Nije im nimalo lako: Muškarci na zapadu sve teže nalaze cure
Page 3 of 12
Page 3 of 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Re: Nije im nimalo lako: Muškarci na zapadu sve teže nalaze cure
onda ocito nema problema...RayMabus wrote:Meni je bitno šta ja želim a šta se žena tiče neželim ništa
Fino pređeš u pedere i boli te kurac, odavno ja sa ženama nemam veze ni dodirnih točaka
samo mi nije jasno ovo za pedere, malo su aberacija protiv koje se treba borit, malo pozeljno stanje jer te boli kurac, tak da ne kuzim bas...
Guest- Guest
Pa i nemogu to baš jednostavno objasnit
Prvo peder je onaj kojemu se uopće nediže na ženske dakle ja sam bisex no ako ti je lakše pratit onda neka budem peder tako da shvatiš bit
Homoseksualnost je u 95% aberacija a u 5% duša želi iskusit takvo iskustvo
Promotrimo onih 5%
Heteroseksualna pička ulazi u kontakt s nekim tko je biseks po onoj šemi 5%
Heteroseksualna pička umisli da je iznad mene ja samo upalim prekidać
Sad peder stoji ispred tebe
Šah mat
Prvo peder je onaj kojemu se uopće nediže na ženske dakle ja sam bisex no ako ti je lakše pratit onda neka budem peder tako da shvatiš bit
Promotrimo onih 5%
Šah mat
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
To mi je urođeno, dio onoga šta ja jesam
Kad nebi bilo tako suprotna strana bi polslala špijuna u moj šator
Heteroseksualni general bi popušio
Ja ne
Ja ne
2014-04-11
ja bi ovu pustio da me špijunira koliko je voljaRayMabus wrote:To mi je urođeno, dio onoga šta ja jesam
Ja ne
https://en.wikipedia.org/wiki/Anna_Chapman
Guest- Guest
Također moš poslat i muškog špijuna
Neigra ti pošto sam bazično heteroseksualan
Neće se ništa desiti, morao bi prvo prekidač upaliti da me taj muški špijun zanima
Mogu isključiti i upaliti to
Formula kontrole je započeti, upravljati i završiti neki ciklus akcije po vlastitoj volji
Neće se ništa desiti, morao bi prvo prekidač upaliti da me taj muški špijun zanima
Formula kontrole je započeti, upravljati i završiti neki ciklus akcije po vlastitoj volji
2014-04-11
a moram priznat da neznam od kud ti uopce motivacija za upustat se u ista od toga, a sta ja znam bice se volis svadjat ...RayMabus wrote:Pa i nemogu to baš jednostavno objasnit
Promotrimo onih 5%
Šah mat
Guest- Guest
ma iskljucis jednostavno cijeli taj cirkus sve skupa u kompletu kad vec iskljucujes i trajno nemas problema vise...RayMabus wrote:Također moš poslat i muškog špijuna
Guest- Guest
Da zgodna je, i tata bi sinebepobavulin wrote:ja bi ovu pustio da me špijunira koliko je voljaRayMabus wrote:To mi je urođeno, dio onoga šta ja jesam
Ja ne
https://en.wikipedia.org/wiki/Anna_Chapman
Poanta priče je da nemoš biti general ako razmišljaš kurcem
Um čini ratnika
2014-04-11
Mogao bih no ova petlja u mom umu ima svoju funkcijuLeteca Pegla wrote:ma iskljucis jednostavno cijeli taj cirkus sve skupa u kompletu kad vec iskljucujes i trajno nemas problema vise...RayMabus wrote:Također moš poslat i muškog špijuna
Ima svrhu zašto postoji a nepostoji za to nego za ono opisano
2014-04-11
Pronaći djevojku ili ženu je nešto izuzetno lako, mislim da je najveći problem sramežljivost. Imam poznanika koji imaju određene fobije kada treba imati sa ženskom nešto više zablokiraju neshvatljivo očito se radi o nekakvim problemima.
Čak niti zgled nije toliko bitan (iako ne valjda da je čovjek baš zapušten i lošeg izgleda) koliko komunikacija i nekakva otvorenost bez straha od neuspjeha. Iako većina ozbiljnijih ljudi iznad 30 godina je u braku a ako do tada nisi savladao nekakve vještine da ih tako nazovem teško ćeš ikada iako nikada nije kasno najviše je do same osobe a ne do druge strane.
