Liga Prvaka 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 38 of 50
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Re: Liga Prvaka 18/19
End wrote:svi su oni govna osim messija, jedini igrač na svijetu koji ne dajva.
a igračima poput pederka možemo zahvaliti na današnjim sterlinzima i čmarcijalima.
Guest- Guest
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
bafalo wrote:Pep Guardiola: I destroyed Bayern
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Vidim da je najgluplji igrač svih vremena iz najgluplje familije na ovim prostorima napravio penal u Atini...
Guest- Guest
Ozbiljnoooo????Serbia Strong wrote:A uz to dobio i crveni...
Droga izila sve mozdane vijuge. U biti Aeku je to i bolje. Bez tog promasaja su nalik ekipi.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Ajme meni koja bruka i sramota. Uzas teski. Odavno sam ja utvrdio da je taj promasaj teski pacenik.
2015-09-13
Marko livaja teska glupaja.
Kucon su oni pederi
Kucon su oni pederi
2015-09-13
lyon je neloša ekipa, bolje odigrali protiv cityja nego cijeli premiršit skupa
End- Posts : 21177
2015-08-25
Zaostaju samo 20 bodova za p$g-om.
Prevariola, trener bez roaminga...
Prevariola, trener bez roaminga...
Guest- Guest
prvo neregularan gol, onda slavlje debila na klupi niti da je finale SP-a protiv amaterske ekipe. treba još jedna milijarda kredita pa možda pobijede nekoga pravedno.
pored svega srpsko kopile se bavi livajom...
bože debila..
2015-08-25
Ahahah, a po čemu je neregularan gol? Nije smeo da pogodi malu mrežu?
Daj se streljaj, idiote ciganski.
Najveća svetska tragedija posle velikog rata, ww2 i černobila je rođenje malog spermenka...
Daj se streljaj, idiote ciganski.
Najveća svetska tragedija posle velikog rata, ww2 i černobila je rođenje malog spermenka...
Guest- Guest
Evo Bracali malo života: Markan dobija crveni...
Kako san mu unistija život hahaha...
A i Ante ne zaostaje...
:D
Kako san mu unistija život hahaha...
A i Ante ne zaostaje...
:D
Guest- Guest
Ukidaj ligu prvaka marko krivaja neslavni rekorder
2015-09-13
Uskoro stize poema o nichetu i rodjaku marku
2015-09-13
“Rekli su mi da se Fellaini poslužio rukom pri pobjedi Manchestera, ali nemamo rješenje za tu situaciju. Ono što nas čudi je da VAR nije uveden u najprestižnije klupsko natjecanje na svijetu. Ali to je nogomet, jedna momčad došla je do šest bodova u sudačkim nadoknadama. Sada ćemo se koncentrirati na utakmice lige i kupa”, kaže španjolski trener pa dodaje:
“Da me ne pogodi kada mi kažu da je Manchester postigao pobjednički gol u nadoknadi nakon što je to učinio i u posljednjem kolu, ne bih bio profesionalac. Međutim, kad ti kažu da su se kod gola poslužili rukom, onda sigurno postoji i malo bijesa.”, zaključio je Marcelino.
kako drugačije cigani i mogu nekoga pobijediti ako nije na krađu.
da je pravde i vara igrali bi vanarama conference
“Da me ne pogodi kada mi kažu da je Manchester postigao pobjednički gol u nadoknadi nakon što je to učinio i u posljednjem kolu, ne bih bio profesionalac. Međutim, kad ti kažu da su se kod gola poslužili rukom, onda sigurno postoji i malo bijesa.”, zaključio je Marcelino.
kako drugačije cigani i mogu nekoga pobijediti ako nije na krađu.
da je pravde i vara igrali bi vanarama conference
2015-08-25
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 38 of 50