"Opijum za narod ispario, Hrvatska se vratila na staro"
Page 4 of 12
Page 4 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
Re: "Opijum za narod ispario, Hrvatska se vratila na staro"
znači da je glup i mentalno ograničen.kaja wrote:Nije on cetnik , al je zbilja uvjeren da je kvaka u MPT a ne u pickoustom huškaču koji sa sinom vlada Srbijom ko Luj francuskom i priviđaju mu se kolone traktora i MPT , satro, to je doručak za njih..
kao i na onoj temi o dočeku gdje je stalno ubacivao sliku kolinde. to nije provociranje?
2014-12-30
A čuj, ako srpski Luj sjedne u limuzinu i proda priču da ide da spasava Kosovo a u glavi su mu samo slike traktora iz oluje kao pokretač onda zbilja moraš biti malo ograničen da to povjeruješ..veber wrote:znači da je glup i mentalno ograničen.kaja wrote:Nije on cetnik , al je zbilja uvjeren da je kvaka u MPT a ne u pickoustom huškaču koji sa sinom vlada Srbijom ko Luj francuskom i priviđaju mu se kolone traktora i MPT , satro, to je doručak za njih..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa dobro, nije vam Luj problem, već vaši lujići...Samo pogledaj s čime ste se bavili zadnjih godina,kaja wrote:A čuj, ako srpski Luj sjedne u limuzinu i proda priču da ide da spasava Kosovo a u glavi su mu samo slike traktora iz oluje kao pokretač onda zbilja moraš biti malo ograničen da to povjeruješ..veber wrote:znači da je glup i mentalno ograničen.kaja wrote:Nije on cetnik , al je zbilja uvjeren da je kvaka u MPT a ne u pickoustom huškaču koji sa sinom vlada Srbijom ko Luj francuskom i priviđaju mu se kolone traktora i MPT , satro, to je doručak za njih..
da ne kažem desetljeća i tko su akteri. Stazić u Saboru...ludnica i ne Sabor. Neke namjerno preskačem,
a znaš ti odlično koji su s pritiskom na kočnicu zaustavljali svaki mogući razvoj u pozitivnom smjeru.
I kako su se samo bahato ponašali...Naglavačke ih izbaciti iz Sabora, a ako treba i iz države.
Antidržavni mediji? Oklopljena konjanica s mačevima u takve redakcije i stvar se riješi u jednom danu.
Last edited by Eroo on 18/7/2018, 23:43; edited 1 time in total
2016-07-22
sančo šeči, brini o deželi.
kao i pižon guraš nos gdje mu nije mjesto.
kao i pižon guraš nos gdje mu nije mjesto.
2014-12-30
da malo!kaja wrote: malo ograničen da to povjeruješ..
2014-12-30
Ditto iznad.
evo još jedna ustaška za pizdona, svi zovu turu pa da se i ja ubacim :)
Ma Stazic je sitna riba sa besplatnim ljetovanjem , najveći krimosi su veliki Hrvati kao Sanade, greguric, granic, Mudrinic ...Eroo wrote:Pa dobro, nije vam Luj problem, već vaši lujići...Samo pogledaj s čime ste se bavili zadnjih godina,kaja wrote:A čuj, ako srpski Luj sjedne u limuzinu i proda priču da ide da spasava Kosovo a u glavi su mu samo slike traktora iz oluje kao pokretač onda zbilja moraš biti malo ograničen da to povjeruješ..veber wrote:znači da je glup i mentalno ograničen.kaja wrote:Nije on cetnik , al je zbilja uvjeren da je kvaka u MPT a ne u pickoustom huškaču koji sa sinom vlada Srbijom ko Luj francuskom i priviđaju mu se kolone traktora i MPT , satro, to je doručak za njih..
da ne kažem desetljeća i tko su akteri. Stazić u Saboru...ludnica i ne Sabor. Neke namjerno preskačem,
a znaš ti odlično koji su s pritiskom na kočnicu zaustavljali svaki mogući razvoj u pozitivnom smjeru.
I kako su se samo bahato ponašali...Naglavačke ih izbaciti iz Sabora, a ako treba i iz države.
Antidržavni mediji? Oklopljena konjanica s mačevima u takve redakcije i stvar se riješi u jednom danu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
1*bih gen
zaboravila si vidoševića i preparirane živine u podrumu...
zaboravila si vidoševića i preparirane živine u podrumu...
2014-12-30
Ne pričamo o istim stvarima. Govorim o funkcioniranju države.kaja wrote:Ma Stazic je sitna riba sa besplatnim ljetovanjem , najveći krimosi su veliki Hrvati kao Sanade, greguric, granic, Mudrinic ...Eroo wrote:Pa dobro, nije vam Luj problem, već vaši lujići...Samo pogledaj s čime ste se bavili zadnjih godina,kaja wrote:A čuj, ako srpski Luj sjedne u limuzinu i proda priču da ide da spasava Kosovo a u glavi su mu samo slike traktora iz oluje kao pokretač onda zbilja moraš biti malo ograničen da to povjeruješ..veber wrote:znači da je glup i mentalno ograničen.kaja wrote:Nije on cetnik , al je zbilja uvjeren da je kvaka u MPT a ne u pickoustom huškaču koji sa sinom vlada Srbijom ko Luj francuskom i priviđaju mu se kolone traktora i MPT , satro, to je doručak za njih..
Kako može funkcionirati ako se u Saboru povazdan raspravlja o fašistima i antifašistima?
