Nije im nimalo lako: Muškarci na zapadu sve teže nalaze cure
Page 6 of 12
Page 6 of 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Re: Nije im nimalo lako: Muškarci na zapadu sve teže nalaze cure
I agree. U pričanju priča ženama nema premca ;PIskra wrote:Tja, pričam ti priču ;-)Oh_Femder wrote:For your information, pravog muškarca ni jedna žena ne može dobiti, a kamoli uzeti, jes' ti kruške pala, mala? On je taj koji uzima... i baca, kad joj prođe rok upotrebe ;PNoor wrote:Oh_Femder wrote:Ne treba ti tu 5 žena, dovoljne su dvije. Muškarac kad vidi da mu frend ima dobru curu, on misli: - Ja bih isto takvu htio. Žena kad vidi da joj frendica ima dobrog frajera misli: - Ja 'oću njega, pa kud puklo da puklo!debotoijusto wrote:
kako ne bi znao od malena preskacem lastik sa zenama... ne bi drzao do tih prica , 5 zena na okupu nisu prijateljice vec konkurencija a svaka roba ima svoga kupca , zivot nas uci
ae, prava ga i dobije, odnosno uzme!
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
maco, to je druga tema :)Oh_Femder wrote:I zato onda 83% žena pri silovanju doživljava orgazam? Jer je ona njega ulovila, a da on toga nije svjestan?Noor wrote:Oh_Femder wrote:For your information, pravog muškarca ni jedna žena ne može dobiti, a kamoli uzeti, jes' ti kruške pala, mala? On je taj koji uzima...Noor wrote:Oh_Femder wrote:
Ne treba ti tu 5 žena, dovoljne su dvije. Muškarac kad vidi da mu frend ima dobru curu, on misli: - Ja bih isto takvu htio. Žena kad vidi da joj frendica ima dobrog frajera misli: - Ja 'oću njega, pa kud puklo da puklo!
ae, prava ga i dobije, odnosno uzme!i baca, kad joj prođe rok upotrebe;P
ooooo, nemaš ti pojma mili moj, ne zna svaka 'znanje'...kažem, samo prava
ali, ima jedan trik...nikad ne pokazati da je ulovljen, nego da je ona lovina...i znaš i sam da je to dar kojim nije svaka nadarena
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Noor wrote:Oh_Femder wrote:For your information, pravog muškarca ni jedna žena ne može dobiti, a kamoli uzeti, jes' ti kruške pala, mala? On je taj koji uzima...Noor wrote:Oh_Femder wrote:Ne treba ti tu 5 žena, dovoljne su dvije. Muškarac kad vidi da mu frend ima dobru curu, on misli: - Ja bih isto takvu htio. Žena kad vidi da joj frendica ima dobrog frajera misli: - Ja 'oću njega, pa kud puklo da puklo!debotoijusto wrote:
kako ne bi znao od malena preskacem lastik sa zenama... ne bi drzao do tih prica , 5 zena na okupu nisu prijateljice vec konkurencija a svaka roba ima svoga kupca , zivot nas uci
ali, ima jedan trik...nikad ne pokazati da je ulovljen, nego da je ona lovina...i znaš i sam da je to dar kojim nije svaka nadarena
s ovim upisom si @longija trajno udaljila od pokusaja da bude zaveden , zidjat ce se zidine a novih narastaja fetivih kastelana nece biti, ostanu samo favelasi
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
ma kad mu ona pusti feromone...vatra će mu iz ušiju sukljatdebotoijusto wrote:Noor wrote:Oh_Femder wrote:For your information, pravog muškarca ni jedna žena ne može dobiti, a kamoli uzeti, jes' ti kruške pala, mala? On je taj koji uzima...Noor wrote:Oh_Femder wrote:
Ne treba ti tu 5 žena, dovoljne su dvije. Muškarac kad vidi da mu frend ima dobru curu, on misli: - Ja bih isto takvu htio. Žena kad vidi da joj frendica ima dobrog frajera misli: - Ja 'oću njega, pa kud puklo da puklo!
