"Opijum za narod ispario, Hrvatska se vratila na staro"
Page 2 of 12
Page 2 of 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Re: "Opijum za narod ispario, Hrvatska se vratila na staro"
Ajde, ajde , ne muci vašeg precednika slinavu guzicu svinjsku labrnju - MPT i dva stiha bez zvučnika.pizzon wrote:treba zabraniti nekontrolisane postupke sportista
u drzavnim uniformama, prevoznim sredstvima i sl.
postpuke i dovodjenje lica mimo zvanicnog protokola.
kao sto je to slucaj sa " glazbenikom "
dres, reperezentacije, to je drzavna uniformama.
On je i prije toga stišavao ton, stišavao komentatore i tražio ustase u 11 vatrenih.
Zašto? Zato sto je usrani ljubomorni bjednik i jadnik..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
musliu bi ipak trebao navijat za hrvate...
ali kad želi biti srbin ko crvenkasti hrvat, jebeni su to kompleksimarcellus wrote:musliu bi ipak trebao navijat za hrvate...
Jednom za svagda.kaja wrote:Ajde, ajde , ne muci vašeg precednika slinavu guzicu svinjsku labrnju - MPT i dva stiha bez zvučnika.pizzon wrote:treba zabraniti nekontrolisane postupke sportista
On je i prije toga stišavao ton, stišavao komentatore i tražio ustase u 11 vatrenih.
omni-
2014-04-12
pizzon wrote:treba zabraniti nekontrolisane postupke sportista
Pa dobro, majka mu stara, možete li nam reći šta nije u redu sa ustašovanjem?
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Treba sakrit Vukovar, Skabrnju, Plitvice, Pakrac, Dubrovnik........Eroo wrote:pizzon wrote:treba zabraniti nekontrolisane postupke sportista
omni-
2014-04-12
nije pizzonu za zamjerit, valja se pitat kome u Hrvatskoj smeta MPT i sve sto je Hrvatsko?
zasto se u svakom hrvatskom domoljublju odmah vidi ustastvo?
jebale vas ustase...pa poklalo ih '45...od onda ustasa nema. Ima jos ponesto Hrvata, a i oni vam smetaju.
zasto se u svakom hrvatskom domoljublju odmah vidi ustastvo?
jebale vas ustase...pa poklalo ih '45...od onda ustasa nema. Ima jos ponesto Hrvata, a i oni vam smetaju.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Pizzon ne kuži da uopće nije stvar u “ ustasovanju”.Eroo wrote:pizzon wrote:treba zabraniti nekontrolisane postupke sportista
Njihov ker, bradavičasta svinja Jupiter Bem zvani slina je iskompleksiran od Hrvata jer je dva puta pobjegao sa mjesta zločina pa im prodaje ustase kroz medije da napravi mržnju i od sebe turbo srbina
- ja nisam iznenađen i nikoga ne mrzim, osim Hrvata al mnogo volem da jedem hovna na lopatu i to svaki dan, i stisajte ton na tv jer hoću da si pojedem j... kad vidim da dobro igraju nogomet !
2015-08-15
Na faci mu vidis da je debil..omni wrote:Jednom za svagda.kaja wrote:Ajde, ajde , ne muci vašeg precednika slinavu guzicu svinjsku labrnju - MPT i dva stiha bez zvučnika.pizzon wrote:treba zabraniti nekontrolisane postupke sportista
2015-08-15
a koji nije bio od slobe na ovamo, jel ima tamo da nije debil???kaja wrote:Na faci mu vidis da je debil..omni wrote:Jednom za svagda.kaja wrote:Ajde, ajde , ne muci vašeg precednika slinavu guzicu svinjsku labrnju - MPT i dva stiha bez zvučnika.pizzon wrote:treba zabraniti nekontrolisane postupke sportista
Ima, onaj Đinđić nije bio al ga ubiju odmah , tadic isto, a od ove ratne garniture s koca i konopa svi..tre wrote:a koji nije bio od slobe na ovamo, jel ima tamo da nije debil???kaja wrote:Na faci mu vidis da je debil..omni wrote:Jednom za svagda.kaja wrote:Ajde, ajde , ne muci vašeg precednika slinavu guzicu svinjsku labrnju - MPT i dva stiha bez zvučnika.pizzon wrote:treba zabraniti nekontrolisane postupke sportista
2015-08-15
đinđić je bio premijer, o tadiću možeš malo ukucati da vidiš tko mu je ćaća i koje je dokumente predao hrvatskoj kada su ga yusipović i bre jaca dočekali na obalama dunava u vukovaru. Da skratim tamo svi pušu u isti rog jedino je makljaža ko je prvi duvač i ništa drugo.kaja wrote:Ima, onaj Đinđić nije bio al ga ubiju odmah , tadic isto, a od ove ratne garniture s koca i konopa svi..tre wrote:a koji nije bio od slobe na ovamo, jel ima tamo da nije debil???kaja wrote:Na faci mu vidis da je debil..omni wrote:Jednom za svagda.kaja wrote:
Ajde, ajde , ne muci vašeg precednika slinavu guzicu svinjsku labrnju - MPT i dva stiha bez zvučnika.
