BAJAGA OTKAZAN?
Page 11 of 15
Page 11 of 15 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
Re: BAJAGA OTKAZAN?
Noor wrote:Nice wrote:Noor wrote:dijagram wrote:tre i jest nasilan
ostalo mu iz rata kad je kidisao na servsku nejac po vukovaru
nikakvo cudo da ga se plase bivsi dobrovoljci iz srbiju
a bome, dovoljno ga je samo vidit onakvog visokog i stasitog, ima da ti mrak padne na oči od straha
Opa...tre, sad si gotov..sve cemo te pratit :-P
Šandor Winnetou- Posts : 19785
2017-12-31
Nice wrote:Svako malo su tu kod nas.dzango wrote:Sranje i jedno i drugo. Dajte ljudima Brejkerse.Nice wrote:Neka pjevaju Bajaga i Thompson.
Uskoro ce pocet i vrstu pahuljica za dorucak odredjivat i odobravat.
Izlizani...gledao ih na Inmusicu 2011...Obojeni program su mi deset puta bolji dojam ostavili, dvaput ih gledah, Kebra kralj...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Nice wrote:Svako malo su tu kod nas.dzango wrote:Sranje i jedno i drugo. Dajte ljudima Brejkerse.Nice wrote:Neka pjevaju Bajaga i Thompson.
Izlizani...gledao ih na Inmusicu 2011...Obojeni program su mi deset puta bolji dojam ostavili, dvaput ih gledah, Kebra kralj...
Baš izlizani. Od beogradskih grupa mi je jedino žao što više nema Ekaterine Velike. Ostalo sve manje više trlababalan.
Guest- Guest
da je samo pogani u pitanju, pjeni ih se više od pola drugo pola puca od muke, al neka imkaja wrote:Pa sad sto se pogana Gubica pjeni je pitanje, vise kenja i pravi se velikisrbin .ljubo1212 wrote:kvaka je da treba marko pjevat čavoglave, nikad dosta pjenjenja kod srba, jalnušai, diletanata i stoke sitnog zuba,
inače, za zlatne ribice, sa stihom "stala braća da obrane svoje domove" su prvo pjenjenje izazvali lovren i ekipa, neprocjenjivo...
Ja sam agentura i nije bas da pjenim. Vise mi neugodno.
Onak.. goni bandu a dijelu vatrenih mama ili tata srbi, i sad oni... pjevaju jbg a ziher im glupo i neugodno.
Osim toga zamisli turiste ili srbe koji tu žive da čuju to kreveljenje u turističkom mjestu umjesto Olivera na primjer , pa naprosto ljudima glupo.
Osim toga postanite svjesni trenutka, na plakatu dara bubamara u subotu a ovaj vrišti dva metra dalje goni bandu. Besmisleno.
to što je tebi zlatna ribice neugodno, nebitno je
vatreni to pjevaju bez problema, jer radi se o bandi i četnicima, ne o srbima koji su s nama dijelili sve zlo od srbadije
srbi koji žive u glini su ljudi, ne četnici i banda
turistima u pravilu štimaju naše fešte povezane s vatrenima, a najmanje se pjevaju čavoglave, više lijepa li si i nije u šoldima sve
dara bubamara je stvar neukusa, i kućnog neodgoja,
na koncert mpt zbilja nema razloga ići, al na feštu gdje otpjeva svojih par evergreena, to da
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Ma znam Ljubo al glupo je. Jednom tata Srbin a pjeva dečko goni bandu da ne bude Alisa u zemlji čudesa ili Pale sam na svijetu u grupi.
Bas bezveze..
Bas bezveze..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pa glupo je i kad bajaga u kninu 94. pjeva vojsci srpskoj koja će smrskati hrvate, a onda si podigne putovnicu u bjelovaru, hebga...
suba pjeva marijane marijane i lijepu našu bolje nego većina vatrenih, sumnjam da je to reda radi
mislim da tu podliježeš srpskoj propagandi, što im je i cilj...
