Kome smeta srpski sok od maline na ćirilici?
Page 8 of 11
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Re: Kome smeta srpski sok od maline na ćirilici?
dzango wrote:Bolji je od ovih velikih Hrvata na forumu koji godinama ne znaju da instaliraju tastaturu sa kvačicama.Noor wrote:Gnječ wrote:Noor wrote:ali na ćirilićnom pismu.Gnječ wrote:
piše i na engleskom: old vilage museum
a gdje se to uči na eng. govornom području?
u Istri. tu mi govorimo sve jezike i znamo pisat sva pisma i dopisnice. kartoline isto na jevribadi jeziku i pismu. meni jedino češki šteka nikako da naučim a već mjesecima pijem samo češko pivo.
evo:
Плиз клоз д дор бикоз оф промаја килинг ас.
aha, vidim nisi ni tastaturu bio lijen naštimavati
ne, to je zbog onih koji to eventualno čitaju na nečem što nije kompatibilno, bilo operativni sustav bilo nešto deseto, pa kvačice ispadnu hijeroglifi.
to zadnjih desetak godina nije toliko problem, ali eto ostalo je kao jedan vid bon tona da se na mreži ne koriste dijakritički znakovi jer ih ne vide svi isto na svim računalima.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
nazovimo to blagim atavizmom u današnje doba, ali prije desetak godina je i te kako imalo smisla ne koristiti dijakritičke znakove na internetu
marcellus wrote:nazovimo to blagim atavizmom u današnje doba, ali prije desetak godina je i te kako imalo smisla ne koristiti dijakritičke znakove na internetu
i harmonika se nije čula osim u Istri mi ne jebemo vaše blage atavizme. slušajte vi vaše tamburice.
Guest- Guest
kaya wrote::)Gnječ wrote:Iskra wrote:Zasladi ga, odseli se! ;-)Gnječ wrote:Iskra wrote:
Ma, katajebenastrofa!
život je gorak pogotovo kad živiš u društvu punom debila, psihopata, kvarnih rvatina. life stinks. life stinks. jebena RH-NDH.
e pa neću se odseliti!!! prije ću potrovat sve hrvate i bosančerose ercegovce u Istri tako mi boga i majke bojže i isukrsta na križu. Amen!
Ako ga vidiš uruči ima pozdrav od men.
Shok, mirdita. Ono qivsha nona ću mu sam reć kad ga vidim.
Mogli su da ostanu i na znakovnom pismu iz obzira prema nepismenima. Jebote sada je 2018. a ja takav problem nisam imao ni na Win 95.marcellus wrote:dzango wrote:Bolji je od ovih velikih Hrvata na forumu koji godinama ne znaju da instaliraju tastaturu sa kvačicama.Noor wrote:Gnječ wrote:Noor wrote:
ali na ćirilićnom pismu.
u Istri. tu mi govorimo sve jezike i znamo pisat sva pisma i dopisnice. kartoline isto na jevribadi jeziku i pismu. meni jedino češki šteka nikako da naučim a već mjesecima pijem samo češko pivo.
evo:
Плиз клоз д дор бикоз оф промаја килинг ас.
ne, to je zbog onih koji to eventualno čitaju na nečem što nije kompatibilno, bilo operativni sustav bilo nešto deseto, pa kvačice ispadnu hijeroglifi.
to zadnjih desetak godina nije toliko problem, ali eto ostalo je kao jedan vid bon tona da se na mreži ne koriste dijakritički znakovi jer ih ne vide svi isto na svim računalima.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Baba kupi cvikere.Noor wrote:te tastature zauzimaju još više površine...pola ekrana, ili su 'tipke' malene, a meni je važniji veći ekran, nego te kvačicedzango wrote:Instaliraš tastaturu jebote. Ne živimo u pećinama.Noor wrote:možda pišu s mobitela, a tamo se ni meni ne da s kvačicamadzango wrote:Bolji je od ovih velikih Hrvata na forumu koji godinama ne znaju da instaliraju tastaturu sa kvačicama.Noor wrote:
2014-04-19
ne trebaju mi za to, samo želim imati velik pregledan ekran, zato sam i uzela mob koji imam, a ne da natrkeljim nepotrebne čćšđž, da bi ti konstitutivni (šatro, naravno) bio zadovoljan kako noorka zna instalirati tastaturudzango wrote:Baba kupi cvikere.Noor wrote:te tastature zauzimaju još više površine...pola ekrana, ili su 'tipke' malene, a meni je važniji veći ekran, nego te kvačicedzango wrote:Instaliraš tastaturu jebote. Ne živimo u pećinama.Noor wrote:možda pišu s mobitela, a tamo se ni meni ne da s kvačicamadzango wrote:
Bolji je od ovih velikih Hrvata na forumu koji godinama ne znaju da instaliraju tastaturu sa kvačicama.