Evo jedan prigodni kad su se posvađali mađari, muž i žena
Muž: ti si meni deveta rupa na svirali!!!!
žena: a ti si meni deveti svirač na moja rupa!!
tre wrote:
đinđić je bio premijer
Đinđić nikada nije imao direktan izborni legitimitet za razliku od svih dosadašnjih predsjednika Srbije. Na mjesto premijera je došao sa pozicije neformalnog šefa Demokratske Opozicije Srbije koja je praktički kao svoj jedini cilj imala svrgavanje s vlasti Slobodana Miloševića i njegove SPS.
Dakle, Đinđić nije imao izvornu podršku srpskog biračkog tijela i njegov odlazak im u skladu sa poznatom poviješću nasilnih, a često i brutalnih prevrata u Srbiji očito i nije posebno teško pao.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:tre wrote:
đinđić je bio premijer
Đinđić nikada nije imao direktan izborni legitimitet za razliku od svih dosadašnjih predsjednika Srbije. Na mjesto premijera je došao sa pozicije neformalnog šefa Demokratske Opozicije Srbije koja je praktički kao svoj jedini cilj imala svrgavanje s vlasti Slobodana Miloševića i njegove SPS.
Dakle, Đinđić nije imao izvornu podršku srpskog biračkog tijela i njegov odlazak im u skladu sa poznatom poviješću nasilnih, a često i brutalnih prevrata u Srbiji očito i nije posebno teško pao.
Defenestracija vladara svakih 50tak godina...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
ovaj sendvičar stalno otvara neke teme vezane uz hrvatsku i recimo hrvatski uspjeh, a kako nema kičmu uspio si je od muke odgristi jaja...
2014-12-30
kaj sad .... opet ovaj pizzon jede govna? pa pustite govnoždera nek se prežderava govnima ... tko mu jebe mater. aj bok.
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Boško Banac Darda, Hrvatska (ugostitelj)
1 h ·
Poštovani svi koji ovo čitate,
Za sve napisano imam izvaju dotičnog u video zapisu kao dokaz mojih odgovora.
Evo danas su mi poslali objavu jednog ološa kojem smeta što smo ja, moj brat, i ostali srbi (kaže da je dobio DOJAVU da nas je bilo desetak) obukli dres fudbalske reprezentacije Hrvatske za vrijeme trajanja finalne utakmice, kao i one srbe što su išli u Zagreb da dočekaju Vatrene.
E pa ovako ja Boško Banac sam svim srcem navijao za Hrvatsku reprezentaciju (tačno je da sam nosio dres) jer su se ti dečki borili kao lavovi doslovno ostavljali na terenu srce i dušu i pokazali svima kako se bori za zemlju u kojoj i sam živim kao i ostali srbi koji su taj dan obukli dres i zajedno s našim jako dobrim prijateljima Hrvatima gledali utakmicu i navijali za sigurno najbolju reprezentaciju prvenstva. Taj moj postupak smatram sasvim normalnim i nakon toga nisam postao ni manji a ni veći Srbin al to je zasmetalo neke ološe koji su navodno dojavili onom ološu u srbiji kako se ja PONAŠAM, pa bi zamolio te dotične koji dojavljuju (kaze citiram "najviše mu smeta to što ga drugi zovu iz Darde i njemu dojavljuju, nemogu verovat"), kojima moj postupak smeta da mi se mogu obrati lično pa da mi kažu šta ih muči nemojte se bojat, a ja ću se sam javit tom smradu kojem to smeta da me upiše na taj spisak srba sa hrvatskim dresom pa da vidim sta će se desit možda se sprema neki linč ili neznam šta već.
