ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Doček pobjednika

Page 8 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

Doček pobjednika - Page 8 Empty Re: Doček pobjednika

Post by kaya 17/7/2018, 09:40

omni wrote:
kaja wrote:Moglo bi reci da ovako nitko nikada nije dočekan u Zg . 
Vatreni su presisali Tita, Tuđmana , partizane, ustase, njemce, proglašenje RH, kraj rata i papu Ivana Pavla 
:)
Ovi su svoju igru najpostenije odigrali i zasluzili takav docek.
Jesu, vise od svih ovih nabrojanih..

kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by marcellus 17/7/2018, 09:56

vuksadinare wrote:Dragan 

'Kako su prozirni fudbaleri Hrvatske.Peva im srbomrzac Thompson a onaj Rakitic druguje sa Srbima i lazno ih hvalisa dok drzi noz iza leđa.Sve su to ujke da se ne lazemo'.

da drugi put će zvat milu kekina i LeZbor, samo za antife koje ionako navijaju protiv njih

2014-04-16

Back to top Go down

Post by vuksadinare 17/7/2018, 10:07

marcellus wrote:

'Kako su prozirni fudbaleri Hrvatske.Peva im srbomrzac Thompson a onaj Rakitic druguje sa Srbima i lazno ih hvalisa dok drzi noz iza leđa.Sve su to ujke da se ne lazemo'.

da drugi put će zvat milu kekina i LeZbor, samo za antife koje ionako navijaju protiv njih
...pa jucer bi mile kekin sve dao da je makar stajao na bini..ali nije...kriva strana
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by dzango 17/7/2018, 10:09

marcellus wrote:

dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by vuksadinare 17/7/2018, 10:10

inace...cak je i jac areagirala zbog ponasnja prema thompsonu na bini i beljakovim izjavama..na fejsu je napisala..'pa ako decki zele tomsona onda neka pjeva'
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 17/7/2018, 10:13

...zalosno ej da je tompson jucer se osjecao na bini kao nekakav uljez..vidjelo se na njemu da mu nije svejedno...ali vidjelo se da su ga 'organizatori' zgurali u zadnji red bine gotovo na sam rub..kao da je kakav terorist...i d amodric nije urgirao pred kraj d apjeva jos bi ga ovi izbacili sa bine...zalosno
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 17/7/2018, 10:14

inace jucer se i rojs nasan na bini nenadano..neki kazu da je sam dosao i d aje govorio da vidim one koji ce mene maknuti sa bine...pa ga je fodor morao istolerirati..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by ljubo1212 17/7/2018, 10:18

kaja wrote:
vuksadinare wrote:
kaja wrote:Srbi nikad neće skuzit zašto se ovakvim momentima zavrti Perkovic..
Nije to da njih netko mrzi ili ih netko jebe s njim, on je folklor s pukni puško i vjetre s dinare..simbol nekog otpora.
A ne mogu shvatiti ili neće jer im sustavno fali dio gradiva koji zataškavaju. A to je da nije bilo RH pa Oluja nego između 4 godine terora. 
Meni osobno on krade dio slave al zvali su ga..
thompson jer postao zrtva ulaska u eu....gdje vrijede druga pravila.....netko je postao zrtva a netko ej profitirao to tako ide u zivotu
On je nebitan, istrošen ,
zato i ne krade slavu vatrenima...došao je na njihov poziv, otpjevao po njihovoj želji i sve 5
ljubo1212
ljubo1212

