Doček pobjednika
Page 9 of 9
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Doček pobjednika
leni riefenstahl moderne hrvatske države...Hektorović wrote:vuksadinare wrote:inace sto se tice masovnosti doceka,ispracaja nogoemtasa sa aerodroma do dolaska na trg sve pet...ali organizatoru doceka na bini cista dvojka i to dvojku dajem vise zbog nogoemtasa..dakle poklonjenu...na bini niej bilo nikakve organizacije...narod je zabavljala jedna grupa ili dviej grupe vrteci non stop 2,3 pjesme iste..sa pokojm pjesmom prljavaca...sto se tice tog dijela puno bolji dojam je bio kad se janicu docekalo nakon olimpijskih igara ili rukometne i vaterposle reprezentacije...par sati koliko s ecekalo reprezentaciju moglo je prodefilirati jos drugih pjevaca..ne vole svi repanje..bez obzira sto se radi o naviajckim pjesmama...bilo ej tu puno i starijih ljudi...ne znam tko ej redatelj doceka bio..ali napravljeno vrlo seprtljavo i bez nekog pocetka i kraja...ocito ej bandic stedio lovu
Pa Krešo Dolenčić
T.- Posts : 17527
2014-04-14
a ljudi stajali 7-8 sato tamo, po suncu, bez vode, hrane, wc-a, što kažeš...vuksadinare wrote:inace sto se tice masovnosti doceka,ispracaja nogoemtasa sa aerodroma do dolaska na trg sve pet...ali organizatoru doceka na bini cista dvojka i to dvojku dajem vise zbog nogoemtasa..dakle poklonjenu...na bini niej bilo nikakve organizacije...narod je zabavljala jedna grupa ili dviej grupe vrteci non stop 2,3 pjesme iste..sa pokojm pjesmom prljavaca...sto se tice tog dijela puno bolji dojam je bio kad se janicu docekalo nakon olimpijskih igara ili rukometne i vaterposle reprezentacije...par sati koliko s ecekalo reprezentaciju moglo je prodefilirati jos drugih pjevaca..ne vole svi repanje..bez obzira sto se radi o naviajckim pjesmama...bilo ej tu puno i starijih ljudi...ne znam tko ej redatelj doceka bio..ali napravljeno vrlo seprtljavo i bez nekog pocetka i kraja...ocito ej bandic stedio lovu
još su im zaprešić boysi mozak iskljucali s one svoje 2 stvari...
2014-04-14
još jednom, samozatajni i skromni marko nije ni mogao ni htio ukrasti slavu vatrenimakaja wrote:Pa napisala sam, oni su ga zvali, nije on ušao na bus na staniciljubo1212 wrote:zato i ne krade slavu vatrenima...došao je na njihov poziv, otpjevao po njihovoj želji i sve 5kaja wrote:On je nebitan, istrošen ,vuksadinare wrote:thompson jer postao zrtva ulaska u eu....gdje vrijede druga pravila.....netko je postao zrtva a netko ej profitirao to tako ide u zivotukaja wrote:Srbi nikad neće skuzit zašto se ovakvim momentima zavrti Perkovic..
Nije to da njih netko mrzi ili ih netko jebe s njim, on je folklor s pukni puško i vjetre s dinare..simbol nekog otpora.
A ne mogu shvatiti ili neće jer im sustavno fali dio gradiva koji zataškavaju. A to je da nije bilo RH pa Oluja nego između 4 godine terora.
Meni osobno on krade dio slave al zvali su ga..
Al ispada eto sto on među njima , krade slavu.
Vjerojatno mu je bilo malo i glupo ali oni su ga htjeli.
