Doček pobjednika
Page 7 of 9
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Doček pobjednika
izvjesce rade boric,marije lugaric,vesne terselic,pusica,policije,ostojica...'na trgu je maximalno bilo 10 000 ljudi a ostali u prolazu ilisu cekali tramvaj'
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
tužno je koliko ljudi nema svoj život ni pametnijeg posla......
klerko- Posts : 2144
2014-10-23
Dragan
'Kako su prozirni fudbaleri Hrvatske.Peva im srbomrzac Thompson a onaj Rakitic druguje sa Srbima i lazno ih hvalisa dok drzi noz iza leđa.Sve su to ujke da se ne lazemo'.
'Kako su prozirni fudbaleri Hrvatske.Peva im srbomrzac Thompson a onaj Rakitic druguje sa Srbima i lazno ih hvalisa dok drzi noz iza leđa.Sve su to ujke da se ne lazemo'.
2015-09-08
..pa naravno d avas modric ne voli..pobili ste mu pola obitelji ce da pjeva miroslava ilica...
2015-09-08
thompson ej jedini koji se otvoreno ne libi reci srbiji da je ne voli..i da mu puca kurac za srbijom..a to ove pece...kako ejejdnom rekao thompson..'1991 su oni dosli pred moja vrata ne ja pred njihova'
2015-09-08
A ovaj čitav dan u majici 'brate ja sam iz miholjca'...kofein wrote:....kaže Fodor: Vida iz Ivankova, a ovaj mu jebe sve po spisku :)
T.- Posts : 17527
2014-04-14
fodor mi ej isao na kurac s aonim prenaganjem..star a ide gluposti izvaljivati..ili prodavanje kajkavske sprehe bosancima u nasim redovima...mislim ono...riđan je bio nesto bolji od fodora ali on je mlad pa mladost ludost uglavnom sve pet...osim fodora..i zamjerka na vise satnom ponavljanju dvije,tri pjesme od izvođaca..kofein wrote:....kaže Fodor: Vida iz Ivankova, a ovaj mu jebe sve po spisku :)
2015-09-08
T. wrote:A ovaj čitav dan u majici 'brate ja sam iz miholjca'...kofein wrote:....kaže Fodor: Vida iz Ivankova, a ovaj mu jebe sve po spisku :)
mjesto gdje se okreće novac
inace su vide porijeklom zagorci..cija je obitelj kolonizirana za vrijeme ndh-a u slavoniju
2015-09-08
Pa kad izvođači nemaju više pjesama...vuksadinare wrote:fodor mi ej isao na kurac s aonim prenaganjem..star a ide gluposti izvaljivati..ili prodavanje kajkavske sprehe bosancima u nasim redovima...mislim ono...riđan je bio nesto bolji od fodora ali on je mlad pa mladost ludost uglavnom sve pet...osim fodora..i zamjerka na vise satnom ponavljanju dvije,tri pjesme od izvođaca..kofein wrote:....kaže Fodor: Vida iz Ivankova, a ovaj mu jebe sve po spisku :)
Ja zamjeram šta nisu pripremili matrice za MPT...
Kad se već znalo da dolazi na binu s ekipom...
Tu je politika umiješala prste...
Da se komšije baš skroz ne uvrede...
I ovo im je već previše...
T.- Posts : 17527
2014-04-14
na zalost thompson je zrttva eu politike odnosno ulaska u eu...modric,rakitic,manđukic,lovren su djeca rata tj zrtve rata i zna se koga...i oni kroz thompsona izrazavaju svoje osjecaje koje ne smiju javno kao javne osobe i sportsi..modric osobno sigurno u sebi jebe mater srbljima..koji su mu zaklali djeda,materinog rođaka i jos neke..ali on kroz stalno trazenje thopsona zeli preko njega vrisnuti...T. wrote:Pa kad izvođači nemaju više pjesama...vuksadinare wrote:fodor mi ej isao na kurac s aonim prenaganjem..star a ide gluposti izvaljivati..ili prodavanje kajkavske sprehe bosancima u nasim redovima...mislim ono...riđan je bio nesto bolji od fodora ali on je mlad pa mladost ludost uglavnom sve pet...osim fodora..i zamjerka na vise satnom ponavljanju dvije,tri pjesme od izvođaca..kofein wrote:....kaže Fodor: Vida iz Ivankova, a ovaj mu jebe sve po spisku :)
Ja zamjeram šta nisu pripremili matrice za MPT...
