"Opijum za narod ispario, Hrvatska se vratila na staro"
Page 11 of 12
Page 11 of 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Re: "Opijum za narod ispario, Hrvatska se vratila na staro"
ti obicno ispadas suplja i sizofrenicna, tako i ovaj putkaja wrote::)Noor wrote:ma ti si glupa, pijana, psihoticna i frustrirana ustajala kobiletina...zeljna paznje, makar forumskekaja wrote:E a sad bez zeze, ja sam agent i sorosevka...
aj odjebi debilcino kretenska
Sta li ju je tako raspizdilo, bice da sam kao i obicno... pogodila u centar .
a, da.....veceras uz sve to i užasno bazdiš na cugu
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
toooo, reci joj!Noor wrote:ti obicno ispadas suplja i sizofrenicna, tako i ovaj putkaja wrote::)Noor wrote:ma ti si glupa, pijana, psihoticna i frustrirana ustajala kobiletina...zeljna paznje, makar forumskekaja wrote:E a sad bez zeze, ja sam agent i sorosevka...
aj odjebi debilcino kretenska
Sta li ju je tako raspizdilo, bice da sam kao i obicno... pogodila u centar .
a, da.....veceras uz sve to i užasno bazdiš na cugu
2014-12-30
Meni norka na avu neusporedivo jača nego kajine nogeveber wrote:sise, cure sise, guze, ajmo. ja bum frkal žarulje ak treba
norka
predak bošnjakaja wrote:Sore, ko je to?Sora wrote:
https://direktno.hr/kolumne/svjetsko-nogometno-prvenstvo-povijesni-je-dogadaj-i-zato-sto-je-zahvaljujuci-njemu-hrvatska-napokon-i-zauvijek-pobijedila-jugoslaviju-128745/
Po prilici nesta sta sam i sam pisao.
2014-04-14
Polako prika, mordor nije ni izbliza poraženabraham wrote:https://direktno.hr/kolumne/svjetsko-nogometno-prvenstvo-povijesni-je-dogadaj-i-zato-sto-je-zahvaljujuci-njemu-hrvatska-napokon-i-zauvijek-pobijedila-jugoslaviju-128745/
Nisam ni sumnjao ali pomak je ucinjen. Mozda samo na razini simbola u prvom momentu. Mozda Puhovski (novisni analiticar) takodjer obuce hrvatski dres iduci put.. Nece , karikiram ali to je neka smjernica....Kila mozga je i dalje.......tre wrote:Polako prika, mordor nije ni izbliza poraženabraham wrote:https://direktno.hr/kolumne/svjetsko-nogometno-prvenstvo-povijesni-je-dogadaj-i-zato-sto-je-zahvaljujuci-njemu-hrvatska-napokon-i-zauvijek-pobijedila-jugoslaviju-128745/
2014-04-14
kaja wrote:Nije on cetnik
nije samo se tak češlja
a juncker nije kroner nego ima išijas
Ja mislio kurje oci i mozak od dvije b....
2014-04-14
abraham wrote:Nisam ni sumnjao ali pomak je ucinjen. Mozda samo na razini simbola u prvom momentu. Mozda Puhovski (novisni analiticar) takodjer obuce hrvatski dres iduci put.. Nece , karikiram ali to je neka smjernica....Kila mozga je i dalje.......tre wrote:Polako prika, mordor nije ni izbliza poraženabraham wrote:https://direktno.hr/kolumne/svjetsko-nogometno-prvenstvo-povijesni-je-dogadaj-i-zato-sto-je-zahvaljujuci-njemu-hrvatska-napokon-i-zauvijek-pobijedila-jugoslaviju-128745/
simbol je pod prilicnim napadom zbog svega ovog oko Thompsona, osjetili su da umire njihova ideja zajednistva, a tako miroljubljive i nedvolicne poruke dolaze iz Sarajeva i BG
Čisto opreza radi, bojovnici su se povukli nakon veličanstvene pobjede a zastavu iz ruku su im uzeli razni macani milanovići puhovski pusići... i počei mahati sa njom kad su htjeli bacajući je u blato kad god su mogli.abraham wrote:Nisam ni sumnjao ali pomak je ucinjen. Mozda samo na razini simbola u prvom momentu. Mozda Puhovski (novisni analiticar) takodjer obuce hrvatski dres iduci put.. Nece , karikiram ali to je neka smjernica....Kila mozga je i dalje.......tre wrote:Polako prika, mordor nije ni izbliza poraženabraham wrote:https://direktno.hr/kolumne/svjetsko-nogometno-prvenstvo-povijesni-je-dogadaj-i-zato-sto-je-zahvaljujuci-njemu-hrvatska-napokon-i-zauvijek-pobijedila-jugoslaviju-128745/