s ovim upisom si @longija trajno udaljila od pokusaja da bude zaveden , zidjat ce se zidine a novih narastaja fetivih kastelana nece biti, ostanu samo favelasi
2017-10-06
Veliš i ti se razumiješ u žensko razmišljanje ko i u stavljanje tampona ili igranja lastikadebotoijusto wrote:Noor wrote:žene ne vole u sebe nesigurne muškarce
ako ti ne volis u sebe nesigurne ima zena koje vole primit "nesigurne" iz tko zna kojih razloga , nemas autorska prava na zensku senzualnost samo zato sto pripadas tom spolu , kolegice
Iznenađuje me koliko muškarci slabo poznaju žene.Noor wrote:kserks, baš naprotiv...jer i kad to imaju, sigurno im ne imponira neki šonjoQanon wrote:Noor wrote:nemam kolega, ali mi žene, ako nisi znao, dosta razgovaramo o svemu, jelte...pa tako i o tome, pa bih mogla reći da sam puno više njih upoznala koje ne vole Hamlete...radije se druže sa samouvjerenim tipovimadebotoijusto wrote:Noor wrote:žene ne vole u sebe nesigurne muškarce
ako ti ne volis u sebe nesigurne ima zena koje vole primit "nesigurne" iz tko zna kojih razloga , nemas autorska prava na zensku senzualnost samo zato sto pripadas tom spolu , kolegice
jer na takav način kompeziraju svoju nesigurnost. Dake traže od muškarca ono što one nemaju, samopouzdanje, materijanu sigurnost, fizičku zaštitu, čvrstoću, manjak emocija, staloženost, racionalnost, agresivnost itd..
Samo pssst ;-)
Guest- Guest
tre wrote:Veliš i ti se razumiješ u žensko razmišljanje ko i u stavljanje tampona ili igranja lastikadebotoijusto wrote:Noor wrote:žene ne vole u sebe nesigurne muškarce
2017-10-06
Siguran muškarac će se puno lakše nositi sa životom i zaštitom obitelji odnosno potomstva i zato žene instiktivno više vole jake i stabilne muškarce nego one koji to nisu.mortal wrote:sta imas i od sigurnih ako gledaju samo sebe ??Noor wrote:žene ne vole u sebe nesigurne muškarce
sve ovisi sto trazis, sto pronalazis , da li si spreman prihvatiti samo dio od onog sto trebas ili ti je bolje biti sam
Ista ti je to stvar, kuco ;D A i silovanje je statistički daleko najučestalija ženska erotska fantazija. Dakle ne da ona njega smota, a da on jadan nije toga ni svjestan.Noor wrote:maco, to je druga tema :)Oh_Femder wrote:I zato onda 83% žena pri silovanju doživljava orgazam? Jer je ona njega ulovila, a da on toga nije svjestan?Noor wrote:Oh_Femder wrote:For your information, pravog muškarca ni jedna žena ne može dobiti, a kamoli uzeti, jes' ti kruške pala, mala? On je taj koji uzima...Noor wrote:
imaš pravo, draga...već sam i previše otkrilaIskra wrote:Iznenađuje me koliko muškarci slabo poznaju žene.Noor wrote:kserks, baš naprotiv...jer i kad to imaju, sigurno im ne imponira neki šonjoQanon wrote:Noor wrote:nemam kolega, ali mi žene, ako nisi znao, dosta razgovaramo o svemu, jelte...pa tako i o tome, pa bih mogla reći da sam puno više njih upoznala koje ne vole Hamlete...radije se druže sa samouvjerenim tipovimadebotoijusto wrote:
jer na takav način kompeziraju svoju nesigurnost. Dake traže od muškarca ono što one nemaju, samopouzdanje, materijanu sigurnost, fizičku zaštitu, čvrstoću, manjak emocija, staloženost, racionalnost, agresivnost itd..
