ako Hrvatska postane svjetski prvak ću..
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: ako Hrvatska postane svjetski prvak ću..
Istna, može skočit u čarapama...tre wrote:Jebiga odjeća može biti svašta ;)T. wrote:Šta se tu ima vidit?tre wrote:Baš bi to volio vidjeti ;))))Noor wrote:obećanje je obećanje :)dzango wrote:
Nije ti bre to vaterpolo.
Mislim, u odjeći...
dok ja skontam...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Pa sad, ne moraju grudnjake, mogu i sto eurica i slicno:)tre wrote:Od koga očekuješ da ti baci grudnjak kad te vididijagram wrote:svuci cu se na radost forumasica
kad vec one oce nece
a moderno je i napredno
dijagram-
2015-08-09
Reko bi pekjaković: aaa upališ motorku :DT. wrote:Istna, može skočit u čarapama...tre wrote:Jebiga odjeća može biti svašta ;)T. wrote:Šta se tu ima vidit?tre wrote:Baš bi to volio vidjeti ;))))Noor wrote:
obećanje je obećanje :)
Mislim, u odjeći...
dok ja skontam...
Šandor Winnetou-
2017-12-31
To se ne baca nego gura za pojas :Ddijagram wrote:Pa sad, ne moraju grudnjake, mogu i sto eurica i slicno:)tre wrote:Od koga očekuješ da ti baci grudnjak kad te vididijagram wrote:svuci cu se na radost forumasica
kad vec one oce nece
a moderno je i napredno
Šandor Winnetou-
2017-12-31
a nema pojasa, samo ce me gledattre wrote:To se ne baca nego gura za pojas :Ddijagram wrote:Pa sad, ne moraju grudnjake, mogu i sto eurica i slicno:)tre wrote:Od koga očekuješ da ti baci grudnjak kad te vididijagram wrote:svuci cu se na radost forumasica
kad vec one oce nece
a moderno je i napredno
najhrabrije i pipati
slobodno:)
dijagram-
2015-08-09
Pa ako nema odjeće, negdi će mu već ugurat...
nu dobro kad smo vec kod vraceva i toga, jel postoje i nekakvi carobnjaci mozda? Ono neznam ja, ono da te moze natagirat nekako pa se nemozes sakrit kad te proganja. Dakle ne pitam za sebe nego onako opcenito, i jel postoji nacin otarasit ga se osim nalupat ga ko vola u kupusu. Ja nisam demon pa mi nisu mile ove nalupam te nalupas me metode, draze bi mi bilo nesto civiliziranije ako moze. Onako informativno me zanima samo...RayMabus wrote:Ja nisam vrač ,tako ispada jer je sukob vračeva a inače nisam vrač tj nebavim se vradžbinama jer mi je to previše prizemno
Više sam demon koji klepa vračeve koji koriste crnu magiju
Guest- Guest
da te ne znam rekao bi da i pretjeruješ no ovakodijagram wrote:a nema pojasa, samo ce me gledattre wrote:To se ne baca nego gura za pojas :Ddijagram wrote:Pa sad, ne moraju grudnjake, mogu i sto eurica i slicno:)tre wrote:Od koga očekuješ da ti baci grudnjak kad te vididijagram wrote:svuci cu se na radost forumasica
kad vec one oce nece
a moderno je i napredno
najhrabrije i pipati
slobodno:)
Šandor Winnetou-
2017-12-31
tre, a šta ćeš ti ako osvojimo SP? :))
Guštati u žalopojkama komšija i to na najjače :)))))) Vjerojatno se dobro uz to oblejati u jednom bircu ali kmečanje će mi biti najjače od svih stvariNoor wrote:tre, a šta ćeš ti ako osvojimo SP? :))
Šandor Winnetou-
2017-12-31
toga nece faliti..da :)
možda cijela repka na kraju ispadne srpska a vjerojatno smo i psihotronsko oružje izvukli iz naftalina da porazimo sve oko sebe :DNoor wrote:toga nece faliti..da :)
Mogu samo zamisliti koliko bi žući i zla krenulo prema hrvatskoj. Nešto kao kad je USA priznala kosovo a srblji zapalili hrvatsku ambasadu u sred beograda.
