ako Hrvatska postane svjetski prvak ću..
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: ako Hrvatska postane svjetski prvak ću..
Pletikosa će dobit svoj poseban spomenik
Pusti me jednom nogom ću branit penala kaže Suba
Ajde
Hrvatska je u polufinalu
BRAVO
IMATE SPOMENIK
Pusti me jednom nogom ću branit penala kaže Suba
Ajde
Hrvatska je u polufinalu
BRAVO
IMATE SPOMENIK
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Bilo vama to jasno ili ne samo je Argentina 1990 došla do polufinala s dva penala u nokaut fazi
Diego Maradona
Pusti me Branit ću jednom zdravom nogom
Subašić prvi penal obranio
BRAVO
Diego Maradona
Pusti me Branit ću jednom zdravom nogom
Subašić prvi penal obranio
BRAVO
2014-04-11
Jasno vama ili ne to je druga osoba na planeti kojoj je to uspilo
Grčevi u nozi
Moljakanje pusti me Branit ću to s jednom zdravom nogom
Teška odluka
Pogled u Stipe Pletikosa
Aj
I obranio
IMATE SPOMENIK
Grčevi u nozi
Moljakanje pusti me Branit ću to s jednom zdravom nogom
Teška odluka
Pogled u Stipe Pletikosa
Aj
I obranio
IMATE SPOMENIK
2014-04-11
Daniel Subašić je ušao u legende
Bez obzira na rasplet idućih utakmica
Hvala Daniele
Bez obzira na rasplet idućih utakmica
Hvala Daniele
2014-04-11
Idemo dalje a omima kojima to smeta
NEKA SE POJEDU ŽIVI
NEKA SE POJEDU ŽIVI
2014-04-11
A kad se uzme u obzir da smo mi upravo tu istu Argentinu totalno zgazili i ponizili na Ovon iston prvenstvu
Ta titula golmana koji u nokaut fazi brani penale je još slađa
Pusti me Branit ću jednom zdravon nogom
Nije bezve to rekao
Ta titula golmana koji u nokaut fazi brani penale je još slađa
Pusti me Branit ću jednom zdravon nogom
Nije bezve to rekao
2014-04-11
SVJETSKO PRVENSTVO
SUBAŠIĆ: REKAO SAM DALIĆU DA ME NE VADI! A IMA JEDAN BOLJI GOLMAN OD MENE...
Znao sam da Smolov tako puca penale, ali opet kažem to je sve lutrija
Tekst se nastavlja ispod
Danijel Subašić ponovo je bio jedan od junaka velike pobjede. Unatoč bolovima u mišiću nije izlazio iz igre (Lovre Kalinić već se zagrijavao), a onda je obranio jedan jedanaesterac. Za ovaj put - dovoljno...
"Već sam na zagrijavanju osjetio da me malo zateže, ali glavno je da smo mi prošli dalje, Sve drugo je nebitno", rekao je Subašićnakon susreta i objasnio:
"Rekao sam izborniku da me ne vadi iz igre i da ću igrati s jednom nogom ako treba, neka sačuva tu izmjenu za nekoga drugog."
[size=22]VEZANO
[/size]- SAMO ČETIRI SILE ISPRED, ENGLESKA, ARGENTINA, ŠPANJOLSKA... IZA NAS! OPET SMO 'PROUD TO BE CROAT'
- JELIČIĆ: OVI DEČKI NEMAJU MUDA, NEGO NOJEVA JAJA! A MODRIĆ JE IMAO STO ODUZETIH LOPTI!
- VIDEO GOTOV SP ZA DOMAGOJA VIDU!? PRIJETE MU DVIJE UTAKMICE SUSPENZIJE!
- KOMENTAR: KAPA DO PODA SVIMA, A RANJENI LAVOVI UVIJEK SU NAJOPASNIJI!
[size]
"Ponosan sam, sretan i prepun zadovoljstva. Svi izgaramo za ovo i svi želimo napraviti nešto više. Hvala Bogu da je nagradio naš trud, zalaganje i odricanje prema treningu."
Obranio je prvi udarac raspucavanja, Fjodoru Smolovu, a potom je Mario Fernandes promašio gol.
"Znao sam da čovjek tako puca penale, ali opet kažem to je sve lutrija. Iz našeg zajedništva dolazi i ovaj rezultat. Svi ginemo jedni za drugog i zaslužili smo prolaz i bez penala."
Slijedi Engleska...
"Englezi imaju dobru reprezentaciju, ali kada mi igramo kompaktno i iskačemo na kontre onda smo još opasniji."
U igri je za nagradu za najboljeg golmana prvenstva, uz Huga Lloriosa, Jordana Pickforda i Thibauta Courtoisa.
"Ostale su tri sjajne reprezentacije koje imaju top golmane. Na njihovim obranama momčadi prolaze."