Samo pssst ;-)
al, meni jako drago da se slažeš sa mnom
2017-10-06
Svaki je muškarac počeo kao žena. Žene tek kasnije u životu počinju ličiti na muškarce. Muuškarci su dapače daleko bolji u glumljenju žena, nego obrnuto.Iskra wrote:Iznenađuje me koliko muškarci slabo poznaju žene.Noor wrote:kserks, baš naprotiv...jer i kad to imaju, sigurno im ne imponira neki šonjoQanon wrote:jer na takav način kompeziraju svoju nesigurnost. Dake traže od muškarca ono što one nemaju, samopouzdanje, materijanu sigurnost, fizičku zaštitu, čvrstoću, manjak emocija, staloženost, racionalnost, agresivnost itd..Noor wrote:nemam kolega, ali mi žene, ako nisi znao, dosta razgovaramo o svemu, jelte...pa tako i o tome, pa bih mogla reći da sam puno više njih upoznala koje ne vole Hamlete...radije se druže sa samouvjerenim tipovimadebotoijusto wrote:
Samo pssst ;-)
prasac, jedan, u prvom redu!Oh_Femder wrote:Ista ti je to stvar, kuco ;D A i silovanje je statistički daleko najučestalija ženska erotska fantazija. Dakle ne da ona njega smota, a da on jadan nije toga ni svjestan.Noor wrote:maco, to je druga tema :)Oh_Femder wrote:I zato onda 83% žena pri silovanju doživljava orgazam? Jer je ona njega ulovila, a da on toga nije svjestan?Noor wrote:Oh_Femder wrote:
For your information, pravog muškarca ni jedna žena ne može dobiti, a kamoli uzeti, jes' ti kruške pala, mala? On je taj koji uzima...i baca, kad joj prođe rok upotrebe;P
a u drugom, misli si ti što hoćeš, kako sam rekla...to je druga tema
Mujo gledo labuđe jezero i sad prepričava radnju; dođe onaj jedan koronja oko neke ženske pa bi je jebo pa ne bi pa oko nje tamo vamo i na kraju je digao i pomirisao pi*ku i bacio!Noor wrote:točnoOh_Femder wrote:Noor wrote:žene ne vole u sebe nesigurne muškarce
A zato se valjda Ofelija ubila, zbog onog Omletovog nesigurnog 'biti il' ne biti'?
Omlet bi, ne bi...e, pa ne ide to tako, jok!
Primjer neodlučnog muškarca!
Oh_Femder wrote:I agree. U pričanju priča ženama nema premca ;PIskra wrote:Tja, pričam ti priču ;-)Oh_Femder wrote:For your information, pravog muškarca ni jedna žena ne može dobiti, a kamoli uzeti, jes' ti kruške pala, mala? On je taj koji uzima... i baca, kad joj prođe rok upotrebe ;PNoor wrote:Oh_Femder wrote:
ae, prava ga i dobije, odnosno uzme!
Guest- Guest
Ti si misli kaj hoćeš. Ja znam ;DNoor wrote:prasac, jedan, u prvom redu!Oh_Femder wrote:Ista ti je to stvar, kuco ;D A i silovanje je statistički daleko najučestalija ženska erotska fantazija. Dakle ne da ona njega smota, a da on jadan nije toga ni svjestan.Noor wrote:maco, to je druga tema :)Oh_Femder wrote:I zato onda 83% žena pri silovanju doživljava orgazam? Jer je ona njega ulovila, a da on toga nije svjestan?Noor wrote:
tre wrote:Mujo gledo labuđe jezero i sad prepričava radnju; dođe onaj jedan koronja oko neke ženske pa bi je jebo pa ne bi pa oko nje tamo vamo i na kraju je digao i pomirisao pi*ku i bacio!Noor wrote:točnoOh_Femder wrote:Noor wrote:žene ne vole u sebe nesigurne muškarce
A zato se valjda Ofelija ubila, zbog onog Omletovog nesigurnog 'biti il' ne biti'?
