Nije im nimalo lako: Muškarci na zapadu sve teže nalaze cure
Page 8 of 12
Page 8 of 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Re: Nije im nimalo lako: Muškarci na zapadu sve teže nalaze cure
je kad ubrojiš one koje poginu na radu, u prometu, samoubiju se itd..Iskra wrote:
Problem je što muškarci imaju daleko kraći rok trajanja od žena ;-)
Guest- Guest
Ti se zevzečiš. Boja se na starogrčkom kaže chroma (χρώμα). Dakle boja kuje žene nemaju je Y kromosom ;PIskra wrote:Šućmurastu?Oh_Femder wrote:Muškarci imaju sve boje koje i žene imaju, plus jednu boju koju žene nemaju ;PIskra wrote:Ah, nisu oni krivi što im fali još tisuću jedna boja za žene ;-)Noor wrote:užas..bjež koliko te noge noseIskra wrote:
Ne, zašto sve mora biti crno ili bijelo!? Nisam luda za "papučom" i da je sve : "da, draga!" ... dosada...
Iskra wrote:Suglasna po tom pitanju.Oh_Femder wrote:Svaka roba ima svoj rok trajanja. Čak i konzerva iz paketa suhog obroka JNANoor wrote:a što ako mu neće past na pamet da joj da nogu? :)Oh_Femder wrote:Pa pravi muškarac je gentleman, neće valjda ženi kad je već potroši dati nogu. To je malo grubo. Hence the expression: to kill her with kindness;PNoor wrote:
užas..bjež koliko te noge nose
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Yebem t inovo auto..tutleci mi prodali novo auto sa nenapunjenom baterijom..klima i sva lektrika posisali i ono malo dan dva...
Guest- Guest
A-ha, a zato ima toliko više muških prostitutki nego ženskih. Jer muškarcima prije prođe rok trajanja. In your dreams, womanIskra wrote:Suglasna po tom pitanju.Oh_Femder wrote:Svaka roba ima svoj rok trajanja. Čak i konzerva iz paketa suhog obroka JNANoor wrote:a što ako mu neće past na pamet da joj da nogu? :)Oh_Femder wrote:Pa pravi muškarac je gentleman, neće valjda ženi kad je već potroši dati nogu. To je malo grubo. Hence the expression: to kill her with kindness;PNoor wrote:
pismejker wrote:Muskarci su tutleci sve dok budu pushili pricu da se zene seksaju eto bas i samo radi njih...na konto te /zrtve/,nzene iskamchaju sve sto pozele...istina jest da zene zele vise seks nego muski,ali posto su muski kurwe,zene nisu toliko ovisne o ciljanom partneru i ne osjecaju se seksualno ugrozene..nece jedan,ima drugi,a kurwe muski cekaju u redu...
druga stvar je sto su zene vecinom i to debelom seksualno nadmocnije...ej/men
doktore za sex&zenske odnose , prosvijetli nas
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Istina, kada ima uskratiš seks počnu se ponašati kao i muškarci i izgube svu prednost koju su do tada imali, zahvaljujući muškarcima.pismejker wrote:Muskarci su tutleci sve dok budu pushili pricu da se zene seksaju eto bas i samo radi njih...na konto te /zrtve/,nzene iskamchaju sve sto pozele...istina jest da zene zele vise seks nego muski,ali posto su muski kurwe,zene nisu toliko ovisne o ciljanom partneru i ne osjecaju se seksualno ugrozene..nece jedan,ima drugi,a kurwe muski cekaju u redu...
Guest- Guest
pismejker wrote:Yebem t inovo auto..tutleci mi prodali novo auto sa nenapunjenom baterijom..klima i sva lektrika posisali i ono malo dan dva...
dakle imas novi auto... koji ?
2014-04-12
Yes, Sir! ;-)Oh_Femder wrote:Ti se zevzečiš. Boja se na starogrčkom kaže chroma (χρώμα). Dakle boja kuje žene nemaju je Y kromosom ;PIskra wrote:Šućmurastu?Oh_Femder wrote:Muškarci imaju sve boje koje i žene imaju, plus jednu boju koju žene nemaju ;PIskra wrote:Ah, nisu oni krivi što im fali još tisuću jedna boja za žene ;-)Noor wrote:
Guest- Guest
Pročito u kuranu kako treba s neposlušnom ženom?Qanon wrote:Istina, kada ima uskratiš seks...pismejker wrote:Muskarci su tutleci sve dok budu pushili pricu da se zene seksaju eto bas i samo radi njih...na konto te /zrtve/,nzene iskamchaju sve sto pozele...istina jest da zene zele vise seks nego muski,ali posto su muski kurwe,zene nisu toliko ovisne o ciljanom partneru i ne osjecaju se seksualno ugrozene..nece jedan,ima drugi,a kurwe muski cekaju u redu...
Prvi je Touareg 3..malo preglomazan za svakodnevnu gracku voznju..debotoijusto wrote:pismejker wrote:Yebem t inovo auto..tutleci mi prodali novo auto sa nenapunjenom baterijom..klima i sva lektrika posisali i ono malo dan dva...
Drugi je Eclipse Cross..taj je zgodan..