2015-08-02

Back to top Go down

Post by vuksadinare 17/7/2018, 10:19

steta sto nije jucer puknuo i neki bunt..taman se skupila kriticna masa... :D...da smo u francuskoj,juznoj americi vec bi girjeli auti,trafike a masa hrklila prema banskim dvorima..a bila je lijepa prilika :D
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by T. 17/7/2018, 10:25

vuksadinare wrote:steta sto nije jucer puknuo i neki bunt..taman se skupila kriticna masa... :D...da smo u francuskoj,juznoj americi vec bi girjeli auti,trafike a masa hrklila prema banskim dvorima..a bila je lijepa prilika :D
evo, jeličić zagovara puč već u nekoliko emisija...
i sinoć je govorio o 'svrgavanju ovih gore'... :D
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by kaya 17/7/2018, 10:28

ljubo1212 wrote:
kaja wrote:
vuksadinare wrote:
kaja wrote:Srbi nikad neće skuzit zašto se ovakvim momentima zavrti Perkovic..
Nije to da njih netko mrzi ili ih netko jebe s njim, on je folklor s pukni puško i vjetre s dinare..simbol nekog otpora.
A ne mogu shvatiti ili neće jer im sustavno fali dio gradiva koji zataškavaju. A to je da nije bilo RH pa Oluja nego između 4 godine terora. 
Meni osobno on krade dio slave al zvali su ga..
thompson jer postao zrtva ulaska u eu....gdje vrijede druga pravila.....netko je postao zrtva a netko ej profitirao to tako ide u zivotu
On je nebitan, istrošen ,
zato i ne krade slavu vatrenima...došao je na njihov poziv, otpjevao po njihovoj želji i sve 5
Pa napisala sam, oni su ga zvali, nije on ušao na bus na stanici
Al ispada eto sto on među njima , krade slavu.
Vjerojatno mu je bilo malo i glupo ali oni su ga htjeli.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by vuksadinare 17/7/2018, 10:29

T. wrote:
vuksadinare wrote:steta sto nije jucer puknuo i neki bunt..taman se skupila kriticna masa... :D...da smo u francuskoj,juznoj americi vec bi girjeli auti,trafike a masa hrklila prema banskim dvorima..a bila je lijepa prilika :D
evo, jeličić zagovara puč već u nekoliko emisija...
i sinoć je govorio o 'svrgavanju ovih gore'... :D
stekao sam dojam da su i igraci,dalic bili napaljeni en samo zbog slavlja..nijekovacic bez veze otpjevao onu tompsonovu pjesmu 'pukni pusko..' na bini..ta pjesma ima određenu poruku... :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 17/7/2018, 10:30

ljubo1212 wrote:
kic wrote:
mozda jedan od prelomnih kolektivnih teenutaka u povijesti jednog naroda, pomak na pozitivnije razmisljanje i samoljublje..

nije se narod ovako veselio od kad je tito umro
sunny :tu

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by kaya 17/7/2018, 10:30

Sakrili se u kavani političari :)
Mislim da se netko od njih pojavio na bini da bi bio show...
Al predosjetili  su valjda da nije pametno..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Hektorović 17/7/2018, 10:31

vuksadinare wrote:
kofein wrote:....kaže Fodor: Vida iz Ivankova, a ovaj mu jebe sve po spisku :)
fodor mi ej isao na kurac s aonim prenaganjem..star a ide gluposti izvaljivati..ili prodavanje kajkavske sprehe bosancima u nasim redovima...mislim ono...riđan je bio nesto bolji od fodora ali on je mlad pa mladost ludost uglavnom sve pet...osim fodora..i zamjerka na vise satnom ponavljanju dvije,tri pjesme od izvođaca..

Pa takav je od kad sam bio 3 osnovne

konstanta u svemiru :D
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by vuksadinare 17/7/2018, 10:34

Hektorović wrote:
vuksadinare wrote:
kofein wrote:....kaže Fodor: Vida iz Ivankova, a ovaj mu jebe sve po spisku :)
fodor mi ej isao na kurac s aonim prenaganjem..star a ide gluposti izvaljivati..ili prodavanje kajkavske sprehe bosancima u nasim redovima...mislim ono...riđan je bio nesto bolji od fodora ali on je mlad pa mladost ludost uglavnom sve pet...osim fodora..i zamjerka na vise satnom ponavljanju dvije,tri pjesme od izvođaca..

