"Opijum za narod ispario, Hrvatska se vratila na staro"
Page 9 of 12
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Re: "Opijum za narod ispario, Hrvatska se vratila na staro"
veber wrote:ma jebem li im mater šumsko-banditsku
to mi je jedina pjesma od thompsona koja mi se sviđa
Jesi li čuo da je i Slavko Banjac izdao novi album?
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
veber wrote:ma jebem li im mater šumsko-banditsku
... a lepo sam ti rekel ne se šopati sa špek filekima .... nije to baš tak laka prehrana.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
crvenkasti wrote:veber wrote:ma jebem li im mater šumsko-banditsku
Jesi li čuo da je i Slavko Banjac izdao novi album?
tebi je bolje čkomiti .... ak' si srbin danas ... već sam zaboravil kak se šaltaš. četvrtak ....??
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Ja ne volim Thompsona što je ustaša, nego jer lijepo pjeva.
crvenkasti-
2014-04-17
Ko slavuj..a ti ne laži da ga volišcrvenkasti wrote:Ja ne volim Thompsona što je ustaša, nego jer lijepo pjeva.
Mi Hrvati imamo jedan mali test na veselicama , tko na - Grrkinjooo znaj, svemuuu je kraj , zbogom i vise se ne vraaacaj !
ne stisne šaku, zaurla stihove i baci ruku u zrak ko Milo Hrnic mi odmah znamo da je taj jugoslaven, cetnik , sorosevac i ne voli reprezentaciju i hrvatsku !
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Evo vam.. patite sorosevci
2015-08-15
znači ja sam jugoslaven, četnik, soroševav i narod.hrkaja wrote:Ko slavuj..a ti ne laži da ga volišcrvenkasti wrote:Ja ne volim Thompsona što je ustaša, nego jer lijepo pjeva.
Mi Hrvati imamo jedan mali test na veselicama , tko na - Grrkinjooo znaj, svemuuu je kraj , zbogom i vise se ne vraaacaj !
ne stisne šaku, zaurla stihove i baci ruku u zrak ko Milo Hrnic mi odmah znamo da je taj jugoslaven, cetnik , sorosevac i ne voli reprezentaciju i hrvatsku !
2014-12-30
Aha.veber wrote:znači ja sam jugoslaven, četnik, soroševav i narod.hrkaja wrote:Ko slavuj..a ti ne laži da ga volišcrvenkasti wrote:Ja ne volim Thompsona što je ustaša, nego jer lijepo pjeva.
:)
2015-08-15
E a sad bez zeze, ja sam agent i sorosevka al jače je od mene dignem ruku uvijek , ova mi vrh .
I nemojte pokazati noor jer ce ona skuzit pa ce kao svaki poturica daviti s tim svaki dan..
I nemojte pokazati noor jer ce ona skuzit pa ce kao svaki poturica daviti s tim svaki dan..
2015-08-15
prdezu, idi smrdit na splavove i tamo pustaj rosu i grkinju, ako si faca, a ne da tamo zarulje frces po stolovima kad puste seku aleksic i daru bubamaru :)
sise, cure sise, guze, ajmo. ja bum frkal žarulje ak treba
2014-12-30
joj evo je, otkrila je sad, sranje..Noor wrote:prdezu, idi smrdit na splavove i tamo pustaj rosu i grkinju, ako si faca, a ne da tamo zarulje frces po stolovima kad puste seku aleksic i daru bubamaru
Sad ce ona to učiti i daviti nas s tim i svađati se sa Srbima jer misli da to tako mora
Znala sam da ne smijem otkrivati tajne...
