Nije im nimalo lako: Muškarci na zapadu sve teže nalaze cure
Page 5 of 12
Page 5 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Re: Nije im nimalo lako: Muškarci na zapadu sve teže nalaze cure
sta imas i od sigurnih ako gledaju samo sebe ??Noor wrote:žene ne vole u sebe nesigurne muškarce
sve ovisi sto trazis, sto pronalazis , da li si spreman prihvatiti samo dio od onog sto trebas ili ti je bolje biti sam
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
mortal wrote:da ima jos sto naveli bi kao razlog... koma
mladez 21st. ima problem odgovornosti za svoje radnje , jel ih tako uce roditelji ili jednostavno vide kako stvari postavljene u RH nisam jos razlucio
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Noor wrote:žene ne vole u sebe nesigurne muškarce
A zato se valjda Ofelija ubila, zbog onog Omletovog nesigurnog 'biti il' ne biti'?
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Jebo srednjuFénix wrote:I to je istina. Ona to valjda nanjuši na muškarcu kad se pokolebljiv i nesiguran.Noor wrote:žene ne vole u sebe nesigurne muškarce
Ja se dosta slabo razumijem u te osjećaje, nagone, njuhove i sl., ali sam zbog toga izvisio tijekom srednje škole.
vazno je ono od 18-100
kasnije malo usporis
dijagram-
2015-08-09
kaja wrote:A na istoku?
Na Istoku sare priče :)
Dok sam bio mladji i ove sa zapada su bile više za druženje
( ili su sada manje jer sam duplo sariji ali
ove na istoku se ne minjaju............i sada su za zabavu kao i prije
PS- Znači nije do mene tj godina
točnoOh_Femder wrote:Noor wrote:žene ne vole u sebe nesigurne muškarce
A zato se valjda Ofelija ubila, zbog onog Omletovog nesigurnog 'biti il' ne biti'?
Omlet bi, ne bi...e, pa ne ide to tako, jok!
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
nemam kolega, ali mi žene, ako nisi znao, dosta razgovaramo o svemu, jelte...pa tako i o tome, pa bih mogla reći da sam puno više njih upoznala koje ne vole Hamlete...radije se druže sa samouvjerenim tipovimadebotoijusto wrote:Noor wrote:žene ne vole u sebe nesigurne muškarce
ako ti ne volis u sebe nesigurne ima zena koje vole primit "nesigurne" iz tko zna kojih razloga , nemas autorska prava na zensku senzualnost samo zato sto pripadas tom spolu , kolegice
2017-10-06
Ma narafski, ne more ni njoj Bartolijeva žlijezda do beskraja lučit, dok se ovaj ne domisli ;PNoor wrote:točnoOh_Femder wrote:Noor wrote:žene ne vole u sebe nesigurne muškarce
Omlet bi, ne bi...e, pa ne ide to tako, jok!
2016-11-08
Noor wrote:nemam kolega, ali mi žene, ako nisi znao, dosta razgovaramo o svemu, jelte...pa tako i o tome, pa bih mogla reći da sam puno više njih upoznala koje ne vole Hamlete...radije se druže sa samouvjerenim tipovimadebotoijusto wrote:Noor wrote:žene ne vole u sebe nesigurne muškarce
ako ti ne volis u sebe nesigurne ima zena koje vole primit "nesigurne" iz tko zna kojih razloga , nemas autorska prava na zensku senzualnost samo zato sto pripadas tom spolu , kolegice
kako ne bi znao od malena preskacem lastik sa zenama... ne bi drzao do tih prica , 5 zena na okupu nisu prijateljice vec konkurencija a svaka roba ima svoga kupca , zivot nas uci
2014-04-12
Ne treba ti tu 5 žena, dovoljne su dvije. Muškarac kad vidi da mu frend ima dobru curu, on misli: - Ja bih isto takvu htio. Žena kad vidi da joj frendica ima dobrog frajera misli: - Ja 'oću njega, pa kud puklo da puklo!debotoijusto wrote:Noor wrote:nemam kolega, ali mi žene, ako nisi znao, dosta razgovaramo o svemu, jelte...pa tako i o tome, pa bih mogla reći da sam puno više njih upoznala koje ne vole Hamlete...radije se druže sa samouvjerenim tipovimadebotoijusto wrote:Noor wrote:žene ne vole u sebe nesigurne muškarce
kako ne bi znao od malena preskacem lastik sa zenama... ne bi drzao do tih prica , 5 zena na okupu nisu prijateljice vec konkurencija a svaka roba ima svoga kupca , zivot nas uci
2016-11-08
Oh_Femder wrote:Ne treba ti tu 5 žena, dovoljne su dvije. Muškarac kad vidi da mu frend ima dobru curu, on misli: - Ja bih isto takvu htio. Žena kad vidi da joj frendica ima dobrog frajera misli: - Ja 'oću njega, pa kud puklo da puklo!debotoijusto wrote:Noor wrote:nemam kolega, ali mi žene, ako nisi znao, dosta razgovaramo o svemu, jelte...pa tako i o tome, pa bih mogla reći da sam puno više njih upoznala koje ne vole Hamlete...radije se druže sa samouvjerenim tipovimadebotoijusto wrote:Noor wrote:žene ne vole u sebe nesigurne muškarce