ne znam kome je moglo ispasti da on među njima krade slavu,
po režiji, otpjevao je jednu pjesmu, na traženje igrača, i to modrića, otpjevao je bez matrice gene kamene, sve korektno da korektnije ne može biti
buniti se mogu pizdojalci, stoka sitnog zuba, zaplotnjaci i srbi...ali..ko da je to njima nešto teško i inače
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
i ko da hrvate boli ku*ac za to uopće...ljubo1212 wrote:još jednom, samozatajni i skromni marko nije ni mogao ni htio ukrasti slavu vatrenimakaja wrote:Pa napisala sam, oni su ga zvali, nije on ušao na bus na staniciljubo1212 wrote:zato i ne krade slavu vatrenima...došao je na njihov poziv, otpjevao po njihovoj želji i sve 5kaja wrote:On je nebitan, istrošen ,vuksadinare wrote:
thompson jer postao zrtva ulaska u eu....gdje vrijede druga pravila.....netko je postao zrtva a netko ej profitirao to tako ide u zivotu
po režiji, otpjevao je jednu pjesmu, na traženje igrača, i to modrića, otpjevao je bez matrice gene kamene, sve korektno da korektnije ne može biti
buniti se mogu pizdojalci, stoka sitnog zuba, zaplotnjaci i srbi...ali..ko da je to njima nešto teško i inače
2014-04-14
napravio je dobar posao, najvažniji su bili igrači i dalićHektorović wrote:vuksadinare wrote:inace sto se tice masovnosti doceka,ispracaja nogoemtasa sa aerodroma do dolaska na trg sve pet...ali organizatoru doceka na bini cista dvojka i to dvojku dajem vise zbog nogoemtasa..dakle poklonjenu...na bini niej bilo nikakve organizacije...narod je zabavljala jedna grupa ili dviej grupe vrteci non stop 2,3 pjesme iste..sa pokojm pjesmom prljavaca...sto se tice tog dijela puno bolji dojam je bio kad se janicu docekalo nakon olimpijskih igara ili rukometne i vaterposle reprezentacije...par sati koliko s ecekalo reprezentaciju moglo je prodefilirati jos drugih pjevaca..ne vole svi repanje..bez obzira sto se radi o naviajckim pjesmama...bilo ej tu puno i starijih ljudi...ne znam tko ej redatelj doceka bio..ali napravljeno vrlo seprtljavo i bez nekog pocetka i kraja...ocito ej bandic stedio lovu
Pa Krešo Dolenčić
pogreška je što nitko nije računao da će bus putovati od lučkog do trga 7 sati, inače, sve tri pjesme boysa otpjevane dva puta, bile bi sasvim ok
samo, kako kriviti nas koji smo umjesto nečekanja na trgu, odradili to u vukovarskoj, pa savskoj i dalje :)
2015-08-02
pa ove je bandic platio svakom sto eura i gajba pive...e sad da ej dovukao na binu skoru,zlatne dukate,olivera,misu kovaca,prljavce...imali su izbora..ljudi bi đabe pjevali..ovako zapresic boysi ko pokvarena plocaT. wrote:a ljudi stajali 7-8 sato tamo, po suncu, bez vode, hrane, wc-a, što kažeš...vuksadinare wrote:inace sto se tice masovnosti doceka,ispracaja nogoemtasa sa aerodroma do dolaska na trg sve pet...ali organizatoru doceka na bini cista dvojka i to dvojku dajem vise zbog nogoemtasa..dakle poklonjenu...na bini niej bilo nikakve organizacije...narod je zabavljala jedna grupa ili dviej grupe vrteci non stop 2,3 pjesme iste..sa pokojm pjesmom prljavaca...sto se tice tog dijela puno bolji dojam je bio kad se janicu docekalo nakon olimpijskih igara ili rukometne i vaterposle reprezentacije...par sati koliko s ecekalo reprezentaciju moglo je prodefilirati jos drugih pjevaca..ne vole svi repanje..bez obzira sto se radi o naviajckim pjesmama...bilo ej tu puno i starijih ljudi...ne znam tko ej redatelj doceka bio..ali napravljeno vrlo seprtljavo i bez nekog pocetka i kraja...ocito ej bandic stedio lovu
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
mislim da je tony sam slistio pola te gajbe...vuksadinare wrote:pa ove je bandic platio svakom sto eura i gajba pive...e sad da ej dovukao na binu skoru,zlatne dukate,olivera,misu kovaca,prljavce...imali su izbora..ljudi bi đabe pjevali..ovako zapresic boysi ko pokvarena plocaT. wrote:a ljudi stajali 7-8 sato tamo, po suncu, bez vode, hrane, wc-a, što kažeš...vuksadinare wrote:inace sto se tice masovnosti doceka,ispracaja nogoemtasa sa aerodroma do dolaska na trg sve pet...ali organizatoru doceka na bini cista dvojka i to dvojku dajem vise zbog nogoemtasa..dakle poklonjenu...na bini niej bilo nikakve organizacije...narod je zabavljala jedna grupa ili dviej grupe vrteci non stop 2,3 pjesme iste..sa pokojm pjesmom prljavaca...sto se tice tog dijela puno bolji dojam je bio kad se janicu docekalo nakon olimpijskih igara ili rukometne i vaterposle reprezentacije...par sati koliko s ecekalo reprezentaciju moglo je prodefilirati jos drugih pjevaca..ne vole svi repanje..bez obzira sto se radi o naviajckim pjesmama...bilo ej tu puno i starijih ljudi...ne znam tko ej redatelj doceka bio..ali napravljeno vrlo seprtljavo i bez nekog pocetka i kraja...ocito ej bandic stedio lovu
bio je mortus, vidilo se iz onog mig-a...
