Liga Prvaka 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 50
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Re: Liga Prvaka 18/19
kic wrote:
ček, on je Blankin brat? bome
Ček, nisi s Marsa pao sad ili?
darth_vader-
2014-04-17
Nije sa Marsa. Garant mu ga je sada neki crncuga izvadio kurac iz supka pa je bio u 7.om nebujasambrend wrote:kic wrote:
Ček, nisi s Marsa pao sad ili?
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
scorpion wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Pusi kurac Niche
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Henry je dominira moćnije i duže od Pederka u toj sprdacini od lige...scorpion wrote:Premiership je u kurcu zadnjih 5-6 godina. Ali da je igrao u vrijeme kad je CR7 harao najjačim premiershipom u povijesti, sigurno da ne bi imao puno uspjehafridrih_niche wrote:Ozbiljno, ne razumin zasto je uopće itko potencira tu temu...End wrote:ma lako njemu cijelu karijeru u barci.. kad ono u premiershitu bi bio jos 20 puta bolji hahafridrih_niche wrote:Ne može u Premiershitu, polomili bi ga...End wrote:messi bog bogova
:D
Pa ako jedan Aguero, David Silva, Fabregas i slični, jedu maleni Premiershit, onda je jasno šta bi Messi radija...
I šta radi hahah...
Pa ima vise od gola u prosjeku kad igra protiv mesara i drvosječa...
()
Toliko o Pederku...
;)
Guest- Guest
PABLO ESCOBAR wrote:scorpion wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Pusi kurac Niche
Guest- Guest
Koji je Joško genijalac. Kad je ima par godina, odma je zna da će Nikolabiti nogometaš. Ko što je Blanku rano gurnija u atletiku, drugog sina u košarku (Zbog ozljeda rano prekinija karijeru).scorpion wrote:On nije čak ni prosječne visine. Visok je 178cm, a Blanka 190cmbafalo wrote:kako je genetika zanimljiva lik je prosječne visine a sestra mu čaplja. zamisli imaš sestru višu deset centi od sebe koje bi to bilo zajebavanje
mada u modernom nogometu ako nisi branič visina kurca ne znači čak je bolje bit malo niži nego viši radi težišta
Kad je Nikola ima 8 godina napisa je jedan članak na bivšoj Blankinoj stranici pod naslovom u stilu:"zašto će Nikola postati vrhunski nogometaš". Tip je genije i luđak istodobno...
Guest- Guest
Trener CSKA naklonio se Vlašiću: "Nikola je vođa ove momčadi"
A došao kad je sezone već počela, ni pripreme s klubom nije prošao. 2 utakmicu u LP,dva gola i asist, dva puta igrač utakmice, donio pobjedu protiv prvaka Europe. Zvijezda je rođena: NIKOLA VLAŠIĆĆĆĆĆ
Guest- Guest
Meni se isto ciniisključivi krivac wrote:Trener CSKA naklonio se Vlašiću: "Nikola je vođa ove momčadi"
A došao kad je sezone već počela, ni pripreme s klubom nije prošao. 2 utakmicu u LP,dva gola i asist, dva puta igrač utakmice, donio pobjedu protiv prvaka Europe. Zvijezda je rođena: NIKOLA VLAŠIĆĆĆĆĆ
2015-09-13
fridrih_niche wrote:Henry je dominira moćnije i duže od Pederka u toj sprdacini od lige...scorpion wrote:Premiership je u kurcu zadnjih 5-6 godina. Ali da je igrao u vrijeme kad je CR7 harao najjačim premiershipom u povijesti, sigurno da ne bi imao puno uspjehafridrih_niche wrote:Ozbiljno, ne razumin zasto je uopće itko potencira tu temu...End wrote:ma lako njemu cijelu karijeru u barci.. kad ono u premiershitu bi bio jos 20 puta bolji hahafridrih_niche wrote:
Ne može u Premiershitu, polomili bi ga...
Pa ako jedan Aguero, David Silva, Fabregas i slični, jedu maleni Premiershit, onda je jasno šta bi Messi radija...
I šta radi hahah...
Pa ima vise od gola u prosjeku kad igra protiv mesara i drvosječa...
()
Toliko o Pederku...
;)
Baš bih voleo da grbavinhobit dodje kod demgaogavu united, pa da vidimo kako i koliko bi dominirao...
Guest- Guest
Bracala, ovaj United je sad u rangu West Hama...
Bas bi volija vidit da je Pederko onda dosa u Fulhama ili Charltona pa da vidin kako ‘dominira’...
Bas bi volija vidit da je Pederko onda dosa u Fulhama ili Charltona pa da vidin kako ‘dominira’...
Guest- Guest
''Uz dužno poštovanje prema svima koji dobivaju nagrade od FIFA-e i ostalih organizacija, ovaj čovjek je iznad svih. Naravno govorim o Leu Messiju. To govorim uz veliko poštovanje i ljubav prema mom prijatelju Luki Modriću.''
raketa gospodin
raketa gospodin
End- Posts : 21177
2015-08-25
koja perfekcija, ovo je za zatonsku prevaru san snova
End- Posts : 21177
2015-08-25
bitno da je pala šestarda u zvezdinoj mrezi
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
Ne bi mi smetalo, jer ja nisam k'o ove Forumske kojima očigledno smeta kaj je Luka najbolji nogomnetaš svijeta za 2018. g. Ali, realno, nema ni gram šanse da Vlašić to postane, jer nije talenat. On je klasični trkač, riljator kak bi se reklo. On sve što napravi, napravi na atletiku, nema tu vica, šarma, ničeg sličnog.PABLO ESCOBAR wrote:Sta tebi bi smetalo da mali bude igrqc bayerna reala juventusa itd... da bude superstar. Da bude jednog dana mozda zlatna lopta.Zeko wrote:A i poznatiji je kao Blankin brat, nego kao nogometaš. A tak bude i ostalo.kic wrote:
Zeko-
2015-08-26
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 50