Tom istom koji je to objavio da mu mi "IDEMO NA NERVE" nesmeta sto ja uplaćujem doprinose u državnu blagajnu iz koje On izvlači pare za socijalu i dječiji doplatak i nosi ih u srbiju (onda mu hrvatska valja) i čim tamo dođe ide u kladionicu da novac oplemeni :) s tim da ima lažnu boravišnu adresu u Dardi u koji ne živi. E to meni ide na nerve.
U tom zapisu stoji još da mu smeta što smo tu hrvati a u srbiji srbi. E ovako ja sam STALNO SRBIN, PRAVOSLAVAC VOLIM SVOJU CRKVU trudim se bit pošten, da volim svoje i poštujem tuđe da nekradem da nevaram i da sve steknem sa svojim poštenim radom (ovaj što objavljuje sve radi kontra) dalje se navodi da u srbiji dižem tri prsta, ja i moji prijatelji Hrvati koji uvijek budu u većini kad idemo na Zvezdine utakmice i tamo svi do jednoga obučemo Zvezdina obilježja i svi ko jedan aplauzima i kulturnim navijanjem bodrimo tim Zvezde, bez uvreda, bez spominjanja ustaša, majki, familije, bez dizanja tri prsta.... tj navijamo ZA a ne Protiv nekoga. Ti moji prijatalji Hrvati koje volim i koji su mi najbolji prijatelji nisu postali MANJE HRVATI NI VIŠE HRVATI tim činom.
Dalje se spominje Srpska zastava, JA nosim Srpsku zastavu na sve mečeve Novaka Đokovića (nikad nisam maho s istom po srbiji) za kojega zdušno navijam i u dobru i u zlu za razliku od 90% Srba. Zadnji događaj je bio ATP u Rimu na kojem sam zastavom maho dok mi ruke nisu otpale :) i ponosim se time jer je to bila JEDINA zastava na meču i sigurno ta podrška nakon puno poraza, pada i trenutka u kojem svi dižu ruke od vas puno znači, samnom su opet bili moji prijatelji Hrvati koji su također bodrili Noleta. Ako ja mašem Srpskom zastavom ne znači da mrzim Hrvate, da obavezno moram spominjat ustaše i tome slično, zastavom navijam jer to smatram prikladnim navijačkim rekvizitom za takve mečeve, pogotovo sto su svi u tim najgorim trenucima njegove karijere svi pljuvali pa Noletu i okrenuli mu leđa zbog stalnih poraza a sad ti isti se ponovo kunu u Đokovića i dižu ga u nebesa. Netreba on podršku kad osvaja GS-ove već kad je teško.
Kaže dalje da mi ja i moj brat moramo odredit stranu, KOJU STRANU OLOŠU JEDAN pa neću se ja tebi pravdat na kojoj sam ja strani ja sam na STRANI POŠTENIH LJUDI I PRAVIH PRIJATELJA bili oni Srbi ili Hrvati, a te Hrvate koje imam nebi dao nizašta na svijetu. Zamislite Njega treba pitat za koga ću ja navijat I NA KOJOJ ĆU STRANI BIT.
Dalje kaže da smo mi rod na to ću samo reć jadan je onaj kojem ti pripadaš!
