Ambasador Kine o Kosmetu: Mi smo čekali 100 godina...
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Ambasador Kine o Kosmetu: Mi smo čekali 100 godina...
Za Srbsku ćemo tek vidjeti. Nama ne odgovara zapadna Srbska u Srbiji, to trjebamo spriečiti. Bilo bi liepo da ne bude ni Podrinje, ali nam geostrategijski to nije bitno.epikur37 wrote:Regoč wrote:Za promjenu statusa Kosova trebala bi se izmieniti nacionalna struktura, a to nije ozbiljna opcija. Kosovo se u doglednoj budućnosti pridružuje Albaniji, ne ćemo čekati ni pola stoljeća.
Jasna stvar, promjene su ireverzibilne, srpska, kosovo to ide maticama.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
kaja wrote:Njemu se svijet vrti oko trećeg. Takve situacije dovele bi do kaosa.vuksadinare wrote:sam sebi u usta uskoci...kaja wrote:Nema veze sto je rasuta , na nekom mjestu je opet vise koncentrirana.epikur37 wrote:Jedno je imati manjinu rasutu po teritoriju, ili eventualno par naselja, drugo je imati cijelu pokrajinu ili entitet kao takve.
Po toj logici Knin s okolicom je trebao u krajinu pa u Srbiju .
Vidis kako nema smisla..
Eto manjina negdje živi pa idemo mi u maticu s teritorijem .
To je polovično prošlo dva puta, s Kosovom , za kaznu , zbog slobodana.
I na krimi jer je Rusija akter.
Pa mu daje nadu..
Inače ne prolazi..
Naravno da prolazi, vi ste smiješni.
Pogledajte samo kolkio je država i granica promijenjeno u prošlom stoljeću....
to radi povijest...politika uvijek dolazi kasnije i verificira stanje.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
uporedjivati uslove, politicke i ekonomske kine i srbije totalna je ludost. u bilo kom vremenskom periodu.
Guest- Guest
Regoč wrote:Za Srbsku ćemo tek vidjeti. Nama ne odgovara zapadna Srbska u Srbiji, to trjebamo spriečiti. Bilo bi liepo da ne bude ni Podrinje, ali nam geostrategijski to nije bitno.epikur37 wrote:Regoč wrote:Za promjenu statusa Kosova trebala bi se izmieniti nacionalna struktura, a to nije ozbiljna opcija. Kosovo se u doglednoj budućnosti pridružuje Albaniji, ne ćemo čekati ni pola stoljeća.
Gledajte kako hoćete, jedini način da to spriječite je da pošaljete momke koji će ginuti i osvajati Srpsku i rješavati većinsko srpsko stanovništvo.
2015-08-06
U ratu ili dogovorom.epikur37 wrote:kaja wrote:Njemu se svijet vrti oko trećeg. Takve situacije dovele bi do kaosa.vuksadinare wrote:sam sebi u usta uskoci...kaja wrote:Nema veze sto je rasuta , na nekom mjestu je opet vise koncentrirana.epikur37 wrote:Jedno je imati manjinu rasutu po teritoriju, ili eventualno par naselja, drugo je imati cijelu pokrajinu ili entitet kao takve.
Vidis kako nema smisla..
Pa mu daje nadu..
Inače ne prolazi..
U ovom tvom slučaju ratovati nitko neće, do dogovora ne mogu doci.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Uglavnom blesavi kitajac ne zna da ima posla sa osvjedocenim supcima i ne znam sto im ti glumci prodaju..znam da su jaki na rjecima i muljanjima ..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
kaja wrote:U ratu ili dogovorom.epikur37 wrote:kaja wrote:Njemu se svijet vrti oko trećeg. Takve situacije dovele bi do kaosa.vuksadinare wrote:sam sebi u usta uskoci...kaja wrote:
Nema veze sto je rasuta , na nekom mjestu je opet vise koncentrirana.
Vidis kako nema smisla..
Pa mu daje nadu..
Inače ne prolazi..
Pa i ne treba ratovati nitko, samo treba realnom politikom verificirati stanje.
2015-08-06
Zašto bi Hrvati ratovali sa srpskom, njima vise pase da su oni na granici nego ovi iz maoce.epikur37 wrote:Regoč wrote:Za Srbsku ćemo tek vidjeti. Nama ne odgovara zapadna Srbska u Srbiji, to trjebamo spriečiti. Bilo bi liepo da ne bude ni Podrinje, ali nam geostrategijski to nije bitno.epikur37 wrote:Regoč wrote:Za promjenu statusa Kosova trebala bi se izmieniti nacionalna struktura, a to nije ozbiljna opcija. Kosovo se u doglednoj budućnosti pridružuje Albaniji, ne ćemo čekati ni pola stoljeća.
