Liga Prvaka 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 50
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Re: Liga Prvaka 18/19
u majku im jebem nema više lige prvaka na arenama maxtv-a!!!
morali bi staviti neku kompenzaciju...ne bi se čudio da uvale bejzbol ili neki kriket...
morali bi staviti neku kompenzaciju...ne bi se čudio da uvale bejzbol ili neki kriket...
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
scorpion-
2014-04-18
Bože dragi došlo vrijeme da Juventus ponovo osvoji ligu prvaka
fridrih_niche wrote:jasambrend wrote:muckodjubre wrote:Najveci HR lopovski klub veceras ide po osiguranje grupne faze euro natjecanja!
opet dinamo opljačkao UEFA-u.
za sada za 5.000.000€.
prođe li švicarce još će 10.000.000€ na plavi račun.
"pošteni" igraju za kikiriki...
sitting_bull-
2015-09-28
Svetina, boli me kurac za Dinamo...
Glavno da Markan trpa i da vuče klub prema Ligi Prvaka...
:D
Glavno da Markan trpa i da vuče klub prema Ligi Prvaka...
:D
Guest- Guest
scorpion-
2014-04-18
biti će velika borba između najvećega Hr kluba,našega prvaka Dinama i prvaka švicarske, "mladih momaka", za ulazak u grupu najelitnijega klupskoga natjecanja...
nadamo se da će naši izboriti ulazak u grupu i zaraditi koju kintu i za ostatak HNL društva
nadamo se da će naši izboriti ulazak u grupu i zaraditi koju kintu i za ostatak HNL društva
Mhm, baš na aparatima. Budžet nikada veći u istoriji a igraju produžetke protiv trnove ružice...scorpion wrote:Zvezda prošla, bracala na aparatima
Uostalom, sve je lepo rekao milojevic: "Ne igramo sami, već koliko vam rival dozvoli. Preagresivni su, takav fudbal se ne igra u Srbiji i nisam bez razloga rekao da mogu da naprave problem. Kod vođstva smo napravili grešku, nismo smeli i verujem da bi bilo sve drugačije".
Guest- Guest
Dok je tole sprovodio teror sutio siSerbia Strong wrote:Mhm, baš na aparatima. Budžet nikada veći u istoriji a igraju produžetke protiv trnove ružice...scorpion wrote:Zvezda prošla, bracala na aparatima
Uostalom, sve je lepo rekao milojevic: "Ne igramo sami, već koliko vam rival dozvoli. Preagresivni su, takav fudbal se ne igra u Srbiji i nisam bez razloga rekao da mogu da naprave problem. Kod vođstva smo napravili grešku, nismo smeli i verujem da bi bilo sve drugačije".
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Niko o super kupu ne priča. Kako je Real očajna momčad bez Ronalda. Bože dragi ponovo će ispast u osmini finala lige prvaka
Mislin da vise fali Zidane od Pederka...scorpion wrote:Niko o super kupu ne priča. Kako je Real očajna momčad bez Ronalda. Bože dragi ponovo će ispast u osmini finala lige prvaka
B-)
Ka da je sramota da ih Atletico natambura...
U ligi ih redovito gaze...
;)
Guest- Guest
Koga boli kurac za to nebitno natjecanje. Ti superkupovi su kurac teski.scorpion wrote:Niko o super kupu ne priča. Kako je Real očajna momčad bez Ronalda. Bože dragi ponovo će ispast u osmini finala lige prvaka
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Istina! Ali eto govorim da već Ronaldo fali Realu. Ove sezone će Real bit teški kurac bez njegaPABLO ESCOBAR wrote:Koga boli kurac za to nebitno natjecanje. Ti superkupovi su kurac teski.scorpion wrote:Niko o super kupu ne priča. Kako je Real očajna momčad bez Ronalda. Bože dragi ponovo će ispast u osmini finala lige prvaka
Šta je tebi? Pa Atletico je redovna Realova mušterija kad god se sretnu. Nabili su im komplekse veće nego Barceloni. A sad popušiše ko iz pičke. Da je Ronaldo bio tu, Real bi sjebao bez problemaMislin da vise fali Zidane od Pederka...Niko o super kupu ne priča. Kako je Real očajna momčad bez Ronalda. Bože dragi ponovo će ispast u osmini finala lige prvaka
B-)
;)
Sin igra za najveci klub svih vremenaa to je Juventus koga boli kurac za realonscorpion wrote:Istina! Ali eto govorim da već Ronaldo fali Realu. Ove sezone će Real bit teški kurac bez njegaPABLO ESCOBAR wrote:Koga boli kurac za to nebitno natjecanje. Ti superkupovi su kurac teski.scorpion wrote:Niko o super kupu ne priča. Kako je Real očajna momčad bez Ronalda. Bože dragi ponovo će ispast u osmini finala lige prvakaŠta je tebi? Pa Atletico je redovna Realova mušterija kad god se sretnu. Nabili su im komplekse veće nego Barceloni. A sad popušiše ko iz pičke. Da je Ronaldo bio tu, Real bi sjebao bez problemaMislin da vise fali Zidane od Pederka...Niko o super kupu ne priča. Kako je Real očajna momčad bez Ronalda. Bože dragi ponovo će ispast u osmini finala lige prvaka
B-)
;)
2015-09-13
ne treba trošiti riječi na madridsku kopilad i lopove osim u slučaju ako im se zaželi sve najgore, a to je da svi pocrkaju to je poželjno
End- Posts : 21177
2015-08-25
kreću finalne borbe za sudjelovanje u grupnoj fazi Lp...
najveći Hr klub je primarni cilj ostvario,sudjelovanje u euro grupi,sad kreće borba za ekstra bonus,borba za LP...
mladi momci su dobri,visoki francuz je opasan ko vrag...
najveći Hr klub je primarni cilj ostvario,sudjelovanje u euro grupi,sad kreće borba za ekstra bonus,borba za LP...
mladi momci su dobri,visoki francuz je opasan ko vrag...
lorealovska kurva sudi dinamu, možda podari koji penal na račun zatonske prevare
2015-08-25
svicarski klub s engleskim imenom. daj nek neko baci ATOMSKU BOMBU na taj gay klub
cmaryoung cmarboys
cmaryoung cmarboys
Guest- Guest
ovi pederski klub, a dinamo igra ko pederi, sve u svemu rapsodija pederluka
2015-08-25
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 50