2014-04-14
pa nije htio , ako su ga zvali ne može reći nećuljubo1212 wrote:još jednom, samozatajni i skromni marko nije ni mogao ni htio ukrasti slavu vatrenimakaja wrote:Pa napisala sam, oni su ga zvali, nije on ušao na bus na staniciljubo1212 wrote:zato i ne krade slavu vatrenima...došao je na njihov poziv, otpjevao po njihovoj želji i sve 5kaja wrote:On je nebitan, istrošen ,vuksadinare wrote:
thompson jer postao zrtva ulaska u eu....gdje vrijede druga pravila.....netko je postao zrtva a netko ej profitirao to tako ide u zivotu
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
...ovo jucer je bilo zaglupljivane naroda na trgu...ja sam otisao na dolac nqa pive sa kumom i njegovim prijateljem...jebote nisam vise mogao slusati...a i drugi su slicno komentirali...jedan stari rekao sve je bilo bolje od ovih boysa jucer da su dovukli i halida beslica...da zabavi narod do dolaska..T. wrote:mislim da je tony sam slistio pola te gajbe...vuksadinare wrote:pa ove je bandic platio svakom sto eura i gajba pive...e sad da ej dovukao na binu skoru,zlatne dukate,olivera,misu kovaca,prljavce...imali su izbora..ljudi bi đabe pjevali..ovako zapresic boysi ko pokvarena plocaT. wrote:a ljudi stajali 7-8 sato tamo, po suncu, bez vode, hrane, wc-a, što kažeš...vuksadinare wrote:inace sto se tice masovnosti doceka,ispracaja nogoemtasa sa aerodroma do dolaska na trg sve pet...ali organizatoru doceka na bini cista dvojka i to dvojku dajem vise zbog nogoemtasa..dakle poklonjenu...na bini niej bilo nikakve organizacije...narod je zabavljala jedna grupa ili dviej grupe vrteci non stop 2,3 pjesme iste..sa pokojm pjesmom prljavaca...sto se tice tog dijela puno bolji dojam je bio kad se janicu docekalo nakon olimpijskih igara ili rukometne i vaterposle reprezentacije...par sati koliko s ecekalo reprezentaciju moglo je prodefilirati jos drugih pjevaca..ne vole svi repanje..bez obzira sto se radi o naviajckim pjesmama...bilo ej tu puno i starijih ljudi...ne znam tko ej redatelj doceka bio..ali napravljeno vrlo seprtljavo i bez nekog pocetka i kraja...ocito ej bandic stedio lovu
bio je mortus, vidilo se iz onog mig-a...
2015-09-08
boysi su i pjevali da se starkelje povuku s trga :D
2015-08-02
e ovo je docek..cehok gradonacelnik varazdina sprema docek dalicu ,mrmicu,nemecu varazdincima u stozeru hrvatske reprezentacije..pjevat ce zlatni dukati,prljavci,mejaši a pjevat c ei thompson jer ga je cehok pozvao
2015-09-08
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Oluja i lobotomiranje pobjednika
» Milojko Pantić:'Braća Sinković u Top pet olimpijskih pobjednika svih vremena' L
» Ruska invaziju na Ukrajinu je europski rat i Europa ga ne može dobiti čekajući pobjednika
» 'Brisel je odlučio spasiti vojnika Plenkovića, koji se u konačnici od pobjednika ispao gubitnik.'
» Hrvatska ima pobjednika u Melbourneu! Ivan Dodig i Kristina Mladenović osvojili Australian Open
» Milojko Pantić:'Braća Sinković u Top pet olimpijskih pobjednika svih vremena' L
» Ruska invaziju na Ukrajinu je europski rat i Europa ga ne može dobiti čekajući pobjednika
» 'Brisel je odlučio spasiti vojnika Plenkovića, koji se u konačnici od pobjednika ispao gubitnik.'
» Hrvatska ima pobjednika u Melbourneu! Ivan Dodig i Kristina Mladenović osvojili Australian Open
Page 9 of 9