Liga Prvaka 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 17 of 50
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Re: Liga Prvaka 18/19
samo prezime mu govori da se radi o jednom travaruPABLO ESCOBAR wrote:Ende sta mislis o vodji navale u aeku.
Trenutno je suspendiran
End- Posts : 21177
2015-08-25
Red Card for Gay Retard...End wrote:izgleda da mu je proradio pederski nagon pa je malo pomilovao igraca po glavi kojega je prethodno u napadu faulirao.fridrih_niche wrote:Šta je Pederko napravija?End wrote:If the rolls were reversed and what Ronaldo did happened to him he would have been rolling on the ground and calling for a sending off.
:D
<3
Guest- Guest
scorpion-
2014-04-18
Najveci su postali najveci jer su bili mucenici. Cr7 je mucenik i svetacSerbia Strong wrote:Plači pičkice ciganska, tek te suze čekaji što si napravio najveću životni grešku. Daće bog već ove godine da od najvećeg postane nula...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Smiri se bracala. Ronaldo ove sezone uzima ligu prvaka sa Juventusom
scorpion-
2014-04-18
scorpion wrote:Smiri se bracala. Ronaldo ove sezone uzima ligu prvaka sa Juventusom
Aha, kao što nemačka uzima svetsko.
Guest- Guest
scorpion-
2014-04-18
Mrznja mu mozak pojelascorpion wrote:Nemoj plakat bracala, sad si isti kao čmarend i niče
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
šta ima novo, jel još uvijek kmeči mali pederko sa svojim poklonicima pederčićima
2015-08-25
RONALDOVA SESTRA RIGA VATRU: ‘Crveni karton njemu je sramota za nogomet. Žele ga uništiti, platit će za suze’
hahaha čuj ovu glupu lezbejku, kakva poremećena ciganka sve je to u familiji
2015-08-25
da čudo s obzirom da na jutubu ima brdo njegovih kompilacija udaranja protivnika bez lopte iz čiste frustracije i nemoći samo nema više florentino perez veze..
a ako bude sve po protokolu ide mu 3 utakmice ban.
2015-08-25
Molim?!kic wrote:
čovjek nikad nije dobio crveni, treba i to poštovati s ozbirom od kad igra..
:^O
Ima bar deset crvenih kartona...
Smrad je bija zaštićen sucima pa mu ih je još toliko i oprošteno...
;)
Guest- Guest
Bas to...End wrote:da čudo s obzirom da na jutubu ima brdo njegovih kompilacija udaranja protivnika bez lopte iz čiste frustracije i nemoći samo nema više florentino perez veze..
Pa siti se one sezone kad je bar 5-6 puta udara protivnike rukama i nogama i ništa ne bi dobija...
Al Pederko misli da je još u Reala pa će mu se gledat kroz prste hahaha...
Al sad se sa sigurnošću može rec da je Real vladara FIFA-e i Uefa-e...
Pa ispili su i Modrića progurat na vrh svita, a Messija nema uopće na postolju hahaha...
Gasi ovaj sport!
;)
Last edited by fridrih_niche on 20/9/2018, 11:53; edited 1 time in total (Reason for editing : Hjk)
Guest- Guest
pederko 11, messi 1 iz 2005. u debiju za argentinu.fridrih_niche wrote:Molim?!kic wrote:
čovjek nikad nije dobio crveni, treba i to poštovati s ozbirom od kad igra..
Ima bar deset crvenih kartona...
Smrad je bija zaštićen sucima pa mu ih je još toliko i oprošteno...
;)
a pederko je lagano trebao preko 20 imati jer je sinonim za simuliranje i neportsko ponašanje, a messi je suprotnost najpošteniji igrač ikad.
2015-08-25
Čuj sinkroniziranog kmečanja ovdje. Dočekali ova dva kmečavca da se malo naslađuju. Brzo će opet plakat
Debi u LP, odma gol, asistencija i u momčadi kola LP. Propast će Vlašić
Guest- Guest
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 17 of 50