BAJAGA OTKAZAN?
Page 13 of 15
Page 13 of 15 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15
Re: BAJAGA OTKAZAN?
Jel praziluk poriluk? :)dzango wrote:Jebiga, za njih praziluk u dupetu ima seksualnu konotaciju. To im valjda iz porodice.kaja wrote:Ima, ozna sve dozna. Ima mi par sumnjivih ovdje, za ćudoređe odred.dzango wrote:Valjda ima nekog od savesnih forumskih sendvičara da prenese ovu informaciju ako ovaj slučajno zakaže neku tezgu u HR.kaja wrote:S mekim c.dzango wrote:
Koja je živeo kod mog starog posla. Stalno sam ga viđao.
Četnik 100%.
Tu ne računam Megi. Svako ima pravo na svoje fetiše.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pazite samo da strane nije ... jel.. znas ko :)dzango wrote:Samo još da vidimo ko će gore a ko dole.kaja wrote:Bitno da se slažete.Noor wrote:ni ja tebi kad se ovako nespretno izvlačiš iz neobranog grožđa...dzango wrote:Ajde dobro je. Ne zameram kada promašiš poentu napisanog.Noor wrote:
sta se babi htilo, to joj se i snilo...
pa mislis insinuacijama napalit ljubu i trea :)))
ne ide, a? :)
probaj na nekom gay portalu
badava ti ionako
Da ne poludi
2015-08-15
Ne zna seljačina drugačije nego probati proći ispod radara ženskog dostojanstva. No čak i ti takav ljigoš imaš svog anđela čuvaradzango wrote:Samo još da vidimo ko će gore a ko dole.kaja wrote:Bitno da se slažete.Noor wrote:ni ja tebi kad se ovako nespretno izvlačiš iz neobranog grožđa...dzango wrote:Ajde dobro je. Ne zameram kada promašiš poentu napisanog.Noor wrote:
sta se babi htilo, to joj se i snilo...
pa mislis insinuacijama napalit ljubu i trea :)))
ne ide, a? :)
probaj na nekom gay portalu
badava ti ionako
Ma dobro, zeza se. Nemoj ni ti previse oko noor , ce problem da bude .. znas..tre wrote:Ne zna seljačina drugačije nego probati proći ispod radara ženskog dostojanstva. No čak i ti takav ljigoš imaš svog anđela čuvaradzango wrote:Samo još da vidimo ko će gore a ko dole.kaja wrote:Bitno da se slažete.Noor wrote:ni ja tebi kad se ovako nespretno izvlačiš iz neobranog grožđa...dzango wrote:
Ajde dobro je. Ne zameram kada promašiš poentu napisanog.
badava ti ionako
:)
2015-08-15
:)tre wrote:Ne zna seljačina drugačije nego probati proći ispod radara ženskog dostojanstva. No čak i ti takav ljigoš imaš svog anđela čuvaradzango wrote:Samo još da vidimo ko će gore a ko dole.kaja wrote:Bitno da se slažete.Noor wrote:ni ja tebi kad se ovako nespretno izvlačiš iz neobranog grožđa...dzango wrote:
badava ti ionako
on bi iz opanaka silom u cipelu, al ne ide..pa ne ide
da mu nisi na ignoru, mozda bi od tebe ponesto i naucio
Niko im ne brani da gledaju.kaja wrote:Pazite samo da strane nije ... jel.. znas ko :)dzango wrote:Samo još da vidimo ko će gore a ko dole.kaja wrote:Bitno da se slažete.Noor wrote:ni ja tebi kad se ovako nespretno izvlačiš iz neobranog grožđa...dzango wrote:
badava ti ionako
Da ne poludi
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ko se stidi opanka, praziluk mu ne gine.Noor wrote::)tre wrote:Ne zna seljačina drugačije nego probati proći ispod radara ženskog dostojanstva. No čak i ti takav ljigoš imaš svog anđela čuvaradzango wrote:Samo još da vidimo ko će gore a ko dole.kaja wrote:Bitno da se slažete.Noor wrote:
ni ja tebi kad se ovako nespretno izvlačiš iz neobranog grožđa...
badava ti ionako
on bi iz opanaka silom u cipelu, al ne ide..pa ne ide
da mu nisi na ignoru, mozda bi od tebe ponesto i naucio
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
sad je tebi krivo što njega žena više voli..dzango wrote:Dobar je Ljuba. Pravo osveženje kada dođe. Šteta što mu ne puštaju češće internet u majmunaru.Nice wrote:ne 'vataj se ljubina dupeta.dzango wrote:Ljuba na braniku praziluka. Ne da ga ni za šta i ponosno vrti dupetom. Pravi Hrvat.