Omlet bi, ne bi...e, pa ne ide to tako, jok!
Primjer neodlučnog muškarca!
imaš iskustva ili i ti o tome samo maštaš?Oh_Femder wrote:Ti si misli kaj hoćeš. Ja znam ;DNoor wrote:prasac, jedan, u prvom redu!Oh_Femder wrote:Ista ti je to stvar, kuco ;D A i silovanje je statistički daleko najučestalija ženska erotska fantazija. Dakle ne da ona njega smota, a da on jadan nije toga ni svjestan.Noor wrote:maco, to je druga tema :)Oh_Femder wrote:
I zato onda 83% žena pri silovanju doživljava orgazam? Jer je ona njega ulovila, a da on toga nije svjestan?
2017-10-06
što si veća papuča šansa da ti veza traje je sve veća, žene defintivno ne ostaju sa onima koji im ne udovoljavaju i ne glade dupence.Noor wrote:imaš pravo, draga...već sam i previše otkrilaIskra wrote:Iznenađuje me koliko muškarci slabo poznaju žene.Noor wrote:, baš naprotiv...jer i kad to imaju, sigurno im ne imponira neki šonjoQanon wrote:Noor wrote:
nemam kolega, ali mi žene, ako nisi znao, dosta razgovaramo o svemu, jelte...pa tako i o tome, pa bih mogla reći da sam puno više njih upoznala koje ne vole Hamlete...radije se druže sa samouvjerenim tipovima
Samo pssst ;-)
seks je druga stvar i tu vride druga pravila, tu što si veće govance i gad više se vlaže.
Guest- Guest
Ne razumijem nista o zenama, fali mi iskustva, valjda ga bude u narednim desetljecima:)
dijagram-
2015-08-09
meni papuče idu na jetra..i fala Bogu da ju nemam domaQanon wrote:što si veća papuča šansa da ti veza traje je sve veća, žene defintivno ne ostaju sa onima koji im ne udovoljavaju i ne glade dupence.Noor wrote:imaš pravo, draga...već sam i previše otkrilaIskra wrote:Iznenađuje me koliko muškarci slabo poznaju žene.Noor wrote:, baš naprotiv...jer i kad to imaju, sigurno im ne imponira neki šonjoQanon wrote:
Samo pssst ;-)
seks je druga stvar i tu vride druga pravila, tu što si veće govance i gad više se vlaže.
2017-10-06
Noor wrote:meni papuče idu na jetra..i fala Bogu da ju nemam domaQanon wrote:što si veća papuča šansa da ti veza traje je sve veća, žene defintivno ne ostaju sa onima koji im ne udovoljavaju i ne glade dupence.Noor wrote:imaš pravo, draga...već sam i previše otkrilaIskra wrote:Iznenađuje me koliko muškarci slabo poznaju žene.Noor wrote:
, baš naprotiv...jer i kad to imaju, sigurno im ne imponira neki šonjo
Samo pssst ;-)
Ne trebaš meni pravdat svoj izbor partnera:).
Guest- Guest
Page 6 of 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Žene s fakultetom sve teže nalaze partnere, ostaju same, bez djece i neudate
» Muškarci na Zapadu danas imaju duplo manje spermija nego prije 40 godina
» Ni Njemačkoj nije lako
» UŽASNI I SRAMOTNI KOMENTARI HRVATA NA VEST O MIHINOJ BOLESTI: Nije nam žao nimalo! To je instant karma
» Poznati reper bankrotirao po treći put: Nije mu lako sa 9 žena i 15-oro deceP
» Muškarci na Zapadu danas imaju duplo manje spermija nego prije 40 godina
» Ni Njemačkoj nije lako
» UŽASNI I SRAMOTNI KOMENTARI HRVATA NA VEST O MIHINOJ BOLESTI: Nije nam žao nimalo! To je instant karma
» Poznati reper bankrotirao po treći put: Nije mu lako sa 9 žena i 15-oro deceP
Page 6 of 12