BAJAGA OTKAZAN?
Page 15 of 15
Page 15 of 15 • 1 ... 9 ... 13, 14, 15
Re: BAJAGA OTKAZAN?
Neće Megi tako jako. Ona voli da duže traje.mortal wrote:odlican :-DNoor wrote:evomortal wrote:premali i pretanak stap za njegaNice wrote:na ignore?dzango wrote:
Ja bi stavio Megi ali ne smem.
samo probaj
trazi kica nesto jace za ove posebne slucajeve
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Što je ovo..ispast ću sadist teži..inače sve rješavam verbalno..
2014-04-12
Ove dve bi samo da se biju. Ja sam tanak verbalno pa moram fizički.Nice wrote:Što je ovo..ispast ću sadist teži..inače sve rješavam verbalno..
2014-04-19
ne diži nikad ruku na ženu..ni pare...dzango wrote:Ove dve bi samo da se biju. Ja sam tanak verbalno pa moram fizički.Nice wrote:Što je ovo..ispast ću sadist teži..inače sve rješavam verbalno..
2014-04-12
Bože sačuvaj da dignem ruku. Pare nisu problem.Nice wrote:ne diži nikad ruku na ženu..ni pare...dzango wrote:Ove dve bi samo da se biju. Ja sam tanak verbalno pa moram fizički.Nice wrote:Što je ovo..ispast ću sadist teži..inače sve rješavam verbalno..
2014-04-19
Samo ljubav i poštovanje..žene su osjetljiva i nježna žića..dzango wrote:Bože sačuvaj da dignem ruku. Pare nisu problem.Nice wrote:ne diži nikad ruku na ženu..ni pare...dzango wrote:Ove dve bi samo da se biju. Ja sam tanak verbalno pa moram fizički.Nice wrote:Što je ovo..ispast ću sadist teži..inače sve rješavam verbalno..
2014-04-12
Ima li koja kako su klali žene i djecu na Križnom putu?bepobavulin wrote:ima puno dobrih nacionalističkih pjesama, ali ipak najbolje su komunističke...Noor wrote:bepobavulin wrote:To je samo pjesma.vuksadinare wrote:ukrao jednom ili sto puta..na koncu lopov si...bepobavulin wrote:
razlika je u tome sto thompson samo pjeva takve pjesme, a ovaj valjda ima samo 1 takvu pjesmu
i čavoglave su pjesma...
odlična.
Guest- Guest
zavrsila izgleda ekumenska era koncerata...jbg....dugo je i potrajala...ili trajala....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Noor wrote:Srpski rock pjevač Momčilo Bajagić Bajaga trebao je nastupati na ovogodišnjim Danima piva u Karlovcu! Ali izgleda kako ne dolazi u grad s četiri rijeke.
‘Kreće armija, najjača na svetu, kreće armija u osvetu i jednom zauvek armija srpska, i jednom zauvek sve će da vas smrska’.
Note su to koje su se izvodile ne tako davne 1993. godine izvodio u Kninu, gdje je održao koncert u čast poginulim srpskim vojnicima, kako bi njihovim bojovnicima podigao poljuljani borbeni moral nakon ‘Maslenice ‘- oslobodilačke akcije hrvatske vojske. Pjesma je to koju inače izvodi rock band Minđušari, a poznata je i kao neslužbena himna vojske Republike srpske krajine.
https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/bajaga-otkazan-branitelji-ne-prastaju-njegove-stihove-armija-srpska-sve-ce-da-vas-smrska-1206255/
to bajaga peva?
to te tebe neko zajebao...
Guest- Guest
e, nećeš lopove ni u Varaždinu
http://hr.n1info.com/a324365/Vijesti/Branitelji-se-pobunili-protiv-Bajaginog-koncerta-u-Varazdinu.html
http://hr.n1info.com/a324365/Vijesti/Branitelji-se-pobunili-protiv-Bajaginog-koncerta-u-Varazdinu.html
Page 15 of 15 • 1 ... 9 ... 13, 14, 15
Similar topics
» Bajaga zvan 'ne secam se da sam koketirao sa pesmama nacionalistickog sadrzaja'...a ovo Bajaga..triling Bajaga,Bora Corba,Cukic pjevs pjesmu 'Samo sloga Srbina spasava'
» Iznenada otkazan sastanak Palmera i članova Predsjedništva BiH
» Otkazan put predsjednika Milanovića u BiH, zbog sigurnosne prijetnje!
» MUP sve stopirao : Otkazan veliki koncert Bajage i Instruktora u Šibeniku
» Bajaga u Zagrebu
» Iznenada otkazan sastanak Palmera i članova Predsjedništva BiH
» Otkazan put predsjednika Milanovića u BiH, zbog sigurnosne prijetnje!
» MUP sve stopirao : Otkazan veliki koncert Bajage i Instruktora u Šibeniku
» Bajaga u Zagrebu
Page 15 of 15