"Opijum za narod ispario, Hrvatska se vratila na staro"
Page 8 of 12
Page 8 of 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Re: "Opijum za narod ispario, Hrvatska se vratila na staro"
zalosna vijest kod mene...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
..crkla mi perilica suđakic wrote:
?
2015-09-08
jebiga..i je zalosna vijest sad morajm prati suđe na ruke dok ne kupimo novu..a nisam godinama..kic wrote:
aj budalo :D
2015-09-08
Idiote glupavi da glupaviji ne moižeš bitipizzon wrote:Speare Shaker wrote:pizzon wrote:slavite i vi, dajte sansu da se i drugi pridruze vasem slavlju
Pa slobodno vi slavite naše uspjehe, ali u svom dvorištu i na način kako to vi hoćete. Mi ćemo ih slaviti onako kako mi hoćemo.
moze i to
ali bez slavlja koje afirmise pogrom nad srbima
Mile Martić: "Počinje Oluja, a ja spavam u gaćama" | Express.hr
onda sam dao naredbu da se civili povuku jer mi je pred očima bila slika Zapadne Slavonije. Knin je bio neprekidno bombardiran. Nije moglo proći ni pola minuta, a da negdje ne eksplodira granata. Želio sam da civili napuste grad.
Evo ti majmune nedojebani, Ne razumijm zašto te kic trpi sa svim tim govnima koje svakodnevno istresaš ovdje na forumu
Evo još dvioje situacije ali kad bi bio imalo ok i pametan da barem poslušaš svoje srblje pička ti materina tulava.
Evo pička ti materina bolesna koj te okotila tako retardiranog i lažljivog da ti pička materina
svojom kuknjavom sramotiš sve poštene papučare...vuksadinare wrote:jebiga..i je zalosna vijest sad morajm prati suđe na ruke dok ne kupimo novu..a nisam godinama..kic wrote:
šuti i peri...
T.- Posts : 17558
2014-04-14
U sriduNoor wrote:samo nek oni gledaju peder parade, mi cemo slusat tompsonapizzon wrote:tom vas U glazbeniku gostoprimstvo uskarcuju mnoge Z. zemlje
a vi se cudite o cemu se radi, sta nam smeta.
tre pitao bitenesto..vjerujes li da su komsije navijale za nas?....kao grickali nokte zbog nas kako pise na portalu 'blic' a sad im krivo zbog tomsona...ja mislim da ga opako seru i seru...ako navijas navijas boli te briga za ovog i onog..po mom misljenju to je bio pokusaj svercanja uz finaliste svjestkog prvenstva ali jbg cud je cud ne traje to dugo..
2015-09-08
vuksadinare wrote:jebiga..i je zalosna vijest sad morajm prati suđe na ruke dok ne kupimo novu..a nisam godinama..kic wrote:
Pa jel imaš ženu?
crvenkasti-
2014-04-17
prije svjetskog prvenstva u srbiji je bila anketa i među poznatim osobama i među obicnim ljudima gdje je iza srbije kao prve...gotovo 100% među prvih par reprezentacija nije bilo hrvatske...tako da mi ovo sve tako kod njih tesko preseravanje...sad kao oni navijali a eto razocarani zbog tompsona..
2015-09-08
20% vuče, već dugo o tome pišem, 20 % srba je normalno, ostalo je sve goli četnik do početnika. Vidio od miloševića na opvamo da je sve goli četnik na vlasti,, sve se mjenja ali četnici u raznim varijantama opstaju u srbiji uvijek i zauvijek jer su srbende nevjerojatno glup i iskompleksiran narodvuksadinare wrote:tre pitao bitenesto..vjerujes li da su komsije navijale za nas?....kao grickali nokte zbog nas kako pise na portalu 'blic' a sad im krivo zbog tomsona...ja mislim da ga opako seru i seru...ako navijas navijas boli te briga za ovog i onog..po mom misljenju to je bio pokusaj svercanja uz finaliste svjestkog prvenstva ali jbg cud je cud ne traje to dugo..
kakve veze ima to..zena radi suprotnu smjenu pa necu brdo neopranog suđa ostaviti iza sebe pola dana...a jos imam klincecrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:jebiga..i je zalosna vijest sad morajm prati suđe na ruke dok ne kupimo novu..a nisam godinama..kic wrote:
Pa jel imaš ženu?
