Zadarkomani
Page 2 of 10
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Zadarkomani
ne ti si uzrok...RayMabus wrote:Imaš uzrok i posljedicu
Trgovina drogom je posljedica , da nema konzumenta nebi bilo ni trgovine drogom
Jel to teško za shvatit ?
Ili te zbunjuje moj odnos prema tome
Šta očekuješ od generala galaktičke federacije s pet zvjezdica?
Da se bavi time?
IloIli ima vojsku
a za galakticku federaciju ako se bavi narko biznisom, hehehehehe otom potom...
Guest- Guest
Draga moja moj dugogodišnji poznanik koji je cili život proveja u krim policiji za droge reka je tko su tu najgori
Majke
Njihov sin je najbolji, ili kćerka
E pa fino puši kurac i on i ti
KRAJ RASPRAVE
Majke
KRAJ RASPRAVE
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ponavljam postRayMabus wrote:Pa neka se odu liječiti, još najbolje da i o tome razbijan glavu
Neka odu u Narconon ako hoće a ako ne neka crknu
Gonite se u tri pizde materine
Eto tako
2014-04-11
hahahah demon kaze nije on kriv...krivi su 16 godisnjaci i njihove mamice...hahahahRayMabus wrote:Draga moja moj dugogodišnji poznanik koji je cili život proveja u krim policiji za droge reka je tko su tu najgori
Majke
KRAJ RASPRAVE
da bar imate neki drugi izgovor, ova fora vam starija od velikog praska a ni tada nije prolazilo. Ne znam koga mislis da zavaravas s time, sta su svi demoni stvarno toliko bedasti? Udrila vam malo moc nad djecicom u glavu, slasno je li demone, smjesno ti dok neki 16 godisnjak crkne, ili neki 18 godisnju curicu prebije diler na mrtvo ime, je li demone. Slasno i smjesno, zasluzili su, sto mladji to bolje je li tako?.
Jos malo vremena demone, a onda otom potom...
Guest- Guest
otom potom...RayMabus wrote:Ponavljam postRayMabus wrote:Pa neka se odu liječiti, još najbolje da i o tome razbijan glavu
Gonite se u tri pizde materine
Eto tako
Guest- Guest
Nema o tom potom
Jako dobro znam šta pričaš
Dođeš kažeš sin ti je narkoman njegova majka te napadne
E pa taj narkoman uništi cijelu obitelj
E pa jedi lipo govna
Šta si posijala to ćeš i žnjeti
I TOČKA
E pa jedi lipo govna
I TOČKA
2014-04-11
i ja jako dobro znam sto pricam. malo vremena demone, jako jako jako malo, onda otom potom...RayMabus wrote:Nema o tom potom
E pa jedi lipo govna
I TOČKA
Guest- Guest
Ima li šta gluplje od te prijetnje ?
Prijetiti demonu s paklom
2014-04-11
ne paklom. Vec smo jednom imali ovaj razgovor demone. I tada je sve bilo receno. Ono tada vrijedi i sada. Sta cu ti ja tu, dakle zemlja se okrece, sunce sija, jos uvijek a poslje, poslje otom potom...RayMabus wrote:Ima li šta gluplje od te prijetnje ?
Guest- Guest
Iskreno nesićan se o čemu je riječLeteca Pegla wrote:ne paklom. Vec smo jednom imali ovaj razgovor demone. I tada je sve bilo receno. Ono tada vrijedi i sada. Sta cu ti ja tu, dakle zemlja se okrece, sunce sija, jos uvijek a poslje, poslje otom potom...RayMabus wrote:Ima li šta gluplje od te prijetnje ?
Očito ništa bitno čim nisan memorira
2014-04-11
hahahahah lajavi demon pilece memorije, pravi biser medju demonima. Ko ti kriv demone, mozda bilo nebitno, mozda bio pileci mozak, a mozda nesto drugo bilo nikad neznas, niko ti kriv za ono sto ti je u srcu osim tebe samog jer ti nisi djetesce....RayMabus wrote:Iskreno nesićan se o čemu je riječLeteca Pegla wrote:ne paklom. Vec smo jednom imali ovaj razgovor demone. I tada je sve bilo receno. Ono tada vrijedi i sada. Sta cu ti ja tu, dakle zemlja se okrece, sunce sija, jos uvijek a poslje, poslje otom potom...RayMabus wrote:Ima li šta gluplje od te prijetnje ?
