Liga Prvaka 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 37 of 50
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Re: Liga Prvaka 18/19
fridrih_niche wrote:Bracala, stavi link od Martialovog dajva protiv Evertona, pa ga malo prokomentiraj...
;)
Martialov dajv gde ga sapliće protivnički igrač, i ti to porediš sa ovom sramotom?
Čestitam idiote, dostigao si novi level besramlja i licemerja
Guest- Guest
End wrote:ovo je pojam smijanja kako se samo smije guardiola bokte kako si ti glup e
kreten se sapleo jer je mutavi englez još k tome crnčuga i takva elementarna stvar tebi nije jasna.
ali znamo svi dobro zbog čega su dali taj penal.. jer kad dođe tamo 4finale, polufinale da opet mogu bjesomučno pokrasti guardiolu i predbacivati upravo za ovaj nebitan penal u 6-0 pobjedi protiv šahtara.
a onda će opet liverpool dobiti 2-3 gola na lopovluk, a cityju će poništavati čiste golove, tu nema nikih problema. bitno je da se crnčuga saplela u 6-0 pobjedi u nebitnoj grupnoj fazi.
Nakon najveće kradje u istoriji sporta (Overbo, Chelsea-čerga 2009). Ciganin prevariola, tj njegov igrač inljubimac je protagonista najsmešnijeg insramnijeg penala u istoriji fudbala.
Ni ne čudi me, s obzirom na to iz kog je kluba potekao, koji klubove je trenirao i koji ga idioti i cigani podržavaju.
Guest- Guest
haha ovo su prekršaji za zatvor ako se pita niška gluperda
End- Posts : 21177
2015-08-25
otkud si ti uopće retardu jedan srpski uzimaš za pravo da bilo koga prozivaš za simuliranje ili penale zar te nije sramota debilu kao najvećega poklonika gnjusne portugalske pederčine i silovatelja
2015-08-25
Jesi li slip ili retardiran?Serbia Strong wrote:fridrih_niche wrote:Bracala, stavi link od Martialovog dajva protiv Evertona, pa ga malo prokomentiraj...
;)
Martialov dajv gde ga sapliće protivnički igrač, i ti to porediš sa ovom sramotom?
Čestitam idiote, dostigao si novi level besramlja i licemerja
Trećeg nema...
:D
Da ga saplice protivnički igrač...
HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
:^O
Guest- Guest
Bolje se malo pregrupišinu svojoj praznoj glavi nego da apriori držiš stranu ovom prljavom ciganinu iz zagorja...
Guest- Guest
Niche pusti budalu bilo koje smrce mu je pojelo zadnje stanice mozga. Covik je sinonim.kretenluka zavisti i bolescine.
Dijete raspalog braka caca ga odjebao mater mu se kurva. Zao mi ga bogami
Dijete raspalog braka caca ga odjebao mater mu se kurva. Zao mi ga bogami
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
ende za koga si sinoć navijao prvo roanldo zabije golčinu a onda united epski preokrene noćna mora za malog čmarenda još kad vidi da čmarsa bez kočničara igra bolje nego ikad sruši se cijeli svijet
Bafalo postao juventino.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Pise seSerbia Strong wrote:Hahahah, nastupa koalicija našamarenih...
NASAMARANIH. GLUPANE NITI PISAT NEZNAS ... ODVJETNICE
2015-09-13
čmarnajted ne volim, a đubretare mrzim. znači sat i po sam bio najvatreniji navijač crvenih vragova.bafalo wrote:ende za koga si sinoć navijao prvo roanldo zabije golčinu a onda united epski preokrene noćna mora za malog čmarenda još kad vidi da čmarsa bez kočničara igra bolje nego ikad sruši se cijeli svijet
lako barci kad imaju ivana rakitića, najboljega veznjaka svijeta poslije KDB-a.
2015-08-25
eto ti balvanu niški, sterling priznao da nije bio penal... za razliku od one šiptarčine martiala iz ciganskoga kluba čmarnajteda..
još jedan od milijun dokaza, city > čmarnajted
2015-08-25
Clattenburg: "Referee Viktor Kassai got it all wrong... but even if Raheem Sterling told him it wasn't a penalty, officials may still have given the spot kick.."
što se i dogodilo... čak i čmarnajtedova lopovska kujica to govori.
'I went to chip the ball and don't know what happened,' Sterling said. 'I didn't feel contact. I scuffed the ball. Apologies to the ref.
što se i dogodilo... čak i čmarnajtedova lopovska kujica to govori.
'I went to chip the ball and don't know what happened,' Sterling said. 'I didn't feel contact. I scuffed the ball. Apologies to the ref.
2015-08-25
Ende, taj Sterling je isto teško smeće i dajver...
Govorin inače, ne sad za ovu situaciju...
A ovo zadnje kolo u ligi je skoro svaki igrač Cityja trazija penal i baca se ka da ga je Rambo izraseta...
Gadi mi se ovakav balun...
Blažen Messi, jedina je svijetla točka u ovom svitu lopova i dajvaera ala Martial i Sterling...
;)
Govorin inače, ne sad za ovu situaciju...
A ovo zadnje kolo u ligi je skoro svaki igrač Cityja trazija penal i baca se ka da ga je Rambo izraseta...
Gadi mi se ovakav balun...
Blažen Messi, jedina je svijetla točka u ovom svitu lopova i dajvaera ala Martial i Sterling...
;)
Guest- Guest
svi su oni govna osim messija, jedini igrač na svijetu koji ne dajva.
a igračima poput pederka možemo zahvaliti na današnjim sterlinzima i čmarcijalima.
a igračima poput pederka možemo zahvaliti na današnjim sterlinzima i čmarcijalima.
2015-08-25
svima se na kraju otkrije da navijaju za moćni man utdEnd wrote:čmarnajted ne volim, a đubretare mrzim. znači sat i po sam bio najvatreniji navijač crvenih vragova.bafalo wrote:ende za koga si sinoć navijao prvo roanldo zabije golčinu a onda united epski preokrene noćna mora za malog čmarenda još kad vidi da čmarsa bez kočničara igra bolje nego ikad sruši se cijeli svijet
lako barci kad imaju ivana rakitića, najboljega veznjaka svijeta poslije KDB-a.
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
End wrote:svi su oni govna osim messija, jedini igrač na svijetu koji ne dajva.
Guest- Guest
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 37 of 50