Pa takav je od kad sam bio 3 osnovne

konstanta u svemiru :D
bas  mi je isao jucer na zivce fodor...napadan je bio...samo se gurao...gurkao druge...prodavao izlizane fore...non stop prodavao kajkavsku sprehu narocito je uvaljivao u razgovoru sa nogometasima porijeklom iz bosne...onom riđanu je oduzeo par puta rijec
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Hektorović 17/7/2018, 10:37

vuksadinare wrote:bas  mi je isao jucer na zivce fodor...napadan je bio...samo se gurao...gurkao druge...prodavao izlizane fore...non stop prodavao kajkavsku sprehu narocito je uvaljivao u razgovoru sa nogometasima porijeklom iz bosne...onom riđanu je oduzeo par puta rijec

Kažem takav je još od 1993-94 :D
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Hektorović 17/7/2018, 10:42

Doček pobjednika - Page 8 Plenki10
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by vuksadinare 17/7/2018, 10:44

inace sto se tice masovnosti doceka,ispracaja nogoemtasa sa aerodroma do dolaska na trg sve pet...ali organizatoru doceka na bini cista dvojka i to dvojku dajem vise zbog nogoemtasa..dakle poklonjenu...na bini niej bilo nikakve organizacije...narod je zabavljala jedna grupa ili dviej grupe vrteci non stop 2,3 pjesme iste..sa pokojm pjesmom prljavaca...sto se tice tog dijela puno bolji dojam je bio kad se janicu docekalo nakon olimpijskih igara ili rukometne i vaterposle reprezentacije...par sati koliko s ecekalo reprezentaciju moglo je prodefilirati jos drugih pjevaca..ne vole svi repanje..bez obzira sto se radi o naviajckim pjesmama...bilo ej tu puno i starijih ljudi...ne znam tko ej redatelj doceka bio..ali napravljeno vrlo seprtljavo i bez nekog pocetka i kraja...ocito ej bandic stedio lovu
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Hektorović 17/7/2018, 10:51

vuksadinare wrote:inace sto se tice masovnosti doceka,ispracaja nogoemtasa sa aerodroma do dolaska na trg sve pet...ali organizatoru doceka na bini cista dvojka i to dvojku dajem vise zbog nogoemtasa..dakle poklonjenu...na bini niej bilo nikakve organizacije...narod je zabavljala jedna grupa ili dviej grupe vrteci non stop 2,3 pjesme iste..sa pokojm pjesmom prljavaca...sto se tice tog dijela puno bolji dojam je bio kad se janicu docekalo nakon olimpijskih igara ili rukometne i vaterposle reprezentacije...par sati koliko s ecekalo reprezentaciju moglo je prodefilirati jos drugih pjevaca..ne vole svi repanje..bez obzira sto se radi o naviajckim pjesmama...bilo ej tu puno i starijih ljudi...ne znam tko ej redatelj doceka bio..ali napravljeno vrlo seprtljavo i bez nekog pocetka i kraja...ocito ej bandic stedio lovu

Pa Krešo Dolenčić
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by T. 17/7/2018, 10:53

Hektorović wrote:
vuksadinare wrote:inace sto se tice masovnosti doceka,ispracaja nogoemtasa sa aerodroma do dolaska na trg sve pet...ali organizatoru doceka na bini cista dvojka i to dvojku dajem vise zbog nogoemtasa..dakle poklonjenu...na bini niej bilo nikakve organizacije...narod je zabavljala jedna grupa ili dviej grupe vrteci non stop 2,3 pjesme iste..sa pokojm pjesmom prljavaca...sto se tice tog dijela puno bolji dojam je bio kad se janicu docekalo nakon olimpijskih igara ili rukometne i vaterposle reprezentacije...par sati koliko s ecekalo reprezentaciju moglo je prodefilirati jos drugih pjevaca..ne vole svi repanje..bez obzira sto se radi o naviajckim pjesmama...bilo ej tu puno i starijih ljudi...ne znam tko ej redatelj doceka bio..ali napravljeno vrlo seprtljavo i bez nekog pocetka i kraja...ocito ej bandic stedio lovu

Pa Krešo Dolenčić
leni riefenstahl moderne hrvatske države... :^0
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 8 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Back to top