Guest- Guest
pismejker wrote:Yebem t inovo auto..tutleci mi prodali novo auto sa nenapunjenom baterijom..klima i sva lektrika posisali i ono malo dan dva...
traži zamjenu baterije i neka stave novu sa više Ah
Guest- Guest
On your knees, bitch!Iskra wrote:Yes, Sir! ;-)Oh_Femder wrote:Ti se zevzečiš. Boja se na starogrčkom kaže chroma (χρώμα). Dakle boja kuje žene nemaju je Y kromosom ;PIskra wrote:Šućmurastu?Oh_Femder wrote:Muškarci imaju sve boje koje i žene imaju, plus jednu boju koju žene nemaju ;PIskra wrote:
Ah, nisu oni krivi što im fali još tisuću jedna boja za žene ;-)
Mudro..ova mi se i cinila nekako kilavom i nedoraslom...THXQanon wrote:pismejker wrote:Yebem t inovo auto..tutleci mi prodali novo auto sa nenapunjenom baterijom..klima i sva lektrika posisali i ono malo dan dva...
Guest- Guest
Oh_Femder wrote:Pročito u kuranu kako treba s neposlušnom ženom?Qanon wrote:Istina, kada ima uskratiš seks...pismejker wrote:Muskarci su tutleci sve dok budu pushili pricu da se zene seksaju eto bas i samo radi njih...na konto te /zrtve/,nzene iskamchaju sve sto pozele...istina jest da zene zele vise seks nego muski,ali posto su muski kurwe,zene nisu toliko ovisne o ciljanom partneru i ne osjecaju se seksualno ugrozene..nece jedan,ima drugi,a kurwe muski cekaju u redu...
Milo za drago...
Guest- Guest
Iduća tema je sport ;-)pismejker wrote:Prvi je Touareg 3..malo preglomazan za svakodnevnu gracku voznju..debotoijusto wrote:pismejker wrote:Yebem t inovo auto..tutleci mi prodali novo auto sa nenapunjenom baterijom..klima i sva lektrika posisali i ono malo dan dva...
Guest- Guest
nope..i hate sport..Iskra wrote:Iduća tema je sport ;-)pismejker wrote:Prvi je Touareg 3..malo preglomazan za svakodnevnu gracku voznju..debotoijusto wrote:pismejker wrote:Yebem t inovo auto..tutleci mi prodali novo auto sa nenapunjenom baterijom..klima i sva lektrika posisali i ono malo dan dva...
Guest- Guest
pismejker wrote:Mudro..ova mi se i cinila nekako kilavom i nedoraslom...THXQanon wrote:pismejker wrote:Yebem t inovo auto..tutleci mi prodali novo auto sa nenapunjenom baterijom..klima i sva lektrika posisali i ono malo dan dva...
Ionako ti je pod garancijom, ja otkako sam stavio cca 30% jaču bateriju od tvorničke nemam problema sa praznjenjem iste.
Guest- Guest
bacio oko , nije to za mene , moje spolovilo dobro izgleda u vozilu nize srednje klase 10g. starompismejker wrote:Prvi je Touareg 3..malo preglomazan za svakodnevnu gracku voznju..debotoijusto wrote:pismejker wrote:Yebem t inovo auto..tutleci mi prodali novo auto sa nenapunjenom baterijom..klima i sva lektrika posisali i ono malo dan dva...
2014-04-12
ma yebat ga..ovaj ima brutalnu elektroniku,kompjutere,automatske sustave svjetla i svega,a jos i ak oturbinu akus mora zavrtiti,normalno da je prazna nakon 1/2 dana..Qanon wrote:pismejker wrote:Mudro..ova mi se i cinila nekako kilavom i nedoraslom...THXQanon wrote:pismejker wrote:Yebem t inovo auto..tutleci mi prodali novo auto sa nenapunjenom baterijom..klima i sva lektrika posisali i ono malo dan dva...
Ionako ti je pod garancijom, ja otkako sam stavio cca 30% jaču bateriju od tvorničke nemam problema sa praznjenjem iste.
Guest- Guest
ako je automatic..ništ od togapismejker wrote:ma yebat ga..ovaj ima brutalnu elektroniku,kompjutere,automatske sustave svjetla i svega,a jos i ak oturbinu akus mora zavrtiti,normalno da je prazna nakon 1/2 dana..Qanon wrote:pismejker wrote:Mudro..ova mi se i cinila nekako kilavom i nedoraslom...THXQanon wrote:pismejker wrote:Yebem t inovo auto..tutleci mi prodali novo auto sa nenapunjenom baterijom..klima i sva lektrika posisali i ono malo dan dva...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Page 8 of 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Žene s fakultetom sve teže nalaze partnere, ostaju same, bez djece i neudate
» Muškarci na Zapadu danas imaju duplo manje spermija nego prije 40 godina
» Ni Njemačkoj nije lako
» UŽASNI I SRAMOTNI KOMENTARI HRVATA NA VEST O MIHINOJ BOLESTI: Nije nam žao nimalo! To je instant karma
» Poznati reper bankrotirao po treći put: Nije mu lako sa 9 žena i 15-oro deceP
» Muškarci na Zapadu danas imaju duplo manje spermija nego prije 40 godina
» Ni Njemačkoj nije lako
» UŽASNI I SRAMOTNI KOMENTARI HRVATA NA VEST O MIHINOJ BOLESTI: Nije nam žao nimalo! To je instant karma
» Poznati reper bankrotirao po treći put: Nije mu lako sa 9 žena i 15-oro deceP
Page 8 of 12