Nije im nimalo lako: Muškarci na zapadu sve teže nalaze cure
Page 7 of 12
Page 7 of 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Re: Nije im nimalo lako: Muškarci na zapadu sve teže nalaze cure
Noor wrote:meni papuče idu na jetra..i fala Bogu da ju nemam domaQanon wrote:što si veća papuča šansa da ti veza traje je sve veća, žene defintivno ne ostaju sa onima koji im ne udovoljavaju i ne glade dupence.Noor wrote:imaš pravo, draga...već sam i previše otkrilaIskra wrote:Iznenađuje me koliko muškarci slabo poznaju žene.Noor wrote:
, baš naprotiv...jer i kad to imaju, sigurno im ne imponira neki šonjo
Samo pssst ;-)
al, meni jako drago da se slažeš sa mnom
seks je druga stvar i tu vride druga pravila, tu što si veće govance i gad više se vlaže.
Ne trebaš meni pravdat svoj izbor partnera:).
Guest- Guest
Pa velim ti da znam, a ti si misli; to ti je onda maštanjeNoor wrote:imaš iskustva ili i ti o tome samo maštaš?Oh_Femder wrote:Ti si misli kaj hoćeš. Ja znam ;DNoor wrote:prasac, jedan, u prvom redu!Oh_Femder wrote:Ista ti je to stvar, kuco ;D A i silovanje je statistički daleko najučestalija ženska erotska fantazija. Dakle ne da ona njega smota, a da on jadan nije toga ni svjestan.Noor wrote:
maco, to je druga tema :)
a u drugom, misli si ti što hoćeš, kako sam rekla...to je druga tema
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
istina, nije važno moje mišljenje, ali nisam ja jedina koja tako razmišljam, ne bi vjerovaoQanon wrote:Noor wrote:meni papuče idu na jetra..i fala Bogu da ju nemam domaQanon wrote:što si veća papuča šansa da ti veza traje je sve veća, žene defintivno ne ostaju sa onima koji im ne udovoljavaju i ne glade dupence.Noor wrote:imaš pravo, draga...već sam i previše otkrilaIskra wrote:
Iznenađuje me koliko muškarci slabo poznaju žene.
Samo pssst ;-)
seks je druga stvar i tu vride druga pravila, tu što si veće govance i gad više se vlaže.
Oh_Femder wrote:Pa velim ti da znam, a ti si misli; to ti je onda maštanjeNoor wrote:imaš iskustva ili i ti o tome samo maštaš?Oh_Femder wrote:Ti si misli kaj hoćeš. Ja znam ;DNoor wrote:prasac, jedan, u prvom redu!Oh_Femder wrote:
Ista ti je to stvar, kuco ;D A i silovanje je statistički daleko najučestalija ženska erotska fantazija. Dakle ne da ona njega smota, a da on jadan nije toga ni svjestan.
a u drugom, misli si ti što hoćeš, kako sam rekla...to je druga tema
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Kad sam već u vicevim; Ulovi mujo zlatnu ribicu i ona mu kaže pusti me ispuniću ti jednu želju: Kako jednou do sada su bile tri. Mujo ovo su druga vremena, inflacija itd. OK kaže mujo; imam ja jednog rođu u americi i ajde mi napravi most do njega da mogu otići kad se sjetim! Dobro mujo jesi ti normalan? znaš li ti koliko tu ide željeza i betona, koliko statike, bočnih udara vjetra....de nemoj me zajebavati ajde neku drugu želju. Kaže onda mujo; zna šta ja bi zaista volio da znam kako žene funkciniraju, kako razmišljaju, zašto odlučuju ko je bolji...želim sve znati! Ribica se uhvatila za glavu i kaže; daj da vidimo što možemo napraviti sa onim mostomIskra wrote:Oh_Femder wrote:I agree. U pričanju priča ženama nema premca ;PIskra wrote:Tja, pričam ti priču ;-)Oh_Femder wrote:For your information, pravog muškarca ni jedna žena ne može dobiti, a kamoli uzeti, jes' ti kruške pala, mala? On je taj koji uzima... i baca, kad joj prođe rok upotrebe ;PNoor wrote:
ae, prava ga i dobije, odnosno uzme!
Ne, zašto sve mora biti crno ili bijelo!? Nisam luda za "papučom" i da je sve : "da, draga!" ... dosada...Qanon wrote:što si veća papuča šansa da ti veza traje je sve veća, žene defintivno ne ostaju sa onima koji im ne udovoljavaju i ne glade dupence.Noor wrote:imaš pravo, draga...već sam i previše otkrilaIskra wrote:Iznenađuje me koliko muškarci slabo poznaju žene.Noor wrote:, baš naprotiv...jer i kad to imaju, sigurno im ne imponira neki šonjoQanon wrote:
jer na takav način kompeziraju svoju nesigurnost. Dake traže od muškarca ono što one nemaju, samopouzdanje, materijanu sigurnost, fizičku zaštitu, čvrstoću, manjak emocija, staloženost, racionalnost, agresivnost itd..