Dan nakon pobjede Suba se našalio na Instagramu...
[/size]
2014-04-11
Legenda to je to
Šta više reći
Hvala Suba
Šta više reći
Hvala Suba
2014-04-11
napit cu se i onda ujutro opet moram na grunt raditi
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ma vazno da nije ukiseljeno kakvo god da je, ali inace bijelo, crno ne pase ljudima...mortal wrote:malo popiti :-D .. crnog ili bijelo vina
Last edited by Leteca Pegla on Mon 9 Jul - 7:43; edited 1 time in total
Guest- Guest
pa bilo bi ovo i bez euforije, tako da sta ima veze ako ima malo euforije. Nista ti ljepo ako osvojimo zlato napravis jednu veliku lijepu cokoladnu tortu, pozoves jos par mrguda u goste i fino se pocastite onda poslje opet mozete bit mrgudi...Sora wrote:Nista.
Euforija ce trajati 3 dana i onda jovo na novo
Krediti. Kartice. Rezije. Ovrhe. Nasilje . Mrznje.
a inace sto se tice ovih nekih kredita, kartica, mrznje itd., to je problem zato sto ljudi to imaju & vole imat, da nemaju & ne vole imat ne bi bilo problema. Dakle bit dobar & ne uzimat kredite od vraceva i sestica, pogotovo od 3 sestice &&& sve bu dobro..
Guest- Guest
pa to radis i ovako, treba nekako drugacije proslavit. recimo uzmes godisnji pa onda ne moras radit, ili jos bolje das otkaz, ko sljivi taj neki dosadni posao pogotovo ako se moras opijat zbog njega...vuksadinare wrote:napit cu se i onda ujutro opet moram na grunt raditi
Guest- Guest
ne mogu zemlaj trazi slugu a ne gospodara a moras papiti..Leteca Pegla wrote:pa to radis i ovako, treba nekako drugacije proslavit. recimo uzmes godisnji pa onda ne moras radit, ili jos bolje das otkaz, ko sljivi taj neki dosadni posao pogotovo ako se moras opijat zbog njega...vuksadinare wrote:napit cu se i onda ujutro opet moram na grunt raditi
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ptice nebeske papaju i bez da su sluge ili gospodari. Evo ako nasi osvoje zlato ti postani ko ptica nebeska, to bolje od opijanja...vuksadinare wrote:ne mogu zemlaj trazi slugu a ne gospodara a moras papiti..Leteca Pegla wrote:pa to radis i ovako, treba nekako drugacije proslavit. recimo uzmes godisnji pa onda ne moras radit, ili jos bolje das otkaz, ko sljivi taj neki dosadni posao pogotovo ako se moras opijat zbog njega...vuksadinare wrote:napit cu se i onda ujutro opet moram na grunt raditi
al ak je tvoja zemlja i sadis svoje biljcice za sebe nije to lose, dakle smanjit alkohol u svakom slucaju & otic na godisnji, biljcice ce rast i dok si ti na godinjem ne brini...
Guest- Guest
horoskop je za vraceve ne za peglu, ja jedino horoskop mogu ispeglat ali ne isplati se to peglat, bolje zguzvat i pogodit vraca u glavu sa time. U svakom slucaju bolje da vracu doleti u glavu zguzvani horoskop nego leteca pegla...kic wrote:
pegla jutarnji horoskop :D
Guest- Guest
nemoj bacat pegle okolo..
a što ćeš ti peglo napraviti ako postanemo prvaci?
a napravit cu neku finu tortu ili nesto to uslikat i poslat sliku Iknaru, ako me ne bude poslje toga na netu neko vrijeme to je zato sto mi je on zgromio laptop iako mozda bude dobre volje ako budemo prvaci pa ipak bude milostiv prema takvim provokacijama!kic wrote:
nemoj bacat pegle okolo..
a što ćeš ti peglo napraviti ako postanemo prvaci?
Guest- Guest
Ja ću očekivati da si srbi jaja odgrizu od muke
Tolika euforija a Englezi pripremaju nogometni Bleiburg.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» HRVATSKA SVJETSKI PRVAK!!
» Hrvatska postala svjetski prvak u rukometu gluhih osoba
» Ako ne želite da Hrvatska postane gostionica, a Hrvati sluge, sutra izađite na ulice
» Komšić o napadu na Poljsku: Agresija Rusije se mora zaustaviti prije nego sukob postane svjetski
» Hrvatska prvak svijeta!!!
» Hrvatska postala svjetski prvak u rukometu gluhih osoba
» Ako ne želite da Hrvatska postane gostionica, a Hrvati sluge, sutra izađite na ulice
» Komšić o napadu na Poljsku: Agresija Rusije se mora zaustaviti prije nego sukob postane svjetski
» Hrvatska prvak svijeta!!!
Page 4 of 7