Svjetsko prvenstvo u nogometu!
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu!
asila je nezainteresiran za sport općenito, a tetrijeb biće tješi svoje krajišnike na zidiću...vuksadinare wrote:a di je asila..nema ga nesto ovih dana kao ni tetrijebaT. wrote:e, a ja sam biće slabo posrkao...vuksadinare wrote:kurac...pijača....valjda sam u ova dva dana popio vise nego u deset godinaT. wrote:e, a samo si prognozirao...
zamisli da si se ko longi hrvao s protivničkim vračevima...
njega je oborilo totalno...
natopio se ko sunđer, što bi kazao asila...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
U redu, vjerujem ti...:-Ddzango wrote:Bože sačuvaj. Ja kažem kada za nekog navijam. Kao na primer za Rusiju.claire wrote:Slažem se.. .neka ostane kao do sad Navijaš, a kažeš da nisidzango wrote:Ne navijam. Tako vam je i bolje pošto ste do sada pobeđivali pa ne valja da se menja.claire wrote:A, što ću od tebe kad si se tako namjestio I znam da navijaš za nas, makar nećeš priznatdzango wrote:
Hoćeš i mene?
Potpuno isti slucaj je u pitanju :-P
Nego, ja vise volim modre..zgodniji su u njima :-))
2014-04-12
sta im kaze..'ne brinite i krajina ce ejdnog dana biti svjetski prvak'T. wrote:asila je nezainteresiran za sport općenito, a tetrijeb biće tješi svoje krajišnike na zidiću...vuksadinare wrote:a di je asila..nema ga nesto ovih dana kao ni tetrijebaT. wrote:e, a ja sam biće slabo posrkao...vuksadinare wrote:kurac...pijača....valjda sam u ova dva dana popio vise nego u deset godinaT. wrote:e, a samo si prognozirao...
zamisli da si se ko longi hrvao s protivničkim vračevima...
njega je oborilo totalno...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ја mislio da su crni. Ne znam zašto. Možda me jebe TV.claire wrote:U redu, vjerujem ti...:-Ddzango wrote:Bože sačuvaj. Ja kažem kada za nekog navijam. Kao na primer za Rusiju.claire wrote:Slažem se.. .neka ostane kao do sad Navijaš, a kažeš da nisidzango wrote:Ne navijam. Tako vam je i bolje pošto ste do sada pobeđivali pa ne valja da se menja.claire wrote:
A, što ću od tebe kad si se tako namjestio I znam da navijaš za nas, makar nećeš priznat
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Daće Bog.vuksadinare wrote:sta im kaze..'ne brinite i krajina ce ejdnog dana biti svjetski prvak'T. wrote:asila je nezainteresiran za sport općenito, a tetrijeb biće tješi svoje krajišnike na zidiću...vuksadinare wrote:a di je asila..nema ga nesto ovih dana kao ni tetrijebaT. wrote:e, a ja sam biće slabo posrkao...vuksadinare wrote:
kurac...pijača....valjda sam u ova dva dana popio vise nego u deset godina
2014-04-19
oće, oće...na sveto nigdarjevo, pa ni tadadzango wrote:Daće Bog.vuksadinare wrote:sta im kaze..'ne brinite i krajina ce ejdnog dana biti svjetski prvak'T. wrote:asila je nezainteresiran za sport općenito, a tetrijeb biće tješi svoje krajišnike na zidiću...vuksadinare wrote:a di je asila..nema ga nesto ovih dana kao ni tetrijebaT. wrote:
e, a ja sam biće slabo posrkao...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ili oci...godine :-Ddzango wrote:Ја mislio da su crni. Ne znam zašto. Možda me jebe TV.claire wrote:U redu, vjerujem ti...:-Ddzango wrote:Bože sačuvaj. Ja kažem kada za nekog navijam. Kao na primer za Rusiju.claire wrote:Slažem se.. .neka ostane kao do sad Navijaš, a kažeš da nisidzango wrote:
Ne navijam. Tako vam je i bolje pošto ste do sada pobeđivali pa ne valja da se menja.
Modro...k'o Jadran :-))
2014-04-12
claire wrote:E, to cu pogledat.kofein wrote:epikur37 wrote:Kofein tko je to na avataru...imam neku asocijaciju na nekog glazbenika al nije to
Stara kuka Ed Harris (Westworld)
Solidna serija, on i Anthony Hopkins briljiraju!
Volim obojicu, a Eda i obozavam. :-))
Nema greške, serija za 10 :)
Guest- Guest
Noor wrote:oće, oće...na sveto nigdarjevo, pa ni tadadzango wrote:Daće Bog.vuksadinare wrote:sta im kaze..'ne brinite i krajina ce ejdnog dana biti svjetski prvak'T. wrote:asila je nezainteresiran za sport općenito, a tetrijeb biće tješi svoje krajišnike na zidiću...vuksadinare wrote:
a di je asila..nema ga nesto ovih dana kao ni tetrijeba
Pusti.... hologrami su čudo
Guest- Guest
joj da, to sam posve smetnula s umakofein wrote:Noor wrote:oće, oće...na sveto nigdarjevo, pa ni tadadzango wrote:Daće Bog.vuksadinare wrote:sta im kaze..'ne brinite i krajina ce ejdnog dana biti svjetski prvak'T. wrote:
asila je nezainteresiran za sport općenito, a tetrijeb biće tješi svoje krajišnike na zidiću...
2017-10-06
Noor wrote:joj da, to sam posve smetnula s umakofein wrote:Noor wrote:oće, oće...na sveto nigdarjevo, pa ni tadadzango wrote:
Daće Bog.