Kad se već znali da dolazi na binu s ekipom...
Tu je politika umiješala prste...
Da se komšije baš skroz ne uvrede...
I ovo im je već previše...
2015-09-08
Moglo bi reci da ovako nitko nikada nije dočekan u Zg .
Vatreni su presisali Tita, Tuđmana , partizane, ustase, njemce, proglašenje RH, kraj rata i papu Ivana Pavla
:)
Vatreni su presisali Tita, Tuđmana , partizane, ustase, njemce, proglašenje RH, kraj rata i papu Ivana Pavla
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
...doslo je bar 30% ljudi jucer i iz drugih krajeva hrvatske..kad sam se vracao doma...vidio sam brdo automobila sa hrvatskim zastavama,salovima,dresovima sa registracijama iz slavonije,podravine,bosne...
2015-09-08
Srbi nikad neće skuzit zašto se ovakvim momentima zavrti Perkovic..
Nije to da njih netko mrzi ili ih netko jebe s njim, on je folklor s pukni puško i vjetre s dinare..simbol nekog otpora.
A ne mogu shvatiti ili neće jer im sustavno fali dio gradiva koji zataškavaju. A to je da nije bilo RH pa Oluja nego između 4 godine terora.
Meni osobno on krade dio slave al zvali su ga..
Nije to da njih netko mrzi ili ih netko jebe s njim, on je folklor s pukni puško i vjetre s dinare..simbol nekog otpora.
A ne mogu shvatiti ili neće jer im sustavno fali dio gradiva koji zataškavaju. A to je da nije bilo RH pa Oluja nego između 4 godine terora.
2015-08-15
thompson jer postao zrtva ulaska u eu....gdje vrijede druga pravila.....netko je postao zrtva a netko ej profitirao to tako ide u zivotukaja wrote:Srbi nikad neće skuzit zašto se ovakvim momentima zavrti Perkovic..
2015-09-08
Ovi su svoju igru najpostenije odigrali i zasluzili takav docek.kaja wrote:Moglo bi reci da ovako nitko nikada nije dočekan u Zg .
omni-
2014-04-12
On je nebitan, istrošen , unovčio je to za tri života.vuksadinare wrote:thompson jer postao zrtva ulaska u eu....gdje vrijede druga pravila.....netko je postao zrtva a netko ej profitirao to tako ide u zivotukaja wrote:Srbi nikad neće skuzit zašto se ovakvim momentima zavrti Perkovic..
Al pukni puško je ostalo neizostavan dio svake narodne veselice..
2015-08-15
Jesu, vise od svih ovih nabrojanih..omni wrote:Ovi su svoju igru najpostenije odigrali i zasluzili takav docek.kaja wrote:Moglo bi reci da ovako nitko nikada nije dočekan u Zg .
2015-08-15
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Oluja i lobotomiranje pobjednika
» Milojko Pantić:'Braća Sinković u Top pet olimpijskih pobjednika svih vremena' L
» Ruska invaziju na Ukrajinu je europski rat i Europa ga ne može dobiti čekajući pobjednika
» 'Brisel je odlučio spasiti vojnika Plenkovića, koji se u konačnici od pobjednika ispao gubitnik.'
» Hrvatska ima pobjednika u Melbourneu! Ivan Dodig i Kristina Mladenović osvojili Australian Open
» Milojko Pantić:'Braća Sinković u Top pet olimpijskih pobjednika svih vremena' L
» Ruska invaziju na Ukrajinu je europski rat i Europa ga ne može dobiti čekajući pobjednika
» 'Brisel je odlučio spasiti vojnika Plenkovića, koji se u konačnici od pobjednika ispao gubitnik.'
» Hrvatska ima pobjednika u Melbourneu! Ivan Dodig i Kristina Mladenović osvojili Australian Open
Page 7 of 9