BAJAGA OTKAZAN?
Page 12 of 15
Page 12 of 15 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15
Re: BAJAGA OTKAZAN?
Dobar je Ljuba. Pravo osveženje kada dođe. Šteta što mu ne puštaju češće internet u majmunaru.Nice wrote:ne 'vataj se ljubina dupeta.dzango wrote:Ljuba na braniku praziluka. Ne da ga ni za šta i ponosno vrti dupetom. Pravi Hrvat.
Pravi dzani :-D
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
a čovjek voli...šta sad :))tre wrote:A mora nečijeg, znaš da ne može proći dan da se on nečijeg dupeta ne dohvati(muškog naravno kad je đanki u pitanju)Nice wrote:ne 'vataj se ljubina dupeta.dzango wrote:Ljuba na braniku praziluka. Ne da ga ni za šta i ponosno vrti dupetom. Pravi Hrvat.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
epikur37 wrote:Ništa brejkersi, samo darkwoodub
A ni Disciplina Kitchme nije naizmet...
darth_vader-
2014-04-17
dzango wrote:I njih će da zabrane.epikur37 wrote:Ništa brejkersi, samo darkwoodub
Sve kao Dorcolac a ono četnik.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nice wrote:Rambo je zakon.jasambrend wrote:Nice wrote:Svako malo su tu kod nas.dzango wrote:Sranje i jedno i drugo. Dajte ljudima Brejkerse.Nice wrote:Neka pjevaju Bajaga i Thompson.
Uskoro ce pocet i vrstu pahuljica za dorucak odredjivat i odobravat.
Izlizani...gledao ih na Inmusicu 2011...Obojeni program su mi deset puta bolji dojam ostavili, dvaput ih gledah, Kebra kralj...
Sad Srbe tracamo, a ne false Dalmatince...
darth_vader-
2014-04-17
Ja nemam ništa protiv sve dok to Megi pali. Problem je kada se i neki drugi popale.Noor wrote:a čovjek voli...šta sad :))tre wrote:A mora nečijeg, znaš da ne može proći dan da se on nečijeg dupeta ne dohvati(muškog naravno kad je đanki u pitanju)Nice wrote:ne 'vataj se ljubina dupeta.dzango wrote:Ljuba na braniku praziluka. Ne da ga ni za šta i ponosno vrti dupetom. Pravi Hrvat.
jasambrend wrote:epikur37 wrote:Ništa brejkersi, samo darkwoodub
Nije, upoznao sam Koju kad je bio u ZD.
Premda je meni Šarlo, vrh exyu novog vala.
2015-08-06
jasambrend wrote:Nice wrote:Rambo je zakon.jasambrend wrote:Nice wrote:Svako malo su tu kod nas.dzango wrote:
Sranje i jedno i drugo. Dajte ljudima Brejkerse.
Izlizani...gledao ih na Inmusicu 2011...Obojeni program su mi deset puta bolji dojam ostavili, dvaput ih gledah, Kebra kralj...
Sad Srbe tracamo, a ne false Dalmatince...
https://www.youtube.com/watch?v=LKRo3IZplxc
heh
2015-08-06
Samo se prave.epikur37 wrote:dzango wrote:I njih će da zabrane.epikur37 wrote:Ništa brejkersi, samo darkwoodub
Sve kao Dorcolac a ono četnik.
2014-04-19
Pa nije problem što on voli nego što na forumu 99% nas ne voli da mu se neko muva oko guzice. Zna đanki kako udariti da protivniku bude neugodno a njemu milinaNoor wrote:a čovjek voli...šta sad :))tre wrote:A mora nečijeg, znaš da ne može proći dan da se on nečijeg dupeta ne dohvati(muškog naravno kad je đanki u pitanju)Nice wrote:ne 'vataj se ljubina dupeta.dzango wrote:Ljuba na braniku praziluka. Ne da ga ni za šta i ponosno vrti dupetom. Pravi Hrvat.
sta se babi htilo, to joj se i snilo...dzango wrote:Ja nemam ništa protiv sve dok to Megi pali. Problem je kada se i neki drugi popale.Noor wrote:a čovjek voli...šta sad :))tre wrote:A mora nečijeg, znaš da ne može proći dan da se on nečijeg dupeta ne dohvati(muškog naravno kad je đanki u pitanju)Nice wrote:ne 'vataj se ljubina dupeta.dzango wrote:Ljuba na braniku praziluka. Ne da ga ni za šta i ponosno vrti dupetom. Pravi Hrvat.
pa mislis insinuacijama napalit ljubu i trea :)))
ne ide, a? :)
probaj na nekom gay portalu
Ajde dobro je. Ne zameram kada promašiš poentu napisanog.Noor wrote:sta se babi htilo, to joj se i snilo...dzango wrote:Ja nemam ništa protiv sve dok to Megi pali. Problem je kada se i neki drugi popale.Noor wrote:a čovjek voli...šta sad :))tre wrote:A mora nečijeg, znaš da ne može proći dan da se on nečijeg dupeta ne dohvati(muškog naravno kad je đanki u pitanju)Nice wrote:
ne 'vataj se ljubina dupeta.