Tu izjavu su lajkali, osoba koja je primala Hrvatsku stipendiju, zatim osobe koje dobijaju Hrvatske poticaje i čiji roditelji rade u državnim ustanovama
Da zaključimo ovo MI ĆEMO SE I DALJE DRUŽIT SVI ZAJEDNO, POMAGAT JEDNI DRUGIMA, ROŠTILJAT, PEĆ PRASCE, KUHAT, NAVIJAT ZA KOGA HOĆEMO IĆI NA MARAKANU, GLEDAT VATRENE, IĆI NA ATP MEČEVE MAHAT ZASTAVOM I U TOM NAS NEĆE SPRIJEČIT NI JEDAN OLOŠ, BITANGA, SMRAD, PROPALICA, KLOŠAR, i opet kad se okupimo obući ću Hrvatski dres kao sto i moji prijatelji oblače dresove tima ili ljudi za koje ja navijam :)
1 h ·
Poštovani svi koji ovo čitate,
Za sve napisano imam izvaju dotičnog u video zapisu kao dokaz mojih odgovora.
Evo danas su mi poslali objavu jednog ološa kojem smeta što smo ja, moj brat, i ostali srbi (kaže da je dobio DOJAVU da nas je bilo desetak) obukli dres fudbalske reprezentacije Hrvatske za vrijeme trajanja finalne utakmice, kao i one srbe što su išli u Zagreb da dočekaju Vatrene.
E pa ovako ja Boško Banac sam svim srcem navijao za Hrvatsku reprezentaciju (tačno je da sam nosio dres) jer su se ti dečki borili kao lavovi doslovno ostavljali na terenu srce i dušu i pokazali svima kako se bori za zemlju u kojoj i sam živim kao i ostali srbi koji su taj dan obukli dres i zajedno s našim jako dobrim prijateljima Hrvatima gledali utakmicu i navijali za sigurno najbolju reprezentaciju prvenstva. Taj moj postupak smatram sasvim normalnim i nakon toga nisam postao ni manji a ni veći Srbin al to je zasmetalo neke ološe koji su navodno dojavili onom ološu u srbiji kako se ja PONAŠAM, pa bi zamolio te dotične koji dojavljuju (kaze citiram "najviše mu smeta to što ga drugi zovu iz Darde i njemu dojavljuju, nemogu verovat"), kojima moj postupak smeta da mi se mogu obrati lično pa da mi kažu šta ih muči nemojte se bojat, a ja ću se sam javit tom smradu kojem to smeta da me upiše na taj spisak srba sa hrvatskim dresom pa da vidim sta će se desit možda se sprema neki linč ili neznam šta već.
Tom istom koji je to objavio da mu mi "IDEMO NA NERVE" nesmeta sto ja uplaćujem doprinose u državnu blagajnu iz koje On izvlači pare za socijalu i dječiji doplatak i nosi ih u srbiju (onda mu hrvatska valja) i čim tamo dođe ide u kladionicu da novac oplemeni :) s tim da ima lažnu boravišnu adresu u Dardi u koji ne živi. E to meni ide na nerve.
U tom zapisu stoji još da mu smeta što smo tu hrvati a u srbiji srbi. E ovako ja sam STALNO SRBIN, PRAVOSLAVAC VOLIM SVOJU CRKVU trudim se bit pošten, da volim svoje i poštujem tuđe da nekradem da nevaram i da sve steknem sa svojim poštenim radom (ovaj što objavljuje sve radi kontra) dalje se navodi da u srbiji dižem tri prsta, ja i moji prijatelji Hrvati koji uvijek budu u većini kad idemo na Zvezdine utakmice i tamo svi do jednoga obučemo Zvezdina obilježja i svi ko jedan aplauzima i kulturnim navijanjem bodrimo tim Zvezde, bez uvreda, bez spominjanja ustaša, majki, familije, bez dizanja tri prsta.... tj navijamo ZA a ne Protiv nekoga. Ti moji prijatalji Hrvati koje volim i koji su mi najbolji prijatelji nisu postali MANJE HRVATI NI VIŠE HRVATI tim činom.
