Zadarkomani
Page 1 of 10
Page 1 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Zadarkomani
https://www.antenazadar.hr/clanak/2018/08/zadarska-zupanija-ima-najvise-lijecenih-ovisnika-u-zemlji-eksperimentirati-pocinju-sa-16-godina/
Re: Zadarkomani
Pa neka se odu liječiti, još najbolje da i o tome razbijan glavu
Neka odu u Narconon ako hoće a ako ne neka crknu
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
U izvješću su objavljene i da kanabis zauzima najveći udio u vrijednosti nezakonitog europskog tržišta droga, te je proizvodnja kanabisa tako postala glavni generator prihoda organiziranom kriminalu.
Kaznena djela povezana s kanabisom čine oko tri četvrtine svih kažnjivih djela povezanih s drogama, a procjene govore da oko jedan posto odraslih osoba u Europi upotrebljava kanabis svakodnevno ili gotovo svakodnevno.
ma bravo demone, tako treba, navuces djecu na drogu pa onda neka crknu al glavno da prije toga nahrane sto vise mogu demonski narko kartel. Sve po njihovoj "vlastitoj volji" , tim smrdljivim 16 godisnjacima, ko im kriv sto im je mozak jos nerazvijen i imaju enormni demonski napad na svoju psihu, krivi su oni ne demoni, hahahahRayMabus wrote:Pa neka se odu liječiti, još najbolje da i o tome razbijan glavu
ma fuj
Guest- Guest
O čemu ti?Leteca Pegla wrote:ma bravo demone, tako treba, navuces djecu na drogu pa onda neka crknu al glavno da prije toga nahrane sto vise mogu demonski narko kartel. Sve po njihovoj "vlastitoj volji" , tim smrdljivim 16 godisnjacima, ko im kriv sto im je mozak jos nerazvijen i imaju enormni demonski napad na svoju psihu, krivi su oni ne demoni, hahahahRayMabus wrote:Pa neka se odu liječiti, još najbolje da i o tome razbijan glavu
ma fuj
Tko ih navlači?
Meni se rodica drogorala pa sam joj nabija glavu u ogledalo dobro joj nije lubanja pukla
BUĐENJE
Otišla u Narconon na jugu Italije bila pola godine tamo izličila se upoznala današnjeg muža koji je sin mafijaša i pun je para imaju sina od deset godina
O čemu ti pričaš ?
2014-04-11
kic wrote:
U izvješću su objavljene i da kanabis zauzima najveći udio u vrijednosti nezakonitog europskog tržišta droga, te je proizvodnja kanabisa tako postala glavni generator prihoda organiziranom kriminalu.
Kaznena djela povezana s kanabisom čine oko tri četvrtine svih kažnjivih djela povezanih s drogama, a procjene govore da oko jedan posto odraslih osoba u Europi upotrebljava kanabis svakodnevno ili gotovo svakodnevno.
1% je smiješno mala brojka.
U Švici je legalno imati 5 stabljika u kući, stanu i možeš imati u djepu 5 grama, Njemačka isto tako polulegalno, da ne
spominjemo Belgiju, Nizozemsku, Španjolsku, Francusku itd.
Berlin troši 10 Kg Heroina dnevno......i još 10 Kg Kokaina ....istoga dana.
Izračunaj onda koliko se još troši u Hamburgu, Franfurtu, Minhenu, Parizu i drugim
milijunskim gradovima Europe, pa do onih gradova od 20 000 stanovnika.
O hašišu i travi da se ne priča
To ne može potrošiti 1% stanovništva
da naravno da ih niko ne navlaci. Djeci to samima pada na pamet....RayMabus wrote:O čemu ti?Leteca Pegla wrote:ma bravo demone, tako treba, navuces djecu na drogu pa onda neka crknu al glavno da prije toga nahrane sto vise mogu demonski narko kartel. Sve po njihovoj "vlastitoj volji" , tim smrdljivim 16 godisnjacima, ko im kriv sto im je mozak jos nerazvijen i imaju enormni demonski napad na svoju psihu, krivi su oni ne demoni, hahahahRayMabus wrote:Pa neka se odu liječiti, još najbolje da i o tome razbijan glavu
ma fuj
Tko ih navlači?
Meni se rodica drogorala pa sam joj nabija glavu u ogledalo dobro joj nije lubanja pukla
BUĐENJE
Otišla u Narconon na jugu Italije bila pola godine tamo izličila se upoznala današnjeg muža koji je sin mafijaša i pun je para imaju sina od deset godina
O čemu ti pričaš ?
fuj
Guest- Guest
naravno da je puno vise od 1%.Yehudim wrote:kic wrote:
1% je smiješno mala brojka.
U Švici je legalno imati 5 stabljika u kući, stanu i možeš imati u djepu 5 grama, Njemačka isto tako polulegalno, da ne
spominjemo Belgiju, Nizozemsku, Španjolsku, Francusku itd.