Evo o Hercegovcima još uvijek pričate (ovaj iznad, Sora i njima slični) a ispod radara prolaze
pravi kriminalci i mafiozi. Sve vam je lijepo rekao general Zagorec u onom snimku u Austriji...
2016-07-22
misliš na bandića, mamića i ostalu ekipu znamenitog gena.
ajd prdonjo stari odi spat.
a, prije nego što počneš kenjat, ja iz stana dežuram nad robotima, mehaničari su na licu mjesta.
odi spat, piški i sanjaj ovčice.
a, prije nego što počneš kenjat, ja iz stana dežuram nad robotima, mehaničari su na licu mjesta.
2014-12-30
Šta si recepcioner? Imaš za badave odijelo, kapu...veber wrote:misliš na bandića, mamića i ostalu ekipu znamenitog gena.
Nije to loša služba, jedino što ne možeš spavati na poslu...
2016-07-22
uuuu, baš si mi parirao.
do prije tjedan dana nisi znao razliku AC10-mislio si da je to acad, a kad tamo upravljačka struja na Fanuc robotima. I ACAD, crtači program. Naravno M i G kodovi za tebe kao zgrada nepoznanica. Odi spat prdonjo stari.
Ujutro guglaj za kodove, a mogu ti i ja dati linkove.
A sada
;
M10 G40, M01
M20 G42, M01
M30 G42, x1500,y1000
M40 G41, x500,y1500
M50 G40 x0, y0
M60 M00
;
to su ti otprilike komande da se digneš od compa i odeš spat
do prije tjedan dana nisi znao razliku AC10-mislio si da je to acad, a kad tamo upravljačka struja na Fanuc robotima. I ACAD, crtači program. Naravno M i G kodovi za tebe kao zgrada nepoznanica. Odi spat prdonjo stari.
Ujutro guglaj za kodove, a mogu ti i ja dati linkove.
A sada
;
M10 G40, M01
M20 G42, M01
M30 G42, x1500,y1000
M40 G41, x500,y1500
M50 G40 x0, y0
M60 M00
;
to su ti otprilike komande da se digneš od compa i odeš spat
2014-12-30
baš si neki. sve ide kao po špagici, dosadno mi je. žensku sam zmrčil, sada ke 3:30 a do pet moram gledat guzu u krevetu i monitore.
a, baš sam te htio educirat.
jebote, idem gledat neki dokumentarac.
ili da ti napravim mali repetitorij za ACAD?
a, baš sam te htio educirat.
jebote, idem gledat neki dokumentarac.
ili da ti napravim mali repetitorij za ACAD?
2014-12-30
preuzima frend.
stari prdonjo, zaš li u čemu je genijalnost billa gatesa ili steve jobsa.
prvi je omogućio da i vi prdonje preko winsa možete trkeljat, jer iz DOSa se ne bi nikad uspio upisat, gates vam je omogućio široko polje.
naravno o rudimentalnom if/is da ne tipkam.
steve jobs vam je omogućio da kupite shit za puno para.
kolega je pruzeo nadzor, ja se odlogirao,
a sada idu tvoji mokri snovi.
stari prdonjo, zaš li u čemu je genijalnost billa gatesa ili steve jobsa.
prvi je omogućio da i vi prdonje preko winsa možete trkeljat, jer iz DOSa se ne bi nikad uspio upisat, gates vam je omogućio široko polje.
naravno o rudimentalnom if/is da ne tipkam.
steve jobs vam je omogućio da kupite shit za puno para.
kolega je pruzeo nadzor, ja se odlogirao,
a sada idu tvoji mokri snovi.
2014-12-30
pizzon wrote:treba zabraniti nekontrolisane postupke sportista
u drzavnim uniformama, prevoznim sredstvima i sl.
postpuke i dovodjenje lica mimo zvanicnog protokola.
kao sto je to slucaj sa " glazbenikom "
dres, reperezentacije, to je drzavna uniformama.
Koji si ti pacijent...daj rokni se...
darth_vader-
2014-04-17
tre wrote:evo još jedna ustaška za pizdona, svi zovu turu pa da se i ja ubacim :)
Da se i ja priključim.
Guest- Guest
Page 4 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Similar topics
» IVICA ŠOLA Ikone ljevice tvrde: Antifašizam je novi opijum za narod
» Slovenija u 9 mjeseci Hrvatskoj vratila 6.487 ilegalnih migranata, a Hrvatska u BiH deportirala njih 402
» Grabar Kitarović: Prava bh.Hrvata ne spadaju u unutarnja pitanja BiH, Hrvatska smije štititi svoj narod
» HRVATSKI NAROD TRAŽI ODVAŽNOST I ODLUČNOST Ima li hrvatska politika hrabrosti iskoristiti priliku koju je otvorio Sejdo Komšić?
» Evo čime se bavi hrvatska policija pod vlašću HDZ-a dok droga i kriminal preuzimaju državu : Policija ispituje članove incijative "Narod odlučuje"
» Slovenija u 9 mjeseci Hrvatskoj vratila 6.487 ilegalnih migranata, a Hrvatska u BiH deportirala njih 402
» Grabar Kitarović: Prava bh.Hrvata ne spadaju u unutarnja pitanja BiH, Hrvatska smije štititi svoj narod
» HRVATSKI NAROD TRAŽI ODVAŽNOST I ODLUČNOST Ima li hrvatska politika hrabrosti iskoristiti priliku koju je otvorio Sejdo Komšić?
» Evo čime se bavi hrvatska policija pod vlašću HDZ-a dok droga i kriminal preuzimaju državu : Policija ispituje članove incijative "Narod odlučuje"
Page 4 of 12