Nije im nimalo lako: Muškarci na zapadu sve teže nalaze cure
Page 9 of 12
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Re: Nije im nimalo lako: Muškarci na zapadu sve teže nalaze cure
ako je automatic..ništ od togapismejker wrote:ma yebat ga..ovaj ima brutalnu elektroniku,kompjutere,automatske sustave svjetla i svega,a jos i ak oturbinu akus mora zavrtiti,normalno da je prazna nakon 1/2 dana..Qanon wrote:pismejker wrote:Mudro..ova mi se i cinila nekako kilavom i nedoraslom...THXQanon wrote:pismejker wrote:Yebem t inovo auto..tutleci mi prodali novo auto sa nenapunjenom baterijom..klima i sva lektrika posisali i ono malo dan dva...
traži zamjenu baterije i neka stave novu sa više Ah
Ionako ti je pod garancijom, ja otkako sam stavio cca 30% jaču bateriju od tvorničke nemam problema sa praznjenjem iste.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
tja,,svakom po ukusu..nisam ja za gonjanje po servisima i tak oto..sjest i voziti..maksimum od mene..debotoijusto wrote:bacio oko , nije to za mene , moje spolovilo dobro izgleda u vozilu nize srednje klase 10g. starompismejker wrote:Prvi je Touareg 3..malo preglomazan za svakodnevnu gracku voznju..debotoijusto wrote:pismejker wrote:Yebem t inovo auto..tutleci mi prodali novo auto sa nenapunjenom baterijom..klima i sva lektrika posisali i ono malo dan dva...
dakle imas novi auto... koji ?
Drugi je Eclipse Cross..taj je zgodan..
Guest- Guest
nemoj za dugo :D
Voliš ga ti primit za poluguNoor wrote:ako je automatic..ništ od togapismejker wrote:ma yebat ga..ovaj ima brutalnu elektroniku,kompjutere,automatske sustave svjetla i svega,a jos i ak oturbinu akus mora zavrtiti,normalno da je prazna nakon 1/2 dana..Qanon wrote:pismejker wrote:Mudro..ova mi se i cinila nekako kilavom i nedoraslom...THXQanon wrote:
Ionako ti je pod garancijom, ja otkako sam stavio cca 30% jaču bateriju od tvorničke nemam problema sa praznjenjem iste.
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
A i to što kažeš... Od 14-20 si budala i zelena pizda koju vergla kako hoće ko psa na lancu, a u konačnici shvatiš kako si sam sebe jebao.dijagram wrote:Jebo srednjuFénix wrote:I to je istina. Ona to valjda nanjuši na muškarcu kad se pokolebljiv i nesiguran.Noor wrote:žene ne vole u sebe nesigurne muškarce
Ja se dosta slabo razumijem u te osjećaje, nagone, njuhove i sl., ali sam zbog toga izvisio tijekom srednje škole.
vazno je ono od 18-100
kasnije malo usporis
Tek tu negdje od 18-20. godine se kreneš trijezniti i biti kud i kamo manja budaletina.