čavoglave su danas samo pjesma, al srpska reakcija na nju je samo dobar podsjetnik da se nisu promijenili ni malo al mogu samo kevkati
suba pjeva marijane marijane i lijepu našu bolje nego većina vatrenih, sumnjam da je to reda radi
čavoglave su danas samo pjesma, al srpska reakcija na nju je samo dobar podsjetnik da se nisu promijenili ni malo al mogu samo kevkati
2015-08-02
Svako ima pravo a svoj turbpo folk i praziluk u dupetu. Pravda za Tompsona i Ljubu.ljubo1212 wrote:pa glupo je i kad bajaga u kninu 94. pjeva vojsci srpskoj koja će smrskati hrvate, a onda si podigne putovnicu u bjelovaru, hebga...
Nek bude i da je Bajaga pevao kako bi ga nekako izjednačili sa vlastitim šundom.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
a tvoj kavez zvoni li ga zvoni, neka, baš lijepo
2015-08-02
A to njegov kavez!!! Jebote stalno gledam prema ulazu u dvorište a nigdje nikogaljubo1212 wrote:a tvoj kavez zvoni li ga zvoni, neka, baš lijepo
Kaj god do ovoga nije trebalo doći, al kad je došlo ne treba raditi cirkuse dalje..
Ali avaj....di ćeš u omiljeni hrvatsko-srpski sport :D
Ali avaj....di ćeš u omiljeni hrvatsko-srpski sport :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
klasična ljiga, ono, zapostavljen pa se rivlje, ko prdac u gaćama
2015-08-02
Rambo je zakon.jasambrend wrote:Nice wrote:Svako malo su tu kod nas.dzango wrote:Sranje i jedno i drugo. Dajte ljudima Brejkerse.Nice wrote:Neka pjevaju Bajaga i Thompson.
2014-04-12
Ljuba na braniku praziluka. Ne da ga ni za šta i ponosno vrti dupetom. Pravi Hrvat.
Jebiga kad te nema da nabaciš koji navilak, sam sve ne stignemljubo1212 wrote:klasična ljiga, ono, zapostavljen pa se rivlje, ko prdac u gaćama
I njih će da zabrane.epikur37 wrote:Ništa brejkersi, samo darkwoodub
ne 'vataj se ljubina dupeta.dzango wrote:Ljuba na braniku praziluka. Ne da ga ni za šta i ponosno vrti dupetom. Pravi Hrvat.
Pravi dzani :-D
2014-04-12
Neka tebe. Baš mi drago. Neće tebi niko da zabrani bele čarapice majku im onu pomodarsku.ljubo1212 wrote:zvoniš...aj baš da vidimo dokad
A mora nečijeg, znaš da ne može proći dan da se on nečijeg dupeta ne dohvati(muškog naravno kad je đanki u pitanju)Nice wrote:ne 'vataj se ljubina dupeta.dzango wrote:Ljuba na braniku praziluka. Ne da ga ni za šta i ponosno vrti dupetom. Pravi Hrvat.
Dobar je Ljuba. Pravo osveženje kada dođe. Šteta što mu ne puštaju češće internet u majmunaru.Nice wrote:ne 'vataj se ljubina dupeta.dzango wrote:Ljuba na braniku praziluka. Ne da ga ni za šta i ponosno vrti dupetom. Pravi Hrvat.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Page 11 of 15 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
Similar topics
» Bajaga zvan 'ne secam se da sam koketirao sa pesmama nacionalistickog sadrzaja'...a ovo Bajaga..triling Bajaga,Bora Corba,Cukic pjevs pjesmu 'Samo sloga Srbina spasava'
» Iznenada otkazan sastanak Palmera i članova Predsjedništva BiH
» Otkazan put predsjednika Milanovića u BiH, zbog sigurnosne prijetnje!
» MUP sve stopirao : Otkazan veliki koncert Bajage i Instruktora u Šibeniku
» Bajaga u Zagrebu
» Iznenada otkazan sastanak Palmera i članova Predsjedništva BiH
» Otkazan put predsjednika Milanovića u BiH, zbog sigurnosne prijetnje!
» MUP sve stopirao : Otkazan veliki koncert Bajage i Instruktora u Šibeniku
» Bajaga u Zagrebu
Page 11 of 15