Geni kameni
Page 2 of 11
Page 2 of 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Re: Geni kameni
Zanimljivo kako od super pobjede Filipa Hrgovića dođosmo na ruganje braniteljima :(
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
kaya wrote:Da.catabbath wrote:Nedajbože da im spomeneš Abbu, to nikada nisu čuli ali na "iza 9 sela" isto lete čaše.
Oni to mozda ni ne znaju. Tajna njegovog uspjeha je u tonu , koji je kopija svevremenskih hitova.
tajna njegovog uspjeha u domoljublju, politickim pogledima, vjeri jer je to sve ono sto Hrvatski narod drzi svetim a zlocinci koji su Hrvate gazili od 45 jos uvijek namecu svoja pravila Hrvatima brane sto se braniti ne smije, Tompsonu brane nastupe, srpske zlocince dovode u goste.. dvostruka mjerila koje Hrvati ne vole
Hrvatski pobjednici pozivajuci Tompsona da pjeva pokazuju svoju volju i pripadnost naciji
kako je doslo do toga
Hrvatima brane biti Hrvati
komunistickim spletkama ogranicavaju Hrvate, Tompsonu posebno
zapoceli ste , trpite
Hrvate i vjeru ugasiti necete
2014-04-16
tre wrote:Zanimljivo kako od super pobjede Filipa Hrgovića dođosmo na ruganje braniteljima :(
Mora kaja malo ugoditi drugovima Beogradskim :)
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Bitno da nije ganci, u tom sluičaju bi znali da je vaš 100%dzango wrote:Koji je od ove dvojice vaš?
tre wrote:Zanimljivo kako od super pobjede Filipa Hrgovića dođosmo na ruganje braniteljima :(
kayin autoportret
Guest- Guest
to je samo jedno od djela koje provode isti kojima Tompson smeta, a i svaki drugi Hrvat katolikHektorović wrote:tre wrote:Zanimljivo kako od super pobjede Filipa Hrgovića dođosmo na ruganje braniteljima :(
2014-04-16
Ne dodosmo. Ja sam izvukla ključ njegovog uspjeha, ton.tre wrote:Zanimljivo kako od super pobjede Filipa Hrgovića dođosmo na ruganje braniteljima :(
Da na taj ton ugradi vrapce i komarce to ima prolaz.
A činjenica je da taj ton u originalu ova populacija zove sotonjarama , barem ovi koji slušaju svećenike.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Cigi đangu niz dlaku i pišanje po svojimaHektorović wrote:tre wrote:Zanimljivo kako od super pobjede Filipa Hrgovića dođosmo na ruganje braniteljima :(
Nisi spomenila šator i branitelje uz milinovića? Inače dobro kic pita koliko bi mrtvih bilo da se pjesma izvela na dočeku repke.kaya wrote:Ne dodosmo. Ja sam izvukla ključ njegovog uspjeha, ton.tre wrote:Zanimljivo kako od super pobjede Filipa Hrgovića dođosmo na ruganje braniteljima :(
A činjenica je da taj ton u originalu ova populacija zove sotonjarama , barem ovi koji slušaju svećenike.
Dragi moji, da je on gene kamene ugradio na tonu Sanje trumbic, “danke deutchland “ njega nitko ne bi slušao. Pa ni ovi sto lupaju čaše od glavu na spomen kralja Tomislava..
2015-08-15
tre wrote:Nisi spomenila šator i branitelje uz milinovića? Inače dobro kic pita koliko bi mrtvih bilo da se pjesma izvela na dočeku repke.kaya wrote:Ne dodosmo. Ja sam izvukla ključ njegovog uspjeha, ton.tre wrote:Zanimljivo kako od super pobjede Filipa Hrgovića dođosmo na ruganje braniteljima :(
ko i sinoć
milijunii
Pa to je druga tema. Pa organizira prosvjed onaj iz Vukovara sta ne? I bas kad je licki šerif izletio on se sjetio da ima neprocesuiranih nakon 25 godina gle čuda. Kakva koincidencija..tre wrote:Nisi spomenila šator i branitelje uz milinovića? Inače dobro kic pita koliko bi mrtvih bilo da se pjesma izvela na dočeku repke.kaya wrote:Ne dodosmo. Ja sam izvukla ključ njegovog uspjeha, ton.tre wrote:Zanimljivo kako od super pobjede Filipa Hrgovića dođosmo na ruganje braniteljima :(
2015-08-15
Može neki link i koliko je ta pojava učestala, čisto da vidimo jel lupetaš ili ima nešto u svemu tome što pišeš.kaya wrote:Dragi moji, da je on gene kamene ugradio na tonu Sanje trumbic, “danke deutchland “ njega nitko ne bi slušao. Pa ni ovi sto lupaju čaše od glavu na spomen kralja Tomislava..
Inače evo link gdje skrećeš temu na branitelje i šator bez ikakvog povoda
Geni kameni
Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:kaya wrote:Dobra je pjesma , Geni kameni doduše kopija Thunderstrucka od AC/DC-a al treba i to napraviti.
To mu garantira da ce ju uvijek izvoditi, posebno kao najavu u nekim sportovima.
Pa sto god kao tekst ubacio u nju..