instalirala sam je jednom, pa vratila staru
i kažeš, gavezova mast je dobra za artrozu ramena, a matori?!
majke ti, pa kako si ti mator kad moraš macat zglobove
nemoj puno pričati da ti gebis ne izleti
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Vidim već ih osjećaš a nisam ni krenioGnječ wrote:tre wrote:Vidim ti zaboravio kako boli kad ti čvrge lupamGnječ wrote:tre wrote:Samo da ne kmečiš tih desetak dana, bole ušiGnječ wrote:
tsk tsk...kako dođoh tako i odoh. ne misliš valjda da ću tu na forumu dignut šator i prezimit? desetak dana dok traje štrajk pa odoh dalje a ti kreči forum do penzije.
hajd da ne ometamo temu predlažem da je dosta.
Ajde nek si svratio da se malo kultiviziraš i naučiš nešto pametno
koji kurac se ti javljaš pseto ustaško?! ajd u kućicu i mirno.
ne lupaš ti ništa ni meni ni nikome. ti si mali usrani tj. posrani ustaški kafanski galamdžija i provokator kojemu je vlastiti život toliko razjeban da utjehu traži u provociranju i vrijeđanju online. em si poglup em si tulavi ustaški ker koji trola i drka na sliju pavelića.
ajd odjebi više da se ova prepiska ne pretvori u virtualno krvoproliće. pa da vidim druga Kica oće li i tebi ustaši začavlati ban ili će te kao i uvijek zaštititi jadnoga i nemoćnog tre tre tre beee kenjaj seri nekom drugom ustaško pseto.
end. pokušaš li opet provocirati svađu, onda očekuj malo drukčiju spiku.
ajd sad odjebi u ustaški šinteraj.
Tako i treba, moraš znati gdje ti je mjesto u kutu :)
Kako si ti pametanGnječ wrote:RayMabus wrote:A ja ću skužiti a Englez čisto sumnjamENoor wrote:nije što imaju ćirilicu i što si je čuvaju, pa neka..njihova je, ali što ovo rade
za koga? kome taj putokaz može biti od koristi?
To njihovo forsiranje ćirilice negdje je stvarno zbogom pameti
Bitno da gnječo zna, stalno pokazuje svoju intelektualnu raskoš :)))Guest wrote:Noor wrote:ali na ćirilićnom pismu.Gnječ wrote:RayMabus wrote:A ja ću skužiti a Englez čisto sumnjamENoor wrote:nije što imaju ćirilicu i što si je čuvaju, pa neka..njihova je, ali što ovo rade
za koga? kome taj putokaz može biti od koristi?
To njihovo forsiranje ćirilice negdje je stvarno zbogom pameti
Nije gavez pomogao. Upala ramena, dobio sam lekove. Kako bre nepotrebno a domoljubna si? Ja imam ćirilicu kako prvu tastaturu i još dve, da se nađe, i ništa mi ne smeta. Ako već imaš sto godina, sedni za komp a ne da gčumiš šiparicu i satiraš to malo očiju što ti ostalo.Noor wrote:ne trebaju mi za to, samo želim imati velik pregledan ekran, zato sam i uzela mob koji imam, a ne da natrkeljim nepotrebne čćšđž, da bi ti konstitutivni (šatro, naravno) bio zadovoljan kako noorka zna instalirati tastaturudzango wrote:Baba kupi cvikere.Noor wrote:te tastature zauzimaju još više površine...pola ekrana, ili su 'tipke' malene, a meni je važniji veći ekran, nego te kvačicedzango wrote:Instaliraš tastaturu jebote. Ne živimo u pećinama.Noor wrote:
možda pišu s mobitela, a tamo se ni meni ne da s kvačicama
...kome smeta nema pati, kom ne smeta nek po njemu mlati ….
to uopće nije pitanje tradicije i identiteta, već marketinga.
Očito je procjena da bi više prodali sa latiničnim pismom, tak da fućkaš tradicionalne recepte ako ih ceo svet ne razume …..
Očito je procjena da bi više prodali sa latiničnim pismom, tak da fućkaš tradicionalne recepte ako ih ceo svet ne razume …..
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Onda na engleskom. Ćirilica za ovde i engleski za napolje.orion wrote:...kome smeta nema pati, kom ne smeta nek po njemu mlati ….