Šandor Winnetou-
2017-12-31
crno nam se piše ako pobijedimo, uh :)))
Nama je crno odavno napisano Što se mene tiče, neka nam se repka ne uspije u slijedećih 500 godina kvalificirati na WC , u zamjenu za zdravu hrvatsku ekonomiju. Jel' ima još netko tko je za?Noor wrote:crno nam se piše ako pobijedimo, uh :)))
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Oh_Femder wrote:Nama je crno odavno napisano Što se mene tiče, neka nam se repka ne uspije u slijedećih 500 godina kvalificirati na WC , u zamjenu za zdravu hrvatsku ekonomiju. Jel' ima još netko tko je za?Noor wrote:crno nam se piše ako pobijedimo, uh :)))
ZA mi srednje ime
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Jel' ima još netko osim Jima Jefferiesa?debotoijusto wrote:ZA mi srednje imeOh_Femder wrote:Nama je crno odavno napisano Što se mene tiče, neka nam se repka ne uspije u slijedećih 500 godina kvalificirati na WC , u zamjenu za zdravu hrvatsku ekonomiju. Jel' ima još netko tko je za?Noor wrote:crno nam se piše ako pobijedimo, uh :)))
2016-11-08
ništa od toga, prevrnit ćemo sve kontenjere u potrazi za smrdljivom praznom flašom pive, u kockastom uznojnom dresu, samo da budemo.. prvidebotoijusto wrote:Oh_Femder wrote:Nama je crno odavno napisano Što se mene tiče, neka nam se repka ne uspije u slijedećih 500 godina kvalificirati na WC , u zamjenu za zdravu hrvatsku ekonomiju. Jel' ima još netko tko je za?Noor wrote:crno nam se piše ako pobijedimo, uh :)))
ZA mi srednje ime
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Pa zato bolje ni ne zaslužujemo... od kontejneraAssadNaPodmornici wrote:ništa od toga, prevrnit ćemo sve kontenjere u potrazi za smrdljivom praznom flašom pive, u kockastom uznojnom dresu, samo da budemo.. prvidebotoijusto wrote:ZA mi srednje imeOh_Femder wrote:Nama je crno odavno napisano Što se mene tiče, neka nam se repka ne uspije u slijedećih 500 godina kvalificirati na WC , u zamjenu za zdravu hrvatsku ekonomiju. Jel' ima još netko tko je za?Noor wrote:crno nam se piše ako pobijedimo, uh :)))
2016-11-08
AssadNaPodmornici wrote:ništa od toga, prevrnit ćemo sve kontenjere u potrazi za smrdljivom praznom flašom pive, u kockastom uznojnom dresu, samo da budemo.. prvidebotoijusto wrote:Oh_Femder wrote:Nama je crno odavno napisano Što se mene tiče, neka nam se repka ne uspije u slijedećih 500 godina kvalificirati na WC , u zamjenu za zdravu hrvatsku ekonomiju. Jel' ima još netko tko je za?Noor wrote:crno nam se piše ako pobijedimo, uh :)))
ZA mi srednje ime
obuzelo te splitsko crnilo tribas se malo maknit , u slavoniju recimo
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Jednom sam napravio striptiz na stolu u kafiću pred ženom 2 prijateljice i tri frenda ( i svih ostalih u kafiću )
Ako RH bude prvak Svijeta, ponovit ću to i staviti snimku ovdi .........ETO
Ako RH bude prvak Svijeta, ponovit ću to i staviti snimku ovdi .........ETO
ok, počinju ova obećanja bit sve zanimljivija...
samo neka netko ne kaže da će se ubit
samo neka netko ne kaže da će se ubit
2014-04-12
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» HRVATSKA SVJETSKI PRVAK!!
» Hrvatska postala svjetski prvak u rukometu gluhih osoba
» Ako ne želite da Hrvatska postane gostionica, a Hrvati sluge, sutra izađite na ulice
» Komšić o napadu na Poljsku: Agresija Rusije se mora zaustaviti prije nego sukob postane svjetski
» Hrvatska prvak svijeta!!!
» Hrvatska postala svjetski prvak u rukometu gluhih osoba
» Ako ne želite da Hrvatska postane gostionica, a Hrvati sluge, sutra izađite na ulice
» Komšić o napadu na Poljsku: Agresija Rusije se mora zaustaviti prije nego sukob postane svjetski
» Hrvatska prvak svijeta!!!
Page 6 of 7