Liga Prvaka 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 31 of 50
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Re: Liga Prvaka 18/19
onako ...kimi je pobjedio u prosloj utrci formule ...a manju falia dva gola ...onako sam u balansu nit previse nesretan ni sretan ...ok.
EstebanEnrique-
2014-04-16
Nesekiraj se brate u nedjelju ujutro oko 11.00 sati sve ce tvoje brige oko uniteda f1. Moto gp rallya financija nestati. Neboj se brate brzo cemo sve to rjesiti. Neces vise nista osjecatiJimmieJohnsoon wrote:onako ...kimi je pobjedio u prosloj utrci formule ...a manju falia dva gola ...onako sam u balansu nit previse nesretan ni sretan ...ok.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
bracala jel ti drago što srpski klub vodi
skripar-
2015-08-09
Drago će mi biti da padne meteor na angield road. Ionako to govno od stadiona i kluba ne služi ničemu...
Guest- Guest
bracala pred nervnim slomom. drugo poluvrijeme vadi luzerpolov šal i kroz suze navija za preokret
Matori tominjo verovatno proživljava svoje zadnje minute na severoistoku čmarakane
Guest- Guest
bafalo wrote:bracala pred nervnim slomom. drugo poluvrijeme vadi luzerpolov šal i kroz suze navija za preokret
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:bafalo wrote:bracala pred nervnim slomom. drugo poluvrijeme vadi luzerpolov šal i kroz suze navija za preokret
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
ajme kako sam sretan ...crvena zvezda je pobjedila mocni liverpul ...grupa je otvorena i jos puno utakmica da se igra ...tacnije dvije ...ljudi moji dali je ovo moguce
EstebanEnrique-
2014-04-16
na trenutak me podsetilo na vremena kad se igralo i protiv jacih...
EstebanEnrique-
2014-04-16
Malcom: "I will not leave."
Malcom: "Playing for Barça is a dream since childhood."
Malcom on Ig Story: “About news that came out here in Spain, I want to clarify this: I came to Barcelona with many objectives, and those who know me know that I am a very determined person.”
najljepša priča dana..
Malcom: "Playing for Barça is a dream since childhood."
Malcom on Ig Story: “About news that came out here in Spain, I want to clarify this: I came to Barcelona with many objectives, and those who know me know that I am a very determined person.”
Malcom is so talented, how he scores this goal shows his intelligence and potential perfectly. What a goal. pic.twitter.com/NwXunUcqsl
— RV (@Umtitied) 6. studenoga 2018.
najljepša priča dana..
End- Posts : 21177
2015-08-25
Jimmie bi trebao na jednom razgovoru završiti... Vojvoda isto...
darth_vader-
2014-04-17
Ka navijači Crvene Zvezde?jasambrend wrote:Jimmie bi trebao na jednom razgovoru završiti... Vojvoda isto...
:D
Guest- Guest
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 31 of 50