Guest- Guest
yok... 6gangNoor wrote:ako je automatic..ništ od togapismejker wrote:ma yebat ga..ovaj ima brutalnu elektroniku,kompjutere,automatske sustave svjetla i svega,a jos i ak oturbinu akus mora zavrtiti,normalno da je prazna nakon 1/2 dana..Qanon wrote:pismejker wrote:Mudro..ova mi se i cinila nekako kilavom i nedoraslom...THXQanon wrote:
Guest- Guest
Oh_Femder wrote:A-ha, a zato ima toliko više muških prostitutki nego ženskih. Jer muškarcima prije prođe rok trajanja. In your dreams, womanIskra wrote:Suglasna po tom pitanju.Oh_Femder wrote:Svaka roba ima svoj rok trajanja. Čak i konzerva iz paketa suhog obroka JNANoor wrote:a što ako mu neće past na pamet da joj da nogu? :)Oh_Femder wrote:
Pa pravi muškarac je gentleman, neće valjda ženi kad je već potroši dati nogu. To je malo grubo. Hence the expression: to kill her with kindness;P
Problem je što muškarci imaju daleko kraći rok trajanja od žena ;-)
Last edited by Yehudim on Fri 10 Aug - 19:55; edited 1 time in total
a koliko muskarac gubi u takvim situacijama i iza togaQanon wrote:Istina, kada ima uskratiš seks počnu se ponašati kao i muškarci i izgube svu prednost koju su do tada imali, zahvaljujući muškarcima.pismejker wrote:Muskarci su tutleci sve dok budu pushili pricu da se zene seksaju eto bas i samo radi njih...na konto te /zrtve/,nzene iskamchaju sve sto pozele...istina jest da zene zele vise seks nego muski,ali posto su muski kurwe,zene nisu toliko ovisne o ciljanom partneru i ne osjecaju se seksualno ugrozene..nece jedan,ima drugi,a kurwe muski cekaju u redu...
druga stvar je sto su zene vecinom i to debelom seksualno nadmocnije...ej/men
immortal-
2014-04-16
To su pravi muškarci! Na vaginalnu temu, oni navalili o simboličnoj zamjeni za 'maloga' autima i motorima ;Ppismejker wrote:yok... 6gangNoor wrote:ako je automatic..ništ od togapismejker wrote:ma yebat ga..ovaj ima brutalnu elektroniku,kompjutere,automatske sustave svjetla i svega,a jos i ak oturbinu akus mora zavrtiti,normalno da je prazna nakon 1/2 dana..Qanon wrote:pismejker wrote:
Mudro..ova mi se i cinila nekako kilavom i nedoraslom...THX
2018-03-06
kada je rijec o osobi koja zeli obitelj i stvara i stiti obiteljtre wrote:Siguran muškarac će se puno lakše nositi sa životom i zaštitom obitelji odnosno potomstva i zato žene instiktivno više vole jake i stabilne muškarce nego one koji to nisu.mortal wrote:sta imas i od sigurnih ako gledaju samo sebe ??Noor wrote:žene ne vole u sebe nesigurne muškarce
sve ovisi sto trazis, sto pronalazis , da li si spreman prihvatiti samo dio od onog sto trebas ili ti je bolje biti sam
samouvjerenost ne znaci uvijek i predanost obitelji, zelju za stvaranjem obitelji, prednost za dugu i sigurnu vezu....
immortal-
2014-04-16
naravno :)Oh_Femder wrote:Voliš ga ti primit za poluguNoor wrote:ako je automatic..ništ od togapismejker wrote:ma yebat ga..ovaj ima brutalnu elektroniku,kompjutere,automatske sustave svjetla i svega,a jos i ak oturbinu akus mora zavrtiti,normalno da je prazna nakon 1/2 dana..Qanon wrote:pismejker wrote:
Mudro..ova mi se i cinila nekako kilavom i nedoraslom...THX
2017-10-06
Baj d vej, električni auti nemaju mjenjač...Noor wrote:naravno :)Oh_Femder wrote:Voliš ga ti primit za poluguNoor wrote:ako je automatic..ništ od togapismejker wrote:ma yebat ga..ovaj ima brutalnu elektroniku,kompjutere,automatske sustave svjetla i svega,a jos i ak oturbinu akus mora zavrtiti,normalno da je prazna nakon 1/2 dana..Qanon wrote:
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
taj nikad neće bit moj :)Oh_Femder wrote:Baj d vej, električni auti nemaju mjenjač...Noor wrote:naravno :)Oh_Femder wrote:Voliš ga ti primit za poluguNoor wrote:ako je automatic..ništ od togapismejker wrote:
ma yebat ga..ovaj ima brutalnu elektroniku,kompjutere,automatske sustave svjetla i svega,a jos i ak oturbinu akus mora zavrtiti,normalno da je prazna nakon 1/2 dana..