2014-04-19
nece ti ni to...kad si mator kao ti, nema pomoci :)dzango wrote:Nije gavez pomogao. Upala ramena, dobio sam lekove.Noor wrote:ne trebaju mi za to, samo želim imati velik pregledan ekran, zato sam i uzela mob koji imam, a ne da natrkeljim nepotrebne čćšđž, da bi ti konstitutivni (šatro, naravno) bio zadovoljan kako noorka zna instalirati tastaturudzango wrote:Baba kupi cvikere.Noor wrote:te tastature zauzimaju još više površine...pola ekrana, ili su 'tipke' malene, a meni je važniji veći ekran, nego te kvačicedzango wrote:
Instaliraš tastaturu jebote. Ne živimo u pećinama.
2017-10-06
Ćerana kaže da sam jahao dinosauruse kao mali.Noor wrote:nece ti ni to...kad si mator kao ti, nema pomoci :)dzango wrote:Nije gavez pomogao. Upala ramena, dobio sam lekove.Noor wrote:ne trebaju mi za to, samo želim imati velik pregledan ekran, zato sam i uzela mob koji imam, a ne da natrkeljim nepotrebne čćšđž, da bi ti konstitutivni (šatro, naravno) bio zadovoljan kako noorka zna instalirati tastaturudzango wrote:Baba kupi cvikere.Noor wrote:
te tastature zauzimaju još više površine...pola ekrana, ili su 'tipke' malene, a meni je važniji veći ekran, nego te kvačice
2014-04-19
pa vidi dete :)))dzango wrote:Ćerana kaže da sam jahao dinosauruse kao mali.Noor wrote:nece ti ni to...kad si mator kao ti, nema pomoci :)dzango wrote:Nije gavez pomogao. Upala ramena, dobio sam lekove.Noor wrote:ne trebaju mi za to, samo želim imati velik pregledan ekran, zato sam i uzela mob koji imam, a ne da natrkeljim nepotrebne čćšđž, da bi ti konstitutivni (šatro, naravno) bio zadovoljan kako noorka zna instalirati tastaturudzango wrote:
Baba kupi cvikere.
2017-10-06
Jebem li joj mamicu.Noor wrote:pa vidi dete :)))dzango wrote:Ćerana kaže da sam jahao dinosauruse kao mali.Noor wrote:nece ti ni to...kad si mator kao ti, nema pomoci :)dzango wrote:Nije gavez pomogao. Upala ramena, dobio sam lekove.Noor wrote:
ne trebaju mi za to, samo želim imati velik pregledan ekran, zato sam i uzela mob koji imam, a ne da natrkeljim nepotrebne čćšđž, da bi ti konstitutivni (šatro, naravno) bio zadovoljan kako noorka zna instalirati tastaturu
2014-04-19
dzango wrote:Onda na engleskom. Ćirilica za ovde i engleski za napolje.orion wrote:...kome smeta nema pati, kom ne smeta nek po njemu mlati ….
.... ovisi ..... ako pretendiraju na tržišta zemalja bivše Yuge onda je možda najelegantnije rješenje latinica
orion- Posts : 2287
2017-06-06
ili ce im malinu kupe samo dinosauri ko džangara :)))orion wrote:dzango wrote:Onda na engleskom. Ćirilica za ovde i engleski za napolje.orion wrote:...kome smeta nema pati, kom ne smeta nek po njemu mlati ….
.... ovisi ..... ako pretendiraju na tržišta zemalja bivše Yuge onda je možda najelegantnije rješenje latinica
2017-10-06
U Makedoniji, CG i RS može i ćirilica. Ne damo dušmanima našu malinu.orion wrote:dzango wrote:Onda na engleskom. Ćirilica za ovde i engleski za napolje.orion wrote:...kome smeta nema pati, kom ne smeta nek po njemu mlati ….
2014-04-19
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Srpski sportski komentatori:'Nikad nečemo biti objektivni kad igraju hrvatski klubovi ili reprezentacija. Kome pravo a kome krivo.'
» kome smeta putinova vakcina ?
» Kome smeta izgradnja Pelješkoga mosta?
» Kome smeta dr,Zlatan Hasanbegović-navijač?
» Za ljubitelje americke demokracije ili kome smeta socijalizam
» kome smeta putinova vakcina ?
» Kome smeta izgradnja Pelješkoga mosta?
» Kome smeta dr,Zlatan Hasanbegović-navijač?
» Za ljubitelje americke demokracije ili kome smeta socijalizam
Page 8 of 11