Najjače kada vlajima i Bosancima kažeš da slušaš ac/dc onda si sotonjara, a oni kada čuju geni kameni koja je ukradena pisma, razbijaju čaše od glavu
Pa zar ti nije svećenik pojašnjavao što im to ime znači :D
Antichrist / Devil's child? nije to za prave rvacke krkane gena kamenih
Last edited by catabbath on 9/9/2018, 11:39; edited 1 time in total
Znači ne treba procesuirati četničku stoku ili što? Kajkića su smjenili na intervenciju druga otrovne pupavke kada je počeo kopati po visokopozicioniranim srbljima iz pupovčevog miljea i naravno da ljudima puca film na masu stvari koje se događaju.kaya wrote:Pa to je druga tema. Pa organizira prosvjed onaj iz Vukovara sta ne? I bas kad je licki šerif izletio on se sjetio da ima neprocesuiranih nakon 25 godina gle čuda. Kakva koincidencija..tre wrote:Nisi spomenila šator i branitelje uz milinovića? Inače dobro kic pita koliko bi mrtvih bilo da se pjesma izvela na dočeku repke.kaya wrote:Ne dodosmo. Ja sam izvukla ključ njegovog uspjeha, ton.tre wrote:Zanimljivo kako od super pobjede Filipa Hrgovića dođosmo na ruganje braniteljima :(
Ah , na ovoj ipak. Ne uklapa mi se jer je Mortal pala s Marsa na Milinovića pa je to bio odgovor njoj. Koji nema veze s temom. Zato sam automatski mislila da se radi o drugoj temi.tre wrote:Može neki link i koliko je ta pojava učestala, čisto da vidimo jel lupetaš ili ima nešto u svemu tome što pišeš.kaya wrote:Dragi moji, da je on gene kamene ugradio na tonu Sanje trumbic, “danke deutchland “ njega nitko ne bi slušao. Pa ni ovi sto lupaju čaše od glavu na spomen kralja Tomislava..
Inače evo link gdje skrećeš temu na branitelje i šator bez ikakvog povoda
Geni kameni
2015-08-15
A reci nije ih trebalo procesuirati kada je Hdz došao vlast ? Onda se niste sjetili?tre wrote:Znači ne treba procesuirati četničku stoku ili što? Kajkića su smjenili na intervenciju druga otrovne pupavke kada je počeo kopati po visokopozicioniranim srbljima iz pupovčevog miljea i naravno da ljudima puca film na masu stvari koje se događaju.kaya wrote:Pa to je druga tema. Pa organizira prosvjed onaj iz Vukovara sta ne? I bas kad je licki šerif izletio on se sjetio da ima neprocesuiranih nakon 25 godina gle čuda. Kakva koincidencija..tre wrote:Nisi spomenila šator i branitelje uz milinovića? Inače dobro kic pita koliko bi mrtvih bilo da se pjesma izvela na dočeku repke.kaya wrote:Ne dodosmo. Ja sam izvukla ključ njegovog uspjeha, ton.tre wrote:Zanimljivo kako od super pobjede Filipa Hrgovića dođosmo na ruganje braniteljima :(
Ili dok je plenkovic ugađao ? Onda isto nije trebalo ?
A sada je to pitanje biti ili ne biti? Pa kakav je to tajming?
2015-08-15
catabbath wrote:Hektorović wrote:
Pa zar ti nije svećenik pojašnjavao što im to ime znači :D
Antichrist / Devil's child? nije to za prave rvacke krkane gena kamenih
jok
još gore
2018-04-10
čestitke momku na osvojenom naslovu -nije mu protivnik bio iz A klase boksača, ali od nekud treba krenuti.
Odabir muzičke podloge je njegova stvar.
Jest da gitara zvuči kao da ju svira Milić Vukašinović - šta ima veze ...
Odabir muzičke podloge je njegova stvar.
Jest da gitara zvuči kao da ju svira Milić Vukašinović - šta ima veze ...
orion- Posts : 2287
2017-06-06
tre wrote:Cigi đangu niz dlaku i pišanje po svojimaHektorović wrote:tre wrote:Zanimljivo kako od super pobjede Filipa Hrgovića dođosmo na ruganje braniteljima :(
Pa dokazivanje lojalnosti :) kud bolje nego pljuvanjem po svojima...
2018-04-10
Dobro pizzon ..Hektorović wrote:tre wrote:Cigi đangu niz dlaku i pišanje po svojimaHektorović wrote:tre wrote:Zanimljivo kako od super pobjede Filipa Hrgovića dođosmo na ruganje braniteljima :(
Pa dokazivanje lojalnosti :) kud bolje nego pljuvanjem po svojima...
2015-08-15
Page 2 of 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Similar topics
» NOVA POBJEDA Hrgović nokautirao Corbina u prvoj rundi! ...Geni, geni kameni...
» Psihologija ideologije: Geni ili narativ?
» Trpačina glupih Bosanaca part 666(I2b superiorni geni)
» ''Blizu Stonehengea otkriven golem neolitički kameni krug star više od 4500 godina''
» Psihologija ideologije: Geni ili narativ?
» Trpačina glupih Bosanaca part 666(I2b superiorni geni)
» ''Blizu Stonehengea otkriven golem neolitički kameni krug star više od 4500 godina''
Page 2 of 11