Bundesliga 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 9
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Bundesliga 18/19
ajmooooooooooooooooooooo pacoooo mamu ti ljubim kakav lob messijevski
End- Posts : 21177
2015-08-25
priča se da neueru ove sezone nije zabio samo onaj koji nije opucao po golu
2015-08-25
čak bi mu jedna osoba iz zatona zvana bankomat dala tucet golova
2015-08-25
da je guardiola biti lako, najveći manager svih vremena bio bi svatko.
2015-08-25
:DEnd wrote:da je tomislav ivić biti lako, najveći manager svih vremena bio bi svatko.
Guest- Guest
End wrote:priča se da neueru ove sezone nije zabio samo onaj koji nije opucao po golu
Guest- Guest
Imam jeben osjecsj da cu se grohoto smijati na kraju godine.
Ali onda ce opet politika povuci u korist bayerna !!!
Ali onda ce opet politika povuci u korist bayerna !!!
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Idi tamo pa puši skupa sa fanovima čmayerna, migrantima ispod stola...
Guest- Guest
Luka nastavlja da rešeta. Prvi kandidat da ga klošari iz minhena otmu, otežavajuća okolnost je da u državnom projektu iz minhena mrze srbe...
Guest- Guest
Cujem nesto da Luka i moj imocanin Ante stizu u paketu.
Bayern je odlucio da ce iz eintrachta i borrusije i leipziga uzeti sve sto vrijedi.
Takav je Bayern. Kad neide Bayern ode u shopping mallove po cijeloj Njemackoj i uzme sta zeli. Bitno je da ga imamo mi a ne oni. A hoce li taj igrati ili ne nije bitno
Bayern je odlucio da ce iz eintrachta i borrusije i leipziga uzeti sve sto vrijedi.
Takav je Bayern. Kad neide Bayern ode u shopping mallove po cijeloj Njemackoj i uzme sta zeli. Bitno je da ga imamo mi a ne oni. A hoce li taj igrati ili ne nije bitno
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Eintracht da je pametan, ne bi seo za sto da priča bez 150 miliona za njih dvojicu...
Guest- Guest
Viruj mi dat ce ih za 3 puta manje i jos sami ponuditi popust. Jer kad stignu Ulli i Karl Heinz npr. U dortmund ovi su kao kujice
2015-09-13
Drugi vetrovi duvaju danas...
Pogotovo ako se uzme da je frankfurt 3x bogatiji grad od minhena, pa neće moći tako lako CDU i frigidna baba da ih ucenjuju...
Pogotovo ako se uzme da je frankfurt 3x bogatiji grad od minhena, pa neće moći tako lako CDU i frigidna baba da ih ucenjuju...
Guest- Guest
Bracala nepravi se glup. Znas i sam koja sredstva koriste minhenski mafijasi. Oni te dovedu prid gotov cin i sutis
2015-09-13
Who's responsible for the "crisis" in German national football? The current coach? The actual players?
No. According to former player Hans Peter Briegel the guilty party is...Pep Guardiola.
hahaha koliko je samo velik pep guardiola, veći od cijele bundeslige i njemačke skupa, 4 sezone bile su dovoljne da "UNIŠTI" nogomet, a očito i nekim kompleksašima živote..
No. According to former player Hans Peter Briegel the guilty party is...Pep Guardiola.
hahaha koliko je samo velik pep guardiola, veći od cijele bundeslige i njemačke skupa, 4 sezone bile su dovoljne da "UNIŠTI" nogomet, a očito i nekim kompleksašima živote..
2015-08-25
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 9