Svjetsko prvenstvo u nogometu!
Page 43 of 50
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu!
ma jok.dzango wrote:Ne znam kako da ti kažem, ali na Mundijalu se ne dele medalje. Samo Boginja kao trofej za pobednika. Mi smo osvojili Mundijal do 20 godina i trenutno stanje stvari je da mi imamo titulu a vi imate kurac.
da se ne dijele koji kiki bi igrali za drugo ili treće mijesto?
veber- Posts : 53509
2014-12-30
https://scontent-vie.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/37039725_2112578079016018_1475302995385122816_n.jpg?_nc_cat=0&oh=238afddec654b7d26bc081749e29138c&oe=5BDA6676
sandi blagonić....antropolog liberal
sandi blagonić....antropolog liberal
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
juniorska takmicenja su vise za licenciranje i buduce moguce transfere mladih igraca....srpski treneri su bolji od nasih sto se tice rada u mlađim kategorijama...njihov problem je kad se ode na viseu profesionalnu fazu...gdje dosta njihovih mladih igraca nestane...ili zavrsi u prosjecnosti...u srbiji su doveli neke trenere mlađih kategorija koji su se skolovali na poznatim skolama mlađih kategorija poput ajaxove,barcelonine,milanove...njihovi treneri su tamo isli kalit zanat i preuzimali funkciju trenera srbije u mlađim kategorijama dok su ovi nasi u mlađim kategorijama su kurac mrdnuli iz hrvatske..prelijeni bili..srecom sto su se nasi talentirani mladi igraci se profilirali kao profici u najboljim svjetskim klubovima...Hektorović wrote:dzango wrote:Ne znam kako da ti kažem, ali na Mundijalu se ne dele medalje. Samo Boginja kao trofej za pobednika. Mi smo osvojili Mundijal do 20 godina i trenutno stanje stvari je da mi imamo titulu a vi imate kurac.
Juniorska natjecanja se ne pikaju previše :D Niti se uzimaju za ozbiljno.
Pa gdje su vam ti igrači sad :D Eno u ovom videu kmečanje kako nemate niti jednog važnog igrača, playmakera, kako su svi samo tupani :D
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
T.- Posts : 17552
2014-04-14
ne dijele, no drugo mjesto je uvijek srebrno, a treće brončano dijelilo se išta ili ništa...a vi ste milijunima svjetlosnih godina daleko daleko i od onog drvenogdzango wrote:Noor wrote:mi broncu već imamo 20 godina, a vi?dzango wrote:Ne reci dva puta. Kada je Engleska zadnji put igrala polufinale, Hrvatsla nije ni postojala. Možda u polufinalu bude igrala baš sa Engleskom.Noor wrote:oće, oće...na sveto nigdarjevo, pa ni tadadzango wrote:
Daće Bog.
sad imamo i srebro, a vi?
btw, pričala sam o krajini, ne srbiji :)
al kad već o tome, džangi, kad igra srbija?
ne znam kako da ti kažem, ali na Mundijalu se ne dele medalje. Samo Boginja kao trofej za pobednika. Mi smo osvojili Mundijal do 20 godina i trenutno stanje stvari je da mi imamo titulu a vi imate kurac.
ne znam kako da ti kažem da je Mundijal do 20 godina jako je lijep uspjeh, ali generalno nebitan, tako da ono boldano imate vi, a mi na korak do pravog Mundijala..i Zlatne boginje
no i da je ne osvojimo, nema veze...i zbog ovog do sada ima da nam se klanjate :)
T. wrote:šuleta doslovno posralo...
Svi ti pehari i priznanja iza Šuleta su dokaz da je orao bespotrebno favorizovan na grbu u odnosu na goluba gaćana.
