Doček pobjednika
Page 4 of 9
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Doček pobjednika
debotoijusto wrote:Novinar AFP-a Peter Murphy na Twitteru je objavio fotografiju Thompsona s Modrićem i Rakitićem.U AUTOBUSU koji igrače vodi prema zagrebačkom Trgu bana Jelačića nalazi se i Marko Perković Thompson. Drugih pjevača nema, a nije zasad poznato zbog čega se Thompson baš od svih ukrcao u autobus.
Nakon ulaska Thompson se rukovao s igračima i s izbornikom Zlatkom Dalićem, a netko od igrača pozdravio ga je riječima "geni kameni".
Ivan Rakitić na svom je Instagramu objavio fotografiju s Thompsonom uz opis: "Stigo je kralj! Jedan jedini!!! Idemo Hrvatska".
No, je li pjevaču poznatom po svojim kontroverznim stavovima bliskim ustaštvu mjesto u autobusu koji prevozi igrače, a koji bi pak trebali predstavljati cijeli narod?
"Kada napravite odličan PR posao za Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu, a onda vam se u otvorenom autobusu pojavi ultranacionalistički pjevač", napisao je Murphy.
Njegovu objavu prenio je britanski Guardian.Njegovu prisutnost u autobusu s Vatrenima ipak nisu svi dobro podnijeli. Šef HSS-a Krešo Beljak iskazao je svoje nezadovoljstvo na Twitteru.
"Mora mi smeće fašističko dan pokvarit.. ali neće, nabijem i njega i sve fašiste!!! Ignore!! Danas samo Hrvatska!!!!", napisao je.
eto
beljaka nisu primili u bus da im ne ukrade radio
a drugi put će evo tebi za ljubav uzet u bus milu kekina da im pjeva
marcellus- Posts : 45992
2014-04-16
pizzon wrote:nakon pojave U glazbenika na slavlju
navijaci hr u srbiji dobijaju packe
uz navijanje ide i U glazbenik
u boj u boj )
Užas, izgubišmo srpske navijače :D
epikur37- Posts : 45338
2015-08-06
znalo je biti tog za DR, spontano, narod nas doista volio na neki nacin...epikur37 wrote:dijagram wrote:moji izvori kazu, slavlje ce biti i u zadru za docek njihovih:)epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:
:D treba uživati u trenutku bez iluzija da se možemo otrgnuti iz vlastitog blata :)
Zašto pesimizam :D
Nema pesimizma, ovo je sjajno...........
Čovjek poželi da se na ovom valu nacija okrene na nešto više i bolje sve skupa.
Ali...
Uživajmo u trenutku!¨;)
A tek to...!
Ma sve skupa možemo biti sretni što smo ovo doživjeli i proživjeli, rijetki su trenutci kad se ovako podigne emocija i jedinstvo. Par puta u stoljeću.
no davno svrseno vrijeme
dijagram-
2015-08-09
nekako uvek je koli aktivna u kontaktu
Last edited by pizzon on 16/7/2018, 20:52; edited 1 time in total
Guest- Guest
epikur37 wrote:pizzon wrote:
sad ću citirat eru: kraljica!
ma ok, lepa zena, ali je i pred. drzave
mora malo da se uzdrzi
Guest- Guest
¨pizzon wrote:epikur37 wrote:pizzon wrote:
mora malo da se uzdrzi
Pa ovdje konkretno sve 5, bilo je par situacija gdje bih ju ja povukao za rukav ali sveukupno dobro je odradila. Ne treba tražiti dlaku u jajetu, Koli je bila vrlo dobra!
2015-08-06
https://www.klix.ba/sport/nogomet/i-google-odusevljen-docekom-hrvatskih-nogometasa/180716114
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
epikur37 wrote:¨pizzon wrote:epikur37 wrote:pizzon wrote:
mora malo da se uzdrzi
Pa ovdje konkretno sve 5, bilo je par situacija gdje bih ju ja povukao za rukav ali sveukupno dobro je odradila. Ne treba tražiti dlaku u jajetu, Koli je bila vrlo dobra!
ma super je !
Guest- Guest
Kad žensko vozi...RayMabus wrote:Stigli su,.... konačno
T.- Posts : 17527
2014-04-14
pizzon wrote:epikur37 wrote:¨pizzon wrote:epikur37 wrote:pizzon wrote:
mora malo da se uzdrzi
ma super je !
pati! :D
2015-08-06
epikur37 wrote:pizzon wrote:
aiiiii...kukuuu....pizzon wrote:epikur37 wrote:¨pizzon wrote:epikur37 wrote:pizzon wrote:
mora malo da se uzdrzi
ma super je !
Guest- Guest
epikur37 wrote:pizzon wrote:epikur37 wrote:¨pizzon wrote:epikur37 wrote:
mora malo da se uzdrzi
ma super je !
pati! :D
pošteno,
i ja bih voleo da me kolinda ćapi sa qitu
Guest- Guest
Baš tu, u loži, nastala je i fotografija koja danas obilazi svet
verovatno da je to nedostatak trece dimenzije
garant da mu nije vukla kaiš
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
Meni je ipak vec dosta tog nogometa i svih sranja koja se vezu na to.Trebat ce se kad tad probuditi i spustiti na zemlju.
vili40-
2015-08-02
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Oluja i lobotomiranje pobjednika
» Milojko Pantić:'Braća Sinković u Top pet olimpijskih pobjednika svih vremena' L
» Ruska invaziju na Ukrajinu je europski rat i Europa ga ne može dobiti čekajući pobjednika
» 'Brisel je odlučio spasiti vojnika Plenkovića, koji se u konačnici od pobjednika ispao gubitnik.'
» Hrvatska ima pobjednika u Melbourneu! Ivan Dodig i Kristina Mladenović osvojili Australian Open
» Milojko Pantić:'Braća Sinković u Top pet olimpijskih pobjednika svih vremena' L
» Ruska invaziju na Ukrajinu je europski rat i Europa ga ne može dobiti čekajući pobjednika
» 'Brisel je odlučio spasiti vojnika Plenkovića, koji se u konačnici od pobjednika ispao gubitnik.'
» Hrvatska ima pobjednika u Melbourneu! Ivan Dodig i Kristina Mladenović osvojili Australian Open
Page 4 of 9