Samo pssst ;-)
Guest- Guest
vidi ga, a tako je jednostavno
Noor wrote:istina, nije važno moje mišljenje, ali nisam ja jedina koja tako razmišljam, ne bi vjerovaoQanon wrote:Noor wrote:meni papuče idu na jetra..i fala Bogu da ju nemam domaQanon wrote:što si veća papuča šansa da ti veza traje je sve veća, žene defintivno ne ostaju sa onima koji im ne udovoljavaju i ne glade dupence.Noor wrote:
imaš pravo, draga...već sam i previše otkrila
Utjecaj propagadne je sve to razjeba, u medijima te uvjeravaju kako je normalno dilit ženu sa drugim likom, a onda te opali stvarnost po glavi, a ne kužiš di radiš krivo.
Dobro ja sam u svemu kontra mainstreama ,tako da nisam objektivan.
Guest- Guest
užas..bjež koliko te noge noseIskra wrote:Ne, zašto sve mora biti crno ili bijelo!? Nisam luda za "papučom" i da je sve : "da, draga!" ... dosada...Qanon wrote:što si veća papuča šansa da ti veza traje je sve veća, žene defintivno ne ostaju sa onima koji im ne udovoljavaju i ne glade dupence.Noor wrote:imaš pravo, draga...već sam i previše otkrilaIskra wrote:Iznenađuje me koliko muškarci slabo poznaju žene.Noor wrote:
Samo pssst ;-)
Ah, nisu oni krivi što im fali još tisuću jedna boja za žene ;-)Noor wrote:užas..bjež koliko te noge noseIskra wrote:Ne, zašto sve mora biti crno ili bijelo!? Nisam luda za "papučom" i da je sve : "da, draga!" ... dosada...Qanon wrote:što si veća papuča šansa da ti veza traje je sve veća, žene defintivno ne ostaju sa onima koji im ne udovoljavaju i ne glade dupence.Noor wrote:imaš pravo, draga...već sam i previše otkrilaIskra wrote:
Samo pssst ;-)
Guest- Guest
Iskra wrote:Ne, zašto sve mora biti crno ili bijelo!? Nisam luda za "papučom" i da je sve : "da, draga!" ... dosada...Qanon wrote:što si veća papuča šansa da ti veza traje je sve veća, žene defintivno ne ostaju sa onima koji im ne udovoljavaju i ne glade dupence.Noor wrote:imaš pravo, draga...već sam i previše otkrilaIskra wrote:Iznenađuje me koliko muškarci slabo poznaju žene.Noor wrote:
Samo pssst ;-)
Zato jer sam izrazito tvrdoglav karakter, nesklon kompromisima. Osjetim se loše kad nisam slobodan radit što želim.
Ne podnosim nametanje ničije volje, ponekad se uhvatim da se protivim i nečemu što mi je u interesu samo da se ne pokorim,a opet s druge strane volim apsolutnu kontrolu
Last edited by Qanon on Fri 10 Aug - 19:00; edited 1 time in total
Guest- Guest
Pa pravi muškarac je gentleman, neće valjda ženi kad je već potroši dati nogu. To je malo grubo. Hence the expression: to kill her with kindness;PNoor wrote:užas..bjež koliko te noge noseIskra wrote:Ne, zašto sve mora biti crno ili bijelo!? Nisam luda za "papučom" i da je sve : "da, draga!" ... dosada...Qanon wrote:što si veća papuča šansa da ti veza traje je sve veća, žene defintivno ne ostaju sa onima koji im ne udovoljavaju i ne glade dupence.Noor wrote:imaš pravo, draga...već sam i previše otkrilaIskra wrote:
Samo pssst ;-)
Muškarci imaju sve boje koje i žene imaju, plus jednu boju koju žene nemaju ;PIskra wrote:Ah, nisu oni krivi što im fali još tisuću jedna boja za žene ;-)Noor wrote:užas..bjež koliko te noge noseIskra wrote:Ne, zašto sve mora biti crno ili bijelo!? Nisam luda za "papučom" i da je sve : "da, draga!" ... dosada...Qanon wrote:što si veća papuča šansa da ti veza traje je sve veća, žene defintivno ne ostaju sa onima koji im ne udovoljavaju i ne glade dupence.Noor wrote:
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
a što ako mu neće past na pamet da joj da nogu? :)Oh_Femder wrote:Pa pravi muškarac je gentleman, neće valjda ženi kad je već potroši dati nogu. To je malo grubo. Hence the expression: to kill her with kindness;PNoor wrote:užas..bjež koliko te noge noseIskra wrote:Ne, zašto sve mora biti crno ili bijelo!? Nisam luda za "papučom" i da je sve : "da, draga!" ... dosada...Qanon wrote:što si veća papuča šansa da ti veza traje je sve veća, žene defintivno ne ostaju sa onima koji im ne udovoljavaju i ne glade dupence.Noor wrote:
2017-10-06
Ah, buntovnik bez razloga :-)Qanon wrote:Iskra wrote:Ne, zašto sve mora biti crno ili bijelo!? Nisam luda za "papučom" i da je sve : "da, draga!" ... dosada...Qanon wrote:što si veća papuča šansa da ti veza traje je sve veća, žene defintivno ne ostaju sa onima koji im ne udovoljavaju i ne glade dupence.Noor wrote:imaš pravo, draga...već sam i previše otkrilaIskra wrote:
Samo pssst ;-)
Zato jer sam izrazito tvrdoglav karakter, nesklon kompromisima. Osjetim se loše kad nisam slobodan radit što želim.
