Bundesliga 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 9
Page 1 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Bundesliga 18/19
Bayern
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Nakon Z. Čajkovskog i B. Zebeca opet jedan Hrvat u Bayernu - Niko Kovač!
Guest- Guest
Ivane kako si
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
U raspoloženju hrvatskog srebra i mjesec dana poslije finala.
Kako si ti?
Kako si ti?
Guest- Guest
Bicu bolje kad te vidim u nedilju prid vojarnomFénix wrote:U raspoloženju hrvatskog srebra i mjesec dana poslije finala.
Kako si ti?
2015-09-13
PABLO ESCOBAR wrote:Bicu bolje kad te vidim u nedilju prid vojarnomFénix wrote:U raspoloženju hrvatskog srebra i mjesec dana poslije finala.
Kako si ti?
Guest- Guest
Ironija je kad se ivanu smije covik koji je na rasporedu prije njegafridrih_niche wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Bicu bolje kad te vidim u nedilju prid vojarnomFénix wrote:U raspoloženju hrvatskog srebra i mjesec dana poslije finala.
Kako si ti?
2015-09-13
Operw je na tajnom zadatkyfridrih_niche wrote:Ionako nema Operwa da provede strijeljanje...
:D
2015-09-13
PABLO ESCOBAR wrote:Bicu bolje kad te vidim u nedilju prid vojarnomFénix wrote:U raspoloženju hrvatskog srebra i mjesec dana poslije finala.
Kako si ti?
Guest- Guest
u tjedan dana skupio sam materijala za 10 dosjea o nicheovom sumnjivim aktivnostima
Guest- Guest
kingkong7 wrote:u tjedan dana skupio sam materijala za 10 dosjea o nicheovom sumnjivim aktivnostima
Guest- Guest
https://www.index.hr/sport/clanak/hrvatska-zvijezda-bundeslige-necu-nositi-traku-duginih-boja-ja-sam-krscanin/2020054.aspx
Ali, Brekalo (20), koji je igrao u prvoj momčadi na spomenutoj utakmici, poručuje da nikada ne bi omotao oko ruke traku s duginim bojama: "Odgojen sam jako religiozno. Nemam ništa protiv da netko drugačije živi, dok je to samo njegova stvar. Ali ovaj simbol ne želim i neću nositi jer se protiv mom kršćanskom svjetonazoru."kic wrote:
https://www.index.hr/sport/clanak/hrvatska-zvijezda-bundeslige-necu-nositi-traku-duginih-boja-ja-sam-krscanin/2020054.aspx
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
100 % se slazen s Brekalom...
Zasto da nosi nešto šta ne želi?
Ako već FIFA i Uefa brane političke poruke koje nogometaši žele napisat na majicama, onda je licemjerno da guraju ovakve stvari...
;)
Zasto da nosi nešto šta ne želi?
Ako već FIFA i Uefa brane političke poruke koje nogometaši žele napisat na majicama, onda je licemjerno da guraju ovakve stvari...
;)
Guest- Guest
Page 1 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 9