a sveletov je? nisam upratila....preveć napiše, ne da mi se
2017-10-06
mali , kolegiceNoor wrote:taj nikad neće bit moj :)Oh_Femder wrote:Baj d vej, električni auti nemaju mjenjač...Noor wrote:naravno :)Oh_Femder wrote:Voliš ga ti primit za poluguNoor wrote:
ako je automatic..ništ od toga
ako do sad nisi upratila kako da onda drzimo do tvojih mudrih savjeta muskarcima o tajnama zenske cudi
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
pitanje se odnosi na električni auto, kolega....opet imate prljavu maštu :)debotoijusto wrote:mali , kolegiceNoor wrote:taj nikad neće bit moj :)Oh_Femder wrote:Baj d vej, električni auti nemaju mjenjač...Noor wrote:naravno :)Oh_Femder wrote:
Voliš ga ti primit za polugu
ako do sad nisi upratila kako da onda drzimo do tvojih mudrih savjeta muskarcima o tajnama zenske cudi
sramite se!
ništa savjeti..to moraš imat u sebi ili ništa od svega :)))
2017-10-06
mortal wrote:a koliko muskarac gubi u takvim situacijama i iza togaQanon wrote:Istina, kada ima uskratiš seks počnu se ponašati kao i muškarci i izgube svu prednost koju su do tada imali, zahvaljujući muškarcima.pismejker wrote:Muskarci su tutleci sve dok budu pushili pricu da se zene seksaju eto bas i samo radi njih...na konto te /zrtve/,nzene iskamchaju sve sto pozele...istina jest da zene zele vise seks nego muski,ali posto su muski kurwe,zene nisu toliko ovisne o ciljanom partneru i ne osjecaju se seksualno ugrozene..nece jedan,ima drugi,a kurwe muski cekaju u redu...
druga stvar je sto su zene vecinom i to debelom seksualno nadmocnije...ej/men
ako te zanima, mogu ti reći što ne gubi?!
Guest- Guest
El t oneki novi gejski ulet..ono Mali,da ti ja ponudim Dokaz da imam veli i debeli,koji te jako zanima...Oh_Femder wrote:To su pravi muškarci! Na vaginalnu temu, oni navalili o simboličnoj zamjeni za 'maloga' autima i motorima ;Ppismejker wrote:yok... 6gangNoor wrote:ako je automatic..ništ od togapismejker wrote:ma yebat ga..ovaj ima brutalnu elektroniku,kompjutere,automatske sustave svjetla i svega,a jos i ak oturbinu akus mora zavrtiti,normalno da je prazna nakon 1/2 dana..Qanon wrote:
Guest- Guest
Bencin kolegice,cisti visokooktanski bencin...Noor wrote:taj nikad neće bit moj :)Oh_Femder wrote:Baj d vej, električni auti nemaju mjenjač...Noor wrote:naravno :)Oh_Femder wrote:Voliš ga ti primit za poluguNoor wrote:
ako je automatic..ništ od toga
Guest- Guest
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Žene s fakultetom sve teže nalaze partnere, ostaju same, bez djece i neudate
» Muškarci na Zapadu danas imaju duplo manje spermija nego prije 40 godina
» Ni Njemačkoj nije lako
» UŽASNI I SRAMOTNI KOMENTARI HRVATA NA VEST O MIHINOJ BOLESTI: Nije nam žao nimalo! To je instant karma
» Poznati reper bankrotirao po treći put: Nije mu lako sa 9 žena i 15-oro deceP
» Muškarci na Zapadu danas imaju duplo manje spermija nego prije 40 godina
» Ni Njemačkoj nije lako
» UŽASNI I SRAMOTNI KOMENTARI HRVATA NA VEST O MIHINOJ BOLESTI: Nije nam žao nimalo! To je instant karma
» Poznati reper bankrotirao po treći put: Nije mu lako sa 9 žena i 15-oro deceP
Page 9 of 12