Bundesliga 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 9
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Bundesliga 18/19
fridrih_niche wrote:Proud to be navijač Hajduka!
<3
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
ima sreće da mu je guardiola ostavio stroj od ekipe, a gotovo da je i to upropastio e niko niko..
End- Posts : 21177
2015-08-25
scorpion-
2014-04-18
I meni je drago da je Niko osvojia Bundesligu...
(Y)
Al mu neću oprostit šta Eduardu nije da minutažu protiv Brazila...
Znan da mu je to Tatta naredija, al svejedno...
Drago mi je da su se Robben i Ribery oprostili golovima...
Vrhunski gol Riberyja...
;)
(Y)
Vrhunski gol Riberyja...
;)
Guest- Guest
Guardiola won the fastest ever league title in football’s history when he clinched the Bundesliga title with Bayern on March 25th 2014.
This season the Bundesliga goes down to the wire on the last match day.
This season the Bundesliga goes down to the wire on the last match day.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Prevara je ima Robbena i Riberyja mladje 4-5 godina...
Ende, puši kurac!
<3
Ende, puši kurac!
<3
Guest- Guest
Opet Niče s teorijama urote. Nije stavio Dudua jer je tad bilo boljih od njega. Nije SP seoski turnir. Po tvojoj logici bi stavio Sammira protiv Brazila pa nije ni njega.fridrih_niche wrote:I meni je drago da je Niko osvojia Bundesligu...
(Y)
Vrhunski gol Riberyja...
;)
Last edited by Roland Deschain on 19/5/2019, 14:15; edited 1 time in total (Reason for editing : J)
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
Dudu nije bio standardan ni u klubu, pa normalno da nije ni u reprezentaciji. Nakon ozljede, na žalost nikad nije bio onaj pravi. Kad smo kod SP i teorija urote, puno veća sprdačina je SP 2006 kad Cico nije Dudua ni vodio iako je bio prvi strijelac lige, a igru je gradio oko svog debelog sineka dok je Modrića držao na klupi. Samo što to nije urota, nego istina, stariji igrači predvođeni Nikom Kovačem su ga zbog toga napali jer su morali trčati za sineka koji se kao vezni šetao po terenu.
Zadnjih 5 min utakmice protiv Brazila je zasluzija igrat!
Ipak je najbolji napadač Hrvatske još od Brenda...
Samo neko ko nije pedagog, i kome fali zdravog razuma, ne bi da tih 5 min zaslužnom igraču...
Velika mrlja na imenu i djelu Nike Kovača...
Na žalost...
;)
Ipak je najbolji napadač Hrvatske još od Brenda...
Samo neko ko nije pedagog, i kome fali zdravog razuma, ne bi da tih 5 min zaslužnom igraču...
Velika mrlja na imenu i djelu Nike Kovača...
Na žalost...
;)
Guest- Guest
I ostavi se najboljeg hrvatskog igrača u zadnjih 20 godina!
Dok je genijalac rješava Zidove i Bugare ka da igra s dicom isprid portuna, Bankomat se cesa po glavi i pita “barba, možete li me naucit kako se igra?”
Prestani pljucat Niku Kranjcara!
Šteta šta nemamo vise takvih igrača...
;)
Dok je genijalac rješava Zidove i Bugare ka da igra s dicom isprid portuna, Bankomat se cesa po glavi i pita “barba, možete li me naucit kako se igra?”
Prestani pljucat Niku Kranjcara!
Šteta šta nemamo vise takvih igrača...
;)
Guest- Guest
Kranjčar u to vrijeme i bio najbolji hrvatski igračRoland Deschain wrote:Dudu nije bio standardan ni u klubu, pa normalno da nije ni u reprezentaciji. Nakon ozljede, na žalost nikad nije bio onaj pravi. Kad smo kod SP i teorija urote, puno veća sprdačina je SP 2006 kad Cico nije Dudua ni vodio iako je bio prvi strijelac lige, a igru je gradio oko svog debelog sineka dok je Modrića držao na klupi. Samo što to nije urota, nego istina, stariji igrači predvođeni Nikom Kovačem su ga zbog toga napali jer su morali trčati za sineka koji se kao vezni šetao po terenu.
scorpion wrote:Kranjčar u to vrijeme i bio najbolji hrvatski igračRoland Deschain wrote:Dudu nije bio standardan ni u klubu, pa normalno da nije ni u reprezentaciji. Nakon ozljede, na žalost nikad nije bio onaj pravi. Kad smo kod SP i teorija urote, puno veća sprdačina je SP 2006 kad Cico nije Dudua ni vodio iako je bio prvi strijelac lige, a igru je gradio oko svog debelog sineka dok je Modrića držao na klupi. Samo što to nije urota, nego istina, stariji igrači predvođeni Nikom Kovačem su ga zbog toga napali jer su morali trčati za sineka koji se kao vezni šetao po terenu.
Guest- Guest
odlazak velikana iz bayerna...2 velikana koja su uz pomoć, nakon šukera, našega najboljega napadačasvih vremena MOĆNE ZVIJERI ispisali jednu od najljepših stranica Bayernove povijesti
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 9