Ovo sad jeste pobjeda i narod je svoje rekao no kako su političari htjeli uskočiti u jureći vlak tako se i dio srba ukrcao na isti finalista svjetskog prvenstva, isti modus operandi kako su se komunjare ukrcale u olujni vlak ili onaj vlak predvođen FT za Vukovar. Nadam se da će se ovaj put kameleoni na vrijeme detektirati o stjerati u pizdu materinu mada sam skeptik s obzirom na dosadašnja iskustva
Mislim da je pomak ucinjen. Vec na iducoj proslavi ce to sve biiti znatno normalnije. Novinari Kurir i Klixa sa mjesta dogadjaj ce imati "kockaste" dresove jer su fora od Kanade do Papue pizde materine. Da uporedim mozda sa Atletico Madrid. Heroji i bezkompromisni borci, mali ljudi se indentificiraju. Real ,kraljevski klub, lova, moc i sl i Atletico a u biti Atletico Bilbao. svi bijeli i drcni, muahahahahahahhahahaaaakic wrote:abraham wrote:Nisam ni sumnjao ali pomak je ucinjen. Mozda samo na razini simbola u prvom momentu. Mozda Puhovski (novisni analiticar) takodjer obuce hrvatski dres iduci put.. Nece , karikiram ali to je neka smjernica....Kila mozga je i dalje.......tre wrote:Polako prika, mordor nije ni izbliza poraženabraham wrote:https://direktno.hr/kolumne/svjetsko-nogometno-prvenstvo-povijesni-je-dogadaj-i-zato-sto-je-zahvaljujuci-njemu-hrvatska-napokon-i-zauvijek-pobijedila-jugoslaviju-128745/
simbol je pod prilicnim napadom zbog svega ovog oko Thompsona, osjetili su da umire njihova ideja zajednistva, a tako miroljubljive i nedvolicne poruke dolaze iz Sarajeva i BG
2014-04-14
Prika, nece se nista desiti za dan, dva ni tjedan. Dijete se stvara u utrobi devet mjeseci pa zubi, vrtic,..... Dvadesetak godina je otislo u kurac. Ode li jos pet, gotovo je.tre wrote:Čisto opreza radi, bojovnici su se povukli nakon veličanstvene pobjede a zastavu iz ruku su im uzeli razni macani milanovići puhovski pusići... i počei mahati sa njom kad su htjeli bacajući je u blato kad god su mogli.abraham wrote:Nisam ni sumnjao ali pomak je ucinjen. Mozda samo na razini simbola u prvom momentu. Mozda Puhovski (novisni analiticar) takodjer obuce hrvatski dres iduci put.. Nece , karikiram ali to je neka smjernica....Kila mozga je i dalje.......tre wrote:Polako prika, mordor nije ni izbliza poraženabraham wrote:https://direktno.hr/kolumne/svjetsko-nogometno-prvenstvo-povijesni-je-dogadaj-i-zato-sto-je-zahvaljujuci-njemu-hrvatska-napokon-i-zauvijek-pobijedila-jugoslaviju-128745/
Ovo sad jeste pobjeda i narod je svoje rekao no kako su političari htjeli uskočiti u jureći vlak tako se i dio srba ukrcao na isti finalista svjetskog prvenstva, isti modus operandi kako su se komunjare ukrcale u olujni vlak ili onaj vlak predvođen FT za Vukovar. Nadam se da će se ovaj put kameleoni na vrijeme detektirati o stjerati u pizdu materinu mada sam skeptik s obzirom na dosadašnja iskustva
2014-04-14
Prije dvadeset i pet godina je dres sa kvadraticima bio ustashki, i ogromna vecina je bila , ono, ja sto ce susjedi reci, te to je primitivno i sll. Na samom pocetku skoro nitko nije htio igrati za repku. Da ne spominjem albanca koji je igrao i sl. Danas je dres normalan kao i engleski ili fransuki ali je znatno ljepsi i razlicit. Danas je ponos igrati i nitko ne odustaje.. Tako da.....