Pravi dzani :-D
2014-04-12
jasambrend wrote:Nice wrote:Rambo je zakon.jasambrend wrote:Nice wrote:Svako malo su tu kod nas.dzango wrote:
Sranje i jedno i drugo. Dajte ljudima Brejkerse.
Izlizani...gledao ih na Inmusicu 2011...Obojeni program su mi deset puta bolji dojam ostavili, dvaput ih gledah, Kebra kralj...
Sad Srbe tracamo, a ne false Dalmatince...
2014-04-12
@ tre, bit ćemo pošteni..nekad se i norkine uhvati..
2014-04-12
Dobro nemoj samo biti previse poštena jer postaneš dosadna.Nice wrote:@ tre, bit ćemo pošteni..nekad se i norkine uhvati..
Vidis da te i ray stavio na ignor zbog toga
2015-08-15
Znam sta cu, stavicu nekog dosadnog na ignor
Samo da razmislim tko je najdosadniji
Samo da razmislim tko je najdosadniji
2015-08-15
nisi dobro čitala, ray me izazivao na reakciju..nije me stavio na ignore..jesi ti normalna, rastužila bi me..kaja wrote:Dobro nemoj samo biti previse poštena jer postaneš dosadna.Nice wrote:@ tre, bit ćemo pošteni..nekad se i norkine uhvati..
i bolje da sam rekla da gleda i norkino..branim ga ustvari
2014-04-12
Znam, znam..Nice wrote:nisi dobro čitala, ray me izazivao na reakciju..nije me stavio na ignore..jesi ti normalna, rastužila bi me..kaja wrote:Dobro nemoj samo biti previse poštena jer postaneš dosadna.Nice wrote:@ tre, bit ćemo pošteni..nekad se i norkine uhvati..
Ne a ozbiljno, sto te ray stavio na ignore?
2015-08-15
Znam za ove stihove jos iz rata, ali prvi put cujem da je ovo sranje Bajaga napisao.Noor wrote:Srpski rock pjevač Momčilo Bajagić Bajaga trebao je nastupati na ovogodišnjim Danima piva u Karlovcu! Ali izgleda kako ne dolazi u grad s četiri rijeke.
‘Kreće armija, najjača na svetu, kreće armija u osvetu i jednom zauvek armija srpska, i jednom zauvek sve će da vas smrska’.
Note su to koje su se izvodile ne tako davne 1993. godine izvodio u Kninu, gdje je održao koncert u čast poginulim srpskim vojnicima, kako bi njihovim bojovnicima podigao poljuljani borbeni moral nakon ‘Maslenice ‘- oslobodilačke akcije hrvatske vojske. Pjesma je to koju inače izvodi rock band Minđušari, a poznata je i kao neslužbena himna vojske Republike srpske krajine.
https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/bajaga-otkazan-branitelji-ne-prastaju-njegove-stihove-armija-srpska-sve-ce-da-vas-smrska-1206255/
Jeste li vi sigurni da je Bajaga autor ovoga? Ili opet neko lupeta.
Nekako mi to ne slici na njega.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
[quote="kaja"]
Ne a ozbiljno, sto te ray stavio na ignore?[/quote
nije..
Znam, znam..Nice wrote:nisi dobro čitala, ray me izazivao na reakciju..nije me stavio na ignore..jesi ti normalna, rastužila bi me..kaja wrote:Dobro nemoj samo biti previse poštena jer postaneš dosadna.Nice wrote:@ tre, bit ćemo pošteni..nekad se i norkine uhvati..
nije..