Berlin troši 10 Kg Heroina dnevno......i još 10 Kg Kokaina ....istoga dana.
Izračunaj onda koliko se još troši u Hamburgu, Franfurtu, Minhenu, Parizu i drugim
milijunskim gradovima Europe, pa do onih gradova od 20 000 stanovnika.
O hašišu i travi da se ne priča
To ne može potrošiti 1% stanovništva
u splitu pola maldih na drogama, a mozda i vise od toga.
Guest- Guest
zato sta si demon, i dio narko kartela.RayMabus wrote:Pa šta meni to govoriš?
fuj
Guest- Guest
Meni stvarno nije jasno odakle ti izvlačiš takve zaključkeLeteca Pegla wrote:zato sta si demon, i dio narko kartela.RayMabus wrote:Pa šta meni to govoriš?
fuj
Ali brige me misli šta god hoćeš
2014-04-11
sam si to reko u nekoj od tema, da je trgovina drogom pod tvojom kontrolom. Spominjao si i rodjake mafijase iz italije. Ko ti kriv sto si lajav demone...RayMabus wrote:Meni stvarno nije jasno odakle ti izvlačiš takve zaključkeLeteca Pegla wrote:zato sta si demon, i dio narko kartela.RayMabus wrote:Pa šta meni to govoriš?
fuj
Ali brige me misli šta god hoćeš
Guest- Guest
Da trgovina znači da im mogu blokirati rute ako me neposlušaju
Dok god ima tržišta netko će to i švercat
2014-04-11
a ima trzista zato sto djecici neko aktivnoo promovira drogu i uvodi ih u krim svijet. I to jos ovima mladima od 16 godina, cak i mladjima nekad. Ah da kako ono bijase, boli tebe, ti nisi odgovaran nego oni jel tako demone...RayMabus wrote:Da trgovina znači da im mogu blokirati rute ako me neposlušaju
imas ti tu prste umocene daleko vise ako te narko kartel slusa. Al da, kriva je budala sa 16 godina, dio trzista, neek crknu, ti sigurno nisi nist odgovoran...
fuj
Guest- Guest
Pa ja ih neuvodim, čak kad vidim djecu školski uzrast da puše nediram ih nego im kažem da bolje da se ostave cigara i da to nije dobro
Pa jel ti očekuješ stvarno od mene da sam ja 24 sata svugdje i svaku indivoduu osobno usmjerim na pravi put?
Pa jel ti očekuješ stvarno od mene da sam ja 24 sata svugdje i svaku indivoduu osobno usmjerim na pravi put?
2014-04-11
da dovoljno je sta kazes no no ne ne, to sta mozes zaustaviti cijelu pricu to nije tvoja briga ni problem. Jel tako demone, ako kazes dvojici trojici no no fuj fuj, naravno ne mozes svima, to znaci da mozes slobodno bit dio narko mafije i dalje, ruke oprane...RayMabus wrote:Pa ja ih neuvodim, čak kad vidim djecu školski uzrast da puše nediram ih nego im kažem da bolje da se ostave cigara i da to nije dobro
jes, malo morgen...
Guest- Guest
Kako mogu zaustaviti cijelu priču?
Zaustaviti ću promet robe ali tržište oće drogu
Samo će se pojavit novi trgovac
To je sve
Mogu samo kontrolirati trgovinu
To je sve
2014-04-11
nece se pojaviti novi trgovac, bar ne tako lako ako kontroliras luke. Ako ce i biti, bit ce u daleko manjem obujmu. Pogotovo ako jos natjeras te koji su pod tvojom kontrolom da aktivno love dilere. Ali da, nemos ti tu nista, smrc, smrc, nek djeca crknu, ti tu nist ne mozes sami su si krivi, sami to izabrali...RayMabus wrote:Kako mogu zaustaviti cijelu priču?
To je sve
je morgen, prije ce biti da si aktivo unutar cijele price. Suplja ti prica demone, izgovori otrcani. Al imas jos nesto malo vremena da bude po tvojoj volji, poslje otom potom...
Guest- Guest
Imaš uzrok i posljedicu
Trgovina drogom je posljedica , da nema konzumenta nebi bilo ni trgovine drogom
Jel to teško za shvatit ?
Ili te zbunjuje moj odnos prema tome
Šta očekuješ od generala galaktičke federacije s pet zvjezdica?
Da se bavi time?
Ili ima vojsku
Da se bavi time?
Ili ima vojsku
Last edited by RayMabus on Sun 19 Aug - 15:55; edited 1 time in total
2014-04-11
ne ti si uzrok...RayMabus wrote:Imaš uzrok i posljedicu
Da se bavi time?
IloIli ima vojsku
a za galakticku federaciju ako se bavi narko biznisom, hehehehehe otom potom...
Guest- Guest
Page 1 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Page 1 of 10