Gledajte kako hoćete, jedini način da to spriječite je da pošaljete momke koji će ginuti i osvajati Srpsku i rješavati većinsko srpsko stanovništvo.
Al od granice u Srbiju im neće svijet dozvoliti.
2015-08-15
ne bi se kladio da nece...ali i da hoce..ovisno tko je veci supak da pocne..Suljo i bagra oko njega su lajavi ali supak im je ko velebit..i ne kuzim sto ih ovi sopaju oruzjem...jer boj bije srce a ne svijetlo oruzjekaja wrote:U ratu ili dogovorom.epikur37 wrote:kaja wrote:Njemu se svijet vrti oko trećeg. Takve situacije dovele bi do kaosa.vuksadinare wrote:sam sebi u usta uskoci...kaja wrote:
Nema veze sto je rasuta , na nekom mjestu je opet vise koncentrirana.
Vidis kako nema smisla..
Pa mu daje nadu..
Inače ne prolazi..
2015-09-08
Tako je, ako se već gine, trjeba ginuti za proširenje Hrvatske na Hercegovinu i zapadnu Bosnu, ne za očuvanje Boshera. Ajd, njek si i ti skužil!epikur37 wrote:Jedini način da se spriječi spajanje Kosova Albaniji ili Srpske Srbiji jeste da netko vojno pokori i osvoji te zemlje.
Nisam za to, ne treba žrtvovati ljude da bi ostale granice.
kaja wrote:Zašto bi Hrvati ratovali sa srpskom, njima vise pase da su oni na granici nego ovi iz maoce.epikur37 wrote:Regoč wrote:Za Srbsku ćemo tek vidjeti. Nama ne odgovara zapadna Srbska u Srbiji, to trjebamo spriečiti. Bilo bi liepo da ne bude ni Podrinje, ali nam geostrategijski to nije bitno.epikur37 wrote:Regoč wrote:Za promjenu statusa Kosova trebala bi se izmieniti nacionalna struktura, a to nije ozbiljna opcija. Kosovo se u doglednoj budućnosti pridružuje Albaniji, ne ćemo čekati ni pola stoljeća.
posve se slažem
2015-08-06
Regoč wrote:Tako je, ako se već gine, trjeba ginuti za proširenje Hrvatske na Hercegovinu i zapadnu Bosnu, ne za očuvanje Boshera. Ajd, njek si i ti skužil!epikur37 wrote:Jedini način da se spriječi spajanje Kosova Albaniji ili Srpske Srbiji jeste da netko vojno pokori i osvoji te zemlje.
Hrvatska se ne treba širiti izvan etničkog hrvatskog prostora.
2015-08-06
Pravi udarac u pravom trenutku! Dobra je stvar da njihovi mediji odrađuju antipropagandu pričama o podivljalom ustaštvu pa će ekipa opet uskočiti na traktore.epikur37 wrote:Regoč wrote:Za Srbsku ćemo tek vidjeti. Nama ne odgovara zapadna Srbska u Srbiji, to trjebamo spriečiti. Bilo bi liepo da ne bude ni Podrinje, ali nam geostrategijski to nije bitno.epikur37 wrote:Regoč wrote:Za promjenu statusa Kosova trebala bi se izmieniti nacionalna struktura, a to nije ozbiljna opcija. Kosovo se u doglednoj budućnosti pridružuje Albaniji, ne ćemo čekati ni pola stoljeća.
tesko da ces naci ovdje da ce netko ginuti...nece imati tko osim mozda ostarjelih dragovoljaca kojima preostaje zelja da ako treba mrijeti neka umru sa puskom u ruci umjesto u krevetu ili da se roknuRegoč wrote:Tako je, ako se već gine, trjeba ginuti za proširenje Hrvatske na Hercegovinu i zapadnu Bosnu, ne za očuvanje Boshera. Ajd, njek si i ti skužil!epikur37 wrote:Jedini način da se spriječi spajanje Kosova Albaniji ili Srpske Srbiji jeste da netko vojno pokori i osvoji te zemlje.