...ili online igra "Putevima velike srbije" glavni level "Velika propast"
Guest- Guest
Pogledat cu..imat cu sad vremena..hvala ;-)kofein wrote:claire wrote:E, to cu pogledat.kofein wrote:epikur37 wrote:Kofein tko je to na avataru...imam neku asocijaciju na nekog glazbenika al nije to
Stara kuka Ed Harris (Westworld)
Solidna serija, on i Anthony Hopkins briljiraju!
Volim obojicu, a Eda i obozavam. :-))
Nema greške, serija za 10 :)
2014-04-12
Nije boje vena, boke Dunava?claire wrote:Ili oci...godine :-Ddzango wrote:Ја mislio da su crni. Ne znam zašto. Možda me jebe TV.claire wrote:U redu, vjerujem ti...:-Ddzango wrote:Bože sačuvaj. Ja kažem kada za nekog navijam. Kao na primer za Rusiju.claire wrote:
Slažem se.. .neka ostane kao do sad Navijaš, a kažeš da nisi
Modro...k'o Jadran :-))
2014-04-19
Ne reci dva puta. Kada je Engleska zadnji put igrala polufinale, Hrvatsla nije ni postojala. Možda u polufinalu bude igrala baš sa Engleskom.Noor wrote:oće, oće...na sveto nigdarjevo, pa ni tadadzango wrote:Daće Bog.vuksadinare wrote:sta im kaze..'ne brinite i krajina ce ejdnog dana biti svjetski prvak'T. wrote:asila je nezainteresiran za sport općenito, a tetrijeb biće tješi svoje krajišnike na zidiću...vuksadinare wrote:
a di je asila..nema ga nesto ovih dana kao ni tetrijeba
2014-04-19
mi broncu već imamo 20 godina, a vi?dzango wrote:Ne reci dva puta. Kada je Engleska zadnji put igrala polufinale, Hrvatsla nije ni postojala. Možda u polufinalu bude igrala baš sa Engleskom.Noor wrote:oće, oće...na sveto nigdarjevo, pa ni tadadzango wrote:Daće Bog.vuksadinare wrote:sta im kaze..'ne brinite i krajina ce ejdnog dana biti svjetski prvak'T. wrote:
asila je nezainteresiran za sport općenito, a tetrijeb biće tješi svoje krajišnike na zidiću...
sad imamo i srebro, a vi?
btw, pričala sam o krajini, ne srbiji :)
al kad već o tome, džangi, kad igra srbija?
2017-10-06
Ne znam kako da ti kažem, ali na Mundijalu se ne dele medalje. Samo Boginja kao trofej za pobednika. Mi smo osvojili Mundijal do 20 godina i trenutno stanje stvari je da mi imamo titulu a vi imate kurac.Noor wrote:mi broncu već imamo 20 godina, a vi?dzango wrote:Ne reci dva puta. Kada je Engleska zadnji put igrala polufinale, Hrvatsla nije ni postojala. Možda u polufinalu bude igrala baš sa Engleskom.Noor wrote:oće, oće...na sveto nigdarjevo, pa ni tadadzango wrote:Daće Bog.vuksadinare wrote:
sta im kaze..'ne brinite i krajina ce ejdnog dana biti svjetski prvak'
2014-04-19
Noor wrote:mi broncu već imamo 20 godina, a vi?
Njima nije lako u zadnje vrijeme :D Godinama su govorili "najbolji smo u muzici i sportu"...
Prvo rasturiše Rita Ora, Dua Lipa i Bebe Rexha... :D
A sad i ovo :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
dzango wrote:Ne znam kako da ti kažem, ali na Mundijalu se ne dele medalje. Samo Boginja kao trofej za pobednika. Mi smo osvojili Mundijal do 20 godina i trenutno stanje stvari je da mi imamo titulu a vi imate kurac.Noor wrote:mi broncu već imamo 20 godina, a vi?dzango wrote:Ne reci dva puta. Kada je Engleska zadnji put igrala polufinale, Hrvatsla nije ni postojala. Možda u polufinalu bude igrala baš sa Engleskom.Noor wrote:oće, oće...na sveto nigdarjevo, pa ni tadadzango wrote:
Daće Bog.
jok, dijele se bureci i jogurt...
2014-04-14
dzango wrote:Ne znam kako da ti kažem, ali na Mundijalu se ne dele medalje. Samo Boginja kao trofej za pobednika. Mi smo osvojili Mundijal do 20 godina i trenutno stanje stvari je da mi imamo titulu a vi imate kurac.
Juniorska natjecanja se ne pikaju previše :D Niti se uzimaju za ozbiljno.
Pa gdje su vam ti igrači sad :D Eno u ovom videu kmečanje kako nemate niti jednog važnog igrača, playmakera, kako su svi samo tupani :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
a i poznati srpski humor je počeo da šteka...Hektorović wrote:Noor wrote:mi broncu već imamo 20 godina, a vi?
Njima nije lako u zadnje vrijeme :D Godinama su govorili "najbolji smo u muzici i sportu"...
Prvo rasturiše Rita Ora, Dua Lipa i Bebe Rexha... :D
A sad i ovo :D
možda im nije 'smešno' jednostavno...
2014-04-14
ma jok.dzango wrote:Ne znam kako da ti kažem, ali na Mundijalu se ne dele medalje. Samo Boginja kao trofej za pobednika. Mi smo osvojili Mundijal do 20 godina i trenutno stanje stvari je da mi imamo titulu a vi imate kurac.
da se ne dijele koji kiki bi igrali za drugo ili treće mijesto?
2014-12-30
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo u nogometu!
» Svjetsko prvenstvo u nogometu. Gdje je iduća kriza ili oružani sukob?
» Svjetsko prvenstvo....
» Svjetsko prvenstvo u nogometu. Gdje je iduća kriza ili oružani sukob?
» Svjetsko prvenstvo....
Page 42 of 50