Dalje se spominje Srpska zastava, JA nosim Srpsku zastavu na sve mečeve Novaka Đokovića (nikad nisam maho s istom po srbiji) za kojega zdušno navijam i u dobru i u zlu za razliku od 90% Srba. Zadnji događaj je bio ATP u Rimu na kojem sam zastavom maho dok mi ruke nisu otpale :) i ponosim se time jer je to bila JEDINA zastava na meču i sigurno ta podrška nakon puno poraza, pada i trenutka u kojem svi dižu ruke od vas puno znači, samnom su opet bili moji prijatelji Hrvati koji su također bodrili Noleta. Ako ja mašem Srpskom zastavom ne znači da mrzim Hrvate, da obavezno moram spominjat ustaše i tome slično, zastavom navijam jer to smatram prikladnim navijačkim rekvizitom za takve mečeve, pogotovo sto su svi u tim najgorim trenucima njegove karijere svi pljuvali pa Noletu i okrenuli mu leđa zbog stalnih poraza a sad ti isti se ponovo kunu u Đokovića i dižu ga u nebesa. Netreba on podršku kad osvaja GS-ove već kad je teško.
Kaže dalje da mi ja i moj brat moramo odredit stranu, KOJU STRANU OLOŠU JEDAN pa neću se ja tebi pravdat na kojoj sam ja strani ja sam na STRANI POŠTENIH LJUDI I PRAVIH PRIJATELJA bili oni Srbi ili Hrvati, a te Hrvate koje imam nebi dao nizašta na svijetu. Zamislite Njega treba pitat za koga ću ja navijat I NA KOJOJ ĆU STRANI BIT.
Dalje kaže da smo mi rod na to ću samo reć jadan je onaj kojem ti pripadaš!
Tu izjavu su lajkali, osoba koja je primala Hrvatsku stipendiju, zatim osobe koje dobijaju Hrvatske poticaje i čiji roditelji rade u državnim ustanovama
Da zaključimo ovo MI ĆEMO SE I DALJE DRUŽIT SVI ZAJEDNO, POMAGAT JEDNI DRUGIMA, ROŠTILJAT, PEĆ PRASCE, KUHAT, NAVIJAT ZA KOGA HOĆEMO IĆI NA MARAKANU, GLEDAT VATRENE, IĆI NA ATP MEČEVE MAHAT ZASTAVOM I U TOM NAS NEĆE SPRIJEČIT NI JEDAN OLOŠ, BITANGA, SMRAD, PROPALICA, KLOŠAR, i opet kad se okupimo obući ću Hrvatski dres kao sto i moji prijatelji oblače dresove tima ili ljudi za koje ja navijam :)
Guest- Guest
Kavran wrote:kaj sad .... opet ovaj pizzon jede govna? pa pustite govnoždera nek se prežderava govnima ... tko mu jebe mater. aj bok.
jebi se red je da mu ispuniš muzičku želju prije neg ode... kad već plenki nije vatrenima.
evo ja ću
a evo mu jedna da vidi gdje su sve ustaše
2014-12-30
moj Ivane, pobratime mio...odma se vidi da je ustaška.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
moj doprinos pizzonovim zeljama...
Page 2 of 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Similar topics
» IVICA ŠOLA Ikone ljevice tvrde: Antifašizam je novi opijum za narod
» Slovenija u 9 mjeseci Hrvatskoj vratila 6.487 ilegalnih migranata, a Hrvatska u BiH deportirala njih 402
» Grabar Kitarović: Prava bh.Hrvata ne spadaju u unutarnja pitanja BiH, Hrvatska smije štititi svoj narod
» HRVATSKI NAROD TRAŽI ODVAŽNOST I ODLUČNOST Ima li hrvatska politika hrabrosti iskoristiti priliku koju je otvorio Sejdo Komšić?
» Evo čime se bavi hrvatska policija pod vlašću HDZ-a dok droga i kriminal preuzimaju državu : Policija ispituje članove incijative "Narod odlučuje"
» Slovenija u 9 mjeseci Hrvatskoj vratila 6.487 ilegalnih migranata, a Hrvatska u BiH deportirala njih 402
» Grabar Kitarović: Prava bh.Hrvata ne spadaju u unutarnja pitanja BiH, Hrvatska smije štititi svoj narod
» HRVATSKI NAROD TRAŽI ODVAŽNOST I ODLUČNOST Ima li hrvatska politika hrabrosti iskoristiti priliku koju je otvorio Sejdo Komšić?
» Evo čime se bavi hrvatska policija pod vlašću HDZ-a dok droga i kriminal preuzimaju državu : Policija ispituje članove incijative "Narod odlučuje"
Page 2 of 12