Čak niti zgled nije toliko bitan (iako ne valjda da je čovjek baš zapušten i lošeg izgleda) koliko komunikacija i nekakva otvorenost bez straha od neuspjeha. Iako većina ozbiljnijih ljudi iznad 30 godina je u braku a ako do tada nisi savladao nekakve vještine da ih tako nazovem teško ćeš ikada iako nikada nije kasno najviše je do same osobe a ne do druge strane.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
ma kazem poiskljucujes sve zivo, i homo prekidac ako ga imas i hetero, jednostavno otpilis sve skupa u komadu i nema problema vise....RayMabus wrote:
Mogao bih no ova petlja u mom umu ima svoju funkciju
Ima svrhu zašto postoji a nepostoji za to nego za ono opisano
jedino ako bas zelis ta neka iskustava, ali ne kuzim ni to bas, ne sretnoh bas puno usrecenih sto se toga tice no dobro, ko voli nek izvoli stono bi se reklo...
Guest- Guest
Kurvu je još lakše naći
Ćuo ikad za pojam svojeglavo?
E to ti je karakteristika žena u emancipaciji
Sad to dovedi u kuću
Smiješno
Sad to dovedi u kuću
Smiješno
2014-04-11
pa sto te to smeta, ti su najzabavniji...RayMabus wrote:Kurvu je još lakše naći
Sad to dovedi u kuću
Smiješno
ovi poslusni skakaci su dosadni, stas s tim? Poanta je od svih napravit male svojeglavke (ali pozitivne ne ove neke zle babaroge) koji seru kvake po cijele dane jedni drugima, milina jedna kud ces ljepse i bolje...
Guest- Guest
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Nisam zainteresiran za žene u emancipaciji
Cilj mi je prepolovit evropski natalitet, uselit ološ koji se neće integrirat i onda izazvati ogroman rat
https://www.klix.ba/vijesti/bih/nastavljen-pad-stanovnistva-u-republici-srpskoj/180810037
Sreća je prelaženje preko znanih prepreka ka poznatom cilju a u prolaznom smislu prepuštanje zadovoljstvu
Žene odavno nisu moj cilj već nešto drugo
Cilj mi je prepolovit evropski natalitet, uselit ološ koji se neće integrirat i onda izazvati ogroman rat
https://www.klix.ba/vijesti/bih/nastavljen-pad-stanovnistva-u-republici-srpskoj/180810037
Sreća je prelaženje preko znanih prepreka ka poznatom cilju a u prolaznom smislu prepuštanje zadovoljstvu
2014-04-11
Onda ćemo ti naći neku neemancipiranu, metilda slobodna ?RayMabus wrote:Nisam zainteresiran za žene u emancipaciji
Mada bi ju bacio kroz prozor , al bilo bi lijepo dok bi trajalo..
Last edited by kaja on 10/8/2018, 12:45; edited 1 time in total (Reason for editing : ..)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ovo vam je moj cilj : Neke skrivene elite uvele su matrijahat zato šta znaju da je to najlakši način da sjebu obitelj koja je najmanja jedinica svakog društva
Za mene su stvari jednostavne : Vi ste takvo društvo dakle zamislimo indijanski logor
Sad ću ja ujahat u taj logor i sve pobit
Za mene su stvari jednostavne : Vi ste takvo društvo dakle zamislimo indijanski logor
2014-04-11
ovo ti je sjebano cijelu povijest tako da neznam zasto se ovo posebno izdvaja kao sjebano, jos je danas i najmanje sjebano kako je bilo prije...RayMabus wrote:Ovo vam je moj cilj : Neke skrivene elite uvele su matrijahat zato šta znaju da je to najlakši način da sjebu obitelj koja je najmanja jedinica svakog društva
a sto se ubijanja tice,ni to nije nista novo. A nova su vremena, tako da moras imat novi pristup inace ces zavrsit ko i sve drugo zastarjelo - u ropotarnici povijesti....
matrijarhat je uveden kao pokusaj kontrole novog doba, ali kako je i to zasnovano na zastarjelim principima, strovalit ce se skupa sa tim nekakvim olinjalim & starim skrivenim elitama u ropotarnicu povijesti, sto da im ja radim...
