"Opijum za narod ispario, Hrvatska se vratila na staro"
Page 10 of 12
Page 10 of 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Re: "Opijum za narod ispario, Hrvatska se vratila na staro"
to je pozitivnokaja wrote:Ne nosim ga po vrućini
veber- Posts : 53509
2014-12-30
nema veze, ne sekiraj se, danas je moderno izgledat tak da nitko ne kuzi jesi musko ili zensko...jebes vatukaja wrote:Ne nosim ga po vrućiniNoor wrote:opala ti vata iz grudnjaka kolko se kreveljis....ahahakaja wrote:A jel možes citati?Noor wrote:otkrila sta? da si dupeglavka? prodala veru za veceru?kaja wrote:
joj evo je, otkrila je sad, sranje..
Sad ce ona to učiti i daviti nas s tim i svađati se sa Srbima jer misli da to tako mora
Znala sam da ne smijem otkrivati tajne...
pa to odavno znam...
aj, sevaj sad dosado...putujem iz davosa, nemrem puno pisat
OVU SLUŠAJU JUGOSLAVENI!
Pa gdje joj otkri .. pas mater.. brzi prsti od pameti
Al vatu ti mogu dati uvijek, da staviš u cipele pod petu :)
bolje si ju nabij u zube da zacepis labrnju
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ma necu joj vise otkrivati naše narodne običaje s MPT jer puno glumata kasnije.veber wrote:toooo, ajmo ženske.
Nek stavi punđu i štikle s potpeticom i sluša Majko kraljice Hrvata. Umjesto Đurđevdana. :)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
toooo, baš vas je milo za čitat.
2014-12-30
ma ti si glupa, pijana, psihoticna i frustrirana ustajala kobiletina...zeljna paznje, makar forumskekaja wrote:E a sad bez zeze, ja sam agent i sorosevka...
aj odjebi debilcino kretenska
kaj nije rajska djeva kraljica rvata?kaja wrote:Ma necu joj vise otkrivati naše narodne običaje s MPT jer puno glumata kasnije.veber wrote:toooo, ajmo ženske.
Nek stavi punđu i štikle s potpeticom i sluša Majko kraljice Hrvata. Umjesto Đurđevdana. :)
2014-12-30
reci joj, reci.Noor wrote:ma ti si glupa, pijana, psihoticna i frustrirana ustajala kobiletina...zeljna paznje, makar forumskekaja wrote:E a sad bez zeze, ja sam agent i sorosevka...
2014-12-30
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Boli te k.. sta je modernoNoor wrote:nema veze, ne sekiraj se, danas je moderno izgledat tak da nitko ne kuzi jesi musko ili zensko...jebes vatukaja wrote:Ne nosim ga po vrućiniNoor wrote:opala ti vata iz grudnjaka kolko se kreveljis....ahahakaja wrote:A jel možes citati?Noor wrote:
otkrila sta? da si dupeglavka? prodala veru za veceru?
pa to odavno znam...
aj, sevaj sad dosado...putujem iz davosa, nemrem puno pisat
OVU SLUŠAJU JUGOSLAVENI!
Pa gdje joj otkri .. pas mater.. brzi prsti od pameti
Al vatu ti mogu dati uvijek, da staviš u cipele pod petu :)
bolje si ju nabij u zube da zacepis labrnju
Njeguj i dalje stil Zdenka Kovačićek
:)
2015-08-15
Sore, ko je to?Sora wrote:
2015-08-15
:)Noor wrote:ma ti si glupa, pijana, psihoticna i frustrirana ustajala kobiletina...zeljna paznje, makar forumskekaja wrote:E a sad bez zeze, ja sam agent i sorosevka...
Sta li ju je tako raspizdilo, bice da sam kao i obicno... pogodila u centar .
2015-08-15
došla i sora, sada ćete valjda proširiti i na partizane, ustaše i četnike...
2014-12-30
E too, ove crkvene mi lošije idu . Al tu je joker zovi.veber wrote:kaj nije rajska djeva kraljica rvata?kaja wrote:Ma necu joj vise otkrivati naše narodne običaje s MPT jer puno glumata kasnije.veber wrote:toooo, ajmo ženske.