2015-08-15
Noor ne volimo ovu, šalila sam se.. ovu slušaju Jugoslaveni
2015-08-15
a da se sretnete in vivo, popile bi kavu i istračale nas uzduž i poprek
2014-12-30
otkrila sta? da si dupeglavka? prodala veru za veceru?kaja wrote:joj evo je, otkrila je sad, sranje..Noor wrote:prdezu, idi smrdit na splavove i tamo pustaj rosu i grkinju, ako si faca, a ne da tamo zarulje frces po stolovima kad puste seku aleksic i daru bubamaru
Sad ce ona to učiti i daviti nas s tim i svađati se sa Srbima jer misli da to tako mora
pa to odavno znam...
aj, sevaj sad dosado...putujem iz davosa, nemrem puno pisat
A jel možes citati?Noor wrote:otkrila sta? da si dupeglavka? prodala veru za veceru?kaja wrote:joj evo je, otkrila je sad, sranje..Noor wrote:prdezu, idi smrdit na splavove i tamo pustaj rosu i grkinju, ako si faca, a ne da tamo zarulje frces po stolovima kad puste seku aleksic i daru bubamaru
pa to odavno znam...
OVU SLUŠAJU JUGOSLAVENI!
Pa gdje joj otkri .. pas mater.. brzi prsti od pameti
2015-08-15
vi? a u pm...pa koga ovdje briga sta vi šajkače volite ....mica trofrtaljka, to je tvoj nivokaja wrote:Noor ne volimo ovu, šalila sam se.. ovu slušaju Jugoslaveni
opala ti vata iz grudnjaka kolko se kreveljis....ahahakaja wrote:A jel možes citati?Noor wrote:otkrila sta? da si dupeglavka? prodala veru za veceru?kaja wrote:joj evo je, otkrila je sad, sranje..Noor wrote:prdezu, idi smrdit na splavove i tamo pustaj rosu i grkinju, ako si faca, a ne da tamo zarulje frces po stolovima kad puste seku aleksic i daru bubamaru
pa to odavno znam...
OVU SLUŠAJU JUGOSLAVENI!
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ne nosim ga po vrućiniNoor wrote:opala ti vata iz grudnjaka kolko se kreveljis....ahahakaja wrote:A jel možes citati?Noor wrote:otkrila sta? da si dupeglavka? prodala veru za veceru?kaja wrote:joj evo je, otkrila je sad, sranje..Noor wrote:prdezu, idi smrdit na splavove i tamo pustaj rosu i grkinju, ako si faca, a ne da tamo zarulje frces po stolovima kad puste seku aleksic i daru bubamaru
pa to odavno znam...
OVU SLUŠAJU JUGOSLAVENI!
Al vatu ti mogu dati uvijek, da staviš u cipele pod petu :)
2015-08-15
veber-
2014-12-30
to je pozitivnokaja wrote:Ne nosim ga po vrućini
2014-12-30
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» IVICA ŠOLA Ikone ljevice tvrde: Antifašizam je novi opijum za narod
» Slovenija u 9 mjeseci Hrvatskoj vratila 6.487 ilegalnih migranata, a Hrvatska u BiH deportirala njih 402
» Grabar Kitarović: Prava bh.Hrvata ne spadaju u unutarnja pitanja BiH, Hrvatska smije štititi svoj narod
» HRVATSKI NAROD TRAŽI ODVAŽNOST I ODLUČNOST Ima li hrvatska politika hrabrosti iskoristiti priliku koju je otvorio Sejdo Komšić?
» Evo čime se bavi hrvatska policija pod vlašću HDZ-a dok droga i kriminal preuzimaju državu : Policija ispituje članove incijative "Narod odlučuje"
» Slovenija u 9 mjeseci Hrvatskoj vratila 6.487 ilegalnih migranata, a Hrvatska u BiH deportirala njih 402
» Grabar Kitarović: Prava bh.Hrvata ne spadaju u unutarnja pitanja BiH, Hrvatska smije štititi svoj narod
» HRVATSKI NAROD TRAŽI ODVAŽNOST I ODLUČNOST Ima li hrvatska politika hrabrosti iskoristiti priliku koju je otvorio Sejdo Komšić?
» Evo čime se bavi hrvatska policija pod vlašću HDZ-a dok droga i kriminal preuzimaju državu : Policija ispituje članove incijative "Narod odlučuje"
Page 9 of 12