Guest- Guest
Ha ha ha ropotarnica povijesti
Prije jako davno u ovom sustavu Venera je bila naseljen planet
Slučajno znam likove koji su bili planetarni logosi tada
Zar ti nisam rekao da je duša besmrtna
2014-04-11
Nisu svi sposobni za vezu i brak, a drugo je to što svijet potencira kao nešto neophodno ili obavezno. To sve traži kompromis, a neki ljudi su dominantni i beskompromisni u životu do te mjere da se s time u startu vrata zatvaraju.newuser wrote:Pronaći djevojku ili ženu je nešto izuzetno lako, mislim da je najveći problem sramežljivost. Imam poznanika koji imaju određene fobije kada treba imati sa ženskom nešto više zablokiraju neshvatljivo očito se radi o nekakvim problemima.
Ista stvar kao i mobitel, televizor, osobno računalo, internet... Bez toga se može, druga je stvar što svijet s vremenom dojučerašnje situacije kad ničega nije bilo ne može prihvatiti i ne želi to razumijeti kod drugih ljudi koji odabiru život bez toga. Nisu svi za sve, inače da je obrnuto onda ne bi bilo samaca i samkinja uopće, ne samo u vremenima zadnjih 30-40 godina već kroz cijelu povijest.
A to zavođenje se kod nekih ljudi svodi i na samu pojavu određene osobe koja se ne može objasniti ni kod teških švalera koji se moraju pozabaviti oko djevojaka. 2 moja prijatelja što znam nisu morali ništa napraviti, a oko njih se zalijepe dobre ženske pored ostala 4 tipa. Nema tu ni priče o lovi, niti su sad građeni kao profesionalni sportaši, obična atletska građa za tipove koji malo rekreativno igraju nogomet i vježbaju, ženama očito naočiti i privlačni na prvi pogled i ono najvažnije - imaju "ono nešto". Ako nisi zavodnik, šarmer ili recimo to "ono nešto" nemaš, džaba ti i lova i izvrstan izgled i građa.
U konačnici je važno imati dobar govor tijela, mirnoću i lagati ko pas. Nijedna me nije htjela jer sam bio iskren i dobrica i to me dosta frustriralo između 14. i 21. godine života. A i činjenica je kako za drolje ti ne treba nekakvo zavođenje, privučeš ih samom pojavom, par kontakata očima, par fora ili ono... platiš 2-3 pića koja voli i vodi je. Naravno, s takvima ako imaš visoke standarde i težak si karakter nemaš nikakvog smisla biti u vezi, a šanse su prilično dobre da ni njih ne zanimaju veze osim ako imaš dobar novčanik pa da parazitira na tebi, a ti budeš budaletina slaba pa joj kupuješ preskupa sranja. No to spada pod farsu i blagu retardaciju, barem kad sam ja u pitanju.
Guest- Guest
pa ne govorim o nistavilu nego ropotarnici povijesti, a ovo prestaje biti razred bebaca sa pelenama i prelazimo na razred tutice. Ako vise nema bebaca sa pelenama, onda vise nema ni pelena....RayMabus wrote:Ha ha ha ropotarnica povijesti
a tim nekim planetarnim logosima daj nogom u dupe za mene, ajd pliz...
Guest- Guest
Page 3 of 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Žene s fakultetom sve teže nalaze partnere, ostaju same, bez djece i neudate
» Muškarci na Zapadu danas imaju duplo manje spermija nego prije 40 godina
» Ni Njemačkoj nije lako
» UŽASNI I SRAMOTNI KOMENTARI HRVATA NA VEST O MIHINOJ BOLESTI: Nije nam žao nimalo! To je instant karma
» Poznati reper bankrotirao po treći put: Nije mu lako sa 9 žena i 15-oro deceP
» Muškarci na Zapadu danas imaju duplo manje spermija nego prije 40 godina
» Ni Njemačkoj nije lako
» UŽASNI I SRAMOTNI KOMENTARI HRVATA NA VEST O MIHINOJ BOLESTI: Nije nam žao nimalo! To je instant karma
» Poznati reper bankrotirao po treći put: Nije mu lako sa 9 žena i 15-oro deceP
Page 3 of 12