Ambasador Kine o Kosmetu: Mi smo čekali 100 godina...
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Ambasador Kine o Kosmetu: Mi smo čekali 100 godina...
Tocno...i zato to nema veze sa kosovom ni u jednom obliku..ovaj blesavi kitajac se najeo lude patkepismejker wrote:Pitanje Hong/Konga ne postoji...Jednostavno je iznajmljen Britima ugovorom na 100 godina,uredno vracen iako nevoljko, i to je to...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
kaja wrote:Al zašto mislite da bi njima to svijet dozvolio?vuksadinare wrote:Pa sad sa nama nece graniciti..problem onih sa kojim ce granicitikaja wrote:A kome je interesu Velika Albanija?Regoč wrote:Za promjenu statusa Kosova trebala bi se izmieniti nacionalna struktura, a to nije ozbiljna opcija. Kosovo se u doglednoj budućnosti pridružuje Albaniji, ne ćemo čekati ni pola stoljeća.
Nisu nikome dali a njima bi ?!
Ne treba im ništa dopuštati, dovoljno je da ih ne spriječavaju,
Guest- Guest
dozvolili su svakome pa će i njima,kaja wrote:Al zašto mislite da bi njima to svijet dozvolio?vuksadinare wrote:Pa sad sa nama nece graniciti..problem onih sa kojim ce granicitikaja wrote:A kome je interesu Velika Albanija?Regoč wrote:Za promjenu statusa Kosova trebala bi se izmieniti nacionalna struktura, a to nije ozbiljna opcija. Kosovo se u doglednoj budućnosti pridružuje Albaniji, ne ćemo čekati ni pola stoljeća.
normalno je da se pripoje matici
krim rusiji
srpska srbiji
i tako dalje
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Cjepidlako...Speare Shaker wrote:pismejker wrote:Pitanje Hong/Konga ne postoji...Jednostavno je iznajmljen Britima ugovorom na 100 godina
Zapravo 99.
Guest- Guest
pismejker wrote:Cjepidlako...Speare Shaker wrote:pismejker wrote:Pitanje Hong/Konga ne postoji...Jednostavno je iznajmljen Britima ugovorom na 100 godina
Zapravo 99.
Ma stvar principa.
Guest- Guest
A ja...Speare Shaker wrote:pismejker wrote:Cjepidlako...Speare Shaker wrote:pismejker wrote:Pitanje Hong/Konga ne postoji...Jednostavno je iznajmljen Britima ugovorom na 100 godina
Zapravo 99.
Ma stvar principa.
Guest- Guest
epikur37 wrote:dozvolili su svakome pa će i njima,kaja wrote:Al zašto mislite da bi njima to svijet dozvolio?vuksadinare wrote:Pa sad sa nama nece graniciti..problem onih sa kojim ce granicitikaja wrote:A kome je interesu Velika Albanija?Regoč wrote:Za promjenu statusa Kosova trebala bi se izmieniti nacionalna struktura, a to nije ozbiljna opcija. Kosovo se u doglednoj budućnosti pridružuje Albaniji, ne ćemo čekati ni pola stoljeća.
krim rusiji
srpska srbiji
i tako dalje
Hrvatima Herceg-Bosna...
Wishfull thinking.
Last edited by Speare Shaker on 29/7/2018, 17:12; edited 1 time in total
Guest- Guest
Dozvolili su nekima ali 'neki' nisu uspjeli makar i oruzjem...kad su vidjeli da 'neki' nisu iskoristili zeleno dali su im crveno...ali albsnci su pametniji oni to lovom,belim,kurcem i lobijemkaja wrote:Al zašto mislite da bi njima to svijet dozvolio?vuksadinare wrote:Pa sad sa nama nece graniciti..problem onih sa kojim ce granicitikaja wrote:A kome je interesu Velika Albanija?Regoč wrote:Za promjenu statusa Kosova trebala bi se izmieniti nacionalna struktura, a to nije ozbiljna opcija. Kosovo se u doglednoj budućnosti pridružuje Albaniji, ne ćemo čekati ni pola stoljeća.