nisam htio biti tako brutalan sotono
2014-04-12
Jašta, dašta i dapače! ;-)Oh_Femder wrote:Ne treba ti tu 5 žena, dovoljne su dvije. Muškarac kad vidi da mu frend ima dobru curu, on misli: - Ja bih isto takvu htio. Žena kad vidi da joj frendica ima dobrog frajera misli: - Ja 'oću njega, pa kud puklo da puklo!debotoijusto wrote:Noor wrote:nemam kolega, ali mi žene, ako nisi znao, dosta razgovaramo o svemu, jelte...pa tako i o tome, pa bih mogla reći da sam puno više njih upoznala koje ne vole Hamlete...radije se druže sa samouvjerenim tipovimadebotoijusto wrote:Noor wrote:žene ne vole u sebe nesigurne muškarce
Guest- Guest
Oh_Femder wrote:Ne treba ti tu 5 žena, dovoljne su dvije. Muškarac kad vidi da mu frend ima dobru curu, on misli: - Ja bih isto takvu htio. Žena kad vidi da joj frendica ima dobrog frajera misli: - Ja 'oću njega, pa kud puklo da puklo!debotoijusto wrote:Noor wrote:nemam kolega, ali mi žene, ako nisi znao, dosta razgovaramo o svemu, jelte...pa tako i o tome, pa bih mogla reći da sam puno više njih upoznala koje ne vole Hamlete...radije se druže sa samouvjerenim tipovimadebotoijusto wrote:Noor wrote:žene ne vole u sebe nesigurne muškarce
ae, prava ga i dobije, odnosno uzme!
2017-10-06
For your information, pravog muškarca ni jedna žena ne može dobiti, a kamoli uzeti, jes' ti kruške pala, mala? On je taj koji uzima... i baca, kad joj prođe rok upotrebe ;PNoor wrote:Oh_Femder wrote:Ne treba ti tu 5 žena, dovoljne su dvije. Muškarac kad vidi da mu frend ima dobru curu, on misli: - Ja bih isto takvu htio. Žena kad vidi da joj frendica ima dobrog frajera misli: - Ja 'oću njega, pa kud puklo da puklo!debotoijusto wrote:Noor wrote:nemam kolega, ali mi žene, ako nisi znao, dosta razgovaramo o svemu, jelte...pa tako i o tome, pa bih mogla reći da sam puno više njih upoznala koje ne vole Hamlete...radije se druže sa samouvjerenim tipovimadebotoijusto wrote:
2016-11-08
Noor wrote:nemam kolega, ali mi žene, ako nisi znao, dosta razgovaramo o svemu, jelte...pa tako i o tome, pa bih mogla reći da sam puno više njih upoznala koje ne vole Hamlete...radije se druže sa samouvjerenim tipovimadebotoijusto wrote:Noor wrote:žene ne vole u sebe nesigurne muškarce
jer na takav način kompeziraju svoju nesigurnost. Dake traže od muškarca ono što one nemaju, samopouzdanje, materijanu sigurnost, fizičku zaštitu, čvrstoću, manjak emocija, staloženost, racionalnost, agresivnost itd..
Guest- Guest
Oh_Femder wrote:For your information, pravog muškarca ni jedna žena ne može dobiti, a kamoli uzeti, jes' ti kruške pala, mala? On je taj koji uzima...Noor wrote:Oh_Femder wrote:Ne treba ti tu 5 žena, dovoljne su dvije. Muškarac kad vidi da mu frend ima dobru curu, on misli: - Ja bih isto takvu htio. Žena kad vidi da joj frendica ima dobrog frajera misli: - Ja 'oću njega, pa kud puklo da puklo!debotoijusto wrote:Noor wrote:
nemam kolega, ali mi žene, ako nisi znao, dosta razgovaramo o svemu, jelte...pa tako i o tome, pa bih mogla reći da sam puno više njih upoznala koje ne vole Hamlete...radije se druže sa samouvjerenim tipovima
ae, prava ga i dobije, odnosno uzme!i baca, kad joj prođe rok upotrebe;P
ooooo, nemaš ti pojma mili moj, ne zna svaka 'znanje'...kažem, samo prava
ali, ima jedan trik...nikad ne pokazati da je ulovljen, nego da je ona lovina...i znaš i sam da je to dar kojim nije svaka nadarena
kserks, baš naprotiv...jer i kad to imaju, sigurno im ne imponira neki šonjoQanon wrote:Noor wrote:nemam kolega, ali mi žene, ako nisi znao, dosta razgovaramo o svemu, jelte...pa tako i o tome, pa bih mogla reći da sam puno više njih upoznala koje ne vole Hamlete...radije se druže sa samouvjerenim tipovimadebotoijusto wrote:Noor wrote:žene ne vole u sebe nesigurne muškarce
jer na takav način kompeziraju svoju nesigurnost. Dake traže od muškarca ono što one nemaju, samopouzdanje, materijanu sigurnost, fizičku zaštitu, čvrstoću, manjak emocija, staloženost, racionalnost, agresivnost itd..