Ne podnosim nametanje ničije volje, ponekad se uhvatim da se protivim i nečemu što mi je u interesu samo da se ne pokorim,a opet s druge strane volim apsolutnu kontrolu
Guest- Guest
Šućmurastu?Oh_Femder wrote:Muškarci imaju sve boje koje i žene imaju, plus jednu boju koju žene nemaju ;PIskra wrote:Ah, nisu oni krivi što im fali još tisuću jedna boja za žene ;-)Noor wrote:užas..bjež koliko te noge noseIskra wrote:Ne, zašto sve mora biti crno ili bijelo!? Nisam luda za "papučom" i da je sve : "da, draga!" ... dosada...Qanon wrote:
što si veća papuča šansa da ti veza traje je sve veća, žene defintivno ne ostaju sa onima koji im ne udovoljavaju i ne glade dupence.
Guest- Guest
Svaka roba ima svoj rok trajanja. Čak i konzerva iz paketa suhog obroka JNANoor wrote:a što ako mu neće past na pamet da joj da nogu? :)Oh_Femder wrote:Pa pravi muškarac je gentleman, neće valjda ženi kad je već potroši dati nogu. To je malo grubo. Hence the expression: to kill her with kindness;PNoor wrote:užas..bjež koliko te noge noseIskra wrote:Ne, zašto sve mora biti crno ili bijelo!? Nisam luda za "papučom" i da je sve : "da, draga!" ... dosada...Qanon wrote:
što si veća papuča šansa da ti veza traje je sve veća, žene defintivno ne ostaju sa onima koji im ne udovoljavaju i ne glade dupence.
Suglasna po tom pitanju.Oh_Femder wrote:Svaka roba ima svoj rok trajanja. Čak i konzerva iz paketa suhog obroka JNANoor wrote:a što ako mu neće past na pamet da joj da nogu? :)Oh_Femder wrote:Pa pravi muškarac je gentleman, neće valjda ženi kad je već potroši dati nogu. To je malo grubo. Hence the expression: to kill her with kindness;PNoor wrote:užas..bjež koliko te noge noseIskra wrote:
Ne, zašto sve mora biti crno ili bijelo!? Nisam luda za "papučom" i da je sve : "da, draga!" ... dosada...
Problem je što muškarci imaju daleko kraći rok trajanja od žena ;-)
Guest- Guest
Muskarci su tutleci sve dok budu pushili pricu da se zene seksaju eto bas i samo radi njih...na konto te /zrtve/,nzene iskamchaju sve sto pozele...istina jest da zene zele vise seks nego muski,ali posto su muski kurwe,zene nisu toliko ovisne o ciljanom partneru i ne osjecaju se seksualno ugrozene..nece jedan,ima drugi,a kurwe muski cekaju u redu...
druga stvar je sto su zene vecinom i to debelom seksualno nadmocnije...ej/men
druga stvar je sto su zene vecinom i to debelom seksualno nadmocnije...ej/men
Guest- Guest
istina, pa tako i viOh_Femder wrote:Svaka roba ima svoj rok trajanja. Čak i konzerva iz paketa suhog obroka JNANoor wrote:a što ako mu neće past na pamet da joj da nogu? :)Oh_Femder wrote:Pa pravi muškarac je gentleman, neće valjda ženi kad je već potroši dati nogu. To je malo grubo. Hence the expression: to kill her with kindness;PNoor wrote:užas..bjež koliko te noge noseIskra wrote:
Ne, zašto sve mora biti crno ili bijelo!? Nisam luda za "papučom" i da je sve : "da, draga!" ... dosada...
2017-10-06
je kad ubrojiš one koje poginu na radu, u prometu, samoubiju se itd..Iskra wrote:
Problem je što muškarci imaju daleko kraći rok trajanja od žena ;-)
Guest- Guest
Page 7 of 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Žene s fakultetom sve teže nalaze partnere, ostaju same, bez djece i neudate
» Muškarci na Zapadu danas imaju duplo manje spermija nego prije 40 godina
» Ni Njemačkoj nije lako
» UŽASNI I SRAMOTNI KOMENTARI HRVATA NA VEST O MIHINOJ BOLESTI: Nije nam žao nimalo! To je instant karma
» Poznati reper bankrotirao po treći put: Nije mu lako sa 9 žena i 15-oro deceP
» Muškarci na Zapadu danas imaju duplo manje spermija nego prije 40 godina
» Ni Njemačkoj nije lako
» UŽASNI I SRAMOTNI KOMENTARI HRVATA NA VEST O MIHINOJ BOLESTI: Nije nam žao nimalo! To je instant karma
» Poznati reper bankrotirao po treći put: Nije mu lako sa 9 žena i 15-oro deceP
Page 7 of 12