2015-09-08
Pa svijet smatra da je krim ukrajinskiepikur37 wrote:dozvolili su svakome pa će i njima,kaja wrote:Al zašto mislite da bi njima to svijet dozvolio?vuksadinare wrote:Pa sad sa nama nece graniciti..problem onih sa kojim ce granicitikaja wrote:A kome je interesu Velika Albanija?Regoč wrote:Za promjenu statusa Kosova trebala bi se izmieniti nacionalna struktura, a to nije ozbiljna opcija. Kosovo se u doglednoj budućnosti pridružuje Albaniji, ne ćemo čekati ni pola stoljeća.
krim rusiji
srpska srbiji
i tako dalje
A srpska BiH.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Speare Shaker wrote:epikur37 wrote:dozvolili su svakome pa će i njima,kaja wrote:Al zašto mislite da bi njima to svijet dozvolio?vuksadinare wrote:Pa sad sa nama nece graniciti..problem onih sa kojim ce granicitikaja wrote:
A kome je interesu Velika Albanija?
krim rusiji
srpska srbiji
i tako dalje
Hrvatima Herceg-Bosna...
Wishfull thinking.
ovo zadnje nije realno
ali kosovo-srpska-krim...
posve
2015-08-06
epikur37 wrote:Speare Shaker wrote:epikur37 wrote:dozvolili su svakome pa će i njima,kaja wrote:Al zašto mislite da bi njima to svijet dozvolio?vuksadinare wrote:
Pa sad sa nama nece graniciti..problem onih sa kojim ce graniciti
krim rusiji
srpska srbiji
i tako dalje
Hrvatima Herceg-Bosna...
Wishfull thinking.
ovo zadnje nije realno
posve
Wishfull thinking, kažem ja.
Guest- Guest
kaja wrote:Pa svijet smatra da je krim ukrajinskiepikur37 wrote:dozvolili su svakome pa će i njima,kaja wrote:Al zašto mislite da bi njima to svijet dozvolio?vuksadinare wrote:Pa sad sa nama nece graniciti..problem onih sa kojim ce granicitikaja wrote:
A kome je interesu Velika Albanija?
krim rusiji
srpska srbiji
i tako dalje
A srpska BiH.
Koji svijet i što smatra, smatra i da je kosovo provizorij
...
Može se netko praviti lud ali pravo stanje na terrenu prije ili pčoslije verificira
2015-08-06
Speare Shaker wrote:epikur37 wrote:Speare Shaker wrote:epikur37 wrote:dozvolili su svakome pa će i njima,kaja wrote:
Al zašto mislite da bi njima to svijet dozvolio?
krim rusiji
srpska srbiji
i tako dalje
Hrvatima Herceg-Bosna...
Wishfull thinking.
ovo zadnje nije realno
posve
Pročitao sam i prvi put ali kako i sam kažeš tko će spriječiti ove geopolitičke osmozer kad su vgeć realnost na terenu.
2015-08-06
Dozvolili su nekima ali 'neki' nisu uspjeli makar i oruzjem...kad su vidjeli da 'neki' nisu iskoristili zeleno dali su im crveno...ali albsnci su pametniji oni to lovom,belim,kurcem i lobijemkaja wrote:Al zašto mislite da bi njima to svijet dozvolio?vuksadinare wrote:Pa sad sa nama nece graniciti..problem onih sa kojim ce granicitikaja wrote:A kome je interesu Velika Albanija?Regoč wrote:Za promjenu statusa Kosova trebala bi se izmieniti nacionalna struktura, a to nije ozbiljna opcija. Kosovo se u doglednoj budućnosti pridružuje Albaniji, ne ćemo čekati ni pola stoljeća.
