ako Hrvatska postane svjetski prvak ću..
Page 1 of 7
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: ako Hrvatska postane svjetski prvak ću..
Cu zaraditi cca 650-700 eura.
2014-04-14
Kupit konačno majicu hrvatske reprezentacije
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
pisat ću na forumu cijeli dan i zezat zavidnike
2014-04-12
jučer izgubio , bilo 4:1 ( i neka ) ali vidiću omjer pa uložiti nešto
macke zadovoljno predukic wrote:
poklonit cijelu placu nekoj udruzi po debinom izboru
za uzvrat ako budemo prvi rado prihvatim tvoj dar i posaljem poveznicu za uplatu
Last edited by debotoijusto on 8/7/2018, 20:59; edited 1 time in total (Reason for editing : hhhhhhhhhhhhh)
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ovo ću napraviti ako uzme bilo koju medalju za šta su sad matematičke šanse 75%RayMabus wrote:Kupit konačno majicu hrvatske reprezentacije
Skroman sam, zadovoljiti ću se i broncom
2014-04-11
Počet ću opet otvarat zanimljive teme o KGK.
Eroo wrote:Počet ću opet otvarat zanimljive teme o KGK.
dobar
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Eroo wrote:Počet ću opet otvarat zanimljive teme o KGK.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ne moraju nalupat engleze, i to posteno (ono 3-0 da ih dobijemo minimalno). Zapravo zelim francuze i engleze & njihove vraceve da se bore za drvo i broncu i englesku babu i francuske masone na aparatima. In your face bagro, ak francuzi kojim slucajem nam dopadnu u finale hocu da ih naprasimo 5:0 ono totalni potop i bruka. To bi me mnogo razveselilo, vidit cemo...RayMabus wrote:Ovo ću napraviti ako uzme bilo koju medalju za šta su sad matematičke šanse 75%RayMabus wrote:Kupit konačno majicu hrvatske reprezentacije
Guest- Guest
ako hrvatska postane svjetski prvak, naci cu facebook od britanske babe ili babinog sina i poslat cu im poruku "In your face bagro, ovo vam je za bagrokor i todorica, dalje prste od hrvatske nece bit vasa nikad "...
Guest- Guest
debotoijusto wrote:macke zadovoljno predukic wrote:
poklonit cijelu placu nekoj udruzi po debinom izboru
za uzvrat ako budemo prvi rado prihvatim tvoj dar i posaljem poveznicu za uplatu
mnogo si velikodušan :D
Leteca Pegla wrote:ne moraju nalupat engleze, i to posteno (ono 3-0 da ih dobijemo minimalno). Zapravo zelim francuze i engleze & njihove vraceve da se bore za drvo i broncu i englesku babu i francuske masone na aparatima. In your face bagro, ak francuzi kojim slucajem nam dopadnu u finale hocu da ih naprasimo 5:0 ono totalni potop i bruka. To bi me mnogo razveselilo, vidit cemo...RayMabus wrote:Ovo ću napraviti ako uzme bilo koju medalju za šta su sad matematičke šanse 75%RayMabus wrote:Kupit konačno majicu hrvatske reprezentacije
vračevi wars
iknar i longisland su naši rakitić i modrić
pa zabavnije je kad se ovi neki vracevi upletu, odma dobije drugu dimenziju inace me nebi zanimalo, nisam neki ljubitelj nogometa ono dosadno, ali vracevi... odma bude interesantno...kic wrote:Leteca Pegla wrote:ne moraju nalupat engleze, i to posteno (ono 3-0 da ih dobijemo minimalno). Zapravo zelim francuze i engleze & njihove vraceve da se bore za drvo i broncu i englesku babu i francuske masone na aparatima. In your face bagro, ak francuzi kojim slucajem nam dopadnu u finale hocu da ih naprasimo 5:0 ono totalni potop i bruka. To bi me mnogo razveselilo, vidit cemo...RayMabus wrote:Ovo ću napraviti ako uzme bilo koju medalju za šta su sad matematičke šanse 75%RayMabus wrote:Kupit konačno majicu hrvatske reprezentacije
vračevi wars
iknar i longisland su naši rakitić i modrić
za Gromovnika Iknara neznam, moram ga pitat, ali znam sto ja mislim o britanskim i francuskim vracevima - treba to sve po tamburi dobit pa neka vracaju malo o tome, mogu i vudu lutku upiknut koji put u te svrhe...
Guest- Guest
Englezi nemaju vraceve bar ja nisam vidio njihovu djelatnost
Mislim da je tako i kod Francuza no nisam sto posto siguran
2014-04-11
ma imaju vraceve inace bi ispusili vec odavno, ili vracevi ili neki drugi brabonjak, u svakom slucaju nije slucajno. Ono bas na ruskom prvenstvu da ove dve bagre doguraju do finala? Ljepo su si to mislili postimat ali in your face. Ako bude srece nece im pomoc ni potplacivanje za pobjedu, jao ako probaju masoncine ucijenjivat mozda bi bilo zgodno im namjestiti i koji autogol. Ono totalni potop, poraz i ponizenje tako da ne mogu iducih mjesec dana nista drugo radit doli piskit i kakit...RayMabus wrote:Englezi nemaju vraceve bar ja nisam vidio njihovu djelatnost
Eto to im zelim, vudu lutkica njam njam, bagra misli da su gospodari svijeta ali jok brale, ak se mene bu pitalo bu im bilo veselo
Guest- Guest
Englezi nemaju šamane bar dosad ih nisam vidio a Francuzi zabijaju neke čudne pogotke i svaka lopta im uđe u gol
Slučajnost ili ne vidit ćemo na utakmici sa Belgijom
2014-04-11
bilo bi im bolje da popuse od belgije. Zelim francuzim drvo, inace su mi englezi odvratniji, ali ovaj put zelim sansonama drvulju. A englezi ak nemaju samane imaju masoneriju i lovu, engleska baba i babin sin trebaju dobit nogom u dupe sto se mene tice...RayMabus wrote:Englezi nemaju šamane bar dosad ih nisam vidio a Francuzi zabijaju neke čudne pogotke i svaka lopta im uđe u gol
Guest- Guest
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» HRVATSKA SVJETSKI PRVAK!!
» Hrvatska postala svjetski prvak u rukometu gluhih osoba
» Ako ne želite da Hrvatska postane gostionica, a Hrvati sluge, sutra izađite na ulice
» Komšić o napadu na Poljsku: Agresija Rusije se mora zaustaviti prije nego sukob postane svjetski
» Hrvatska prvak svijeta!!!
» Hrvatska postala svjetski prvak u rukometu gluhih osoba
» Ako ne želite da Hrvatska postane gostionica, a Hrvati sluge, sutra izađite na ulice
» Komšić o napadu na Poljsku: Agresija Rusije se mora zaustaviti prije nego sukob postane svjetski
» Hrvatska prvak svijeta!!!
Page 1 of 7