Bundesliga 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 9
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Bundesliga 18/19
odlazak velikana iz bayerna...2 velikana koja su uz pomoć, nakon šukera, našega najboljega napadačasvih vremena MOĆNE ZVIJERI ispisali jednu od najljepših stranica Bayernove povijesti
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
muckodjubre wrote:
odlazak velikana iz bayerna...2 velikana koja su uz pomoć, nakon šukera, Bokšića, Eduarda, Kale, Balabana i još desetak njih, našega najboljega napadačasvih vremena MOĆNOG PANJDZUKICA ispisali jednu od najljepših stranica Bayernove povijesti
Guest- Guest
kme kme
Niko > Allegri + Valverde + Tuchelkingkong7 wrote:boze jos jedan trofej za niku
Guest- Guest
napravio je fantastican posao u razmazenom bayernu i sve iskontrolirao. no nebi ga usporedivao s misterom
Guest- Guest
scorpion-
2014-04-18
lako je sad ubirati plodove i uzimati zasluge mukotrpnog rada pepa guardiole.
bolje bi mu bilo da ode iz tog ciganskog cirkusantskog kluba i uzme neki ozbiljniji gospodski klub..
ko zna kakve spletke i sabotaže ga čekaju druge sezone.
bolje bi mu bilo da ode iz tog ciganskog cirkusantskog kluba i uzme neki ozbiljniji gospodski klub..
ko zna kakve spletke i sabotaže ga čekaju druge sezone.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Ima jedan ‘najveći klub svita’ koji ne može dogurat do LP, a plaća igrača po milje eura da sidi na klupi...Serbia Strong wrote:Lol, jači duplo od cele lige
Nije lako osvojit ligu i kad si duplo jači...
:p
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Ima jedan ‘najveći klub svita’ koji ne može dogurat do LP, a plaća igrača po milje eura da sidi na klupi...Serbia Strong wrote:Lol, jači duplo od cele lige
Nije lako osvojit ligu i kad si duplo jači...
:p
Taj klub ima barem 3 ekipe koje su jače od njega u ligi...
Guest- Guest
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 9