Stvarno ste jad, kako vam se da.dzango wrote:Pre sina. Mada su svi vrljavi. Nema od toga ništa. Ništa Šiptarima od rezerve.dijagram wrote:trazis ti tatu ovdje, kako nedavno i rekoh, sto drugodzango wrote:Ja pazim na šiptarsku rezervu.dijagram wrote:
begaj na kosovo, poceo je boj a ti ovuda plazis,..kukavico servska:)
Plazite li i po siptarskim forumima da im "objasnite" kojesta:)
Koji ste vi par bolesnika to je cudo jedno
2014-04-19
Sora wrote:
Thompsonov novi splitski dom od milijun eura je prava utvrda Pjevač se uselio u zgradu od 600 kvadrata čija je vrijednost oko 1,350.000 eura. Kamere su na svakom uglu, a znatiželjnici zbog visoka zida ne mogu proviriti u pjevačevo carstvo Viber Email 79048 prikaza
Pročitajte više na: https://www.24sata.hr/show/thompsonov-novi-splitski-dom-od-milijun-eura-je-prava-utvrda-515929 - 24sata.hr
ružne li pećine.
Guest- Guest
Prava šiptarska.Gnječ wrote:Sora wrote:
Thompsonov novi splitski dom od milijun eura je prava utvrda Pjevač se uselio u zgradu od 600 kvadrata čija je vrijednost oko 1,350.000 eura. Kamere su na svakom uglu, a znatiželjnici zbog visoka zida ne mogu proviriti u pjevačevo carstvo Viber Email 79048 prikaza
Pročitajte više na: https://www.24sata.hr/show/thompsonov-novi-splitski-dom-od-milijun-eura-je-prava-utvrda-515929 - 24sata.hr
ružne li pećine.
2014-04-19
Gnječ wrote:
ružne li pećine.
Vjerojatno ga podsjeća na rodnu vokojebinu tamo u pripizdini iza 9 sela
catabbath-
2015-08-22
dzango wrote:Prava šiptarska.Gnječ wrote:Sora wrote:
ružne li pećine.
bunkerisao se ko Enver Hoxha. 8 nadzornih kamera sam pobrojao samo na prednjoj strani pećine.
Guest- Guest
To ti je kada se fukara domogne keša. Do juče je išao u poljski WC.Gnječ wrote:dzango wrote:Prava šiptarska.Gnječ wrote:Sora wrote:
ružne li pećine.
bunkerisao se ko Enver Hoxha. 8 nadzornih kamera sam pobrojao samo na prednjoj strani pećine.
Last edited by dzango on Sun 9 Sep - 19:04; edited 1 time in total
2014-04-19
Gnječ wrote:8 nadzornih kamera sam pobrojao samo na prednjoj strani pećine.
Strah ga je Udbe i porezne uprave
catabbath wrote:Gnječ wrote:8 nadzornih kamera sam pobrojao samo na prednjoj strani pećine.
Strah ga je Udbe i porezne uprave
neće ga nadzorne kamere spasit udbe.
Guest- Guest
Primjetjujem tendenciju gradnje kutja u prikazanoj boji..nes plavo sivo,prilicno depresivno..majushni prozorchichi svakako ne doprinose prozracivanju i generiranju svjetla..Gnječ wrote:dzango wrote:Prava šiptarska.Gnječ wrote:Sora wrote:
ružne li pećine.
uz to naravno ide krom i staklo,sve minimalisticki,dakako i iznutra je slicna stvar...
Covjek bi se svakako trebao ugodno osjecati u svom domu,u sto cisto sumnjam kad su spomenuti materijali,boje,i oblici u pitanju..
Cigel,holc,puno toplih boja,masiv drveni namjestaj..eeee u tome se ugodno zivi..
jedino ne znam kako ovo moze vrijediti 1.3m Ojrova...Lego dizajn..
Guest- Guest
pismejker wrote:
Arhitekti takve stvari podvaljuju obično arapima i ostalim krkanima s lovomu ali bez ukusa, kažu im to košta puno a krkan sretan jer "bitno da košta"
.
catabbath-
2015-08-22
tako je..i svabi koji svoje lance kutja za najam hoce st ojeftinije urediti..E OVO JE NESTO....
Guest- Guest
pismejker wrote:Primjetjujem tendenciju gradnje kutja u prikazanoj boji..nes plavo sivo,prilicno depresivno..majushni prozorchichi svakako ne doprinose prozracivanju i generiranju svjetla..Gnječ wrote:dzango wrote:Prava šiptarska.Gnječ wrote:Sora wrote:
ružne li pećine.
uz to naravno ide krom i staklo,sve minimalisticki,dakako i iznutra je slicna stvar...
Covjek bi se svakako trebao ugodno osjecati u svom domu,u sto cisto sumnjam kad su spomenuti materijali,boje,i oblici u pitanju..
Cigel,holc,puno toplih boja,masiv drveni namjestaj..eeee u tome se ugodno zivi..
siva je samo da impresionira kao tobože tu živi netko jako moćan, opasan i nedodirljiv.
Guest- Guest
Rekao je dobro Bozic sinoc.
Za dvije, dvije i po godine rada i dobrih protivnika, moci ce se i s najboljima borit.
Ovaj mu je trener Kubanac odlican.
Covjek napisao osam knjiga o boksu.
Za dvije, dvije i po godine rada i dobrih protivnika, moci ce se i s najboljima borit.
Ovaj mu je trener Kubanac odlican.
Covjek napisao osam knjiga o boksu.
2014-04-12
Page 9 of 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Similar topics
» NOVA POBJEDA Hrgović nokautirao Corbina u prvoj rundi! ...Geni, geni kameni...
» Psihologija ideologije: Geni ili narativ?
» Trpačina glupih Bosanaca part 666(I2b superiorni geni)
» ''Blizu Stonehengea otkriven golem neolitički kameni krug star više od 4500 godina''
» Psihologija ideologije: Geni ili narativ?
» Trpačina glupih Bosanaca part 666(I2b superiorni geni)
» ''Blizu Stonehengea otkriven golem neolitički kameni krug star više od 4500 godina''
Page 9 of 11