Guest- Guest
inace znam lika koji radi sa nasim mladim nogometasima...bio ej prje nekoliko godina u srbiji kao gost njihove reprezentacije u mlađim kategorijama...doslovno je ostao zadivljen profesionalnoscu njihovih trenera u mlađim kategorijama..i radom sa igracima...svaki trener prakticno sudjeluje u zivotu svakog njihovog mladog igraca..24 sata...treninzi su im na nivou rada u ajaxu,barceloni...disciplina je dobra..ali kako njihovi treneri isticu sve to zavrsi njihovim prelaskom u profesionalen vode gdje poberu neku pinku,umsile se ako potpisu za velike klubove i tu sve onda stane i to s ereflektiar na njihovu seniorsku reprezentaciju pa i glubove..iskoci nekoliko igraca iz tih generacija ali to niej dovoljno....
2015-09-08
Noor wrote:ne dijele, no drugo mjesto je uvijek srebrno, a treće brončano dijelilo se išta ili ništa...a vi ste milijunima svjetlosnih godina daleko daleko i od onog drvenogdzango wrote:Noor wrote:mi broncu već imamo 20 godina, a vi?dzango wrote:Ne reci dva puta. Kada je Engleska zadnji put igrala polufinale, Hrvatsla nije ni postojala. Možda u polufinalu bude igrala baš sa Engleskom.Noor wrote:
oće, oće...na sveto nigdarjevo, pa ni tada
ne znam kako da ti kažem, ali na Mundijalu se ne dele medalje. Samo Boginja kao trofej za pobednika. Mi smo osvojili Mundijal do 20 godina i trenutno stanje stvari je da mi imamo titulu a vi imate kurac.
ne znam kako da ti kažem da je Mundijal do 20 godina jako je lijep uspjeh, ali generalno nebitan, tako da ono boldano imate vi, a mi na korak do pravog Mundijala..i Zlatne boginje
no i da je ne osvojimo, nema veze...i zbog ovog do sada ima da nam se klanjate :)
ne nasjedaj na mučke provokacije...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
pa znam da su tada dobili, ali mislila sam možda se više ne djeli, kad stručnjak tako kažeT. wrote:Noor wrote:ne dijele, no drugo mjesto je uvijek srebrno, a treće brončano dijelilo se išta ili ništa...a vi ste milijunima svjetlosnih godina daleko daleko i od onog drvenogdzango wrote:Noor wrote:mi broncu već imamo 20 godina, a vi?dzango wrote:
Ne reci dva puta. Kada je Engleska zadnji put igrala polufinale, Hrvatsla nije ni postojala. Možda u polufinalu bude igrala baš sa Engleskom.
ne nasjedaj na mučke provokacije...
eto, za mene nije čudo, al komšija fudbalerski expert nema plavog pojma :)
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
nemojte džangiju sol na ranu...ustaše, pa još s medaljama
Noor wrote:nemojte džangiju sol na ranu...ustaše, pa još s medaljama
Nema veze....deči fudbal se više ceni od fudbala za odrasle.
Guest- Guest
kofein wrote:Noor wrote:nemojte džangiju sol na ranu...ustaše, pa još s medaljama
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Srbi komentiraju kako nikada nisu bili tako blizu pehara svjetskog prvaka kao sada, kada nedostaje malo da dođe u Zagreb.
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/premium/dalic-ponizni-tvorac-novog-hrvatskog-mita-1258090 - www.vecernji.hr
:D
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/premium/dalic-ponizni-tvorac-novog-hrvatskog-mita-1258090 - www.vecernji.hr
:D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
vuksadinare wrote:inace znam lika koji radi sa nasim mladim nogometasima...bio ej prje nekoliko godina u srbiji kao gost njihove reprezentacije u mlađim kategorijama...doslovno je ostao zadivljen profesionalnoscu njihovih trenera u mlađim kategorijama..i radom sa igracima...svaki trener prakticno sudjeluje u zivotu svakog njihovog mladog igraca..24 sata...treninzi su im na nivou rada u ajaxu,barceloni...disciplina je dobra..ali kako njihovi treneri isticu sve to zavrsi njihovim prelaskom u profesionalen vode gdje poberu neku pinku,umsile se ako potpisu za velike klubove i tu sve onda stane i to s ereflektiar na njihovu seniorsku reprezentaciju pa i glubove..iskoci nekoliko igraca iz tih generacija ali to niej dovoljno....