2014-04-19
Koja je živeo kod mog starog posla. Stalno sam ga viđao.epikur37 wrote:jasambrend wrote:epikur37 wrote:Ništa brejkersi, samo darkwoodub
Četnik 100%.
2014-04-19
S mekim c.dzango wrote:Koja je živeo kod mog starog posla. Stalno sam ga viđao.epikur37 wrote:jasambrend wrote:epikur37 wrote:Ništa brejkersi, samo darkwoodub
Četnik 100%.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Valjda ima nekog od savesnih forumskih sendvičara da prenese ovu informaciju ako ovaj slučajno zakaže neku tezgu u HR.kaja wrote:S mekim c.dzango wrote:Koja je živeo kod mog starog posla. Stalno sam ga viđao.epikur37 wrote:jasambrend wrote:epikur37 wrote:Ništa brejkersi, samo darkwoodub
Četnik 100%.
2014-04-19
ni ja tebi kad se ovako nespretno izvlačiš iz neobranog grožđa...dzango wrote:Ajde dobro je. Ne zameram kada promašiš poentu napisanog.Noor wrote:sta se babi htilo, to joj se i snilo...dzango wrote:Ja nemam ništa protiv sve dok to Megi pali. Problem je kada se i neki drugi popale.Noor wrote:a čovjek voli...šta sad :))tre wrote:
A mora nečijeg, znaš da ne može proći dan da se on nečijeg dupeta ne dohvati(muškog naravno kad je đanki u pitanju)
badava ti ionako
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ima, ozna sve dozna. Ima mi par sumnjivih ovdje, za ćudoređe odred.dzango wrote:Valjda ima nekog od savesnih forumskih sendvičara da prenese ovu informaciju ako ovaj slučajno zakaže neku tezgu u HR.kaja wrote:S mekim c.dzango wrote:Koja je živeo kod mog starog posla. Stalno sam ga viđao.epikur37 wrote:jasambrend wrote:
Četnik 100%.
2015-08-15
Bitno da se slažete.Noor wrote:ni ja tebi kad se ovako nespretno izvlačiš iz neobranog grožđa...dzango wrote:Ajde dobro je. Ne zameram kada promašiš poentu napisanog.Noor wrote:sta se babi htilo, to joj se i snilo...dzango wrote:Ja nemam ništa protiv sve dok to Megi pali. Problem je kada se i neki drugi popale.Noor wrote:
a čovjek voli...šta sad :))
badava ti ionako
2015-08-15
Jebiga, za njih praziluk u dupetu ima seksualnu konotaciju. To im valjda iz porodice.kaja wrote:Ima, ozna sve dozna. Ima mi par sumnjivih ovdje, za ćudoređe odred.dzango wrote:Valjda ima nekog od savesnih forumskih sendvičara da prenese ovu informaciju ako ovaj slučajno zakaže neku tezgu u HR.kaja wrote:S mekim c.dzango wrote:Koja je živeo kod mog starog posla. Stalno sam ga viđao.epikur37 wrote:
Četnik 100%.
Tu ne računam Megi. Svako ima pravo na svoje fetiše.
Samo još da vidimo ko će gore a ko dole.kaja wrote:Bitno da se slažete.Noor wrote:ni ja tebi kad se ovako nespretno izvlačiš iz neobranog grožđa...dzango wrote:Ajde dobro je. Ne zameram kada promašiš poentu napisanog.Noor wrote:sta se babi htilo, to joj se i snilo...dzango wrote:
Ja nemam ništa protiv sve dok to Megi pali. Problem je kada se i neki drugi popale.
badava ti ionako
2014-04-19
Jel praziluk poriluk? :)dzango wrote:Jebiga, za njih praziluk u dupetu ima seksualnu konotaciju. To im valjda iz porodice.kaja wrote:Ima, ozna sve dozna. Ima mi par sumnjivih ovdje, za ćudoređe odred.dzango wrote:Valjda ima nekog od savesnih forumskih sendvičara da prenese ovu informaciju ako ovaj slučajno zakaže neku tezgu u HR.kaja wrote:S mekim c.dzango wrote:
Koja je živeo kod mog starog posla. Stalno sam ga viđao.
Četnik 100%.
Tu ne računam Megi. Svako ima pravo na svoje fetiše.
2015-08-15
Page 12 of 15 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15
Similar topics
» Bajaga zvan 'ne secam se da sam koketirao sa pesmama nacionalistickog sadrzaja'...a ovo Bajaga..triling Bajaga,Bora Corba,Cukic pjevs pjesmu 'Samo sloga Srbina spasava'
» Iznenada otkazan sastanak Palmera i članova Predsjedništva BiH
» Otkazan put predsjednika Milanovića u BiH, zbog sigurnosne prijetnje!
» MUP sve stopirao : Otkazan veliki koncert Bajage i Instruktora u Šibeniku
» Bajaga u Zagrebu
» Iznenada otkazan sastanak Palmera i članova Predsjedništva BiH
» Otkazan put predsjednika Milanovića u BiH, zbog sigurnosne prijetnje!
» MUP sve stopirao : Otkazan veliki koncert Bajage i Instruktora u Šibeniku
» Bajaga u Zagrebu
Page 12 of 15