Liga Prvaka 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 26 of 50
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Re: Liga Prvaka 18/19
dokazano u reprezentaciji na stotine puta..PABLO ESCOBAR wrote:Modric je sad dokaza da je bez ronalda teska kurcina od igraca
End- Posts : 21177
2015-08-25
isto kao što je dokazano da je real bolji bez modrića jer kad je on bio ozlijeđen na par mjeseci oni su baš tada srušili rekord po pobjedama
2015-08-25
Sta mislis koje bi svrsavanje po novinama bilo da je zatonski stakor zabio euro gol tipa rakitic. Prvi bi demo isplivao iz stakorskih rupa poput pravog stakora.End wrote:isto kao što je dokazano da je real bolji bez modrića jer kad je on bio ozlijeđen na par mjeseci oni su baš tada srušili rekord po pobjedama
Dobro je rekao Operw.
Demonski je patoloski lazljivac pedofil alkoholicar i kockar
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Da nije raketa zabijao kljucne penale ala Pirlo ovaj stakor iz zatona bi bio razapet na kriz.End wrote:dokazano u reprezentaciji na stotine puta..PABLO ESCOBAR wrote:Modric je sad dokaza da je bez ronalda teska kurcina od igraca
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
da modrić nije općenito izvodio penale za hrvatsku ne bi se ni znalo da je igrao, ovako je uvijek dao gol i bio među najbolje ocijenjenima, a na terenu nije postojao, to je njegova famozna kamuflaža.
2015-08-25
dobri si rekao, pajserom bi se probijali na ovaj usrani forum jer bi demonski napravio kineski zid od ejakulataPABLO ESCOBAR wrote:Sta mislis koje bi svrsavanje po novinama bilo da je zatonski stakor zabio euro gol tipa rakitic. Prvi bi demo isplivao iz stakorskih rupa poput pravog stakora.End wrote:isto kao što je dokazano da je real bolji bez modrića jer kad je on bio ozlijeđen na par mjeseci oni su baš tada srušili rekord po pobjedama
Dobro je rekao Operw.
Demonski je patoloski lazljivac pedofil alkoholicar i kockar
2015-08-25
Službeno: Pogodak Ivana Rakitića je proglašen najljepšim u drugom kolu grupne faze Lige prvaka.
2015-08-25
Kako rece veliki Operw. Niche je psihicki bolesnik. Osoba sa poremecajem u razvoju. Coviku je vutra unistila mozak
2015-09-13
Volin te, picko...PABLO ESCOBAR wrote:Kako rece veliki Operw. Niche je psihicki bolesnik. Osoba sa poremecajem u razvoju. Coviku je vutra unistila mozak
<3
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Volin te, picko...PABLO ESCOBAR wrote:Kako rece veliki Operw. Niche je psihicki bolesnik. Osoba sa poremecajem u razvoju. Coviku je vutra unistila mozak
<3
Koja gejara. Kicinja dobija konkurenciju.
Pedercino napusena tribas volit svoju zenu a ne mene.
Ali barem si covik i prizna si da si gay.
Pusi kurac pederu .
Paris mi na Modrica
2015-09-13
Niche jel istina da prcis brenda
2015-09-13
I ti, Ante, tribas voliš svoju ženu, a ne pedera s Madeire ili pedercica koji je zagnjojia 45.-e u bunkeru Berlina...
:D
:D
Guest- Guest
kakav spektakl ...
Manchester United - Juventus...
juve u ulozi favorita kako i nebi bili kada imaju mocnog pjanica u sredini terena ...za nepoverovat da je proslo 44 bajrama od zadnje titule...tad je igrao djan luka i fabrizio za juve jos ....i da napokon imaju tim koji na nesto slicii ...a sa druge strane grande mu pogba i lukaku...vidimo.
Manchester United - Juventus...
juve u ulozi favorita kako i nebi bili kada imaju mocnog pjanica u sredini terena ...za nepoverovat da je proslo 44 bajrama od zadnje titule...tad je igrao djan luka i fabrizio za juve jos ....i da napokon imaju tim koji na nesto slicii ...a sa druge strane grande mu pogba i lukaku...vidimo.
EstebanEnrique-
2014-04-16
EstebanEnrique-
2014-04-16
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 26 of 50