Ukratko imaju problem u mentalitetu. Unatoč sustavu.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
jebemu i u formuli dobiju za drugo i treće, dok sam bio sa šogijem na jednom reliju bili smo četvrti ukupno i prvi u N, za prvo u n dobili pehare, a za 4 stvarno drvene.Noor wrote:nemojte džangiju sol na ranu...ustaše, pa još s medaljama
2014-12-30
Juniorski nogomet se ne vodi kao igranje za državu. Neki od srpskih "šampionskih" klinaca su kasnije otišli igrati za Crnu Goru i druge države, potpuno nebitno za koga su nastupali kao klinci.kofein wrote:Noor wrote:nemojte džangiju sol na ranu...ustaše, pa još s medaljama
Last edited by Piglet on 13/7/2018, 12:54; edited 1 time in total
Piglet- Posts : 1497
2016-02-24
kofein wrote:Noor wrote:nemojte džangiju sol na ranu...ustaše, pa još s medaljama
2014-12-30
Dobili su uspomenu da obrišu dupe. Jedino je Boginja pravi trofej i broji se. Nije ti ovo Olimpijada.T. wrote:dzango wrote:Ne znam kako da ti kažem, ali na Mundijalu se ne dele medalje. Samo Boginja kao trofej za pobednika. Mi smo osvojili Mundijal do 20 godina i trenutno stanje stvari je da mi imamo titulu a vi imate kurac.Noor wrote:mi broncu već imamo 20 godina, a vi?dzango wrote:Ne reci dva puta. Kada je Engleska zadnji put igrala polufinale, Hrvatsla nije ni postojala. Možda u polufinalu bude igrala baš sa Engleskom.Noor wrote:
oće, oće...na sveto nigdarjevo, pa ni tada
jok, dijele se bureci i jogurt...
tocno...oni dosta ulazu u te mlade igarce..imaju odlican kamp koji ej otvoren prije 6,7 godina...tereni,saune,hotel...uvjeti odlicni..ocito su oni najprije mislim njihov savez gledali priliku kroz zaradu vise nego sto su mislili na seniorsku reprezentaciju...srbija izvozi poslovnim rijecnikom najvise mladih igraca u europske,azijske klubove...i na tom zarađuje perje fss...no trpi zbog tog njihova A reprezentacija...ali pinka je pinka..previse 'menađera',mafija...korupcija u fss..gdje sigurno njihovi funkcioneri u fss uzimaju dobru proviziju i svi zarađuju na osobnom planuHektorović wrote:vuksadinare wrote:inace znam lika koji radi sa nasim mladim nogometasima...bio ej prje nekoliko godina u srbiji kao gost njihove reprezentacije u mlađim kategorijama...doslovno je ostao zadivljen profesionalnoscu njihovih trenera u mlađim kategorijama..i radom sa igracima...svaki trener prakticno sudjeluje u zivotu svakog njihovog mladog igraca..24 sata...treninzi su im na nivou rada u ajaxu,barceloni...disciplina je dobra..ali kako njihovi treneri isticu sve to zavrsi njihovim prelaskom u profesionalen vode gdje poberu neku pinku,umsile se ako potpisu za velike klubove i tu sve onda stane i to s ereflektiar na njihovu seniorsku reprezentaciju pa i glubove..iskoci nekoliko igraca iz tih generacija ali to niej dovoljno....
Ukratko imaju problem u mentalitetu. Unatoč sustavu.
2015-09-08
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo u nogometu!
» Svjetsko prvenstvo u nogometu. Gdje je iduća kriza ili oružani sukob?
» Svjetsko prvenstvo....
» Svjetsko prvenstvo u nogometu. Gdje je iduća kriza ili oružani sukob?
» Svjetsko prvenstvo....
Page 43 of 50