2015-09-08
puno si i rekao..20%...dovoljno mi ej bilo vidjeti zapjenjenog trifunovica i karleusu koji se kao smatraju pod 'normalne' i 'tolerantne'...ispali po vokabularu rijeci gori i od seselja...to se sve htjelo prikrpati nasima..da budu viđeni..ali modric i kompanija nisu blesavi zanju oni tko su oni....karleusa bez srama jucer pjevala u makarskoj...valjda ocekivala da ce modric i ekipa pohrliti...toliko koliko nasi nogometasi slusaju cajke...90% njih slusa nase pjevace i grupe...prljavce,tompsona,bulica,olivera..tre wrote:20% vuče, već dugo o tome pišem, 20 % srba je normalno, ostalo je sve goli četnik do početnika. Vidio od miloševića na opvamo da je sve goli četnik na vlasti,, sve se mjenja ali četnici u raznim varijantama opstaju u srbiji uvijek i zauvijek jer su srbende nevjerojatno glup i iskompleksiran narodvuksadinare wrote:tre pitao bitenesto..vjerujes li da su komsije navijale za nas?....kao grickali nokte zbog nas kako pise na portalu 'blic' a sad im krivo zbog tomsona...ja mislim da ga opako seru i seru...ako navijas navijas boli te briga za ovog i onog..po mom misljenju to je bio pokusaj svercanja uz finaliste svjestkog prvenstva ali jbg cud je cud ne traje to dugo..
2015-09-08
e pizzon ....pozzzzzzzz!
https://g.redditmedia.com/6JoFspbKbhCtUSuTAjBoBb8MRZyc9kbKXvNEm2yABE4.gif?fm=mp4&mp4-fragmented=false&s=430d2b0083ac48a2ee06df3d6ddf10b1
https://g.redditmedia.com/6JoFspbKbhCtUSuTAjBoBb8MRZyc9kbKXvNEm2yABE4.gif?fm=mp4&mp4-fragmented=false&s=430d2b0083ac48a2ee06df3d6ddf10b1
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
veber-
2014-12-30
veber wrote:za pižona i soru
e ovo bumo još jedanput poslušali .... paše uz pivicu.
2017-10-12
ustaša na ustaši, a ustaše svi
uopće ne slušam thompsona, ali neka si jebu mater srpsko-balijsku
2014-12-30
veber wrote:ustaša na ustaši, a ustše svi
isusek .... pa ti si šovinist, homofob i ksenofob .... i fašist!
2017-10-12
ma jebem li im mater šumsko-banditsku
to mi je jedina pjesma od thompsona koja mi se sviđa
2014-12-30
veber wrote:ma jebem li im mater šumsko-banditsku
Jesi li čuo da je i Slavko Banjac izdao novi album?
crvenkasti-
2014-04-17
Page 8 of 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» IVICA ŠOLA Ikone ljevice tvrde: Antifašizam je novi opijum za narod
» Slovenija u 9 mjeseci Hrvatskoj vratila 6.487 ilegalnih migranata, a Hrvatska u BiH deportirala njih 402
» Grabar Kitarović: Prava bh.Hrvata ne spadaju u unutarnja pitanja BiH, Hrvatska smije štititi svoj narod
» HRVATSKI NAROD TRAŽI ODVAŽNOST I ODLUČNOST Ima li hrvatska politika hrabrosti iskoristiti priliku koju je otvorio Sejdo Komšić?
» Evo čime se bavi hrvatska policija pod vlašću HDZ-a dok droga i kriminal preuzimaju državu : Policija ispituje članove incijative "Narod odlučuje"
» Slovenija u 9 mjeseci Hrvatskoj vratila 6.487 ilegalnih migranata, a Hrvatska u BiH deportirala njih 402
» Grabar Kitarović: Prava bh.Hrvata ne spadaju u unutarnja pitanja BiH, Hrvatska smije štititi svoj narod
» HRVATSKI NAROD TRAŽI ODVAŽNOST I ODLUČNOST Ima li hrvatska politika hrabrosti iskoristiti priliku koju je otvorio Sejdo Komšić?
» Evo čime se bavi hrvatska policija pod vlašću HDZ-a dok droga i kriminal preuzimaju državu : Policija ispituje članove incijative "Narod odlučuje"
Page 8 of 12