2015-09-08
epikur37 wrote:Speare Shaker wrote:epikur37 wrote:Speare Shaker wrote:epikur37 wrote:
dozvolili su svakome pa će i njima,
krim rusiji
srpska srbiji
i tako dalje
Hrvatima Herceg-Bosna...
Wishfull thinking.
ovo zadnje nije realno
posve
Pročitao sam i prvi put ali kako i sam kažeš tko će spriječiti ove geopolitičke osmozer kad su vgeć realnost na terenu.
Realnost je bila i SAO Krajina.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:epikur37 wrote:Speare Shaker wrote:epikur37 wrote:Speare Shaker wrote:
Hrvatima Herceg-Bosna...
Wishfull thinking.
ovo zadnje nije realno
posve
e sad jedino da srbi ponovo osvoje kosovo i nasele srbima...
što nije realno
2015-08-06
vuksadinare wrote:Dozvolili su nekima ali 'neki' nisu uspjeli makar i oruzjem...kad su vidjeli da 'neki' nisu iskoristili zeleno dali su im crveno...ali albsnci su pametniji oni to lovom,belim,kurcem i lobijemkaja wrote:Al zašto mislite da bi njima to svijet dozvolio?vuksadinare wrote:Pa sad sa nama nece graniciti..problem onih sa kojim ce granicitikaja wrote:A kome je interesu Velika Albanija?Regoč wrote:Za promjenu statusa Kosova trebala bi se izmieniti nacionalna struktura, a to nije ozbiljna opcija. Kosovo se u doglednoj budućnosti pridružuje Albaniji, ne ćemo čekati ni pola stoljeća.
Albanci imaju sreće što su im Srbi glavni neprijatelji.
Guest- Guest
epikur37 wrote:Speare Shaker wrote:epikur37 wrote:Speare Shaker wrote:epikur37 wrote:
ovo zadnje nije realno
posve
što nije realno
To svakako nije realno.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:epikur37 wrote:Speare Shaker wrote:epikur37 wrote:Speare Shaker wrote:
što nije realno
To svakako nije realno.
pa to velim...
aha, sad kužim
ti tipšuješ da se šiptari ujedine al bi nekako da sjebeš Srpsku
:D
uh ti vražiji srbi
2015-08-06
Pa iz istih razloga. Odvojiti teritorij od drzave jer tamo živi većina neke manjine nije bas nesto ce netko blagosloviti.epikur37 wrote:kaja wrote:Pa svijet smatra da je krim ukrajinskiepikur37 wrote:dozvolili su svakome pa će i njima,kaja wrote:Al zašto mislite da bi njima to svijet dozvolio?vuksadinare wrote:
Pa sad sa nama nece graniciti..problem onih sa kojim ce graniciti
krim rusiji
srpska srbiji
i tako dalje
A srpska BiH.
Koji svijet i što smatra, smatra i da je kosovo provizorij
...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
što nije realno
To svakako nije realno.
pa to velim...
aha, sad kužim
ti tipšuješ da se šiptari ujedine al bi nekako da sjebeš Srpsku
:D
uh ti vražiji srbi
Griješiš. Ja to uopće ne priželjkujem. Samo kažem da su s obzirom na srpsku pamet, slogu i snagu izgledi za takav scenarij prilično realni.
Guest- Guest
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Trump blokirao uvoz pamuka iz Kine zbog Ujgura koje komunistička partija Kine koristi kao robove na poljima pamuka
» Zaklane dve starice na Kosmetu
» Bez Srbije nema mira na Kosmetu
» Brnabić šokirana izjavom Pahora o Kosmetu
» Gore barikade na Kosmetu, "Vuciqi neće proći" VIDEO
» Zaklane dve starice na Kosmetu
» Bez Srbije nema mira na Kosmetu
» Brnabić šokirana izjavom Pahora o Kosmetu
» Gore barikade na Kosmetu, "Vuciqi neće proći" VIDEO
Page 2 of 5