Očito ništa bitno čim nisan memorira
Guest- Guest
na mom novom ljepom avataru mozes vidjeti kako izgleda stara pegla u funkciji. Demo verzija, jer unutra za sada jos nije uzareni ugljen nego bice zarulja, al svejedno, ogledni primjerak...kic wrote:
pegla izravna mabusa..
Guest- Guest
mabus - u tom klipu svi sretni, elastični, nasmijani....ne zijevaju......niti kišu :))))
A navučeni ovisnik koji je u krizi ne može stajati, sere i krepaje od bolova i to
ne jedan dan nego duži period.
-------------------------------------------
Najbolja je, kažu neki po forumima ona izraelska "terapija " brze detoksikacije Ibogainom
A navučeni ovisnik koji je u krizi ne može stajati, sere i krepaje od bolova i to
Najbolja je, kažu neki po forumima ona izraelska "terapija " brze detoksikacije Ibogainom
Nije, samo pokazuje da je osjetljiva na ljude u nevoljikic wrote:
pegla izravna mabusa..
Sve ok samo ja imam pametnijeg posla i kod mene je Oš neš Bangladeš a tko oće uputim ga na profesionalce koji se time bave
Problem je šta ljudi misle da sam ja dužan rješavati probleme cijelog svijeta, svake usrane pizde koja ima neke probleme na ovoj planeti
Ma nemoj majke ti
2014-04-11
ne nisi duzan rjesavati. Ali si duzan ih ne stvarati o demone...RayMabus wrote:Nije, samo pokazuje da je osjetljiva na ljude u nevoljikic wrote:
pegla izravna mabusa..
Sve ok samo ja imam pametnijeg posla i kod mene je Oš neš Bangladeš a tko oće uputim ga na profesionalce koji se time bave
Problem je šta ljudi misle da sam ja dužan rješavati probleme cijelog svijeta, svake usrane pizde koja ima neke probleme na ovoj planeti
Ma nemoj majke ti
kako to da u jugi nije bilo toliko droge? A demone? Mozda zato sto nisu tolerirali to u svojim lukama? A demone, bilo samo kad turisti to sranje donesu sa sobom i mozda nesto malo. A sad, eto 16 godisnjaci krivi i mamice, ti nisi nista duzan radit osim osiguravat narko kartelu prolaz., jel tako! Tak je..
Last edited by Leteca Pegla on Sun 19 Aug - 16:45; edited 1 time in total
Guest- Guest
A šta da ti kažemYehudim wrote:mabus - u tom klipu svi sretni, elastični, nasmijani....ne zijevaju......niti kišu :))))
Po meni je svaka terapija odvikavanja od droga koja daje rezultate ok
PS : Ima to u sauni, to ti neće pokazat na video klipu
2014-04-11
Leteca Pegla wrote:na mom novom ljepom avataru mozes vidjeti kako izgleda stara pegla u funkciji. Demo verzija, jer unutra za sada jos nije uzareni ugljen nego bice zarulja, al svejedno, ogledni primjerak...kic wrote:
pegla izravna mabusa..
nabavit ces mi jednu?
Hepiend za Oskara!RayMabus wrote:O čemu ti?Leteca Pegla wrote:ma bravo demone, tako treba, navuces djecu na drogu pa onda neka crknu al glavno da prije toga nahrane sto vise mogu demonski narko kartel. Sve po njihovoj "vlastitoj volji" , tim smrdljivim 16 godisnjacima, ko im kriv sto im je mozak jos nerazvijen i imaju enormni demonski napad na svoju psihu, krivi su oni ne demoni, hahahahRayMabus wrote:Pa neka se odu liječiti, još najbolje da i o tome razbijan glavu
ma fuj
Tko ih navlači?
Meni se rodica drogorala pa sam joj nabija glavu u ogledalo dobro joj nije lubanja pukla
BUĐENJE
Otišla u Narconon na jugu Italije bila pola godine tamo izličila se upoznala današnjeg muža koji je sin mafijaša i pun je para imaju sina od deset godina
O čemu ti pričaš ?
ako vidim javim ti...kic wrote:Leteca Pegla wrote:na mom novom ljepom avataru mozes vidjeti kako izgleda stara pegla u funkciji. Demo verzija, jer unutra za sada jos nije uzareni ugljen nego bice zarulja, al svejedno, ogledni primjerak...kic wrote:
pegla izravna mabusa..
nabavit ces mi jednu?
Guest- Guest
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Page 2 of 10