2014-04-12
Ma je :)Nice wrote:kaja wrote:Znam, znam..Nice wrote:nisi dobro čitala, ray me izazivao na reakciju..nije me stavio na ignore..jesi ti normalna, rastužila bi me..kaja wrote:Dobro nemoj samo biti previse poštena jer postaneš dosadna.Nice wrote:@ tre, bit ćemo pošteni..nekad se i norkine uhvati..
nije..
Bar sam tako pročitala .. mozda se sad vec umilostivio
2015-08-15
Kako sam i predpostavio, najvjerojatnije je rijec o podvali, autor tih nazovi-stihova nije Bajaga, nego neki lik iz Knina koji je poginuo jos 1995te.Ringo10 wrote:Znam za ove stihove jos iz rata, ali prvi put cujem da je ovo sranje Bajaga napisao.Noor wrote:Srpski rock pjevač Momčilo Bajagić Bajaga trebao je nastupati na ovogodišnjim Danima piva u Karlovcu! Ali izgleda kako ne dolazi u grad s četiri rijeke.
‘Kreće armija, najjača na svetu, kreće armija u osvetu i jednom zauvek armija srpska, i jednom zauvek sve će da vas smrska’.
Note su to koje su se izvodile ne tako davne 1993. godine izvodio u Kninu, gdje je održao koncert u čast poginulim srpskim vojnicima, kako bi njihovim bojovnicima podigao poljuljani borbeni moral nakon ‘Maslenice ‘- oslobodilačke akcije hrvatske vojske. Pjesma je to koju inače izvodi rock band Minđušari, a poznata je i kao neslužbena himna vojske Republike srpske krajine.
https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/bajaga-otkazan-branitelji-ne-prastaju-njegove-stihove-armija-srpska-sve-ce-da-vas-smrska-1206255/
Jeste li vi sigurni da je Bajaga autor ovoga? Ili opet neko lupeta.
Nekako mi to ne slici na njega.
https://www.maxportal.hr/premium-sadrzaj/srdan-coko-srpski-roker-cija-se-pjesma-pripisuje-bajagi-poginuo-je-u-akciji-bljesak/
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
nisi do kraja..ne može te citirat i odgovarat ti netko tko je stavio na foe listu..longi je zezatorkaja wrote:Ma je :)Nice wrote:kaja wrote:Znam, znam..Nice wrote:nisi dobro čitala, ray me izazivao na reakciju..nije me stavio na ignore..jesi ti normalna, rastužila bi me..kaja wrote:
Dobro nemoj samo biti previse poštena jer postaneš dosadna.
nije..
Bar sam tako pročitala .. mozda se sad vec umilostivio
2014-04-12
Jebiga kad je seljačina i ne zna za normalan humor ili upucavanje ili nešto simpatično. Taj na prvom spoju doslovce kaže; ej mala daj mi pičke znam da imaš!kaja wrote:Ma dobro, zeza se. Nemoj ni ti previse oko noor , ce problem da bude .. znas..tre wrote:Ne zna seljačina drugačije nego probati proći ispod radara ženskog dostojanstva. No čak i ti takav ljigoš imaš svog anđela čuvaradzango wrote:Samo još da vidimo ko će gore a ko dole.kaja wrote:Bitno da se slažete.Noor wrote:
ni ja tebi kad se ovako nespretno izvlačiš iz neobranog grožđa...
badava ti ionako
Page 13 of 15 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15
Similar topics
» Bajaga zvan 'ne secam se da sam koketirao sa pesmama nacionalistickog sadrzaja'...a ovo Bajaga..triling Bajaga,Bora Corba,Cukic pjevs pjesmu 'Samo sloga Srbina spasava'
» Iznenada otkazan sastanak Palmera i članova Predsjedništva BiH
» Otkazan put predsjednika Milanovića u BiH, zbog sigurnosne prijetnje!
» MUP sve stopirao : Otkazan veliki koncert Bajage i Instruktora u Šibeniku
» Bajaga u Zagrebu
» Iznenada otkazan sastanak Palmera i članova Predsjedništva BiH
» Otkazan put predsjednika Milanovića u BiH, zbog sigurnosne prijetnje!
» MUP sve stopirao : Otkazan veliki koncert Bajage i Instruktora u Šibeniku
» Bajaga u Zagrebu
Page 13 of 15