2014-04-14
Jugoslavi jesu popušili ali dok je mordor živ( beograd i srbija) izdajnici se neće predati i uvijek će se okretati prema kalemegdanuabraham wrote:Prika, nece se nista desiti za dan, dva ni tjedan. Dijete se stvara u utrobi devet mjeseci pa zubi, vrtic,..... Dvadesetak godina je otislo u kurac. Ode li jos pet, gotovo je.tre wrote:Čisto opreza radi, bojovnici su se povukli nakon veličanstvene pobjede a zastavu iz ruku su im uzeli razni macani milanovići puhovski pusići... i počei mahati sa njom kad su htjeli bacajući je u blato kad god su mogli.abraham wrote:Nisam ni sumnjao ali pomak je ucinjen. Mozda samo na razini simbola u prvom momentu. Mozda Puhovski (novisni analiticar) takodjer obuce hrvatski dres iduci put.. Nece , karikiram ali to je neka smjernica....Kila mozga je i dalje.......tre wrote:Polako prika, mordor nije ni izbliza poraženabraham wrote:https://direktno.hr/kolumne/svjetsko-nogometno-prvenstvo-povijesni-je-dogadaj-i-zato-sto-je-zahvaljujuci-njemu-hrvatska-napokon-i-zauvijek-pobijedila-jugoslaviju-128745/
U samoj Srbiji se moraju desiti promjene i to jako brzo,zbog njih samih. Nije da ja navijam ,naprotiv.tre wrote:Jugoslavi jesu popušili ali dok je mordor živ( beograd i srbija) izdajnici se neće predati i uvijek će se okretati prema kalemegdanuabraham wrote:Prika, nece se nista desiti za dan, dva ni tjedan. Dijete se stvara u utrobi devet mjeseci pa zubi, vrtic,..... Dvadesetak godina je otislo u kurac. Ode li jos pet, gotovo je.tre wrote:Čisto opreza radi, bojovnici su se povukli nakon veličanstvene pobjede a zastavu iz ruku su im uzeli razni macani milanovići puhovski pusići... i počei mahati sa njom kad su htjeli bacajući je u blato kad god su mogli.abraham wrote:Nisam ni sumnjao ali pomak je ucinjen. Mozda samo na razini simbola u prvom momentu. Mozda Puhovski (novisni analiticar) takodjer obuce hrvatski dres iduci put.. Nece , karikiram ali to je neka smjernica....Kila mozga je i dalje.......tre wrote:
Polako prika, mordor nije ni izbliza poražen
2014-04-14
meni draže kajine noge.tre wrote:Meni norka na avu neusporedivo jača nego kajine nogeveber wrote:sise, cure sise, guze, ajmo. ja bum frkal žarulje ak treba
norka
sori noorka
2014-12-30
Nisam ih đaba nazvao mordor, svako normalan odande bježi glavom bez obzira kakve informacije dobijam iz tog dijela svijetaabraham wrote:U samoj Srbiji se moraju desiti promjene i to jako brzo,zbog njih samih. Nije da ja navijam ,naprotiv.tre wrote:Jugoslavi jesu popušili ali dok je mordor živ( beograd i srbija) izdajnici se neće predati i uvijek će se okretati prema kalemegdanuabraham wrote:Prika, nece se nista desiti za dan, dva ni tjedan. Dijete se stvara u utrobi devet mjeseci pa zubi, vrtic,..... Dvadesetak godina je otislo u kurac. Ode li jos pet, gotovo je.tre wrote:Čisto opreza radi, bojovnici su se povukli nakon veličanstvene pobjede a zastavu iz ruku su im uzeli razni macani milanovići puhovski pusići... i počei mahati sa njom kad su htjeli bacajući je u blato kad god su mogli.abraham wrote:
Nisam ni sumnjao ali pomak je ucinjen. Mozda samo na razini simbola u prvom momentu. Mozda Puhovski (novisni analiticar) takodjer obuce hrvatski dres iduci put.. Nece , karikiram ali to je neka smjernica....Kila mozga je i dalje.......
Dražesno je nešto, realnost je sasvim druga priča. Norka pobjeđuje u svim segmentima :))))veber wrote:meni draže kajine noge.tre wrote:Meni norka na avu neusporedivo jača nego kajine nogeveber wrote:sise, cure sise, guze, ajmo. ja bum frkal žarulje ak treba
norka
sori noorka
a ti se popikavaš jer si umoran. ajd jedan dan da se nađemo kada bum do bivše.marcellus wrote:a juncker nije kroner nego ima išijas
2014-12-30
tre wrote:predak bošnjakaja wrote:Sore, ko je to?Sora wrote:
misliš na kostur naravno ...
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Page 11 of 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Similar topics
» IVICA ŠOLA Ikone ljevice tvrde: Antifašizam je novi opijum za narod
» Slovenija u 9 mjeseci Hrvatskoj vratila 6.487 ilegalnih migranata, a Hrvatska u BiH deportirala njih 402
» Grabar Kitarović: Prava bh.Hrvata ne spadaju u unutarnja pitanja BiH, Hrvatska smije štititi svoj narod
» HRVATSKI NAROD TRAŽI ODVAŽNOST I ODLUČNOST Ima li hrvatska politika hrabrosti iskoristiti priliku koju je otvorio Sejdo Komšić?
» Evo čime se bavi hrvatska policija pod vlašću HDZ-a dok droga i kriminal preuzimaju državu : Policija ispituje članove incijative "Narod odlučuje"
» Slovenija u 9 mjeseci Hrvatskoj vratila 6.487 ilegalnih migranata, a Hrvatska u BiH deportirala njih 402
» Grabar Kitarović: Prava bh.Hrvata ne spadaju u unutarnja pitanja BiH, Hrvatska smije štititi svoj narod
» HRVATSKI NAROD TRAŽI ODVAŽNOST I ODLUČNOST Ima li hrvatska politika hrabrosti iskoristiti priliku koju je otvorio Sejdo Komšić?
» Evo čime se bavi hrvatska policija pod vlašću HDZ-a dok droga i kriminal preuzimaju državu : Policija ispituje članove incijative "Narod odlučuje"
Page 11 of 12