2015-09-08
...koje budale ovi u srbiji..od mrznje prema hrvatima opcenito mogu zajebat i svoje u bosni...a to je ono sto muslimani cekaju..no suljo ima i muslimanske krvi..Regoč wrote:Pravi udarac u pravom trenutku! Dobra je stvar da njihovi mediji odrađuju antipropagandu pričama o podivljalom ustaštvu pa će ekipa opet uskočiti na traktore.epikur37 wrote:Regoč wrote:Za Srbsku ćemo tek vidjeti. Nama ne odgovara zapadna Srbska u Srbiji, to trjebamo spriečiti. Bilo bi liepo da ne bude ni Podrinje, ali nam geostrategijski to nije bitno.epikur37 wrote:Regoč wrote:Za promjenu statusa Kosova trebala bi se izmieniti nacionalna struktura, a to nije ozbiljna opcija. Kosovo se u doglednoj budućnosti pridružuje Albaniji, ne ćemo čekati ni pola stoljeća.
2015-09-08
Hrvatska treba zacrtati održive granice pa ih polako popunjavati hrvatskim stanovništvom.epikur37 wrote:Regoč wrote:Tako je, ako se već gine, trjeba ginuti za proširenje Hrvatske na Hercegovinu i zapadnu Bosnu, ne za očuvanje Boshera. Ajd, njek si i ti skužil!epikur37 wrote:Jedini način da se spriječi spajanje Kosova Albaniji ili Srpske Srbiji jeste da netko vojno pokori i osvoji te zemlje.
Gdje, u Bosnu?Regoč wrote:Hrvatska treba zacrtati održive granice pa ih polako popunjavati hrvatskim stanovništvom.epikur37 wrote:Regoč wrote:Tako je, ako se već gine, trjeba ginuti za proširenje Hrvatske na Hercegovinu i zapadnu Bosnu, ne za očuvanje Boshera. Ajd, njek si i ti skužil!epikur37 wrote:Jedini način da se spriječi spajanje Kosova Albaniji ili Srpske Srbiji jeste da netko vojno pokori i osvoji te zemlje.
Jedino da ih puškom potjeramo
:)
2015-08-15
Dobrom psihologijskom pripremom sve će se riešiti.vuksadinare wrote:tesko da ces naci ovdje da ce netko ginuti...nece imati tko osim mozda ostarjelih dragovoljaca kojima preostaje zelja da ako treba mrijeti neka umru sa puskom u ruci umjesto u krevetu ili da se roknuRegoč wrote:Tako je, ako se već gine, trjeba ginuti za proširenje Hrvatske na Hercegovinu i zapadnu Bosnu, ne za očuvanje Boshera. Ajd, njek si i ti skužil!epikur37 wrote:Jedini način da se spriječi spajanje Kosova Albaniji ili Srpske Srbiji jeste da netko vojno pokori i osvoji te zemlje.
Poreznom i investicijskom politikom, privatnom inicijativom. I zapad je prvo bil divlji.kaja wrote:Gdje, u Bosnu?Regoč wrote:Hrvatska treba zacrtati održive granice pa ih polako popunjavati hrvatskim stanovništvom.epikur37 wrote:Regoč wrote:Tako je, ako se već gine, trjeba ginuti za proširenje Hrvatske na Hercegovinu i zapadnu Bosnu, ne za očuvanje Boshera. Ajd, njek si i ti skužil!epikur37 wrote:Jedini način da se spriječi spajanje Kosova Albaniji ili Srpske Srbiji jeste da netko vojno pokori i osvoji te zemlje.
Jedino da ih puškom potjeramo
:)
e moj regoc...Regoč wrote:Dobrom psihologijskom pripremom sve će se riešiti.vuksadinare wrote:tesko da ces naci ovdje da ce netko ginuti...nece imati tko osim mozda ostarjelih dragovoljaca kojima preostaje zelja da ako treba mrijeti neka umru sa puskom u ruci umjesto u krevetu ili da se roknuRegoč wrote:Tako je, ako se već gine, trjeba ginuti za proširenje Hrvatske na Hercegovinu i zapadnu Bosnu, ne za očuvanje Boshera. Ajd, njek si i ti skužil!epikur37 wrote:Jedini način da se spriječi spajanje Kosova Albaniji ili Srpske Srbiji jeste da netko vojno pokori i osvoji te zemlje.
2015-09-08
Da je svaki dan finale sp mozda...
2015-09-08
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Trump blokirao uvoz pamuka iz Kine zbog Ujgura koje komunistička partija Kine koristi kao robove na poljima pamuka
» Zaklane dve starice na Kosmetu
» Bez Srbije nema mira na Kosmetu
» Brnabić šokirana izjavom Pahora o Kosmetu
» Gore barikade na Kosmetu, "Vuciqi neće proći" VIDEO
» Zaklane dve starice na Kosmetu
» Bez Srbije nema mira na Kosmetu
» Brnabić šokirana izjavom Pahora o Kosmetu
» Gore barikade na Kosmetu, "Vuciqi neće proći" VIDEO
Page 4 of 5