2017-10-06
Tja, pričam ti priču ;-)Oh_Femder wrote:For your information, pravog muškarca ni jedna žena ne može dobiti, a kamoli uzeti, jes' ti kruške pala, mala? On je taj koji uzima... i baca, kad joj prođe rok upotrebe ;PNoor wrote:Oh_Femder wrote:Ne treba ti tu 5 žena, dovoljne su dvije. Muškarac kad vidi da mu frend ima dobru curu, on misli: - Ja bih isto takvu htio. Žena kad vidi da joj frendica ima dobrog frajera misli: - Ja 'oću njega, pa kud puklo da puklo!debotoijusto wrote:Noor wrote:
nemam kolega, ali mi žene, ako nisi znao, dosta razgovaramo o svemu, jelte...pa tako i o tome, pa bih mogla reći da sam puno više njih upoznala koje ne vole Hamlete...radije se druže sa samouvjerenim tipovima
Guest- Guest
Iskra wrote:Tja, pričam ti priču ;-)Oh_Femder wrote:For your information, pravog muškarca ni jedna žena ne može dobiti, a kamoli uzeti, jes' ti kruške pala, mala? On je taj koji uzima... i baca, kad joj prođe rok upotrebe ;PNoor wrote:Oh_Femder wrote:Ne treba ti tu 5 žena, dovoljne su dvije. Muškarac kad vidi da mu frend ima dobru curu, on misli: - Ja bih isto takvu htio. Žena kad vidi da joj frendica ima dobrog frajera misli: - Ja 'oću njega, pa kud puklo da puklo!debotoijusto wrote:
volim ih kad ništa ne kuže
2017-10-06
I zato onda 83% žena pri silovanju doživljava orgazam? Jer je ona njega ulovila, a da on toga nije svjestan?Noor wrote:Oh_Femder wrote:For your information, pravog muškarca ni jedna žena ne može dobiti, a kamoli uzeti, jes' ti kruške pala, mala? On je taj koji uzima...Noor wrote:Oh_Femder wrote:Ne treba ti tu 5 žena, dovoljne su dvije. Muškarac kad vidi da mu frend ima dobru curu, on misli: - Ja bih isto takvu htio. Žena kad vidi da joj frendica ima dobrog frajera misli: - Ja 'oću njega, pa kud puklo da puklo!debotoijusto wrote:
ae, prava ga i dobije, odnosno uzme!i baca, kad joj prođe rok upotrebe;P
ooooo, nemaš ti pojma mili moj, ne zna svaka 'znanje'...kažem, samo prava
ali, ima jedan trik...nikad ne pokazati da je ulovljen, nego da je ona lovina...i znaš i sam da je to dar kojim nije svaka nadarena
I agree. U pričanju priča ženama nema premca ;PIskra wrote:Tja, pričam ti priču ;-)Oh_Femder wrote:For your information, pravog muškarca ni jedna žena ne može dobiti, a kamoli uzeti, jes' ti kruške pala, mala? On je taj koji uzima... i baca, kad joj prođe rok upotrebe ;PNoor wrote:Oh_Femder wrote:Ne treba ti tu 5 žena, dovoljne su dvije. Muškarac kad vidi da mu frend ima dobru curu, on misli: - Ja bih isto takvu htio. Žena kad vidi da joj frendica ima dobrog frajera misli: - Ja 'oću njega, pa kud puklo da puklo!debotoijusto wrote:
2016-11-08
Page 5 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Žene s fakultetom sve teže nalaze partnere, ostaju same, bez djece i neudate
» Muškarci na Zapadu danas imaju duplo manje spermija nego prije 40 godina
» Ni Njemačkoj nije lako
» UŽASNI I SRAMOTNI KOMENTARI HRVATA NA VEST O MIHINOJ BOLESTI: Nije nam žao nimalo! To je instant karma
» Poznati reper bankrotirao po treći put: Nije mu lako sa 9 žena i 15-oro deceP
» Muškarci na Zapadu danas imaju duplo manje spermija nego prije 40 godina
» Ni Njemačkoj nije lako
» UŽASNI I SRAMOTNI KOMENTARI HRVATA NA VEST O MIHINOJ BOLESTI: Nije nam žao nimalo! To je instant karma
» Poznati reper bankrotirao po treći put: Nije mu lako sa 9 žena i 15-oro deceP
Page 5 of 12