2015-08-15
Ljubavnik, još od prije nego što je iz šume izašla.kaja wrote:Sore, ko je to?Sora wrote:
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Ajme sad ces platiti ...Eroo wrote:Ljubavnik, još od prije nego što je iz šume izašla.kaja wrote:Sore, ko je to?Sora wrote:
2015-08-15
ja bum ti milozvučnim glasićem popeval;kaja wrote:E too, ove crkvene mi lošije idu . Al tu je joker zovi.veber wrote:kaj nije rajska djeva kraljica rvata?kaja wrote:Ma necu joj vise otkrivati naše narodne običaje s MPT jer puno glumata kasnije.veber wrote:toooo, ajmo ženske.
popevke sam skladal i rojžice brallllll
(vukovi su zgibali u planine)
2014-12-30
Nemoj samo gajbe bacat..veber wrote:ja bum ti milozvučnim glasićem popeval;kaja wrote:E too, ove crkvene mi lošije idu . Al tu je joker zovi.veber wrote:kaj nije rajska djeva kraljica rvata?kaja wrote:Ma necu joj vise otkrivati naše narodne običaje s MPT jer puno glumata kasnije.veber wrote:toooo, ajmo ženske.
2015-08-15
veber-
2014-12-30
Jer sto da se bacaju kad moze noor stati na njih i praviti se da ima 1,60...
Jao, jao, odoh
Jao, jao, odoh
2015-08-15
kaj ti je? pod kaucijom su.kaja wrote:Nemoj samo gajbe bacat..veber wrote:ja bum ti milozvučnim glasićem popeval;kaja wrote:E too, ove crkvene mi lošije idu . Al tu je joker zovi.veber wrote:kaj nije rajska djeva kraljica rvata?kaja wrote:
Ma necu joj vise otkrivati naše narodne običaje s MPT jer puno glumata kasnije.
ali si me podsjetila za jednu novu godinu u planinarskom domu.
jutro daleko odmaklo nas 5-6 sjedi u vuglu, bacamo klade u kamin, a frend pleše sa ženskom, koju je tu noć upoznao, a mi kako popijemo suknemo bocu prema njima u kontra vuglec. muzike nema. samo u njihovim glavama i jebe im se kaj mi hitamo boce oko njih. 48h smo bili budni, a treći dan kada smo čistili, opet suknuli u vuglec bocu.
2014-12-30
ti obicno ispadas suplja i sizofrenicna, tako i ovaj putkaja wrote::)Noor wrote:ma ti si glupa, pijana, psihoticna i frustrirana ustajala kobiletina...zeljna paznje, makar forumskekaja wrote:E a sad bez zeze, ja sam agent i sorosevka...
Sta li ju je tako raspizdilo, bice da sam kao i obicno... pogodila u centar .
a, da.....veceras uz sve to i užasno bazdiš na cugu
Page 10 of 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Similar topics
» IVICA ŠOLA Ikone ljevice tvrde: Antifašizam je novi opijum za narod
» Slovenija u 9 mjeseci Hrvatskoj vratila 6.487 ilegalnih migranata, a Hrvatska u BiH deportirala njih 402
» Grabar Kitarović: Prava bh.Hrvata ne spadaju u unutarnja pitanja BiH, Hrvatska smije štititi svoj narod
» HRVATSKI NAROD TRAŽI ODVAŽNOST I ODLUČNOST Ima li hrvatska politika hrabrosti iskoristiti priliku koju je otvorio Sejdo Komšić?
» Evo čime se bavi hrvatska policija pod vlašću HDZ-a dok droga i kriminal preuzimaju državu : Policija ispituje članove incijative "Narod odlučuje"
» Slovenija u 9 mjeseci Hrvatskoj vratila 6.487 ilegalnih migranata, a Hrvatska u BiH deportirala njih 402
» Grabar Kitarović: Prava bh.Hrvata ne spadaju u unutarnja pitanja BiH, Hrvatska smije štititi svoj narod
» HRVATSKI NAROD TRAŽI ODVAŽNOST I ODLUČNOST Ima li hrvatska politika hrabrosti iskoristiti priliku koju je otvorio Sejdo Komšić?
» Evo čime se bavi hrvatska policija pod vlašću HDZ-a dok droga i kriminal preuzimaju državu : Policija ispituje članove incijative "Narod odlučuje"
Page 10 of 12