Bundesliga 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 9
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Bundesliga 18/19
Who's responsible for the "crisis" in German national football? The current coach? The actual players?
No. According to former player Hans Peter Briegel the guilty party is...Pep Guardiola.
hahaha koliko je samo velik pep guardiola, veći od cijele bundeslige i njemačke skupa, 4 sezone bile su dovoljne da "UNIŠTI" nogomet, a očito i nekim kompleksašima živote..
No. According to former player Hans Peter Briegel the guilty party is...Pep Guardiola.
hahaha koliko je samo velik pep guardiola, veći od cijele bundeslige i njemačke skupa, 4 sezone bile su dovoljne da "UNIŠTI" nogomet, a očito i nekim kompleksašima živote..
End- Posts : 21177
2015-08-25
brukanje čmayerna se nastavlja
došla je okomitost i direktnost heynckesa na naplatu haha
došla je okomitost i direktnost heynckesa na naplatu haha
2015-08-25
Kako si glup, mater ti cigansku jebem. Heynckes je ovakve utakmice dobija sa 6, 7:0...
Guest- Guest
po 6,7 komada je jedino tvoja razvaljena keva dobivala, a vjerojatno je ta brojka još porasla u međuvremenu
2015-08-25
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Primjerice jedna ekipa iz spanjolske jos nije zaboravila 7up kad su messija i co vratili u ksmeno dobaSerbia Strong wrote:Kako si glup, mater ti cigansku jebem. Heynckes je ovakve utakmice dobija sa 6, 7:0...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
najvecu kradu u povijesti i 4 neregularna gola tesko da se moze zaboraviti
2015-08-25
kopile nitko ti nije dao pravo glasa, zatvori kontenjer dok te ne pozovemo na šamaranje
2015-08-25
najbolje da ćeš ti da mi daš pravo glasa, sve ti cigansko jebem.
niža raso...
niža raso...
Guest- Guest
srpče preglupo za tebe su cigani i šiptari viša rasa, tebi je kompliment biti nazvan ciganom kako si samo glup
2015-08-25
Pep guardiola je kurcina od trenera. Molim Boga da se jos jednom vrati ali nece da opet pokaze da je najveci ikada nakon marcela lippija
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
došao je i taj dan kad se dokazuje da svatko može voditi čmayern, uzeti 3 naslova zaredom, porušiti sve moguće rekorde lige i najbitnije kad kovač dobiva otkaz.
al nije ni čudno u kakvom rasulu mu je ona prevara heynckes ostavila momčad..
al nije ni čudno u kakvom rasulu mu je ona prevara heynckes ostavila momčad..
2015-08-25
al opet mogla bi ovo filijala frankfurtska pustiti, vjerojatno je uključena takva klauzula u prodaju jovića i rebića u čmayern.
2015-08-25
Borusija iz Dortmunda odlučila je da više ne dozvoli transfere najboljih fudbalera u redove najvećeg rivala minhenskog Bajerna, piše Bild.
Nakon što su "milioneri" ranijih godina puštali zvezde tima Roberta Levandovskog, Matsa Humelsa i Marija Gecea u Minhen, čelnici kluba Hans Joakim Vacke i Mihael Cork sada su prelomili da u narednim godinama neće pojačavati protivnika u borbi za šampionsku titulu u Nemačkoj.
Poslednji primer to i pokazuje, Kristijan Pulišić još letos nije hteo da produži ugovor u trenutku kada ga je hteo Bajern, ali je Borusija sačekala da se javi drugi klub i posle ponude Čelsija napravila dogovor vredan 64 miliona evra.
Bavarski gigant godinama je navikao da uzima najbolje fudbalere širom Nemačke i tako slabi rivale, ali je Borusija odlučila da stopira sve moguće odlaske iz Dortmunda u Minhen.
Upravo je Borusija posle 17 kola prva na tabeli Bundeslige sa šest bodova više od Bajerna.
Nakon što su "milioneri" ranijih godina puštali zvezde tima Roberta Levandovskog, Matsa Humelsa i Marija Gecea u Minhen, čelnici kluba Hans Joakim Vacke i Mihael Cork sada su prelomili da u narednim godinama neće pojačavati protivnika u borbi za šampionsku titulu u Nemačkoj.
Poslednji primer to i pokazuje, Kristijan Pulišić još letos nije hteo da produži ugovor u trenutku kada ga je hteo Bajern, ali je Borusija sačekala da se javi drugi klub i posle ponude Čelsija napravila dogovor vredan 64 miliona evra.
Bavarski gigant godinama je navikao da uzima najbolje fudbalere širom Nemačke i tako slabi rivale, ali je Borusija odlučila da stopira sve moguće odlaske iz Dortmunda u Minhen.
Upravo je Borusija posle 17 kola prva na tabeli Bundeslige sa šest bodova više od Bajerna.
Guest- Guest
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 9